11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • skristof
    ~1,1Gb...
    de számold rá az 50megás mentéseket, meg hasnoló
    salz jó az 1,5 gb-nak is
  • Drizzthsz
    Izé... Mennyit foglal ez a játék???
  • FrezeR
    középcsapatokra főleg..de ha szerencséd van becsúszhat egy egy nagyobb klub is:) de idő kell hozzá és sok próbálkozás, na meg hogy ne ugorj az első jónak tartott ajánlatra:)
  • Mr.Macho
    asszem hatos szinten vagyok, de nem vagyok bizti :D Ilyen szinten mire számíthatok?
  • AMDFan
    De 2-es 3-as szinten ne várd, hogy majd a Juventus fog szerződtetni :)
    A Playmaker valóban nagyon jó ha van. Nekem minden csapatomban volt (ha nem volt akkor vettem).
    A Chief-fel sohasem foglalkoztam őszintén szólva...
  • FrezeR
    új ajánlatot akkor kapsz ha kirugtak, vagy eljöttél a klubbtól. akkor jobb esetben és játékszinttől függően kapod hetente az ajánlatokat. de mielőtt lejár a szerződésed, ugy kb az év 4. hónapja körül kapsz ajánlatokat amit a szerződéses menüdben ki is ir, figyeld mindig. és akkor ha tetszik a klub akkor megegyezhetsz velük és év végén már ott kezded a melót

A másik meg, szerintem a chief akkor jó ha a csapatnak az "akarásával" van baj..tehát ezek a játékosok pluszt adnak minden játékosnak a csapatban, ami lehet határozottság, vagy önbizalom ilyesmi.tehát ő ott főnökösködik a pályán és irányitja hajtja a többieket:)
  • Mr.Macho
    jah és egy észrevétel:
    egy playmaker képességű játékos sokat lendít a csapaton. A Chief-nek viszont nem tudom mekkora jelentősége van.
    Nektek milyen tapasztalataitok vannak ezen a téren?
  • Mr.Macho
    jah elfelejtettem:
    hogy lehet más kluboktól állásajánlatot kapni? Én eddig csak egy alsóbbrendű csapattól kaptam, mivel "a fradiban már úgyis csak rutinmunka van" úgyhogy próbált elcsábítani.
    Vagy esetleg jelentkezhetem én egy másik klubbnál miközben még van szerződésem?
  • Mr.Macho
    nem sérülésekkel volt gondom. A mostani 3 védős felállásomhoz van 6 ugyanolyan jó védőm, mert vagy lesérülnek vagy nem bírnak ki egy meccset, stb... Igaz az egyik már öreg szal idén végén repül.
    Középpálya hasonló. 2 szélső (mindegyiknek van egy-egy elfogadható cseréje), egy AM és 2 CM (erre a háromra van 2 cserém akik elég jók, de itt is az egyik már nagyon öreg).
    Kapucserém nincs :) Egyszer lesérült a kezdő kapusom 2 hétre és egy 0,7-es szintű játékosnak kellett beállnia :D Hihetetlen de mindekét meccset megnyertem mert az ellenfél vagy nem is jutott el a kapumig vagy egy védő beleugrott a lövésbe vagy a csatár mellédurrantotta :D
    Sajna nem sikerül olyan szélsőt találnom aki mindkét oldalon jó lenne vagy legalább középen, úgyhogy a két szélső cseréjével egy kicsit pazarlok. AM-CM párosításom szerencsére van kettő is.
  • AMDFan
    Én amikor alacsony osztályban játszottam akkor mindig a következőket csináltam:
    Lényeg, hogy előre kell vásárolni.
    Transfer Listen a szezon végén/elején van egy rakás ingyen igazolható játékos akik fiatalok és simán elmennek egy fradi szintű csapatba. (8-10 level)
    Lényeg, hogy akit tehetségesnek érzel (vagy a régi klubjában mondjuk ontotta a gólokat) azokat igazold le 5+1 évre.
    A szezon második felében pedig hosszabítsd meg a szerződést amennyivel csak lehet.
    Ez nálam általában bejött, mert szerződéshosszabításkor mindig lejjebb tudtam venni a fizut, és 3-4 év múlva meg már 3x annyit kért volna, mert elég rendesen fejlődött a sok játéklehetőség miatt).
    Én kis csapatnál nem nagyon figyeltem, hogy mekkora tehetség, mert aki tehetséges az aránytalanul drága és sokszor nem látom értelmét max talentes játékosoknak.
    A 32-33 éves játékosokat pedig könyörtelenül el kell adni a francba, amíg be nem jelentik, hogy visszavonulnak. (ha csődben vagy akkor viszont szülség lehet rájuk mivel nem tudsz igazolni)
    Én az Anderlechtnél mikor -25 millióban voltam akkor Zewlakow tartotta a lelket a védelemben. Bejelentette, hogy abbahagyja (35 volt), de kihasználtam a +1 évet mert kellett a tudása és a rutinja.

Most én nagyon szívok a Romával. Ekkora egy szar klubot...
    A légkör most olyan 1-4 körül mozog. Lenne pénzem e nem tudok igazolni, mert van 80 igazolt játékosom (1st+reserve team)
    Ilyen 500 ezres játékosokat teszek ingyen igazolhatóvá és senkinek sem kell. Én fizetnék érte, hogy elmenjen de senki nem viszi. (a 22-es Pelizzolit 10 millióért nem vitte el senki)
    Egyszóval nem tudok csapatot építeni. Ha a téli szünetben nem tudok valamit csinálni és kapok egy jó ajánlatot máshonnan akkor megyek el innen...
    Kb úgy vagyok mint idén a Real. Van egy 150-es kezdőcsapatom, de kb 6-7 poszton csak egy épkézláb játékosom van. Tény, hogy 15-ös meg 17-es de most volt olyan meccsem amikor 3-an válogatott meccset játszottak
    2-en sérültek voltam 2-en meg 6 meccses eltiltást szereztek. Hurrá! :)
  • Mr.Macho
    Van valakinek valami igazán jó "játékospolitikája"?
    Én a fradival kezdtem és vagyok. Ott nincsenek nagy összegek, de a költségvetés sem nagy. Kezdőként arra gondoltam, hogy igazolok néhány öreget, akiknek az átlagnál magasabb a szintük, de nagyon ráfáztam. Sokat fizettem, ők sokat voltak sérültek, nem lehetett eladni és évente hatalmas fizetésemelést kértek. 2 év alatt a 6milliós szezonkezdettől eljutottam a 3milliós adósságig. Ja, és nem lettem bajnok, első évben második, utána meg negyedik. Szerencsére nem rúgtak ki, pedig...
    Kibasztam minden öreget a csapatból és vettem pár fiatalt akiknek a fizetésük csak a negyede az öregekének illetve gyorsan szereznek experiencet, mivel alig volt nekik. Most kb olyan szinten vannak mint régebben az öregek, de fizetésemelést még nem kértek, pedig van olyan amelyik már 3 szintet fejlődött. A levele 10.5 és alapfizetés 4000$. Szűcs Lajosnak 11.5-ös szinten 16 ezret kellett pengetnem, most a kapusom 21 éves, 4-es tehetség, 11-es level és fizetése 4200$ :). A legmagasabb fizetések 16000 és 15000 Gerának és Leónak. De mondjuk Leo 12,5-ös level Gera pedig 11,7.
  • AMDFan
    ezt én is hiányolom.
    meg a valóságban is meg lehet velük beszélni, hogy döntse már el mi miatt nem fog fizetést kapni. (1. nem fizetek annyit 2. csődbe viszi a klubot és akkor még annyit sem kap :))
    meglátjuk.
    a 10. hely elérhetőnek tűnik.
    Eladtam a 17-es Martins-t és lehet, hogy eladom a 21-es Pelizzolit is.
    Fiatalokra akarok építeni!
    ha nem jön be legfeljebb kirúgnak.
  • FrezeR
    ez jó kis kihivás lesz neked, sok sikert:)
    én nagyon hiányolom a játékból azt a lehetőséget, hogy kirughatok egy játékost azonnal amint nincs rá szükség meg nem akarom fizetni. ez a 2002-ben még megvolt és jól jött néha amikor már az öreg nem jól teljesitő játékosok pont visszavonulás előtt már csak hátráltatták a csapatot...igaz kis végkielégitésbe került, de legalább nem vitte el a sok pénzt:)
  • AMDFan
    Sziasztok!
    Haldoklik a fórum!
    Ezért leírom hol tartok.
    2014/15-ös szezon. Az Anderlechttől a Roma-hoz igazoltam.
    A belgáknál 4 évet voltam. a 3.ban BL-t és bajnokságot a 4.ben csak bajnokságot nyertem.
    Elég szépen nyereségessé tettem a klubot, köszönhetően az átgondolt játékospolitikámnak :) De tényleg...
    A hülye olaszoknál viszont nagy gáz van/volt/lesz. 30 millióval indultam. Megnéztem az "előrejelzést" és év végére olyan -60 millert jósolt.
    Hát megnéztem a fizetéseket. van pár probléma...
    1. 45 játékos van az elsőcsapatba erre jön rá a reserve team.
    2. 2 játékos (Pelizzoli és az "interes" Martins) keres 200 ezer Euró fölött hetente (+100 ezer a meccsbonus). és még 3 játékos (Chivu, Ashley Cole, és egy ismeretlen) keres 100 ezer fölött.
    3. a játékosok heti fizuja összesen 1,8 millió. ezt leküzdöttem 1,4-re.
    A cél a 10. hely, tehát el fogom adni a fél csapatot. A probléma az, hogy Chivu és Cole már bejelentették, hogy visszavonulnak, szal őket fizethetem még 1-2 évig.
    Martins-t eladtam 38 millióért. Úgy döntöttem fiatalokkal fogom elérni a 10. helyet így legalább a meccsprémiumokat nem kell kicsengetnem.
    Remélem elérhető a cél...
    ti hogy álltok, hány játékóránál(én valamivel több mint 3 napnál)?
  • FrezeR
    köszi!
  • redondo
    -tól
  • redondo
    Jakuzázól lopva, elnézést:

Setting2!
    =======================================
    Hogy tudod a grafikát megváltoztatni!!!
    =======================================
    A product.ini Fileban,
    ---Keressétek meg ahol ez a szöveg kezdödik!--------
    [OPTIONS]
    HALF_LENGTH = 4
    []
    ----Szöveg vége-------
    Vátoztasd meg erre:
    ----Szöveg kezdete:---------
    [OPTIONS]
    HALF_LENGTH = 10
    DIFFICULTY_LEVEL = 3
    GAME_SPEED = 1
    CAMERA = 1
    CAMERA_ZOOM = 8
    CAMERA_HEIGHT = 1
    []
    ---Szöveg vége----------
    HALF_LENGTH-el a féidö hosszát tudod megadni (percben).
    DIFFICULTY_LEVEL értéke lehet 0, 1, 2, 3
    A fokok: Amature, 1;Semi Pro, 2;Pro, 3;World Class ami egyezik a FIFA2004 nehézségeivel.
    Van még {4,5,6,7} a {0,1,2,3} helyett.
    8-as érték is van.
    GAME_SPEED: 1 a leggyorsabb.
    CAMERA: 1 is Tele, 2 is Action... ; (mint a Fifa 2004-ben)
    CAMERA_ZOOM:8 a legközelebbi; 1 a legtávolabbi.
    CAMERA_HEIGHT:1 a legalacsonyabb.
    Mentsd el és lépj ki!
  • FrezeR
    nekem is lenne egy kérdésem...nem tudjátok véletlenül hogy hol tudom állitani a fúziónál a játék erősségét?
  • FrezeR
    valószinüleg a következő idényben már ott lesz a helyén mind2 :) akkor kell épitkezned amikor holtidény van, legalábbis szerintem ugy logikus, nem? nézd meg, ha akkor sem lesz ott akkor passz
  • placus
    Ahoy!Lenne egy kérdésem!A Lille csapatával vagyok és a stadionomban épitkeztem egy kicsit megcsináltam a négy sarkot mert ott nem volt lelátó eddig nem is volt gond ezt fel is építették de csináltatni akartam nagy eredmény jelzőt meg kis VIP páholyt le is vonta a pénzt de nem csinálta meg (3d-be sem látszik)és azt írja h az elkészülésig hátralévő idő 0 hét...ez kb 2 hónapja így van!
  • AMDFan
    Mondjuk a kevés bajnokságot töltöttél be akkor arányaiban az 5 angol liga miatt lehet, hogy túl sokan vannak.
    Nálam 10 bajnoksággal nem igazán lehet ilyet észrevenni
  • Mr.Macho
    az angol játékosok minőségére én sem panaszkodom, a fradiban már a fél csapatom fiatal angol tehetségekből áll, csak kicsit fura hogy olyan sok az angol. De ha ez így van a valóságban is...
  • AMDFan
    Egyáltalán nem szar. Ez a realitás, mivel Európában (de lehet, hogy világszinten is) messze Angliában van a legtöbb igazolt játékos.
    Összehasonlításképpen:
    Franciaország: 1,8 millió
    Spanyolország: 0,5 millió
    Hollandia: 1 millió
    Olaszország: 1millió
    Csehország: 0,5 millió
    Anglia: 2,3 millió !!!
    De nálam még sosem szúrt szemet, hogy olyan túl sok lett volna az angol. Sőt...
    Nekem az Anderlechtnél a kezdőben 5-6 angol játékosom van és megéri őket alkalmazni.
    Mintha nem lennének olyan sérülékenyek illetve jobban bírják a terhelést. De lehet, hogy ez véletlen.
  • Mr.Macho
    nálatok is marha sok az angol játékos? A szezon végén a transfer list-en a legtöbb játékos mindig angol. Mondjuk valszeg azért, mert egy csomó albajnokság benne van a játékban Angliából, de ez akkor is szar egy kicsit.
  • skristof
    lehet
    2012ben még semmi nem volt multkor Tomsk-kal
  • skristof
    gondolom szépen sorba
    install 1.0+crack
    install patch 1.1+crack
    install 1.2 patch+crack
  • AMDFan
    majd 2020-ban lesz gond. :DD
  • Garcia
    nem ilyen egyszerű felinstallálni, a crack-eket kell kevergetni stb.
    anglia,spanyolország,Magyarország és olaszország van kijelölve
  • skristof
    én az összes bajnoksággal játszom, magyarral is, és semmi gond...
    igaz, h most kezdtem újat
  • AMDFan
    elindítod az exe-t :)
    Hány bajnokságot töltöttél be?
    Magyar bajnokságot használsz?
    Ha túl sok bajnokság van benne akkor instabil lehet tőle a game.
    9-10 a max amit elbír tapasztalatom szerint.
  • Garcia
    csá. valaki letudná írni, hogy hogyan kell az 1.1 és az 1.2-es patch-et installálni?? mert vagy rosszul installáltam fel vagy nemtudom miért megint befagyott a játék....
  • Mr.Macho
    én átltalában 3-5-2-es felállásban játszom:
    GK-CD-CD-CD (vagy időnként van LB vagy RB attól függ milyen poszton jobb a védő) LM-CM-AM-CM-RM (a két szélső az AM-el egy vonalban) és két ST. Idén először bejutottam a BL-be a fradival (4. év). A bejutásért kiütöttem a Romát. Alaposan lenéztek minket és az első tíz percben kaptak egy pirosat, utána kihagytak egy tizenegyest és 1-3-ra győztem. Utána itthon 0-2-ra kikaptam. Elég rendesen perkálnom is kellett a játékosoknak, de a BL pénzre nagyon szükségem volt. A csoportokból kiestem harmadikként, most UEFÁban vagyok. Első lett a NAC(holland), második a Real Mardrid, uccsó pedig a Hajduk Split.
  • Garcia
    nah... már megint befagyott a játék 2006/06/02-án pedig fentvan az 1.1-es és az 1.2-es patch-is elvileg...
  • AMDFan
    még valami: valaki kérdezte, hogy mi a különbség a Football God és a leggyengébb fokozat között.
    Játék közben én sem érzem, de gyenge fokozaton 3 év alatt Bl-ben szereplő európai középcsapatot építettem az osztrák másodosztályú LASK Linz-ből. Na ott abbahagytam.
    Football God-on pedig 2013ban nyertem először valamit klubcsapattal (mondjuk mindjárt BL-t meg bajnokságot).
    Előtte csak egy feljutás szerepelt a nevem mellett.
    Szerintem nagyon jól megcsinálták a készítők, mert nem attól nehezebb, hogy a 140es csapattal nem tudod elverni a 60as harmadosztályút, hanem pl. pénzügyileg kell jobban vigyázni, nehezebb igazolni, ilyesmik. Reálisabb!
  • AMDFan
    Hozzátenném, hogy nagy szerepe volt a sikerben a csatáromnak akinek az ott eltöltött 3 év alatt
    az elsőben 31 meccs 33 gól
    a másodikban és a harmadikban 23m/25g
    volt a teljesítménye. Jövőre már nem tudom megtartani mert 70000€-t kér.
    A BL győzelem egyébként kisegített. -20 millióból lazán +10 lett, úgyhogy maradok az Anderlechtnél még 1 évet minimum.
    Stadiont is fejlesztek :)

kis érdekesség: Chris Kirkland a kapusom és Danny Murphy is nálam játszott de már retired.
    Na byez
  • AMDFan
    Sziasztok!
    Na csatában megnyertem a BL-t! A bajnokságot simán 12 ponttal nyertem.
    De a Bl az nagy menet volt :)
    Lazio, Dortmund, Bukarest a csoportkörben. elsőként jutottam tovább 13 ponttal ( a Laziot idegenben 4-0ra vertem)
    kieséses rendszerben először a PSG volt az ellenfél. Itthon kikaptam 2-1re. Itt úgy éreztem, hogy elszállt a BL.
    Idegenben elég durva taktikát alkalmaztam és nyertem 3-1-re.
    Jött a Branik Ostrava :) Hát ez sima ügy volt.
    Aztán az elődöntőben a Middlesborough. Idegenben 1-1, otthon 1-0. A döntőben pedig a Deporral játszottam. Kiütöttem őket 3-0ra a San Siroban.
    Mellesleg kinek melyik felállás a legszimpibb?
    Én 5-4-1-et használok így:
    GK
    LB CD SW CD LB
    RM DM AM LM
    ST
  • FrezeR
    azért csak meglátod már a mozgásokon a lövéseken is:)
  • engine
    Köszi, sikerült.
    Egész jó, bár az angol 5. osztályban elég nehéz meglátni a javulást :)
  • tesoo
    na, azóta befejeztem a 2. szezon 2 ponttal lettem az első a real előtt, a BLben viszon második lettem, a döntöben a barca lealázott... ha jól emléxem 5-3-lett.
    végrehajtottam 1 csodát is: norvégiával megelőztem csehországot. a két tehetség azóta a nagy csapatban van, az egyik egy csatár a másik bal lábas védő. a védőnek nagy szerencséje volt, mert Atouba lesérült 1 fél évre és most minden meccsen kezd.
    a csapatom különben az első kettő és a harmadik szenzonom ég és föld volt egymáshoz viszonyítva, mert az első éveimben a védelmem nagyon király volt, viszon a csatáraim... a 3. évben fordult a kocka: sok gólt lövök, sokat is kapok. néha többet kapok mint lövök. ez főleg akkor idegesítő amikor vezetek 3, 4 góllal és a végén a döntetlennek is örülhetek
  • AMDFan
    Hű majdnem szévertem a billentyűzetet.
    Második évemben 1 ponttal lemaradtam az Bruges mögött és második lettem.
    De ilyenkor azért jó érzés, hogy képes voltam nem visszatölteni. Ha visszatöltöttem volna az utolsó két fordulót és nyerek, akkor szerintem az messze nem érne ennyit. De így idén megnyerem majd :)