Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Õszintén szólva én nem sokat játszottam a TCM2003-al, így részben új volt számomra a játék, és a CM után furcsa volt megszokni a kezelõfelületet.

Nem akartam sokat vacakolni, így fõleg a meccsekre helyeztem a hangsúlyt, hogy megvizsgáljam, miképpen vizsgázik a Fifa2004-re épülõ engine.

Nos, lehet, hogy az én igényeim túlzottak, de szerintem nagyon gyengére sikerült a 3D-s meccs. Természetesen nem a grafikával, vagy a kommentátorral vannak gondok, a játékmenettel. Egészen borzalmas jelentek sorjáznak, nyomokban sem emlékeztet az egész egy igazi futballmeccsre, ráadásul ami még rosszabb, többnyire egyáltalán nem azt látom viszont a pályán, amit elõzetesen beállítottam.
Pl. hiába rakok be valakit támadó középpályásnak, rendre a védelem tengelyében helyezkedik az illetõ. Beállítom, hogy 25 méternél távolabbról ne lõjenek, mégis 35-40 méteres lövésekkel próbálkoznak a fiúk, azt is hiába állítom be, hogy letámadást játszunk, mégis mindenki csak hátrál a támadó elõl, stb.

Ami a játékmenet hibáit illeti:
- meccsenként átlag 3-4 kapufa is van, ellenben gól alig esik.
- a rossz passzokat úgy oldja meg a gép, hogy nemes egyszerûséggel odarúgja a játékosom a labdát az ellenfélnek. Nem rossz helyre rúgja, hanem mindig hajszálpontosan az ellenhez.
- Ha elkezd sprintelni egy támadó valamelyik szélen, akkor a védõk lassan kocogva kísérik, amíg a támadó le nem hagyja õket.
- A beadásokat kivétel nélkül mindig mellre veszi a támadó játékos, nincsenek fejpárbajok (csak szöglet után), és szinte biztos, hogy a labda nem a védõé lesz.

Sorolhatnám még, de nincs értelme. Ami a lényeg, hogy a játéknak nem a 3D a legfõbb erénye, hanem a rendkívüli részletesség, már-már szerepjáték-szintû az egész rendszer, sok olyan apróság van, ami feldobja a progit, pl elõfordul, hogy a játékosok edzés közben az edzõrõl (rólad) viccelõdnek, és rád van bízva, hogy hogyan kezeled a helyzetet. De olyan is volt, hogy az ifiedzõm csúnyán összeveszett az egyik ifi játékosommal, akit erre a szülei eltiltottak a futball-tól.

Ezek nagyon jópofa dolgok, és élvezetessé teszik a játékmenetet, kár, hogy a CM-bõl ezek hiányoznak.

Akit nem riaszt el a gyenge 3D meccs, az biztos nagyon fogja szeretni.

Csacsi
Milyen fajta segítségre gondoltál, és milyen oldalra?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Joke
De így talán segítünk más embereken is, akiknek angolul kcisit bonyolult.

a.carkey
De elcsesztek egy csomó idõt magyarosításra, ahelyett, hogy játszanátok vele ... 😄

A medve nem játék.

Joke
Akit érdekel és tényleg szeretne segíteni egy jó tcm-es oldal létrehozásában, az itt a forumban, vagy a TCM Hungaryoldalon a forumban jelezze. Akinek van véleménye, írja emg, sé szívesen kiteszem az oldalon.

Joke
Remélem ma már meglesz. Azért akarunk magyarosítani, mert szerintem élvezetesebb a játék. A másik, hogy akármennyire is tud valaki anolul, szertinem talál a game-ban ismeretlen szavakat, és így már nem oly élvezetes. Szerintem.

FrezeR
óó már nagyon várom hogy meglegyen😊

a.carkey
Miért akartok mindent magyarosítani? 😞

...

Mindegy.

A medve nem játék.

meccsek brutálok ?
próbáltál már aktuális szezon meccset átvinni a Fifába és ott lejátszani, érdekelne, hogy mûködik-e
meg persze az is érdekelne, hogy korrektül kezeli-e a fifa a tcm-ben meghatározott taktikát, a stadionodat, a nézõszámot, az átigazolásokat, a két csapat tcm-es (és nem a Fifás) erõviszonyait stb, stb.
De ezt persze nem lehet egy-két nap alatt letesztelni, úgyhogy mire minderre válaszolnál, addigra remélem már nekem is meglesz a progi 😊))

[Jakuza]
A magyaritasa megoldhato, vagy ugyan ugy egy str fileben tarolja a jatek ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

a.carkey
A meccsek brutálok a zene nálam akadozott, de kikapcsoltam. Jobb a design is. Menük, stb.

A medve nem játék.

a.carkey
Minden szebb lett, jobb lett, átgondoltabb. Az alap stadionom az mondjuk undorító, de mivel át lehet alakítani leszarom ...
A FIFA 2004 enginejét használja, iszonyat sok bajnokság van ismét, bár mondjuk meglepõdnék, ha koreai csapatot választanék. Van izraeli is, magyar nincs.
Majdnem ua a felépítése, mint az elõzõ résznek, csak pár aprósággal több lett. Mintha a taktikát is finomították volna ...
Még nem sok idõm volt belenézni, de amit láttam, az bejött. Akinek sok ideje van, annak ez nagyon ott lesz!

A medve nem játék.

én nagyon sokat várok tõle, addig is ne kímélj a tapasztalaiddal.
Mondjuk rögtön a 2000 -ért. 😊))

a.carkey
És müködik ... 😊

A medve nem játék.

a.carkey
SÕT!!!
Csinálhatsz egy csapatot és átteheted a FIFA 2004-be! OHOHOÓÓÓÓ! 😊 Már most imádom, pedig csak ismerkedem vele ... 😊

A medve nem játék.

a.carkey
MÉg stadiontervezõ is van benne 😊 hehe

A medve nem játék.

Mr.Macho
dc++-on is már elérhetõ 😊
FrezeR
wcenterent fent, lehet kapkodni😊

FrezeR
JEEE😊)

Mr.Macho
aki talál címet lécci köpje be
a.carkey
Kijött ... 😊

2003-11-26 Total Club Manager 2004 (c) Electronic Arts 74x15 MB DEVIANCE

A medve nem játék.

FrezeR
ja sajnos ez van, de van akinek már megvan, a hivatalos fórumon olvastam egy srác irta hogy megvette tegnap...rioban lakik....😊

akkor szivjanak le...

football without ultras is nothing

Joke
Tíz hozzászólást nem tudsz visaszolvasni? Egyébként jó néhány helyrõl lelehet.

FrezeR
elvileg tegnap volt a megjelenés dátuma..nem tudom hol van várjuk...

Meggymag
Nade hol a TCM2004???
És hová tûnt Daimon Hill??

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

BADE
Ez engem is érdekelne.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

FrezeR
én az elõzõ részével nyomtam, hát azért nem közeliti meg a tcm-et de szórakozásnak elmegy

Mr.Macho
elvileg kijött egy Euro Club Manager 2003/04 játék is. Próbálta valaki? milyen?
FrezeR
elvileg ma kerül a boltokba😊

Joke
Én már nagyon várom!

FrezeR
"A fõleg grafikus körítésével domborító Total Club Manager 2004-es epizódja 2 napon belül a boltokba kerül, ám a délután folyamán megjelent demonstráció segítségével már most elkezdhetünk belemerülni az új rész újdonságainak tengerébe."

2 nap juhééé!

remélem örültök!

FrezeR
találtam egy kisebb méretü tcm2004 demót, ez "csupán" 413 mb tömöritve van ha érdekel valakit...

demo

FrezeR
tényleg rossz helyre mehetett😊 de a freemailes cimemere irj, biztos meg van még csak itt most nem akarom leirni😊
ugy néz ki 21.-én adják ki a tcm2004-et, azért remélem hamarabb is elérhetõ lesz a..ööö..boltokban 😉

szerverhiány 😞((
de azért én meg akarom csinálni
irtam kismillio imélt neked, de sztem rossz címre! 😛
de mondom, fordítani+magyar bajnokságot akarok... többit nemtoom.... 😞
amugy mikor jön már ki tcm04? (persze crack😊)

zaki
kijött az új cm... csak azért írtam, gondolom érdekel vkit 😊

FrezeR
szia kristof téged is látni?😊 hogy áll a tcm project?
Peeet kár hogy nem tudod megnézni..na mindegy majd a fullban. Remélem hogy most le lehet majd forditani az egészet, ugy lenne az igazi.

gugli
mirc.com
vagy vmi?!?!?
az unkreativitás határtalan, bakker....

Mi az amirc?? Hol van.?
FrezeR
a 2003-ban a nyelvi fájlok str illetve wad kiterjesztésben voltak, és ebbõl a wad kiterjesztésü volt az amit nem lehetett sehogy leforditani.

FrezeR
sajnos nincs, 2 sikertelen letöltés után feladtam😞 egyszer 57%-nál utána meg 84%-nál nem töltötte tovább😞 errõl a helyrõl max 1 napig tölthetsz, persze nem isdn-re szabták a méretét...szóval nem tudom de utánanézek.

Joke
megkéne nézni a demoban hogy vannak a nyelvi file-ok. Freezer enked megvan, nem?

[Jakuza]
Remeljuk nem csuszik es a nyelvi fajlokat mar XML vagy valami egyeb fordithato allomanyba tettek, nem ugy mint a 2003-t.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

FrezeR
óó még 9 nap 😛

[Jakuza]
Total Club Manager 2004
Publisher: EA Sports
Platform: PC
Release Date: 11/21/2003

FrezeR
nem, valahol a világban már biztos megjelent de az európai megjelenés az 21.-e körül van😞 jobb esetben!

FrezeR
még majdnem 2 hét...😞

FrezeR
itt van remélem müködik
demo

Joke
Engem jobban érdekel, mikor nyomhatom a full-t, remlnykedtem benne, hogy akár már hétfõn, de látom nem sok esélyem van rá.

Egyébként avn itt valaki pécsi, vagy a környékérõl?

FrezeR
na itt a Tcm 2004 demo
http://downloads.soccergaming.com/
bal oldalt a menüben találjátok a Tcm 2004-et onnan meg egyszerü 😊
tényleg szép nagy lett!