11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
#4273 hmm valamit elbasztam, na mind1, a címet látod. A listában a haramdik fájl tartalmazza a bajnokságokat -
#4272 elfelejtettem címet írni :D
innen lehet <a href="http://fm.fifatainment.com/downloads.php?ordner_id=1">letölteni</a>! -
#4271 hmm én próbáltam mind a kettőt. A CM-be nem nagyon mélyültem el, de a TCM szebb és 3D nézetben is nézheted a meccset, amíg a CM-ben csak szöveges leírás van az eseményekről. Ha megvan a fifa 2004 akkor abban lejátszhatod a TCM-es meccseidet. Igaz, ezt sem próbáltam, de gondolom nem kauztak :D -
#4270 a német megapatch csak 3,2 MB, abba benne van egy csomó bajnokság, köztük a magyar is és NB1 B is. Címereket is le lehet hozzá tölteni, az kb 22MB -
Murd4 #4269 Objektiv velemeny kene gyerekek! TCM 2004 vagy a CM04 a jobb manager game?
-
#4268 Ja hát igen, az szívás.
Nekem is lassú (isdn) de szerencsére melóhelyen le tudtam szedni.
Hagyd bent a letöltést éjfél után (ha dialupos vagy) 2-4 óra alatt lejön. -
#4267 De az ngayon sok szóval 75 mega. Nekem meg lassú az internetem. -
#4266 Nekem a magyar kiegészítést a www.fifahungary.com címről sikerült leszednem. -
#4265 Nem tudjátok hogy honnan tudok letöleni magyar címereket a 2004-hez mert az ajánlott oldalakon mindig kiírja hogy 404.
Előre is köszi!
-
AMDFan #4264 Az a speciális tréning.
Alul kiválaszthatod, hogy kik kapják (pl. akiknek 30 alatt van a fitnesz).
Ezzel tudod felnyomni az erőnlétet azoknál akik sérültek voltak.
-
#4263 nos szerintem mindkét esetben a jó megoldás ha olyan edzésnek veted alá ahol az erőnlétre tud gyúrni ilyenkor pár hétig pihentetni kell, hogy visszanyerje a formáját. -
#4262 Na, senki? -
#4261 Igen erre gondoltam kösz.
Még két kérdés:
Ha van olyan játékosom, akinek az istennek nem akar felmenni az erőnléte pirosból akkor azt hogyan lehet felnyomni? Fiatal játékosról van szó, ha cserébe teszem akkor sem nagyon nő az a szám és hamar kimerül az illető.
Másik: ha valaki sérülés miatt kiesik és az erőnléte és a formája is közelít a 0-hoz akkor mit ajánlatos vele tenni? Betenni cserének vagy a tartalékcsapatban játszani amig visszajönnek az értékei? -
#4260 hi skacok, nekem is vóna 1 kérdésem: az edzéstervnél ki lehet választani, hogy melyik időpontban mit csináljanak. Ha kettőt rákanttintok eltűnik és berakhatok vmi mást, de ha egyszer kattintok rá megjelenik valami 8-as vagy B betű a jobb alsó sarokban. Az mit jelent???? -
skristof #4259 szerintem arra gondolsz, ami a csapat 'minősítése'. szóval, az a kezdők pontértékéből jön össze. a kezdő 11 fejenkénti pontjai összeadva. ez a csapatok erősségét mutatja -
#4258 Hát igen, sajnos a tárhely gondot nem sikerült megoldanunk. megígérték, de ahogy mindenhol, itt is volt valami hülye gyerek, aki elb**** az egészet. Szal gondoltunk az uw-re, de amint hallottam, ott is törölnek. Pedig ha lenne... De addíg nem nagyon megy, mert linkelni meg nem szeretnénk. Szal ha valaki tud valami jó tárhelyet, az szóljon és akkor felrakunk mindent. De így nem megy sajna... -
#4257 Kösz ezt a szép nagy tippadagot.
Még egy kérdés gyorsan: van ugye a csapat mellett egy szám ami mindig változik az eredmények és a játék függvényében. Ez a szám van mindig kiírva a fejlécbe a csapatok nevei mellé. Ezt csak győzelmekkel lehet növelni? Mert én pl. új feljutóként bajnokságot nyertem meg kupát de nem jegyeztem meg sajnos mennyi volt ez a szám de amikor indult az új bajnokság akkor 50 körül volt csak és most a bl csoportmeccseiben hazai pályán nyertem egyszer, meg volt két dölntetlen is és még mindig csak 65 körül van.
Szóval a lényeg, hogy mi befolyásolja ez és mivel lehet növelni? Gondolom ez hat ki arra is, hogy egy játékos jönne-e a csapatba vagy sem.
Pénzügyi gondjaim megoldódtak, jöttek a tv jogdíjak meg egyéb dolgok és a 4 millából lett 14. -
#4256 Nos. Sok pénzt abból lehetsz szerezni, ha nyered a bajnokságokat, bl, kupa ilyesmi ez alap. Továbbá ha nevelsz jóképességü fiatal tehetségeket akkor azokat később ha nincs rászükséged vagy egy poszton több is van jó pénzért eladhatod. Hogy kevesebb pénzed menjen el törekedj arra, hogy a játékosoknak csak a minimumot fizesd ki amiért még maradnak, általában az egy csillagos ajánlat elég is hosszabbitáskor.
Ezt a támogatós dolgot nem nagyon érettem, mire gondoltál itt pontosan?
A keretben annyi embered legyen amennyit még jól lehet forgatni, értsd ugy, hogy legyenek jó cseréid és még pár tartalék akik bármikor bevethetők.
A személyzetbe csak akkor vegyél fel minden posztra valakit ha már sok pénzed van. Pl orvost is, ja és az épületek fejlesztésével tudod elérni, hogy több személyzetit tagod is legyen.
Akik fontosak az egy asszisztens menedzser, tartalékedző, utánpótlás edző, marketing menedzser, stadion menedzser. lehetőleg 5-ös szintüek legyenek, de ha csak 4 később azt is tudod fejleszteni.
Most ennyi jut eszembe ha van még kérdésed akkor kivele! -
skristof #4255 igen
boccsi, mert azok is csak linkelve voltak Neruel-éra... -
#4254 Egy két kérdés még:
(visszaolvastam de konkrét választ nem talátam vagy odáig nem jutottam el)
- Szóval hogyan lehet sok pénzt csinálni?
Magyar bajnokságban kezdtem és fordulónként olyan 50.000 euróval csökken általában a pénzem és pl. a főtámogató alapban ad 250.000-et jóesetben a bajnoki meg kupaprémiumok meg 20.000 körül vannak.
- Melyiket dobozt kell kiikszelni, hogy én tudjak tárgyalni a főtámogatókkal? Annyi a hasonló megnevezés, hogy nem jövök rá, először mindenesként induéltam akkor én is tudtam beállítani csak rájöttem, hogy nekem bőven elég lesz pár dolog is amire figyelnem kell. Így most valamelyik aszisztensem intézte a dolgot de én majdnem a dupláját kialkudtam amikor én tárgyaltam. Ja a magyarítással játszom.
- Mennyi ember normális egy csapatnál (utánpótlás, tartalékcsapar) meg mennyi aszisztens, orvos stb. kell? Mert szerintem ezért is fogy annyira a pénzem.
Egyelőre ennyi.
Valami TCM guru segíthetne. :)
Ja és KIRÁLY a magyar bajnokság meg a fordítás grat a készítőknek. Ennélkül neki se álltam volna a proginak, még így is bonyolult de legalább magyar. :) -
#4253 Kösz!
Ezt meg fogom próbálni ha hazaérek. -
pilfer #4252 Nem mindegyik játékos kíván elmenni, vagy a csapatodba igazolni (vagy a klub nem engedi el), de ha rákattintasz a kiszemelt játékosra, és az el is menne hozzád, akkor tudsz ajánlatot adni a klubnak, ill. a játékosnak. -
pilfer #4251 Iktasd ki a gamepadot a beállításoknál, és utána tudsz bill-lel játszani. -
redondo #4250 Nincs. Az összesre 404-es hibát ír ki. -
#4249 Még egy kérdés: TCM-ben nem lehet azt megoldani, hogy valahol játszik egy játékos én tárgyalok a klubbal az átigazolásáról és adok neki egy ajánlatot aztán vagy jön vagy nem?
Mert eddig csak megfigyelőket tudtam felvenni de szerintem ez így kevés és biztos meg lehet oldani csak én vagyok lámi. -
#4248 Na végre én is elkzezdtem játszani ezzel a játékkal.
Fent van a Fifa2004 patchelve meg a TCM 2004 is patchelve.
Na most ha Fifa fusionnal akarom nyomni akkor nem tudm irányítani a játékosaimat ugyanúgy ahogy pl. a Fifa2004 trainingeknél sem, a Fifa 2004-ben is csak akkor tudom irányítani őket ha a meccs előtt beadja azt a képet ahol ki lehet választani, hogy bill vagy gamepad és kit irányítasz akkor megy gond nélkül.
Ötlet? -
skristof #4247 esetleg a tcmhungary-n nincs fennt???
LINK -
skristof #4246 én csak egyfélét ismerek, amit Neruel kolléga készített.
sajna nem lennék meglepve, ha az a 'többféle' mind ugyanez lenne, csak más nevével fémjelezve..
ha tévedek, akkor elnézést -
#4245 Ahogy itt olvastam az utóbbi pár hozzászólást többféle magyar bajnokság is van. Melyik a legjobb/legteljesebb? -
redondo #4244 Szóval itt -
redondo #4243 Hát én hű maradok hozzád, az biztos, eddig is a tiedet használtam, és ezetúl is azt fogom. Sajna nekem csak márc.15.-ei fájlok vannak, azóta pedig ha jól tudom, már frissítettél. Reméljük vki fel tudja tölteni vhova, kár lenne érte. A FifaHungary-n kívül reklámoz még egy gyerek magyar bajnokságot <A HREF="http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9077510&uq=2136" target="_blank">itt</A> . Bár asszem ő legalább megemlített téged. -
Neruel #4242 Speciel működő linket nem tudok, de már találkoztam néhány önjelölt fejlesztővel, akik állításuk szerint csináltak magyar bajnokság patch-t. Nos attól, hogy valaki átalakítja a ligastruktúrát, és átírja két játékos értékeit még nem találta fel a spanyol viaszt. Az sem esett kifejezetten jól, amikor megjelent a FifaHungary patch-e. Nem mondom frankón megcsinálták, de az adatbázis - legalább alapjaiban - az én gyártmányom volt, és még az első patch-nél feltűntették a nevem, addig a másodiknál már valaki más neve jelenik meg. Ez azért is esett rosszul, mert többször is megkerestem őket, hogy működjünk együtt, de nem érdekeltem őket. Mindegy, ezekből is tanultam...
A link pedig azért nem működik, mert az ultraweb szólt, hogy csináljak valami kezdőlapot, vagy ilyesmit, de ahhoz én nem értek, így törölték a regisztrációm. -
redondo #4241 Sziasztok! Tudtok működő linkeket a Neruel-féle magyar bajnokság fájlokhoz? A bannerről sajna egyik sem elérhető. -
savafan #4240 Nem tudom kire tartozik most a magyarítás különböző részei. Egy észrevétel:
A nyilatkozatoknál van egy olyan, hogy "Nagyon nehéz szezon elég nézünk"
Na, sikerült befejeznem az első teljes szezonomat. Eddig az öcsémmel játszottunk közös bajnokságot (meccseket megnézve) és az lassan folyik. De kiválasztva a Romát egyedül is nyomtam egyet. Bajnok lettem 18! ponttal megelőzve a Juventust. Illetve kupagyőztes, a döntőben a Lazio ellen nyertem. És felajánlották a horvát válogatott európabajnokságon való vezetését. Nehéz csoprtba kerültünk:( Hollandok, németek, belgák (asszem). -
__csokisfiu__ #4239 köszköszplacus -
#4238 Nálam aköv. héten jött az ajánlat. -
AMDFan #4237 Én nem értem, hogy nálatok miért csak 2-3 évente van ajánlat.
Nekem 2-3 hét alatt ad a gép ajánlatot.
1.2 patch & Football God
-
placus #4236 Ahoy!Megtalálod a fifahungary.com oldalon...TCM...letöltések...stb itt még van egy-két apróság.szivesen -
__csokisfiu__ #4235 hi. kellene az magyar bajnokság peccs. a nerueles link halott. valaki szánjon meg :-) -
skristof #4234 szívesen...