Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GmorpH
Marad az szerintem napokig is, ahogy magamat ismerem.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

[Jakuza]
Mai forditas adag.
Lehet tesztelni urak.
Es jo lenne ha ar jeleznetek a hibakat, nem csak jatszanatok, mert en meg egy masodpercet se tudtam jatszani vele a forditas miatt.

TCM2004 magyaritas v0.99a (translate.txt 100% javitas nelkul)

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Breki33
köszönöm, ha lehet maradjon délutánig
[Jakuza]
Beirom majd meglatjuk mi sul ki belole 😊

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

FrezeR
ez a mondat hogy "Daily Income for Sold Out Stadium" erre szerintem is az jó ha azt irod a helyére hogy "napi bevétel teltház esetén" mert ugye nem mindig van teltház és ez csak egy idõszakos dolog tehát a forditás igy helytálló.
Amugy jól forditottad az idõjárást és nem is azért irtam mintha a te hibád lenne, csak szerintem ez egy bug a játékban hogy soha nem esik az esõ mégha ki is van irva.

GmorpH
A crackelt .exe-t pedig szedd le innen kb. 3 perc múlva. Nem találtam másik jelenleg elérhetõ linket.

TCM 2k4 1.1 Fixed exe

GmorpH

nah, mit szolsz hozzá, ?

football without ultras is nothing

nincsmit

Köszi Skristof a választ!

Breki33
na senkise tud egy patch linket?
hát ember!!!!
gondolkozzá!! 😛
took egy sokkal szebbet/jobbat/értelmesebbet!!!
Napi bevétel teltház esetén
sold out=teltház nem????
hameg nem
akkor
Napi jegybevétel
nem jobb?

[Jakuza]
Na szoval a napi stadion eladasi bevetellel kapcsolatban.

"StadiumSpec_SoldOutInc","Daily Income for Sold Out Stadium","Tageseinnahmen bei ausverk. Stadion"

"StadiumSpec_SoldOutInc","Napi bevétel az eladott stadion után","Tageseinnahmen bei ausverk. Stadion","Tageseinnahmen bei ausverk.

Hat pedig ez a "Daily Income for Sold Out Stadium" a napi vetetelt jelenti. Nem tudnam masra forditani.

alapok:
gk-kapus
sw-söprögetõ
rb,cb,lb-jobb/közép/balhátvéd
dm-védekezõ középpályás (értelemszerûek itt is az irányok)
rm,cm,lm-jobb/középsõ/bal középpályás
am-támado középpályás
rf,cf,lf-támadók
st-csatár
amugy nem toom mennyire vágod az angolt, de sztem elég könnyen ki lehet következtetni a dlgokat.....
pl:
gk-goalkeeper-kapus
sw-sweeper-söprû
m=midfielder dm=defensive midfielder am=attacking m.
st-striker
meg hasonlok, na
remélem segítetterm
amugy kérdezhetsz konkrét posztokra is, mert ez nem mind, ugyebár....

ehhh...
három éve nyomod..... 😛

mit kellene kifejtenem?
kisficege egy fasz, ennyi...

Magyar nyelvû leírás engem is igen édekelne! Gondolok itt a játékosok mellett látható ikonokra illetve egy-két összefüggésre. Elõre is köszönöm!
Ui.: A magyaritás nagyon jó és nagyon hasznos! Köszi!
Breki33
vagy a sima patchet és egy exe-t
Breki33
sziasztok valaKI BELINKELNE EGY CRACKEL PATCH-ET?
Valaki el tudná magyarázni hogy a különbözõ betûjelek mit jelentekenek?CF,CDM meg ilyenekre gondolok.TUdom hogy a pozyciót,csak hogy pontosan mit.Elõre is köszi

kifejtenéd?

Joke
envét=nevét lehet lecserélni

Joke
Jah, most járok a második év közepén a Real-lal. A legjobb játékosom a Figo, a skillje 21-es!

Joke
csak azért gondoltam, mert ugye az van, hogy napi bevétel az eladott stadion után. ez kb olyan 2M euró, amkit kcisit soknak találom. meg van,a mikor a envét lecserélem, ez meg 1,8M de szeritenm az egy évre. szóval akor lehet, én enm értem csak.

[Jakuza]
Hat ez tuti nem az en hibam, mert nem hinnem, hogy a Sunny-t osszekevernem a Rain-nel , meg annak ellenere sem, hogy nem beszelek angolul.

FrezeR
az egyébként vicces hogy meccs elõtt kiirja hogy esik az esõ és verõfényes szép napsütés van a meccsen😊

FrezeR
köszi😊

[Jakuza]
Johet ugy ahogy gondolod.
Mondjuk egy txt file lenne a legmegfelelobb.

Amugy Freezer kivansaganak eleget teve.

TCM2004 magyaritas v0.93c (translate.txt kb 93%-os)

kisfice-gének köszönhetõen mától nem elérhetõ (nálam) az nb1 a tcm2004-hez!!
ha valakit érdekel, majd priviben, megbeszéljük....
jah, és majd az nb1+nb1/b+amatõr meg egyéb magyar ligákat is csak azoknak akik megérdemlik!!

FrezeR
Jakuza: sikerült elérni a 100%-ot? vagy ma nem lesz frissités?

FrezeR
azt próbáltátok már hogy meccs közben egy szép lövésrõl vagy pillanatról "képet loptatok" s beraktátok a megfelelõ könyvtárba és az késõbb megjelenik a magazinban?😊müködik és tök jó😊

AdaKiller
TCM 2004 v1.1:
bassza meg a kurva anyjádt ez a "progi". Lejátszok egy olasz kupa meccset a, a lazioval vagyok, bologna ellen. Nyerek 2-0ra, erre újságcikkben mit ír. Kikaptam 159-2re.Azaz százötvenkilenc-kettõre. Basszameg ez normális??????????????ja és az 1.1es patchelt verzióval történt?Vkinek vmi ötlet???????

Steam Nick: adakiller

[Jakuza]
Toltsd le rendesen a jatekot.

kisficege
#2125 help

Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!

[Jakuza]
Nem hiszem, hogy az rossz lenne, mert tobb ilyen bejegyzes is van.
Pl havi bevetel es eves bevetel is.De majd ha teljesen elkeszult akkor majd lecsekkolom.

Joke
Persze, Hedge csinálja, azért nem jelentkezett azóta. Legalábbis remélem.

Joke
De csak hajrá, így tovább!

Joke
Én is találtam hibát. Egy helyen az van, hogy napi bevétel az eladott stadion után. Az inkább éves bevétel lenne, nem? Ha nem akkor sorry. A csapat statisztikáinál amikor kiírja, hogy valami legtöbb meccs vereség nélkül, meg hogy gyõzelem nélkül, ott csa annyi van, hogy legtöbb meccs, tehát hiányzik a vereség meg a gyõzelem szó.

[Jakuza]
Ugye csinalja valaki az EMailek szoveget ?
Mert egyedul nem fogom gyozni.

kisficege
Hoppá,hülyeséget írtam,,reggel van😊Tehát amit a hdcrõl letöltöttem addig minden elindult.És most a Fifa meg a Total Club Manager 2004,nem indul.Az NBA-2004-et dc++-ról töltöttem az elindult.Megpróbálom.

kisficege
bocsi😊) ezt

kisficege
Tesék?De másnak elindul csak nekem nem.És ez biztos,hogy az miatt van.Csak az EA SPORTS játékopknál csinálja.Amúgy minden más hibát észlelt.Amúgy mi ez a cím? rescue.warez.hu?mert ha igen akkor ez jön be:nézd meg

FrezeR
nekem most csak egy kérdésem lenne mégpedig az, hogy a edzésnél vannak a támadási figurák meg szögletekhez figurák, nos hogy ezeket hogy lehet gyakorolni? ha rákattintok elsötétül a képe akkor gondolom inaktiv és nem csinálják azt de nem is fejlõdik sehová csak a "meglepetés csik" ezekre hogy lehet rágyurni?

[Jakuza]
Orulok, hogy orulsz 😊
Teszteljetek es a hibakat irjatok le.

kisficege
És ugyanezt csinálta a fifánál is.

kisficege
Na,hogyha itt többet segítenek akkor ezt kapjátok ki:Amikor elakarom indítani akkor kiírja hogy:A(z) TCM2004.EXE hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.

[Jakuza]
Azok meg nincsenek kesz.
Azert maradtak meg angol szavak.
Az elgepeleseket majd kijavitom.

Király a cucc!!!! Szépen alakul. Egy gyors áttekintés után pár észrevétel:
Naptárnál-Edzõtábors
Asszisztensnél az egyik oldalon jelen idõben írsz, a másik oldal elsõ néhány sorában már múlt idõ. Ez direkt?
Küldetéseknél-Különleges kükletés van írva
Magánéletnél van egy Luxus üzlet felirat. Nem tudom hirtelen mit lehet helyette de egy kicsit furcsa volt.

És létezik az, hogy egy fogalmon belûl csak egy szót írtál át? Vagy ezek a fogalmak egyben vannak?
Pl:Cancel szerzõdés, Release from szerzõdés, Apply kezdõk, Aktuális determination.
Hirtelen ennyi. Remélem építõ jellegûek (ilyen szándékkal írtam)!

FrezeR
király vagy😊 köszi

[Jakuza]
Na ismet a mai napi meglepi. 😊
TCM2004 magyaritas v0.82b (translate.txt kb 82%-os)