11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Jarlaxle
    Azok a peccsek tartalmazzák a törést ami az oldalon van?
  • [Jakuza]
    Valasz a Jatekmagyaritasokrol tudtok-e topicban.
  • Jarlaxle
    Nem tudjátok hogy honnan lehet letölteni a TCM 2004-hez peccs töréseket?
  • Bence81
    Köszönöm szépen!Meg fogom tenni. Azóta sajnos 2,6 milliárdra fontra duzzadt. Így már komolytalan volt a bajnokság.
  • D.
    Telepítsd újra a játékot, és szépen rakj fel minden patch-et. Ismerős a dolog. Egyik haveromnak is ez volt.
  • Bence81
    Én komolyan nem értem ezt. Exeterrel vagyok, szépen jutottgattam fel. Építettem 10000-ről 15000re a stadiont. Lett -1millióm, mikor kész lett let +535millió a bank számlámon. Lehet, hogy megbolondult a gépem?
  • Bence81
    Végülis mindegy, mert már befejztem azt a játékot, mert már nem nagyon volt értelme. Én gondoltam arra, hogy tőzsdére vitték a klubbot. Akkor még nekem angol volt a program és ami nem érdekelt nem fordítottam le és nem foglakoztam vele. Tehát lehet, hogy be volt állítva, hogy magától tőzsdére vigye a klubbot. De azért köszönök szépen mindent!
  • FrezeR
    ez kérlekszépen egy szép bug:) legalábbis már hallottam ilyen hirtelen meggazdagodást..de most nem tudom mit mondjak, hogy örülj e neki vagy sem :) fent vannak a patch-ok?
  • skristof
    nem lehet, h a klub értéke lett annyi?????? :D
  • skristof
    ezt a kommentet nem értem. ez magyarul van???? :P
  • skristof
    3 ilyen jellegű játékost kell igazolni
    elég reménytelen ügy! :)
    az adottságoknál lehet nézni, h Terminátor-e
  • b-type
    :)
    ezt lopd ki a játékból, sok helyre be lehet illeszteni, mert nagy duma...
  • Bence81
    Mit jelent az, hogy "Igazoljon legalább 3 Terminátort(hozzáállás +2"?
  • Bence81
    Hát nem forint. Angol font. A csapatom akkor 210-es volt:)
  • engine
    Mármint, az aktuális pénzügyi helyzet, vagy az előrejelzés?
    Bár egy szezon alatt elég nagynak tőnik ez a bevétel...

Milyen pénznem?
  • Bence81
    Sziasztok!Azt szeretném kérdezni, hogy voltam egyszer a Reallal és építettem stadiont. A pénzem -63 millió lett. Mikor kész lett a stadion, akkor meg átment plusz 1,7MILLIÁRDRA. Mitől volt ez?
  • bang
    nem... nem erről van szó

írtad, hogy fent van az 1.2 patch. Először egyszerűen írd felül az 1.2 crack exe-jét, az 1.1 crack exe-vel.
    így az 1.2 patch az 1.1 exe-vel "fut".
    Na, vagy így, vagy 1.1 patch + 1.2 crack exe komcináció a nyerő (persze ez utóbbihoz uninstall kell, hogy lekapd az 1.2 pecset, de szerintem az első megoldás működött nálam)

• tesoo
    hogy érted, h párosítsam?
    előbb rakjam fel az 1.1-est és utánna az 1.2-est?
    majd kipróbálom
    kössz a segítséget
  • bang
    hi
    én ugyan már rég nem nyomom a gamet, így csak homályos emlékeim vannak ezzel kapcsolatban, de nekem is voltak hasonló gondjaim a szezonvégeken
    úgy rémlik, hogy én az 1.2 patchet az 1.1-es exe-vel párosítottam (vagy fordítva: az 1.1 patch + 1.2 exe, de inkább az előbbi) és így semmi fagyás nem volt, ha jól emlékszem még a fagyás előtti (szezonvég előtti) elmentett állásom is tovább "gördült" a szerzonvégnél.
    kísérletezz vele (bocs, hogy nem emlékszem pontosan), nekem jó lett és soha többet nem fagyott, pedig jó pár szezont lenyomtam...
  • tesoo
    hali!
    miért van az, hogy a bajnokság végén lefagy a játék?
    az 1.2-es patch fent van, és azt olvastam róla, hogy ez kijavítja ezt a hibát. még sokmindent írtak róla de nekem semmit sem javít...
    pl a kupameccseknél nem állíthatom a jegyárakat, stb.
    mit lehetne most tenni?
  • Zagreus
    A Hollandokat mindig elbassza a gép mert pl.: Van Nistellroy nálam San Marinói meg végülis az össze sztár a Hollandusoknál. Kluirvert meg az Overmars+Cocu meg visszavonult :)

Kluirvert 28 éves most akkor mivan ?
  • Joke
    Sztem túl sok zsét kértek. A hollandoknál tuti ezért nincs rendes név, az euro 2004-ben sincs név. Mondjuk ha jól emlékszem egy dél-amerikai válogatottat sem leeht irányítani. Mondjuk ezt nem tom miért.
  • D.
    Hello. Nektek is úgyvan a játékban, hogyha a holland válogatott ellen játszotok, ott egy ismert név sincs, csak valami szar csapat ?? Meg miért nem lehet választani a Portugal válogatottat + Brazílt + Hollandot ?? Ha valaki tudja ezekre a választ köszi.
  • Joke
    Kicsit felhozom. Most lesz időm játszani, vége van a vizsgaidőszaknak, úgyhogy jöhet a game!
  • Revenge
    most megverem őket de állandóan kifagy :(
    szaadrugást hogy kell lőni?mindig fölémegy (jóval)
  • Revenge
    köszi! megpróbálom
  • Revenge
    a difficulity level-t ha 0-ra teszem,az a leggyengébb?:)
  • pilfer
    Itt van pár beállítás (Akik Football Fusionnal nyomják és 10-0 megvernek bárkit bárkivel):

Setting 1!
    =======================================
    Hogyan változtassátok meg a tcm-es beállításokat!!!
    Nyissátok meg a product.ini filet egy Text Editorral!(ex. NotePad)

---Keressétek meg ahol ez a szöveg kezdödik!--------
    // TCM FORMATION CALCULATION
    //
    // 0 - off
    // 1 - old TCM function
    // 2 - cloning of FIFA formations
    // 3 - new TCM function
    // -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    TCM_FORMATION_FUNCTION=3
    ---Szöveg vége----------

Ha meg akarod változtatni a Football Fusion-os játékot ezekkel tudod a Fifa-val azonossá tenni a felállásokat:
    TCM_FORMATION_FUNCTION=3
    Vátoztasd meg erre:
    TCM_FORMATION_FUNCTION=2

Setting2!
    Hogy tudod a grafikát megváltoztatni!!!
    A product.ini Fileban,
    [OPTIONS]
    HALF_LENGTH = 4
    []
    ----Szöveg vége-------
    Vátoztasd meg erre:
    ----Szöveg kezdete:---------
    [OPTIONS]
    HALF_LENGTH = 10
    DIFFICULTY_LEVEL = 3
    GAME_SPEED = 1
    CAMERA = 1
    CAMERA_ZOOM = 8
    CAMERA_HEIGHT = 1
    []
    ---Szöveg vége----------
    HALF_LENGTH-el a féidö hosszát tudod megadni (percben).
    DIFFICULTY_LEVEL értéke lehet 0, 1, 2, 3
    A fokok: Amature, 1;Semi Pro, 2;Pro, 3;World Class ami egyezik a FIFA2004 nehézségeivel.
    Van még {4,5,6,7} a {0,1,2,3} helyett.
    8-as érték is van.
    GAME_SPEED: 1 a leggyorsabb.
    CAMERA: 1 is Tele, 2 is Action... ; (mint a Fifa 2004-ben)
    CAMERA_ZOOM:8 a legközelebbi; 1 a legtávolabbi.
    CAMERA_HEIGHT:1 a legalacsonyabb.
    Mentsd el és lépj ki!

Settings 3!
    ===============Hogy tudod a grafikát megváltoztatni==================
    Nyisd meg a user.ini filet egy Text Editorral.
    windowed=0
    AUDIO=1
    ---Szöveg vége----------
    változtasd meg erre:
    ----Szöveg kezdete:---------
    windowed=0
    RESOLUTION = 1024x768x32
    RENDER_QUALITY = 3
    AUDIO=1
    ---Szöveg vége----------
    Ezután a menüben is meg fog változni
    És most jobb grafikáért másoljátok át a data\cmn könyvtárból
    ezt a 6 filet:
    cfg_pc_h.ini
    cfg_pc_l.ini
    cfg_pc_m.ini
    fifa.db
    ini.big
    ini_pc.big
    Írd felül ezeket a Total Club Manager 2004\data\cmn-ben.
    Most szebb lesz a játék.
  • Revenge
    SZIASZTOK LENNE KÉT KÉRDÉSEM
    1.lehet-e a fúziós meccs nehézségét állítani,és ha lehet,akkro hogy
    2.a meccs időtartamát lehet-e állítani,emrt az nem jött be ami lentebb olvasható
  • FrezeR
    nem foci isten módban játszom, de nyomtam azzal is természetesen csak már nincs kedvem az önsanyargatáshoz... és most nem azért vagyok nagy csapattal, hogy könnyü legyen győzni. ugyanis amikor idekerültem az Mu kieső helyen volt. én is az elején csakis a legrosszabb csapattal kezdtem el, mert én sem szeretek beleülni a tutiba. megtettem ezt egy kis csapattal is a Cambridge volt ez. őket 8 év alatt vittem el a bajnokok ligája győzelemig, meg kupa, bajnokság miegymás, de mostmár megtehetem, hogy csak nagy csapatokkal állok szóba :PP
  • Revenge
    köszi!
  • M.A.D.
    Gratula! De...ezt foci isten-en nyomod? Mert, ha nem, csak magadat ámítod!
    Inkább kisebb csapattal tedd meg ezt. Akkor azt mondom, le a kalappal.
  • AMDFan
    hát az tuti :)
    nekem ilyen csoda ifim mé' nincs soha?
  • FrezeR
    gyerekek....fantasztikus szezont zártam:) Mu-al vagyok már lassan 6 éve. az idei eredményem messze a legjobb eddig. nagyon összeállt a csapat. Szóval az idei eredmény Bajnokok ligája győzelem, Ligakupa, FA Kupa, Bajnokság:) mesternégyes! 233 millióm van a pénztárban, sok volt az olyan játékos akikre nem volt szükség és mivel eladni nem nagyon tudtam őket meg kellett várnom, amig lejár a szerződésük, igy most már "csak" 44-en vagyunk de idén 28-nak megint lejár a szerződése, persze párat megtartok :) nem költöttem 3 éve egy fillért sem új játékosokra, ha vettem valakit azt csak ingyen illetve "csoda ifik születtek" nálam:) volt egy csatár srác ha jól emléxem még csak 13 volt amikor már 10!! volt a szintje...3 évet vártam rá, hogy leszerződhessen:) de megérte mert még csak most lett 17 éves és már nemsokára 11 fölé kerül a szintje! :)
    Ja és természetesen egyszer sem töltöttem vissza a mentésem!! ilyen sikerem sem lesz mégegyszer valszeg ;)
  • Mr.Macho
    A taktika lehet bármi szerintem, amíg van legalább 3 védőd és nincs több mint 3 csatárod. Én a gép edzéstervét kitöröltem mert nem tetszett. Most hétről hétre tervezek a csapat igénye szerint. Egy új csapatnál érdemes eleinte főleg a fitnesst nyomni illetve a taktikákat (rövid passz, hosszú passz, kontra, presszing, contain,...). Ezekből sem kell mindet.Ha rövid passzokkal szeretnél játszani a hosszúra nem kell adni, illetve ugyanez igaz a contain és presszingre. Kontra támadás is csak akkor kell, ha védekező játékot játszol, inkább a build-up-play-t gyakorold. Amikor a játékosok fitnesse már 80 felett van akkor kevesebb fitness edzés is elég (napi +1) és mellé berakhatsz még 2 nem fitnessre kihegyezett edzést. Amíg a fitness szar, addig szar lesz a csapat. Érdemes még beállítani az emberfogást a "team comparison"-ban. Illedtve az individual roles-nál, azt hogy ki merre passzoljon és hogyan. Mindenképpen legyen egy playmaker!
    Illetve! Csak fiatalokat és csak ingyé igazolj tavasszal. Ha egy játékos eléri a 31-32 éves kort, add el.
    Röviden szerintem ez minden egy kezdőnek érdemes tudni.
  • Revenge
    sziasztok! régebben játszottam a tcm-mel de utoljára decemberben(Szilveszterkor) volt fent a gépemen,most raktam fel ismét,és sajna sorban kapok ki és mindent elfelejtettem, nincs véletlenül vmkinek egy mentett állás,amiben benne van egy jó taktika és egy edzé[email protected] címre ha elküldené vki az övét, megköszönném,thx jó8
  • K.András
    Ez egy istencsászár játék,én nem szereten a focit de erre rendesen rá vagyok kattanva,játszottam CM0304-el is de szerintem az nincsen ilyen jo,nem ennyire összetett,nem beszélve a látványrol ami szintén jobb,persze CM03-om egy nagyon nagyon jo játék,de nekem ez jobban tetszik.
    #4345:
    Szerintem érdemes egy nagyobb csapattal kezdeni,ahol több a pénz és lehetöség ott könnyebben ki lehet tanulni a szakmát(bizonyos hibák nem bosszulják meg magukat azonnal),és ha átlátod már a játékot akkor kell kezdeni egy uj játékot elölröl kis csapattal...
  • skristof
    a gém sztem nagyon kiri
    magyar csapatok csak peccsel vannak. mármint nem hivatalos peccs, hanem Neruel kollega készítette
    talán fifahungary-n fennt van...
  • Drizzthsz
    Basszus...
    És milyen a játék? Magyar csapatok?
  • skristof
    izé.. najó, nem mindig 50 megásak a mentések, de ha már jóideje nyomod, akkor szépre nőhet egy-egy save...