11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Garcia
    ha viszont egyszer ujrakezded a játékot jól jöhet az adatbázis javítás...
  • skristof
    jah, akkor jó...

azt nem tudjátok mennyi pénz jár a bajnokság/hazai kupa/Bl megnyeréséért?
  • skristof
    köszi mostmár mind1... :)
    mondjuk olasz focit ugysem tulzottan szeretem, roster meg már azért nem nagyon kell, mert 2011ben vagyok ;)
    de azért kössz.....

ami a magyar focit illeti: ez nem kérdés! :)
    már meg is, természetesen a magyar database.... ;)
  • K.András
    Megnyersz egy bajnokságot majd akkor nézd meg mennyi lesz a tözsdei érték...A meccsek hatással vannak rá,ha jol megy akkor megy felfele a klubb értéke ha folymatosan vesztesz akkor meg értelemszerüen megy lefele...
  • Garcia
    hát nem tudom miez...

amugy amit érdemes leszednimég, ha szereted az olasz focit akkor az Olasz Szuper Patch: ez beteszi a seria C/1-et és a seria c/2-t, meg olasz stadionokat...

-MegaPatch2004v120: ez javítja nagyonsok bajokságban a rostert, tehát a játékos adatbázist, mint pl. Brazíliában végre lesznek 10.00-11.00-es szintű játékosok...

és ha szereted a magyar focit akkor: TCM HSP 2004
  • skristof
    nah jolvan mind1...
    egyelőre akkor csak a hivatalos peccseket szedetem le vele!
    igy már végre megnyerhetem a bajnokságomat PÉNZért! :)))
    izé, még valami, erről a peccsről mit tudtok:
    Total Club Manager 2004 SP 0.18 Patch
    ez mi a franc?
    azért eztis leszedi :D
  • skristof
    tudom, nyugi énis igy csinálom..
    persze 0%-os fizetésemeléssel :)
    izé, ugy néz ki tudok letöltetni..
    szal meglessznek a peccsek :)
    most az lenne a kérdésem, h miket érdemes még letölteni???
    ha már egyszer letölt nekem a srác, akkor már kihasználnám az alkalmat ;)
    szal hivatalos peccseken(+törések hozzájuk) kívül mit ajánlotok?
  • Garcia
    ne addmég el kell a csapatnak egy biztos kötéphátvéd...
    a fiatal játékoskkkal pedig 5 éves szerződést kell kötni és akkor biztos hogy sokáig marad nálad és amikor megveszed alacsony fizetést ajánlasz neki, aztán mikormár eljut egy magas szintre mondjuk 3 év múlva akkor is csak néhány ezerrel lesz nagyobb a fizetése és nem 15-30 ezerrel
  • skristof
    hát remélem jo játékosk lesznek tényleg....
    eddig sztem nagyon jokat igazoltam egész játék alatt, és sokukat jo pénzért el is tudtam adni
    viszont igen, jo borsos fizetése van jopár játékosomnak
    a jelenlegi legtöbbet, egy 16.00-ás középsőhátvédemnek fizetem, heti 18.000 £-ot. gondolkodtam már az eladásán is, de nagyon kell ő oda hátulra. :)
    asszem 4-es talent, 26-7 éves, 16.00-as. nemzeti porondon is tapasztalt már... több mint 16,5M-ót ér
  • Garcia
    szerintem az nem a bajnokságért kapott pénz... egész jó vételek ezekből a játékosokból még nagy sztárok lesznek csak meg tudd őket tartani, mert egyre több fizetést fognak kérni...
  • Garcia
    szerintem az nem a bajnokságért kapott pénz... egész jó vételek ezekből a játékosokból még nagy sztárok lesznek csak meg tudd őket tartani, mert egyre több fizetést fognak kérni...
  • skristof
    tényleg le kell töltenem a peccseket...
    bazz, bajnoklettem, de nem kaptam érte lóvét...
    csak a támogatomtol 1,2Millát...
    meg vmi TV Jogdijakat 2,5M.. ez a tv jogdij, ugye nem a bajnokság győzelméért járó bonusz lóvé??? mert ha az akkor megörülök, annyira kevés....
    jah, említettem, h fiatalítottam...
    jelenleg 4 játékost szereztem:

ebből egyedül a már említett csatár (Zwicky) került pénzembe...
  • skristof
    fennt lácc egy bannert ám!!!!
    de amugy innen
  • péder
    Magyarosítását hol találom meg? Mert Fifahungary oldalrol nem tudom letölteni mert nem müxik a FILEFRONT valamiért.
  • skristof
    oroszországban sajna csak két liga van.....
    én a másodosztályu Tomsk-kal kezdtem anno, kb 55ös,60as volt, asszem
    most 130 felé járok...
  • Garcia
    én még most is játszanék vele ha végre úgy feltudnám rakni a peccseket meg a crack-eket, hogy ne faggyon be, mert feltettem már töübbször és befagyott...
    biztos valamit rosszul csinálok..

amugy szerintemis szedd le a peccseket, mert sok hibát kijavítanak...

amugy létom orosz csapattal vagy, ott milyen szintű csapatok vannak?
  • skristof
    sztem is fasza lessz!!! :)

amugy jáccasz/tok még???
    lenne egy kérdésem: nektek mennyi az első csapat fizetése? (pénzügynél meg lehet nézni!) mert én akármennyire is szeretnék, nem tudok meggazdagodni... mostis eladtam egy nem tul jo csatárom 3,15M fontért, de ahogy nézem hamar elszáll ez a pénz is... pedig nem sikkasztok, becsszó! :D
    szóval nekem 190-200ezer körül van fontban a heti fizuja az első csapatomnak.... az sok????
    hogy lehetek rövidtávon sikeres? (tudom, bajnokságnyerés, meg BL, próbálom a fizukat csökkenteni[kevés eredménnyel]) de nincs még vmi ötlet? a stadionom is csak 17000-es, teltházkor jó, ha kijön a heti fizetése a csapatnak :((
    és mivel modemes vagyok, nincsenek meg a peccsek se! :( szal hiába voltam tavaly bajnok, egy árva fillért sem láttam...
    muszály lessz vhogyan lerántgatni azt a kurva peccset...
    egyébként továbbjutottam a bl-csoportból! :) igaz, most a Real jön, szóval....
    a liga kupa döntöjében a s.moskvatol kikaptam, persze a sima kupában is 'véletlen' vele sorsolt a gép össze, az elődöntöbe. ott 1-1 lett hosszabbítással... 11-sek: csak a _kapusom_(!!!) tudta berugni! kikaptam 5-2-re! elég reális, nem?!?!?
    a bajnokságot már vezetem.... most ujbol fiatalitásba kezdtem... márcsak a jelenlegi magas bérek miatt is, de sajna nekem saját nevelésű jó játékosom 0!
    vettem egy csatárt, elég borsos ára volt, de ajánlom mindenkinek! nekem 2006 óta van a játékomban!
    kép

ez az a csatár
    és egy kis info a klubomrol:

terveztem egy sép stadiont, ~35.000es... de 25M font. honnan szedjek ennyit?????

és miért olyan alacsonyak a játékosaim értékei? mármint van egy TKÖ-m, 27 éves, 14.00-ás 4-es talent. qrvajo, és vmi 8,5M fontot ér csak.... :(
  • Zagreus
    NAGYON ÁLLAT A KLUBBALAPÍTÁS !!!!!!!

Nekem ez a gyengém ebben a játékban. Már most imádom :))))
  • skristof
    nekem is jobban teccik az idei desing...
    de sebaj... :)
  • Garcia
    szerintem király lesz, de nekem jobban bejön a felsőmenü..
  • skristof
    jah, és még valami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    kijött 3 SCREENSHOT A TCM 2005-ről!!!!!!
    kép1 - úgy látszik lessz lehetőség klubbot alapítani!
    kép2 - természetesen megint új design :)
    kép3 - és egy újfajta meccsnézési mód!

csemegézzetek!!
  • skristof
    nah ma kedvet kaptam jáccani...
    ugyhogy előtúrtam egy mentést!! :)
    2010ben vagyok, Tomsk-kal.... bajnokság elejénél járok, 2 helyen vagyok, 2 ponttal lemaradva. bl-ben sajna nem nagyon akar sikerülni, de ez még változhat, mégcsak csoportmeccsek vannak. orosz kupába+ligakupá még talpon vagyok.
    nem könnyű 4 fronton helyt állni :9 de eddig egész jó...
    scak sajnos anyagilag nem vagyok jo, mert hiába voltam előző évben bajnok, nem kaptam pénzt... :( (ugy látszik nincs fennt patch! :( )
    jáccik még valaki????
  • skristof
    nincsharag
    azt sem értem mit akar az a két szmájli együtt jelenteni :D
  • D.
    Na csak vicceltem ám. Nehogy harag legyen.
  • D.
  • skristof
  • D.
  • skristof
    jah
    oks......
    nekem nyóc ;)
  • bang
    ja-ja
    de azt én tesoo specko problémájára írtam
    alap esetben az 1.2 pecshez 1.2 crack kell, de mivel tesoo-nak így szezonvégén fagy, ezért javasoltam ezt a hibrid megoldást
    (nekem is így fagyott és ez a krekk keverés segített)
  • skristof
  • D.
    1.2-es patch-hez 1.2-es crack is kell, a legvégén az 1.2-es crack-et kell feltenni.
  • D.
    Nelly Furtado - Forca ilyen szám van, most töltöm, remélem ez lesz az.
  • skristof
    tudtommal egymás után kell őket rakni
    salz először setup gém, aztán felpeccs 1.1 aztán felpeccs 1.2
    és ezexerint utána felcrack 1.1
  • Garcia
    Nelli Furtaldo- Forza asszem:D
  • D.
    Hello. Nem tudja valaki, hogy ki énekli az EB zenéjét, és mi a számnak a címe ?? Előre is köszi.
  • Jarlaxle
    És akkor egy utolsó kérdés: az 1.2-es peccs tartalmazza az 1.1-es javításait?
  • Jarlaxle
    THX!
  • [Jakuza]
    http://www.gamecopyworld.com/
  • Jarlaxle
    És az 1.2-es peccshez honnan szedhetek le cracket?
  • [Jakuza]
    Csak es kizarolag a magyaritast.
    De szvsz mukodik a nem patchelt, verzioval is, az mar mas kerdes, hogy a hibak akkor viszont bent maradnak a jatekban.
    Szoval eloszor tedd fel a patchet meg a cracket hozza es utana a magyaritast.