11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • savafan
    Az normális, hogy a szezon végén nem mutatták a kirúgásomat jelentő képet, mégis eltűnt a csapatom?
    A szurkolók több mint 80 százaléka tippelte, hogy nem rugnak ki. Erre lehet, hogy mégis megtették:(
  • savafan
    Szerintem ez alapból visszaugrik. Nálam is visszaáll az eredeti állapotra.
    Ez akkor nagy szívás ha egyedi saját "huzogatású" csoportokat állítasz be. Ha a lehetőségek közül választassz akkor könnyű egyszer egy héten rákattintani megint. Igaz idegesítő dolog:( Megtarthatná a beállítást.
  • Garcia
    nálam az a baj, hogy az edzéscsoportokat nem tudom változtatni, azaz, ha megváltoztatom akkor másik héten visszaáll az alapra...
  • savafan
    Köszi a választ!
    Viszont az edzésnél az edzéscsoportok 3 részre osztódnak. Abból amelyik nálam van az gyengébban muzsikál:( Vagy kint az asszisztens beállításnál lehet kérni, hogy az edzéseket más végezze? Erre nem emlékszem.
  • FrezeR
    én az erőnléti kérdést meg az edzést mindig egy jó képességü edzőre biztam, szóval igy részletekben nem tudok segiteni, viszont a rotációs rendszer jó megoldás a fáradtság esetére, egy kevésbé jó, de mégis jó képességü cserejátékos minden poszton jól be tud segiteni ha a kezdő emberke fáradt, 1-2 meccset kihagy és visszanyeri az erőnlétet. a lapokat meg sajnos nem mindig lehet elkerülni, de ha visszaveszed az elszántságukat -1 -2-re akkor talán az segithet.
  • savafan
    Srácok!

Lenne két kérdésem:
    1. Mivel közeledik az évvége, az lenne a kérdésem, hogy a szezon uccsó meccse után már érdemes küldeni a fiukat edzeni mint az állat? A következő szezonra való tekintettel.
    2. Az utóbbi időben nagyon emlegetitek a jó alapozást. Valaki leírná röviden mi a titka? Esetleg az erőnlét-taktika-lazulás sorrend és feltunningolása megoldás lehet?

Igazából nem az első év végén járok de eddig simán elboldogulat. De most egy tavaly bajnok és kupagyőztes Rómából sikerült "kreálnom" egy 6-8 hely környéki teljesen szétesett csapatot. Néha alig tudok kiállni a sérülés, lap és erőnlét hiány miatt.

Előre is köszi!
  • Garcia
    hmm... király játék lesz, az biztos, de már látom, hogy magyar bajnokság megint nem lesz benne, szóval megint várnikell amíg elkészítik...
  • itldj
    Hmmmmmmmm... Képek alapján jónak igérkezik. :-D
    Nagyon bizom benne hogy ez nem olyan "érdekesen" fogja "generálni" az eredményeket a különböző módokban (végeredmény, szöveges mód, 3dmatch) mint a mostani, mert néha a falat kaparom tőle! :-(
  • robotnyk
    új klub alapítása.. hmmm
  • FrezeR
    új képek a TCM 2005-ről nagyon ütősnek igérkezik :)
    Tcm 2005
  • FrezeR
    az tényleg jó fogás volt akkor:) nekem most egy saját nevelésem van 17 éves korától játszik már a csapatban és most 20 éves 14.5-ös szintü, vinnék is 40-45 milkóért, de nem tudom nincs szivem megválni tőle, még nagyon nagy sztár lehet belőle és ezt jó lenne látni, persze ha hajlandó maradni:)
  • skristof
    hmm...
    az nem rossz! :)
    én most az uj 14/15-ös szezonomban 10 ponttal vezetem a tabellát... ~12 meccs után.
    bl csoportban az utolsó meccsen a Real-lal jáccotam, ezen dőlt el, ki jut továb elsőként. otthon kiütéses győzelmet arattam... :) Tomks - Real 5:1 pedig idegenbe 2-0ra megvert, de most édes volt a bosszú! :) na persze naná, h a nyolcaddöntőbe a szpartak moszkvával sorsoltak össze! ;)
    nekem eddig a legnagyobb bevétele igazolásból 11.11M £ volt. egy 16os szintű, 30 éves középhátvédemet adtam el...
    azonban egy iszonyújót sikerült igazolnom, mert 22 éves a új középhátvédem, max talent és 14.5-ös....
  • skristof
    nemtudom.... :)
    mintha ilyen megoldás is lett volna régebben....
    [régen volt, sry lehet rosszul emléxek]
  • FrezeR
    természetesen én is játszom vele, ha esetleg nem olvastál vissza irtam mindig hol járok na de a lényeg hogy most épitek új stadiont a MU részére 7 évig "gyűjtöttem" rá természetesen nem akartam elaprózni ha már ittjárok. a stadion 143 000 férőhelyes lesz és 227 millió euróba került :) de még igyis maradt egy kis tőkém, igaz most sikerült eladnom 2 játékost összesen olyen 80 milkáért az is sokat segitett. egyébként most indult az új szezon eddig jól állunk bajnokságban elsők vagyunk igaz nem sokkal. A kupából sajna kiestünk de még ott a FA meg a BL tavaly pl semmit nem nyertünk a bajnokságon kivül ciki volt:)
    egyenlőre ennyi
  • Garcia
    mp3 könyvtárat miért kell kiüríteni??
  • skristof
    autosave-et mindenképp lődd ki...
    sztem hülyeség is....
    esetleg mp3 könyvtárat ürítsd ki...
    [meg olvass vissza párezer commentet! ;)]
  • péder
    WCO-os verzio,autosave be.
  • savafan
    Igen, igaz a nyári időszakban alig van reakció:)

Egy kérdésem lenne, tutira volt már rá válasz de most jutottam el idáig. A "csapatmunka" mutatóm erőteljes zuhanásba kezdett. Alig 30 körül van. Azt mivel lehet felhúzni?
  • skristof
    huhh
    már jopárszor volt ez Tma
    milyen verziod van? autosave kikapcsolva?
  • péder
    Tudnátok segíteni. a 2006-os szezon végén mindig kifagy, van valakinek 5lete mit csináljak.Elöre is köszke.
  • skristof
    nah hell'!
    kicsit énis felhozom már! :P
    szal nyaraltam, ugyhogy most kicsit keveset toltam
    de vége 0 12/13-as szezonomnak is....
    bajnok lettem, de a bl-ben siralmasan szerepeltem. a csoportból nem tudtam továbbmenni, asszem egyszer nyertem!! :(
    az aranygenerációm (:D) kezd kiöregedni, egypáran el is akarnak menni (5-7 év után nem csoda:)) ezért elkezdtem eladni egy-két játékost... megpróbálok minél több pénzt beszedni értük, mert ugye megcsináltam a stadionrekonstrukciómat, cca. 45ezres lessz, de anyagilag most nem állok tul jól (3,5M£ kb.)
    ugyhogy megprbálok még játékosokat adni, és ingyen megerősíteni a keretet, mert mostmár a cél egyértelműen egy olyan csapat összerakása aely a bajnokságokat simán hozza, és nem kell vele vért izzadni, és a bl-ben is komolyan érdekelt! ezt szeretném megcsinálni max 3 éven belül...
    meglátjuk! ;)

amugy, játszik még valaki rajtam és AMDFan-on kívül???
  • AMDFan
    hahaha :))
  • Joke
    Hát ez az, elég ritka. Egyébként jó hogy egyeseknek ennyi idejük van játszani, mások meg egész nap melóznak. :)
  • AMDFan
    Közben a lengyelekkel bejutottam az EB elődöntőben.
    Olasz, Orosz, Izrael volt a csoportom. 2.ként jutottam tovább az olaszok mögött.
    Megkaptam Boszniát akik meglepetésre elsők lettek a Skót,Francia válogatottak előtt.
    1-0ra vertem meg őket.
    Aztán jöttek az olaszok és 2-0ra elpáholtak.
    A 2016/17es szezont meg elkezdtem a Peterboroughval.
    A cél az UEFA Cup menetelés különben közeleg az anyagi csőd.
    -30al zártam az előző szezont, de "csak" -18al kezdtem az újat.
    Rooney már az előző félévben bejelentette, hogy amint lehet klubot akar váltani. 10 millió volt az értéke, de a Transfers Listen olyan szemtelen árak voltak, hogy kirakta 40-ért :)
    a Sochaux pedig 36-ért elvitte.
    Egyszóval nagyot kaszáltam Rooneyval, pedig sajna csak fél szezont tudott játszani a sérülése miatt.
    ingyen vettem a fizetése olyan 4-5 millió volt egy évre aztán eladtam 36-ért :)
    Ajánlom egyébként mindenkinek. Jó módszer.
    Érdemes elcsábítani egy ingyen igazolható nagy sztárt.
    Egy két évre sok pénzt adni neki, utána pedig eladni...
    Persze azért ennyit kaszálni nem lehet velük, mert ritka, hogy egy 22es játékos ingyen igazolható...
  • AMDFan
    Hali!
    Na befejeztem a szezont.
    Legutóbb ott tartottam, hogy az Anderlechtel megnyertem a 2. bajnokságomat és 4 év után a Romahoz szerzdőtem.
    Ott meg voltak "enyhe" pénzügyi problémák. A csapat 150 körüli volt de valamiért nem ment.
    Annyira nem ment, hogy a szezon végén volt 5 győzelmem, így tökutolsóként kiestem. Ezzel párhuzamosan Norvégia szöv. kapitánya voltam az EB selejtezőkön.
    7 meccs után 1gy 1d 5 vereség. A 7. meccsen pedig otthon egy 0-8 volt Hollandia ellen tehát lemondtam.
    A Roma persze nem akart elengedni, de szerencsére a kikötés szerint külföldre elszerződhettem és a Peterborough United ajánlott szerződést.
    Ők azt hiszem a div. 3-ból indultak de 2014/2015-re feljutottak a PL-be és a 12. helyen zárták.
    Elmentem hozzájuk. Szervezett kis csapat, az összes játékos angol (van egy ír meg két kettős állampolgár).
    Ezért megfogadtam, hogy csak angolokat igazolok. Wayne Rooney-nek éppen ekkor lett tele a töke a Marseilles-el (kiestek), így ingyen igazoltam.
    22-es szinten volt 29 évesen. Meg igazoltam még egy 17es kapust ingyen a Rennesből azt hiszem, meg egy cserejobbszélsőt. Félévkor pedig egy tehetséges 12es játékost a conferencből.
    Jól ment a csapatnak viszonylag, ált. a 6-10. hely körül mozogtam de vezettem is a tabellát az elején. Aztán félévkor megsérült Rooney augusztusig (ca. 6 hónap), meg a középhátvédem májusig.
    Ennek ellenére eljutottam az FA Cup döntőig (szerencsével, mert 2x is Extra Timeban nyertem :D ), és az utolsó forduló előtt úgy nézett ki, hogy ha nyerek akkor 4. leszek és BL induló vagyok.
    Hát sajnos X-eltem így maradt a 6. hely és az UEFA kupa selejtező. De ott volt még az FA Cup döntő az Ipswich ellen.
    Persze a döntőben elpártolt tőlem a szerencse. Vezettem 1-0ra majd 1-1, aztán vezettem 2-1re a vége 2-2 lett. ET-ban pedig az Ipswich nyert...
    Szóval most kicsit elment a kedvem. De a lengyel válogatott felkért az EB-re szöv. kapnak. Jó lenne ha valamit elérnék velük is.
    Ti hogy álltok?
  • AMDFan
    nemsokára vége a szezonom, akkor majd írok egy kis összefoglalót :)
  • Joke
    Nah kicsit felhozom, mert nagyon eltünt már!

Írjatok már valamit, vagy nem játszotok vele? :)
  • FrezeR
    apropó láttam képet a tcm 2005-ból hát azt hiszem elég ütős lesz:)
  • FrezeR
    hát a magyar bajnokság más tészta
  • gvarga12
    Van tartalék bajnokság is, nekem a tartalék csapatom a legalsó magyar ligában játszik ??
  • FrezeR
    ha jól tudom akkor csak az a csapat nevezhet a tartalékbajnokságra is aki az első osztályban szerepel
  • gvarga12
    nekem úgy sikerült, hogy volt tartalék edzőm(nem biztos hogy kell) meg az első csapatból átraktam a jobb játékosokat a szezon kezdésre a tartalék csapatba és volalá már van is tartalék csapat nevezve, sokat szívtam mire rájöttem van valakinek kedve kikisérletezni mennyi a minimum szint hogy neveződjön a csapat???
  • skristof
    nah kössz... énis igy gondoltam, csak megerősítést vártam.... :)
    Téged is látni még, amugy??? ;)
  • Joke
    Sztem hamar megtérül, persze attól függ menyni az aktív szurkolód, de ha bl-t nyertél, akkor azért biztos van pár ezer. De ha mondjuk olyan 60ezer, akkor ne várd, hogy mindíg tele lesz a lelátó. Nem tom menyni a jegyekből a napi bevételed, de számold ki, hogy monjuk most 200 ezer (csak úgy mondok számokat) és lesz utána kb 500ezer az meccsenként 300ezerrel töb, ami azt jelenti, hogy durván 45 meccs alatt behozná bevételt. Ez kb egy szezon. Szal megéri, mert utána persze már hozza a pénzt. Építsd meg.

A kamerákat meg nem tom.
  • skristof
    nah mivan?!?!?
    senkisem játszik már???
    vagy mindenki elvárja, h legyen magyarítás meg magyar bajnokija, de segíteni senki sem akar?????
  • skristof
    csak sikerült elbaszni egy linket....
    sorry
    szóval:

Magyar bajnokság - ha minden igaz ;) - remélem jó mostmár a link! :P
  • skristof
    sziasztok
    elég régen írtam! :P
    közben 1.2-es verziójúvá avanzsált a játékom, ugyhogy most boldog vagyok! :P
    nah, a 2012es év jó is volt, meg kicsit nem is...
    de inkább jó, hiszen Bl-t és orosz kupát nyertem, bajnokságban második lettem (ez a rossz :))... nyáron igazoltam megint pár fiatal (21-22 évesek). a pénzem most 21M £ körüli.... hát, mit ne mondjak, a BLben van az igazi pénz!! :P
    az orosz bajnoki győzelemért 2,5M jár, második helyért 2,3M £... kissé röhejes sztem....
    viszont most nagy dilemma előtt állok...
    van ugye 21 milkám. ha ehhez nem nyúlnék, ugy az erőjelezsé szerint 11 millára apadna év végére. namost, terveztem egy szép kis stadiont a Tomsk-nak, ami 13,7M £ körüli áron van.... az előrejelés szerint év végére igy -3M-om lenne.... de persze ebbe bele van kalkulálva, h az építkezés miatt ugye alig tudna jönni emberek mert nincs hely... :(
    sztetek megéri? maga a stadion igy ~17.000-esből ~45.000es lenne... ez megtérül, nem??? csak egy (másfél) évet kellene kibírni, illetve a bl-ben menetelni?!? nem?!?!

jah, és ludta vagyok visszaolvasni, szedje mindenki azt ami neki kell:
    TCM04 magyarítás - végleges verzió!
    Magyar bajnokság (ha minden igaz;))

jah, és ha érdekel esetleg valakit, itt az általam tervezett stadion:
    TOMSK stadion
    és ha már stadiontervezés: hogy lehet aktívvá tenni a kamerahelyeket???
    (a különlegességeknél van asszem)
  • péder
    Ja és csak melóhelyről tudok netelni.
  • péder
    Köszke a segítséget, eddig én is eljutottam,de amikor elindítom párperc múlva megszakad a letöltés.
    Tehát a kérésem továbbra is fennáll.(#4465)
    Bármilyen segítséget szívesen fogadok.
  • Terminátor14
    én úgy tudom, hogy ha a tartalék keretedben, a szezon elején megvan a minimális létszám (talán 15 fő..), akkor a csapat automatikusan indul a tartalékok között...