11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • skristof
    görög étterem, partyk, vidámpark etc.
  • savafan
    Légkör emelési tényezőt tudna valaki mondani?
    Megnyertem az NB1/B-t fölényesen és épp most nyertem meg a magyar kupát. Az erönlét a forma magas. Viszont a légkör az szinte nulla:( Hiába küldöm a csapatot légkör emelő edzőtáborba:) Nem emelkedik.
    Fizut kéne általánosan emelni vagy valami ötlet?
    THX előre is!
  • skristof
    nem a Fradival tolom...
    Tomsk-kal vagyok
    heti össz fizuk 250.000£ körül
  • savafan
    Hogy tudsz az NB1-ben egerészni? NB1/b-ben szinte alig van bevétel. Remélem kihúzom az idény végéig és akkor kapok valami lovettát. Az eddigi csapataimnál legalább varható volt bevétel. 80 000 körüli nézőszámoknál és majd 2 millás kegytárgybevételnél jön lóvé. De itt:( Kiváncsi leszek az NB1-re mert most már szinte senki sem ment meg a feljutástól:) És játékosokat még nem is igazoltam a pénzhiány miatt. Jövőre viszont pár ember kelleni fog. Addigra elkészül a rendelőm és talán nem lesz enny sérültem.
    Majd meglátjuk.
    Amúgy mennyi jelenleg a fradidnál a heti összes fizu?
  • skristof
    az EDITORban van benne ilyen, h mennyi volt tavaly bérletes, meg ilyesmik, meg van benne egy ilyen szorszó, h melxik ligában mennyien jönnek. pl ha a PremierLeague-ben ez 1.0 akkor NB1ben kb 0.2 :)
    jó játékot
  • Garcia
    hát, szerintem többen nem jönnek, de több pénzt kapsz az ülőhelyre szóló jegyek árából, mint az állókból...
  • savafan
    Akkor ez olyan mint a valós életben:( Igaz a Fradi 10 ezres tábora is kicsit nagyít:) De akkor nem dobok ki sok pénzt. Azért remélem az NB1-ben többen lesznek mint most. Igaz alig van ülőhely. Az számít? Jobban jönnek ha ülőhelyek vannak mint ha állók?
  • Garcia
    ne építs stadiont!

én a fradival vagyok 3. évben, a bl negyed döntőjéig jutottam... a BL-ben mindig teltház volt azaz 18000 néző, de a bajnokin, csak 9000-13000 emberig volt...
    szóval az átlag nézőszám, olyan 10 ezer körül volt...
  • savafan
    Mi alapján generálja a nézőszámot a játék?
    Igaz az NB1/B-ben vitézkedem a Honvéddal de a stadionom 15 ezres és az átlag nézőszám kb. 1300. A bajnokságot fölényesen vezetem, gólokkal nyerek (tehát az unalomra és eredménytelenségre nem lehet fogni) és nem jönnek többen. Ez bele van kalkulálva, hogy a magyar NB1/B-ben általában ennyi a néző? És értelemszerűen, ahogy fellépek az NB1-be megemelkedik a nézőszám? Magyarán pl. érdemes lesz-e építenem egy nagyon fasza stadiont a fiuknak a magyar mezőnyhöz? Megtölti azt 30-40-50 ezer ember. Vagy ez tudja mennyi a valóságos magyar átlagnéző?:)
    Vagy a csapat tudásszintje határozza meg a nézőszámot?
  • Garcia
    hát igen... ezt a magyarosítást is szinte egyedül csináltad meg, pedíg ígértek segítséget...
  • Neruel
    Sziasztok!

Látom megint tovább finomodik a taktika a következő részben:
    TCM 2005 Taktika

SKristóf
    4526: lesz!
    4518: erről már egy éve is beszéltünk. Mi lenne a megfelelő?
  • savafan
    Az asszisztens végzi a fő edzéseket. Aki ha jól emlékszem 5-ös tudású. Néha én is belenyúlok de ritkán. A fáradtság mutatóm nem valami magas. Asszem 15-25 között mozog csapatszinten.
    Mondjuk a szemét bírók is szórnak rendesen. Úgy vágják hozzám a lapokat mintha fizetnének érte.
    Amúgy a biztosítás eddig nem jutott eszembe, ez jó ötlet. Köszi! Az eddigi csapataimnál nem gondoltam rá mert volt elég lovetta és játékos. De itt még(!) egyik sincs. Sajna nem sok játéokosom van ezért nem sokat pihenhetnek. Így viszont eleget csak muszály teljes felpörgés előtt visszatenni Őket mert addigra megint lesérül valaki. Bár a 0,8-as hátvédeim egész jól muzsikálnak. Alig kapnak gólt és nem egyszer kaptak 9-es osztályzatot.
    Tényleg, létezik 10 osztályzat? Mondjuk ha valaki 6-8 gólt lő?
  • FrezeR
    nem lehet, hogy picit túlhajtod őket és a magas fáradtság érték miatt könnyebben lesérülnek? mert ez bizony előfordulhat! próbáld meg ezeket néha pihentetni és ha látod, hogy fáradnak inkább ne játszanak. ha ezek gyakran sérültek akkor nem árt biztositást kötni velük, igy addig sem te fizeted a bérét amig nem játszik. most hirtelen más nem jutott eszembe:)
  • skristof
    sztem függ a képességétől
    tehát ami ott a leírsában van
    asszem a csapatorvos a sérülések idejét tudja csökkenteni talán
    de legjobb ha mindkettőből van egy 6os szintűd! :D
    tudom, h ez nem lehetséges kispettel, nyugi :))
  • savafan
    Orvosi segítség kellene!

Mivel még csak most épül az első szintű rendelő a Honvédnál, nem sűrgős a válasz csak fel kéne készülnöm. Az a bajom, hogy szinte minden héten megsérül valaki. Vagy meccsen vagy edzésen. Semmi extrát nem csinálok, amúgy. Viszont az amúgy is kis létszámból 4-5 játékos állandóan sérült. És persze nem 3-5 napra, hanem hetekre. Még cikk is jelent meg az újságban:(
    Az lenne a kérdésem, hogy melyik orvos a fontosabb (aki tudna esetleg segíteni a ritkításon): a csapatorvos vagy a gyógytornász? Melyik a fontosabb és sürgősebb?

THX a segítséget!
    Egy lassan korházi bérletes manager:)
  • savafan
    2 darab.
  • Drizzthsz
    Hány cd-s a tcm?
    (Attól függ, hogy megtaláltam-e...)
  • csum666
    kösz
  • skristof
    nem használok dc-t (modem suxx), de gondolm keresője van! :)
  • savafan
    Tavaly is akadtak problémák a beugró "segítőkkel":( Remélem idén nem lesznek ilyenek és csak olyan jelentkezik segíteni aki végig is csinálja amit elvállal.
    Sajna nem beszélek nyelvet ezért fordításban nem tudok segíteni. De ha idén is kell tesztelő, akkor azt vállalom. Tavaly is eleinte csak nyomtam és nem játszottam. Viszont így lefordítva még élvezetesebb. És végre értem mit csinálok és nem csak úgy nyomogatom:)
  • skristof
    hát igen többek között ez lenne e lényeg, h magadtól rájöjjél ;)))
    amugy mindig máshogy
    attól függ, mi okozza a legnagyobb kiadásokat.
    nálam sokáig volt gond a magas fizetés. megpróbáltam csökkenteni, illetve szerződéshosszabításkor csak minimálisan növelni....
    meg persze az eredmények a legfontosabbak. bl-győzelemért már elég szép pénzeket lehet kapni. persze ajánlott megnyerni a bajnokságodat is. emellett egy jó támogató is fontos, aki sokat fizet alapból, illetve a sikereidet is jo magas öszeggel honorálja....
    jah, és meg ne feledkezzünk a jegybevételről! azonban ne ias próbáldd meg jelentősen növelni! (nekem legalábbis egyszersem jött be!) szvsz max 2-3 font szektoronként! de inkább stadionbővítés! ;) de az mégdrágább... :)
    jah, és el is adhatsz játékosokat! :) abban is nagy pénz van/lehet
    összefoglalva:
    1.: sokat kereső játékosok fizetésének csökkentése, vagy a játékos eladása
    2.: megfelelő jegyárak, reklámfelöletek eladása, merchandise
    3.: jó támogató
    4.: eredmények!!!

persze ha hamar kell a pénz, akkor két megoldás van:
    1.: hosszú futamidőre kölcsön felvétele
    2.: legjobb játékosaid eladása borsos árakon (ezáltal azonban csökken az eredményességed esélye, és nem lessz pénz => ördögi kör :))

ha viszont nem égetően sürgősen kell, akkor ajánlottab a fentieket figyelembe venni...

remélem tudtam vmicskét segíteni
  • skristof
    jogos!
  • Drizzthsz
    TCM valahol dc-n fent van?
  • [Jakuza]
    Emberek akadnak igen, csakhogy az nem eleg.
  • csum666
    Pénzt hogy lehet a játékba szerezni lécci irjátok le mert fontos köszi
  • skristof
    szerintem emberek akadnaík majd
    én inkább soksok szabadidőt kívánnék magunknak! ;)
  • FrezeR
    szerintem addig kitartok, hiszen annyira nincs már messze a 2005:) de aki szereti ezt a müfajt és a játékot az szerintem mindig talál benne még kihivást.

remélem, hogy lesz annak is magyaritása de szinte biztos, hogy megcsináljuk azt is, csak legyen majd jó pár ember a feladatra mert nem lesz egyszerü.
  • skristof
    :)

reményeink szerint lessz honosítás.....
    (remélem fel lehet majd használni a 04 honosításást alapnak vagy vmi... ezzel is könnyebb lenne)
  • savafan
    Ez a Honvédos nehezebb mint gondoltam:(
    3 meccs alatt leamortizálódott az egész hátvédsorom. Alapból 5 hátvéd van a csapatnál. Gondoltam majd a téli igazolásnál nézek valami "olcsó" hátvédsort. Erre a 8. fordulónál járva 2 hátvédem maradt. És a többi egy középpályással kidőlt több mint 3 hétre:( Most a hátvédsorom 0,8-as ifikből és középpályásokból is áll.
    A Románál egyszerűbb volt:) Igaz onnan kidobtak.
  • savafan
    Mi fogja Veled abbahagyatni a játékot? A 2005-ös verzió?

Annak is lesz valamiféle magyarítása majd?
  • AMDFan
    hmmm...
    az igen...
  • FrezeR
    én most indulok a 2042/43 szezonba az előző szezon jól sikerült, bajnokság,ligakupa,bl, és lassan felépül a szép stadionom és már dől is a lé:) igy a bevétel 3-4milkó/hazai meccs:)amikor átvettem a csapatot kb 70-75 játékosa volt tele mindenféle jöttment alakkal, és ezek szépen lekoptak 10 év alatt, most már csak 24 játékosom van igy a kiadás sem olyan nagy:) ja és nemrégen megszereztem az 1000. győzelmemet is! volt pezsgőzés:P
  • savafan
    Én még csak első szezon 5. meccsénél tartok. Eddig valahogy nem jöttek hozzám brazilok. De ami késik nem múlik. Viszont 100%-osan állok. Alig 800-1200-as átlagnézővel:) Ebből hosszú meló lesz míg végigverem az NB1-et és európát:)
    Bocsi Ferencváros:)
  • skristof
    :)))))
  • Zagreus
    CSAK A KISPEST !!!!!
  • skristof
    :)))
    jaja
    nekem fennvan hsp, de sztem Neruel kolléga kicsit erősre csinyálta
    minden magyar csapatba brazilok, meg spanyolok szerződnek
    igaz, nem értek még el nálam nagy eredményt! :)
    salz, jo az a HSP!! :))
  • savafan
    Köszi a választ. Akkor hiába próbáltam még várni nem jelentkeznek. Ezek után asszem kipróbálom a HSP-t és elviszem a Honvédot európa trónjára. Csak kicsit furcsa lesz milliók helyett százasokkal bajlódni:)
  • skristof
    igan, elálltak az automatikus szerződéshosszabbítástól (ez az az opció, amiről Te is beszélsz). ezáltal a bajnokság befejeztével véget érő szerződésed nem lett meghosszabbítva, tehát elköszöntek tőled! ;)
  • savafan
    A karrier pontnál nem engedélyezte a hosszabbítás gombot. A vezetők már pedzegették az elküldést de így kicsit furcsa volt:( Volt valami opciójuk amivel nem kívántak élni. Ezt meg is kaptam üzenezben a vége előtt kb. 10 meccsel. Ez lehet ok? Igaz akkor még szarul is álltam. Romával egy bajnoki és kupagyőzeleme után "csak" a 8. voltam.
  • FrezeR
    nem hiszem, hogy ez normális nem lehet hogy véletlenül lejárt a szerződésed és elfeledtél hosszabbitani? én csak erre tudok gondolni