Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
Oke.
Amugy meg tovabbi eszre vetel.
Nem Ifi csapat, hanem utanpotl's mert mindenhol igy lett forditva, es nem Asszisztens Menedzser, hanem Menedzser Asszisztens.
Na mindegy kijavitom ezeket is. 😊

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
JA es FReezer szvsz az ujsag cikkeket a 3 Texte Zeitungxxx.txtben tarolja az adatbazis.
Na persze ha a nemetek Zeitungja nem Ujsagot jelent akkor megkovetek mindenkit. 😊))
JA es mindejart felteszem nektek az uj kiegeszitett verziot.
Azutan meg csicsika.
Ja es ha kileptej a zarokepernyon nezzetek meg magatokat. 😉

"Külön köszönet a segítségért Peetnek és Freezernek."

Na persze ez nem azt jelenti, hogy akkor mostantol eltunhettek. 😊

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
JA es mig el nem felejtem.
"Texte KontoBezeichnungen.txt" is megvan.
Beleteszem az ujakat is miutan megneztem a "Texte Fan Opinions.txt" is.
Ja megkernelek valamire az Õ , Ön es egyeb hasonlo szavakat ne nagybetuvel ird.

[Jakuza]
OK kijavitottam.
Hat az en angol tudasommal szvsz ilyen boven belefer 😊

FrezeR
vannak benne néha hülye mondatok😊

[Jakuza]
Erdekes a nemet egeszen mast irt 😊

Bald gehen die Lichter aus

[Jakuza]
Amugy szvsz :

dicséretes dolog amit tett, de a vitatott kártalanítás valószinüleg elöbbre való

a Masik meg talan :

A kövér hölgy arról énekel

[Jakuza]
feltettem

FrezeR
hát nem tudom akkor mi lesz, ma megcsináltam 190 emailt, és összesen van 1496 ha ezt egyedül csinálom az kb 7-8 nap, ami elég sok, de én is dolgozom nekem sincs sok idõm forditani.

[Jakuza]
Az email cimemet megtalalod az olvassel.txtben az eddig letoltheto magyaritas archivjaban. Abban felvan sorolva azoknak a txt listaja is amit nem kell leforditani, mert mar keszen vannak.
Persze a Texte EAMail.txt vegen egy csomo script van amit leforditottam nagyjabol, de szvsz annak igencsak utana kell majd nezni, mert az kiegeszites az emailok szovegehez es egy csomo javitast fog igenyelni a helytelen magyar mondatok miatt.

FrezeR
Peeet akkor most nem forditod le a felét?

[Jakuza]
Latom mar elore, hogy nekem kell majd azt is megcsinalni.

[Jakuza]
Most probaljatok leszedni.
Frissitve van a Texte Hilfe.txt-vel.
Tehat a sugo mar magyarul mutatja meg a segitsegeket.

tolóerõ

A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)

Joke
Szerintem rosszul van fenn. Éna z éjjel kétszer is leszedtem, kétféleképpen, mégsem volt jó.

[Jakuza]
Szedd le ujra.

Leszedtem a database.rar-t és kitömörítéskor azt írja, hogy nincs befejezve az archívum.
Breki33
hát sztem elõbb kéne a patch utánna a magyar
de lehet hülyeséget mondok.......
robotnyk
idegenben
Breki33
20 év után sikerült :-)
robotnyk
Hala Madrid!
Joke
NYERTÜNK!

FrezeR
ok Peeet kezd el én meg felülrõl és megbeszéljük meddig menjen neked és nekem a forditás, ami meg nem egyezik majd az ki lesz javitva késõbb de legalább legyen meg.

[Jakuza]
Beszeljetek meg egymassal. En ugyis mast forditok, tehat ez engem nem erint.

FrezeR
melyiket mondod Peeet?

A rendes csapat edzõtáboránál van "Illetõ ár/Hét".

FrezeR
az ember a hibáiból tanul...lehetett volna ennyi eszem de nem gondoltam hogy ez megtörténhet..😞

[Jakuza]
Hat en se allnek neki, mert kezdodik a nagy meccs.
Amugy mindig csinalj tobb masolatot.
Es neha irjad felul oket az ilyen esetek elkerulese vegett.

FrezeR
jólvan mindegy, megnézem de ha nincs akkor kénytelen leszek ujra kezdeni, de ma már tuti nem mert nagyon felhuzatam magam vele

[Jakuza]
Mar megneztem.
A #2222es hozzaszolasban mar a kb 30 perce feltoltott anyag van. Amit leirtal az mar javitva van benne.

Na persze a "Edzõtáboroknál a városra kattintva az "illetõ" van az ár elõtt" hibat nem talaltam meg, de szvsz te az utanpotlas edzotaborra gondolhattal, amit meg tegnap javitottam.
Mert a sima edzotabornal en mindent rendben talaltam.

[Jakuza]
Angol, nemet, spanyol, olasz, francia

FReezer a smile lemaradt, mert ezt mar masodszorra irtam , miutan az elobb a Mehet helyett a frissitesre nyomtam.
Az elsoben ott volt a smile a 2.ban valahogy lemaradt. 😊

Amugy remelem ket particiod van, mert akkor ha odatelepited ezt a progit visszatudod allitani, mert olzan nincs, hogy nincs a maradvanya a vinyon (fizikai keptelenseg).

Drive rescue

Esetleg ha NTFS filerendszert hasznalsz keress masik progit.

Én a 2222-est néztem.
A segítõ így már rendben van. Én még a fel nem tett verziót olvastam ezek szerint😊
Az elírásokat megnézed?

Breki33
nincs fent az NU?
mert akkor vissza lehetne hozni
FrezeR
milyen jó duma azt hiszed hülyéskeden? bmeg egész nap ezt csináltam majd biztos direkt elbaszom, próbáltam az undeletel, de nem talált semmit. nem örülök neki hogy nem hiszel nekem, nem jól esik pedig én tényleg megcsináltam.

[Jakuza]
Jo duma.
Amugz nekem a veletlenek elkerulese vegett 3 peldanyban van meg a forditott anyag.
Ja probald az undelete parancsal visszaallitani a fajlt.
Amugy irany a #2222-es hozzaszolas es toltsetek le a frissitett magyaritast, belekerult a "Texte Training.txt" is.

Igyekezzetek , mert lassan kezdodik a Barca-Real meccs. 😊

FrezeR
huu kurva ideges vagyok!!!!! reggel óta forditom az emailes szöveget és az elõbb lefagyott a gépem, ujrainditottam nyitnám meg a fájt és egyszerüen az eltünt!!!😞((( basszameg pedig már 30% kész volt😞((

[Jakuza]
Azert, mert meg nincs az osszes angol szoveg leforditva.
A "Következõ pályázó a feljutásra" mar javitva lett tegnap este "Edzésterv kitûzés fejlödés"-re, de meg nem lett frissitve a feltoltott allomanyban.
Amugy szerintem a segito mondattal semmi baj nincsen.

"Ez a lista megjeleníti azokat a játékosokat akik elérik a következõ edzés célkitûzést".
A scripteket meg meg nem tudtam atnezni, mert a forditas mellett semmi idom nem volt meg atnezi.
Ezert kertem, hogy a hibakat irjatok le, hogy pontositva lehessen minden.

Pár észrevétel:
Taktikánál Asszisztenj rotálja a...
Játékfelépítés-Távoli kirugás vagy biztos passzok. Az egyiket kapus végzi a másikat a csapat.
Edzésnél van egy olyan, hogy a "Következõ pályázó a feljutásra". Ez mi lehet? Illetve ennél a segítõ mondat egy kicsit nem tûnik magyarosnak. Már nem emlékszem pontosan a szövegre de nem érthetõ.
Edzõtáboroknál a városra kattintva az "illetõ" van az ár elõtt. Ez nem személy.
Munkaerõpiacnál miért van az, hogy ugyanolyan táblánál a pozició egyszer angol egyszer magyar?
Illetve hasonló van a stadion kiegészítéseknél is. A képes oldalon magyar a felsorolásnál angol.

Hirtelen ennyi.

[Jakuza]
Ja es a vesszot ne felejtsd ki. 😊

_PLAYER_NAME letolás
Miután ön közölte _PLAYER_NAME játékossal a kristálytiszta véleményét, õ vállat vont és hazament. Az ember nem szivesen hall ilyet, ezzel a vezetõi képességgel (régi morál_VALUE, új morál _VALUE_2).

[Jakuza]
_PLAYER_NAME told off
After you made your views crystal clear to _PLAYER_NAME, he shrugged his shoulders and went home. A man with his leadership qualities doesn't need to hear that (old morale _VALUE, new morale _VALUE_2).

_PLAYER_NAME letolás
Miután ön közölte _PLAYER_NAME játékossal a kristálytiszta véleményét, õ vállat vont és hazament. Az ember nem szivesen hall ilyet ezzel a vezetõi képességgel (régi morál_VALUE, új morál _VALUE_2).

FrezeR
kösz😊

robotnyk
egy ember vezetõi képességekkel nem szeretne ilyeneket hallani.
kb. 😊
FrezeR
én a pecseltet csinálom és már olyan 20% ban kész van
most van egy mondat ami megfogott
"A man with his leadership qualities doesn't need to hear that" ez mit jelent szerintetek?😊

[Jakuza]
Csinaljatok az EAMailek szoveget eggyutt, aztan ha kesz majd utana a kisebb munkakat konnyebb lesz megcsinalni.
Amugy remelem a patcheltet keztetek el forditani, mert akkor nem kell feleslegesen kesobb dolgozni.

FrezeR
Peeet kérdezd meg Jakuzát õ tudja hogy mit kell még forditani

Breki33
mert kiváncsi voltam mi
kisficege
mér raktad be?

Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!

Breki33
de az is lehet, h ez vmi olyasmi, mint a sims vmelyik részébe a rovarok.... tood, irt a cucc, aztán azért..
jelentkezett ez másnál is?

football without ultras is nothing

háááát, ez télleg fincsi.....
el kéne küldeni ea-éknak 😛

football without ultras is nothing