11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
skristof #4473 tudtommal nem lehet
illetve normálisan én eddig nem tudtam csinálni velük semmitsem....
kezdőt beállíthatsz ugyebár a tarcsiknál, de a többi sztem a gépre van bízva.... -
skristof #4472 az aszisztens menüpontban állítsd be, h a segédedző végeztesse az edzsért, illetve a hosszútávú endzésnél töltsd be pl fitness-t... -
Yoki #4471 Hello
csak azt szeretném kérdezni hogy hogy lehet a tartalék csapatot benevezni egy bajnokságba
a választ elöre is köszönöm
csá -
#4470 itt van elmagarázva -
#4469 Hócipöm televan,itt ülök mint egy tülök de akkor se jön.
-
skristof #4468 fennt banner
szerver 3 -
atibacsi1977 #4467 Helló! Csak azt szeretném kérdezni, hogy van-e a játékhoz magyarosítás és ha van, akkor honnan tudom azt letölteni? -
#4466 nem a file front-al van a baj hanem, várnikell kb 5 percet, vagy annyit ammnnyi ki van írva a szerverhez és ha lejárt az idő akkor kezdheted el letölteni -
#4465 Tudna valaki segíteni, sem a Filefront-ról sem skristof oldaláról nem tudom leszedni a TCM magyar bajnokiát. Esetleg máshol van?
Elöre is köszke!! -
#4464 ez nálamis gakran előfordul, pedig már gyakorlott vagyok, de a legfontosabb egy jó alapozás, vagy pedig az edzéseket hagyd rá a menedzser aszisztensre... általában 70-80 körül szokta tartani az erőnlétet,hát nálam csak 30-40 között, és nyagon fáradtak, ilyenkor a meccsek között 4 napra elküldöd őket edzőtáborba ahol 8-as a regeneráció és kipihenik magukgat egy kicsit... meg fejleszteni kell az edző központot -
Since #4463 Sziasztok!
Nemrég kezdtem el játszani a game-el, és megszerettem volna kérdezni tőletek, hogy tudtok valamilyen guide site-ot, vagy esetleg tudtok nekem egy két tippet mondani a játékkal kapcoslatban? Mert nagyon nem megy vele a játék, folyton elfáradnak, ha meg nem fáradtak akkor az erőnlét dominál, de viszont akkor nem hozzák formájukat. Remélem valaki tud segíteni, ugyanis nagyon tetszik a game! Előre is köszönöm mindenkinek válaszát! -
skristof #4462 uhh
köszi...
márcsak egy baj van!
jelenleg nincs meg a 2es cd-m!!!!!
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá -
#4461 Nálam is volt ilyesmi...
megoldás:
1. Tcm uninstall
2. TCm telepítés
3. (semmi krekk) 1.1-es patch fel
4. a cd-ről másold be a tcm2004.exe-t és a GFXCore.dll-t a játék főkönyvtárába
5. 1.2-es patch fel
6. 1.2-es krekk fel
Hajrá! :) -
skristof #4460 bazz, a nagy kapkodásban elcsesztem a kép linket:
remélem most jó -
skristof #4459 hello
neked felmentek rendesen a peccsek????
mert énnekem ugye fel volt rakva a gém, feltettem honosítást is meg miegymást is...
ez volt az 1.0-ás verzio.... szépen futott, de ugye voltak bugok, mint említettem a legfontosabb: nem kaptam pénzt!!
nah, mondom végre megvannak a peccsek, nem lesznek anyagi problémáim...
nade!! elíndítom az 1.1es pacsit, és íme:
amint az látható, a hiányolt file megvan....
persze az 1.2-es peccs, simán felkúszik, el is indul a gamma, nem is fagyott ki év végen, de pénz SEHOL!!!!!!!
szóval?!?!?!?!?
-
skristof #4458 nah, mostmár énis itthon vagyok, felnyomom a peccseket, aztán uccu neki pléééééééééééééééééj!!! ;) -
#4457 ezután elfogadtam a Fradi ajánlatát... a kikötés az elő hely... őszi fordulók után 1 pont hátrányban 2. voltam a Balaton FC mögött... sok játékost igazoltam próbáltam magarokat, de nem nagyon vannak ütőképes játékosok így külföldről vettem a többit (magarok között van: Bajzát, Füzi, Takács T.).
közben indultam az UEFA kupában ahol a selejtező első meccsén hazai pályán megvertem a Zsolnát (szlovák) 2-0-ra, majd a 2. meccsen kikaptam 3-0-ra.. hatalmas csalódás...:((
(közben az MTK bejutott a BL-be ahol a csoportjában 3. lett tehát folytathatja a szereplést az UEFA-ban)...
egy jó alapozáson vagyok túl de már 3 pontra növekdett a hátrányom a siófokiakkal szemben a bajnokságban, bár sokvan még hátra, de a Karrier menüpont azt mutatja hogy 51%-os a nézők szertete, ami azt jelenti hogy rosszul vannak tőlem...:) remélem idény végén megszerzem az 1. helyet.. mível 1 éves szerződést kötöttam + az opció nekem ígyy még meghjosszabbíthatom, ha lejár... -
#4456 na elkezdtem egy új játékot mostmár feltettem rendesen a peccseket meg a cracket, nagyon nagyon remélem hogy nem fagy be többet....
ugy kezdtem az idényt hogy véletlenszerű csapatválasztás és profi fokozaton +5 milla € alaptőke...
először az Észak-Írország, Lettország és Ízland kért fel szöv.kap-nak... mível nem nagyon bírom a Letteket, az É.-Í. csapat pedig gyenge, ezért az Izlandi válogatott ajánlatát fogatdam el.. első meccsemen legyőztem németországot és 1 meccsel az Eb selejtezők vége elött vezettem csoportot 1pont előnnyel... az utolsó meccsemet is Németországgal játszottam és kikaptam 1-0-ra így nem lehettem ott az EB-n.... utána egy barátságos meccset játszottam Magyarországgal és mneglepetésre megvertem a magyarokat 3-1-re... egyik szemem sír a másik nevet:D
-
#4455 ejha az szép teljesítmény én most kezdek ujat:) -
#4454 ja amugy már 2040-ben vagyok most. csak már lassan egy hete nem tudtam játszani:( -
#4453 jó kis game lesz a 2005:) október 4 vagy 5 a megjelenés dátuma ha jól tudom. addig már kb 2100-ban leszek a játékomban most,és 130 éves leszek én kb:)) -
Zagreus #4452 Ezt nézzétek meg főleg a meccs legjobbját ez a kép a TCM2005 konzolos verziójának képe javascript:
javascript:PopUpWindow('index.php?pc=1&i=128&class=8','screenWin','scrollbars=yes,resizable=yes,width=700,height=540')
vagy ha ez nem jó akkor
http://www.easports.com/exphat.jsp?destURL=www.totalclubmanager.com -
#4451 most kezdek játszani:) -
skristof #4450 nah annak örülök...
nekm is meglettek a peccsek, csak most hétvégén nem vagyok otthon, ugyhogy nem tudom nyomni....
de ha te jáccol, majd irj ám! :) -
skristof #4449 nincsmit...
de előbb nézhetnél is! ;) -
#4448 na most visszahoztad a kedvem a TCM-hez:)
csak végre normálisan fel kéne tenni a patch-eket, hogy ne faggyon be év végén 2006-ban -
#4447 Köszke szépen!! -
K.András #4446 Sok sok év(pontosan most meg nem mondom),meg azért jo pár helyröl ki is rugtak(mondjuk ugy közös megállapodás alapján :D),szal ezek csak az eredmények,ilyen hogy Figo Zidane stb talán már nem is él :D... -
skristof #4445 az szép...
mindez hány év alatt????
jah, időhiány szákksz -
K.András #4444 Nincsen fent gépen(természetesen mentés elrakva),de volt kb 5-6 feljutásom, vagy 6-7 bajnoki cim kb uennyi szuperkupa(olasz,spanyol),2 BL(1 real,1 Juve),EB-t világbajnokságot még nem nyertem de terbe van véve,csak legyen több idöm... -
skristof #4443 jah akkor boccs...
mármint a játékon, vagy az ilyen módon?
ha még aktivan játszol: szabad tudni hpgy állsz?
mikor? kivel? mennyire jol???? -
K.András #4442 Már nagyon régen tul vagyok ezen ;) -
skristof #4441 :)
ha elfogadsz egy tanácsot: kezdj vmi kis csapattal4 esetleg egy másod/harmad osztályú spanyollal!
onnan gyönyörű igazán nagy csapatot építeni! elhiheted, megéri... -
K.András #4440 Az a szép összeg a csapat értékének 49%-a ,annyit lehet max eladni...Én real madridért egy bajnoki cim meg egy bl után potom 300 millio eurot kaszáltam,épitettem is nekik egy 137 ezer fös luxus stadiont :DDD,csak mire felépült addigra a rossz szereplés miatt szépen ki is rugtak,bár egy meccset még játszhattam benne :DDD -
skristof #4439 hát 2004 óta vagyok a csapatnál... (most 2011 van)
sajna volt egy kis tartozásom, kb 0,5M de azt akkor kifizetem...
most jol szerepeltem, eddig semmi, de most egymás után két bajnoki cím...
azt nem tudod, h kb mennyi az a szép összeg?
a csapatom 130 körüli, de sajna épületeim nem tul jok... -
K.András #4438 Ha 3 évig kihuzod,és jol szerepelsz akkor tözsdére tudod vinni a csapatot(feltéve h nincsen tartozás),na abbol a pénzböl amit kapsz a csapat 49%-ért már szépen lehet gazdálkodni -
#4437 nemtudom, hogy tesz-e különbséget £, € és $ között... -
skristof #4436 ez igaz!
de reményeim szerint az majd a TCM05-el lessz... ;) -
skristof #4435 ok, thx....
ez fontban akkor olyan 10-15 milla a bl, és mondjuk 3-5 milla a bajnokság?? huhh, az elég sovány... :( -
#4434 BL-ért asszem olyan 25-30 milla €, ha jól emlékszem, a bajnokság pedig változó mert a magyarbajnokságban nagyongyengén tejelnek, viszont külföldön olyan 7-8 milla €