11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • báttyó02
    mármint a tcm 2005-öt
  • báttyó02
    Mondjatok má lécci egy cimet,ahonnan tölthetem.
    Előre is kössz
  • skristof
    egy kis segítség a honosításhoz...
  • skristof
    priviben ment....
  • skristof
    hali
    frissítettem az oldalt!
    le lehet szedni egy zipet, ott van a főcím alatt a
    link, ahonnan egy tömörített file jön le.
    ebben vannak az eddig megtalált angol szövegek. ezeket a database.big-ből szedtem ki, de szerintem ez még mindig kevés nah mindegy majd még keresek! ;)
    mindenki választ magának szöveget, vagy hogy legyen szerintetek?
  • Takezó
    Ha lehet :) kűdd a fordítást :D
  • péder
    Forditás ok.
  • skristof
    remek!
    már fel is írlak! :)
  • skristof
    Takezó legyen az átírt neved?
  • skristof
    oks, felírlak ;)
  • Szilcsio
    Helló srácok ! Ebbe a 2005-be hol van a Futball fuzió ? Mert nálam mikor meccsre mentem még nem volt olyan gomb seho csak az opcióknál lehetett exporttálni csapatot !!!
    Légyszi segitsetek ! A magyarításban sajna nem tudok segiteni mert csekély az angol tudásom !

Thx előre is !
  • Takezó
    Nah, akkor mondd meg, melyik fájlt kell lefordítani és belekezdek, ma nincs túl sok dolgom.
  • péder
    Dívány szörnyemmel mi is csatlakozhatunk ha gondoljátok.
  • FrezeR
    én is szivesen segitek a forditásban, irj fel pajti:)
  • skristof
    hello
    olvasd el amit az előbb írtam, és jelentkezz ha gondolod ;)
  • skristof
    privát
  • skristof
    Sziasztok!
    Ezennel meghirdetem a TCM05.hun projektet. A név magáért beszél szerintem. Szeretnénk egy magyar kiegészítőt készíteni, lehetőleg minnél átfogóbbat és nagyszerűbbet. :) További jelentkezőket keresünk, akik segítenének.
    Bővebben olvashattok a projektről a fenti bannerre kattintva, vagy
    ezen a címen.

TCM05.hun PROJECT
  • JUVE Gabe
    Hi! Tényleg hogyha kell egy kis segítség akkor nyugodtan szóljatok, mert talán én is tudnék egy kicsit segíteni. Többen biztos jobban haladnánk.
  • FireJoe
    Ha kell tudok segíteni a fordításban, középfokú szinten vagyok, vagyis megyek a jövő héten ha kell szóljatok, és szívesen segítek!
  • FrezeR
    mondjuk jó lenne ha több ember lenne most a magyaritásra, mert tavaly is igen lassan haladtunk. pl én forditottam az emaileket és elég lassan tudtam csak haladni. arra jó lenne legalább 3 ember és akkor részenként meg tudnánk csinálni. de a többi rész is elég sok meló volt a srácoknak főleg az újságcikkek meg ilyesmi. szóval meg lehet oldani csak emberek kellenek:)
  • báttyó02
    Aha,nekem is van az a magyaritás,és fasza,jó lenne ehhez is
  • péder
    Én is leszedem!!
    Remélem JAKUZA ezt is magyarítja mert a 2004 szerintem szuper volt
    magyarul, ráadásul angol tudásom nem valami egetverő.
    Ha meg teszi akkor hála és köszke!!!
  • báttyó02
    Hát akkor jövő héten leszedem a játékot !!
  • FrezeR
    jó lesz az na...a 2004 sem volt tökéletes. majd ezt is javitják a patch-ok nem kell temetni. aki szerette eddig a sorozatot az ezt is fogja pl én igy vagyok vele:) és gyorsabb szebb stb ez is valami.
  • robotnyk
    generált kamu játékos
  • Since
    Nyron Henry? Az kicsoda? :)
  • AMDFan
    Gyengébbek kedvéért: Nyron Henry nem tudom kicsoda, de hogy nem a Portsmouth és az angol válogatott csatára az egyszer biztos.
  • AMDFan
    Az adatbázis kicsit gáz ahogy hallom

Nem. A 2004-é volt kicsit gáz. A 2005 adatbázisa nagyon gáz, magyarul egy trágyadomb...
    De mondom. Akinek nem számít az, hogy az angol válogatottban játszik Nyron Henry a Portsmouth gólvágója annak biztosan tetszeni fog...
  • skristof
    ha van megfelelő neted, sztem érdemes
    a (remélhetőleg9 sok és jó rostereknek köszönhetően fasza lesz ez...
  • Mr.Macho
    én még nem nagyon próbáltam ki, de a töltések, mentések lényegesen felgyorsulta (pár másodperc). Szépítettek rajta mindenütt, a menük kicsit bonyolultabbak lettek. Szerintem ilyen szempontból anno az FA Premier Manager 2002 volt a legjobb, na mind1. Az adatbázis kicsit gáz ahogy hallom, de szerintem érdemes letölteni, úgyis lesznek majd hamarosan javított adatbázisok és magyar bajnokság.
  • báttyó02
    Érdemes leszednem a 2005-öt,ha a tavalyi megvan ??
    Mert lejjebb irtátok,hogy nincs fejlődés.
  • skristof
    hali megjelent
    warezcenteren fennt van 200HUFért, vagy bitorrent kurvalassan
    esetleg vkinek már dc-n
  • M.A.D.
    OFF:Van róla egy több oldalas szabályzat! Azt érdemes lett volna tanulmányozni. Sebaj!
    ON:

Nem, nem jelent meg. Csak poénból írkáljuk, hogy megvan. :)
  • Drizzthsz
    Hahó! Megjelent már a 2005? Megvan már? Leszedhető valahonnan?
  • AMDFan
    OFF: Hát játszottam, de valahogy nem értettem, hogy az elején miért tudtam simán nyerni az alapcsapattal, majd amikor kifejlesztettem a taktikát, vettem játékosokat ugyanaz a csapat nagyon elkent.
    Mellette meg láttam, hogy a haverom aki annyit csinált, hogy 2 hetente ránézett a csapatra, berakott kivett egy két játékost, 6-ból 6 győzelmet szerzett mialatt én 6-ból 2-t.
    Tehát abbahagytam :)
  • M.A.D.
    OFF:"Maga is HT-zik? :)) Én már -sajnos 2 és fél éve.

ON:
  • robotnyk
    nem scriptet jelzett? az előfordulhat, főleg ha nortont használ
  • grebber
    Mert a haveromnál az van jelzte kapásból.Én még csak most fogom feltenni meg leszedni mert CM POWA!!
  • Since
    lol :))
  • grebber
    Nektek nem volt olyan probléma a TCM 2005-tel hogy a virusirtó jelezte hogy virusos az exe??