Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
Na eltartott egy ideig amig végigolvastam a dolgokat!

Yakuza, hogy álsz a maradék magyarosításával?
Ja 1 hiba nyilatkozatoknál -lvezzük a játékot!
Élvezzük a játékot akar szerintem lenni vagy nem?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Stadionok+ligák
Itt fenn van jópár liga és még több stadion(kb 50db, de lehet, hogy már több van)

Az a baj hogy a master-t raktad fel a simát kellene,mert a masteros azoknak van akiknek nem mükszik az editor!

b-type
teszem hozzá most nyírbálom meg a csapatállományt, de nem pénzügy(alig keresnek szegények 😊 )csak optimalizálom.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
waterford
csap.min.:56.9 prem./ division 3. hely/29 prof. játékos/jelenlegi pénzügy: 3milla pluszban.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

A masterben már a master.dat van így nem kell editorral felülírni semmit csak azt bemásolni a database dirbe.

Skristófnak: Sajnos nem hihetetlen nemrég egy rendszeresen sportoló barátom kapott szívrohamot a meccs végén. Neki sikerült az ami Mikinek nem. 😞((((( Ezt talán sajnos nem lehet kivédeni 😞((((((((((((((((((((((((
Nagy veszteség ez mindannyiunknak 😞(((((

Nyugodj békében Miki
b-type
sport1 tv most..

b-type
thx

válogatottunk és a Benfica csatára...
tragikus.. 😞(
Nyugodjék békében!

(azért kiváncsi lennék mennyire nyomják tele õket szteroidokkal, mert elég hihetetlen hogy 24 évesen szivrohama legyen egy sportembernek! ráadásul a válogatott-orvos nem tudott szívproblémáról!)

football without ultras is nothing

FrezeR
Hallottátok Fehér Miki halálát? Döbbenetes tragédia😞
Nyugodjék békében...

b-type
akkor is a gép elõtt ülök mikor emberek fagynak meg az utcán, és gyermekek éheznek v.mint az élet egyéb szörnyû dolgai. talán ezért ülök elõtte.
mindazonáltal nagyon sajnálom Fehér Miklóst, bár nem tudom ki volt bevallom öszintén, gondolom tudnom kéne mivel ebbe a topicba írtad, és én focimanager játékkal játszom, de nem.

b-type
Én speciel nyomok egy win. gombot ilyenkor, igyekszem segíteni, hisz az én érdekem is..

A rejtett dolgok bekapcsolásával mennyiben változik a játék? Olyan dolgokkal is kell foglalkozni amikkel eddig nem?

Ez a texture pack mit tesz a gameval?

Ezen az oldalon van egy 144 ligás patch csak magyar(country23.sav) fájlt ne írjátok felül!

http://www.soccerfm200x.de/new_site/downloads.php?load_id=406&filename=MegaPatch2004v120.exe

hmm...én ezt a virtuális pub-ot valósággá teszem valamelyik nap.😊

ja...most kezdtem utóljára (remélem) teljesen az elejétõl. Margate a csapatom. ez sem lesz leányálom.
új patch 1.2-es miatt is, meg a legfrisseb magyarítás miatt is. ja, meg a texture pack is fent van, amit 2 hete írtak itt (olaj).

Akinek az editorral van gondja (fagy, nem indul) az tegye fel ezt a német editort és az mûködni fog szinte biztosan!:-))

http://www.soccerfm200x.de/new_site/downloads.php?load_id=410&filename=EditorGer.zip

Ha olyan hibát írok le ami nem a ti dolgotok akkor, sorry. Nem tudom mi a gyári hiba és mi az elírás.
A szöveget azért nem idéztem teljesen helyesen mert mire a netre kerültem szóról-szóra nem jegyeztem meg. A lényeg az volt, hogy a Roma csatára (nevezetes Delvecchio) góljával az ellenfél (jelen esetben a Palermo) vezetett 1-0-ra. Ezután a szószerinti leírás kell neked? Mert akkor mikor látom lejegyzetelem. Azt hittem nagyjából elégséges.

...ennek a kérdésnek szerintem örülni fog Jakuza. Õ tudja rá a választ, asszem.😊))

...mármint a 2.szezon elején.

Nem vernek halálra. Az elsõ évemben a Tamworth-al 9. lettem. Tehát épphogy, de hoztam a dolgot. A baj az volt, hogy egyszerre 4-5 18-19 évest játszattam, és hiába voltak jók, tapasztalatlanok voltak, így a 9. fordulóban 4 döntetlen és 5 vereség után "közös megegyezéssel" szerzõdést bontottunk. 😊

😊nekem nemcsak remegett. fel is borult. azt majd '1 évig' nyomkodtam tovább...meg is nõsültem közbe....pár gyerekcsinálás...2.szintû voltam...de senki nem akart alkalmazni...lehet klikkelgetni kellett volna még 2-3 évig?

jaja...rejtett be van kapcsolva.

Én csakis Foci Isten. És a FIFÁ-ban is mindig a legnehezebben. Úgy lehet igazán megtanulni. Szerintem.
Mazopista dolog...de😊

b-type
Ez igy van.
kombináciokat használja ezt megfigyúztam, de nehéz eldönteni, ill. nem egyértelmü, be is kapcsolhatod meg be is sötétítheted a képet(rákatt)nekem fullon van a szöglet,+ a szabad. is, amelyiknek magas a státusza az be is sötétítettem. gondolom ha alapból világos akkor igy kapcsolom be..., de ha nem akor morcos leszek.

b-type
persze nálam mindig befújják a lest, és a kis genyo a visszajátszásba nem rakja az átadást. viszont a képlopóval nem tud mit csinálni, és ha kint van a gombfoci nézet is már meg is bukott, csak hát ugye...a gól az gól. 😞

b-type
szega, ha ezek a kérdéseid még, akkor jobb ha a segédedzõre bízod, nekem is ugy van..még mindig, bár nekem mindig is az üzleti oldala fog meg(nem is fejlesztek edzõi szintet 'magamon'). A csillag(tehetség) állása nem fog változni, a hozzáértése annál inkább, az irányultságot te jelöld ki!
-mentorokkal, + edzheted külön is csak a taktika is kell.
Más: Valakinek beszóltam a mentésekrõl...na azt visszavontam jó? A pecs óta a 3d meccseken a lesgólok szinvonala a tcm2003 szintjére süllyedt, még igy sem lodolok 😊 vissza, de iszonyú dühítõ néha.

Na, újból újra kezdem a karrier módot. Asszem, mostmár véglegesen. Margate-t a csapat neve. Nem lessz semmi ebbõl ihozni is valamit. 😊 -de magyarul volt-

[Jakuza]
A masik fele, hogy irjatok le rendesen mi a hiba, mert lehet hogy azt mondod, hogy valami ilyesmi, de olyan amit mondasz nincsen egyaltalan. Es igy nem is tudom kijavitani a hibat, mert nem tudom konkretan mirol van szo.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Arrol nem tehetek, ha az eredeti jatekban is elrontjak a scriptelest.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

kikéne iratni vhova hogy honna lehet leszedni a magyarósítást a sok lusta ember kedvéért

végülis
télleg kia nehéz lenne visszaolvasni 50 hozzászolást, mi??
az a scrollozó az egereden ilyesmire valo ám!! de komolyan!!
áh, az ilyeneken nem érdemes felidegesedni

3 újabb bibi:
1. Az egyik játékosról írja: Néhány akcióval kimutatta nagyon vágyik az kezdõcsapatba.
2. A meccsleírás közben van olyan, hogy kényszerítõzik XY-nak. Inkább -val kéne nem?
3. A meccshét utáni újságcikkben még van csapattévesztés. A Romával nyomulok és a szöveg valami ilyesmi: Delvechio a Palermo csatárának góljával vezetést szerzett. Vagy valami ilyesmi.

az elõzõ STORNO. megvan a jó. 😊))

na....felraktam az új patch-et...majd a crack GCW..és megint...kéri a 2. cd-t. az egyik dll-file-t is át kéne írni. nekem úgy ment az 1.1.-es. nemcsak azt exe lett felülírva.

[Jakuza]
Hibak kijavitva

[Jakuza]
A hüvelykujj mozgásait, négy kis zömök izom – a hajlító-, a közelítõ-,
a szembehelyezkedõ- és a távolító izom – végzi.
Ugyanigy igaz ez az osszes tobbire is. De a combnal szinten van ilyen izom.

Én is találtam pár hibát a játékban, pl:
1. A vendégcsapattal voltam és cseréltem, majd ezt írtja a szöveges résznél: "számos hazai szurkoló kezdi méltatni XY mai teljesítményét."
2. Felmérés megtekintésénél pedig ezt a szöveget találtam: "Csoportokban edzeni remek ötlet. A menedzsernek nem tud figyelni egyszerre mindenkire."

És még valami... miért van az, hogy ha kiírja szöveges rész, hogy "Beakaaaad!!!!" (egy meccsen belül többször is), az NEM akad be; vagyis nem gól??? Ez játékhiba, vagy a fordításban lett elnézve vmi? (Erre Jakuzától várom a választ)

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)

Joke
Egyébként sajnos az olaszban sincs eredeti stadion. Ott találsz benne egy xml kiterjesztésû file-t, amit ha a stadionfejlesztésnél emgnyitsz, akkor hasonlóra fejlesztheted mint az eredeti, persze csak jó pénzért. De ilyenek vannak a soccergaming.com-on.

Joke
Szerintem azt, hogy csak úgy simán rákkattintasz, hogy ajánlat tétele, végül is tényleg bunkóság, de nem tom hogy lehet kikerülni. Mert elõször azt kéne, hogy a klubbal megegyezni, aztán a játékossal. De ott akkor azt nem ajánlja fel. de csak az öregebbek szoktak ezért rinyálni.

Pár elírási hiba amit észrevettem:
1. Személyzetnl a Tehetségkutató 10% nagzobb lehetõség....
2. Reklámtermékeknél csak az egyik ablakban van Felfújható gumicsónak. A másikban csak Felfújható.
3. Meccsleírásnál asszem Kerestlabda van írva.
4. Interjúnál van egy olyan szöveg, hogy Ez az meccs olyan mint a többi.

5. Az IT visszavágó meccseknél a meccs elõtt kiírná az elõzõ eredményt. De nem teszi.
6. A sérülés résznél van egy olyan szó ami számomra furcsa. Mi az a "Közelítõizom"?

Most ennyi, majd használat közben elõjönnek még ha vannak.

az mit jelent, hogy sportszerütlen érdeklõdés?

[Jakuza]
Mi az a CC ?

Magic Boy
Én is erre gondoltam!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

jah, én nem a Total Club Manager 2004 címre szavazok ááám!! 😊
hanem csak simán Total Club Manager
mert (reméljük!) lessz majd 05 06 etc....

[Jakuza]
Nem hinnem, hogy annyira megerdemel.
Ugyanis van egy TCM2004 topic is.
Nezd csak meg, hogy milyen keves beiras van benne.

azt a rohadt kurva dll. file-t miért nem lehet megpeccselni? tuti az a baj. sorry. én nem tudom...33 évesen eliszom az agyam..😊 vagy nem? 😞

na...felraktam az új patch-et...új. crack-el....kéri a 2. CD-t. 😞

ricsi1
köszi!

+ 1 voks