11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
AMDFan #5073 nov. 5 :( -
#5072 kijött már a full? -
Takezó #5071 A megoldás: FM2005 :D -
AMDFan #5070 Abszolút egyetértek. Semmi fejlődés, sőt...
OFF: a Fifa 2005 viszont nekem pozitív csalódás volt. A Fifa 2000 óta szerintem ez lett a legjobb kiadás. A 2001, 2002 volt a legnagyobb csalódás. -
#5069 hát kérem szépen tegnap kipróbáltam és számomra nagyobb csalódás, mint a FIFA 2005... tavaly valami történt! Mintha magára talált volna a TCM, de a 2005-ös kiadás valahogy maradt azon a szintent. Sőt! Rengeteg apró, egy tapasztalt manager játékost őrületbe kergető hiba került bele, amitől nem lesz tartós a vele veló (hűű :D) játék!
A meccsek lejátszása nem rossz ötlet, jó azoknak akik ismerkednek a játékkal, csak valahogy, nem tudom mi miatt macerásabbá tették mint tavaly. Nem lehet direktbe nyomni a mérkőzést! Sebaj legalább átszoktok a faszásabb TEXT-MODE-ra :D -
AMDFan #5068 hát az egyszer biztos :) -
M.A.D. #5067 Ajánlom a Hattrick-et a fiatal "kezdő" managernek.
Ott legalább nagyobb a 'random'! :))
-
#5066 csak nem te is benézted?:) igazából a 2005-höz irták hogy patch van de a 2004-hez tartozik. amugy nem értem, hogy miért adtak ki most egy 1.2-es patch-t a 2004-hez. hiszen volt már 1.30 is...hm? -
Since #5065 hol van? -
valdez #5064 kijött egy patch
valaki megnézte már mit tud? -
Since #5063 egyetértek -
skristof #5062 és ez benne a szép
ezért nincs értelme a fuzionak -
#5061 igazából sem állhat be egy edző játszani a csapatba, azaz csak nagyon kevés olyan edző van. Átélheted az edző "tehetetlenségét", amikor a tuti csatárod a ziccert kihagyja, ami az utolsó esély volt az egyenlítésre :) és te csak a vizes flakonokat rugdoshatod dühödben a pálya mellett :))))))))) -
AMDFan #5060 Ja igen te 3D-ben nézed a meccseket. Én ha kettőt megnéztem 3Dben 14 év alatt akkor sokat mondok. Arról nem tudok nyilatkozni. Ellenben a Football Managert ajánlom, hogy próbáld ki Frezer. Szerintem komolyabb, jobb. Itt legalább tehetek megjegyzést más edzőkre, csapatokra stb...
Ja és nem tudok csak pénzzel szupercsapatot csinálni. Itt a Robben Gerrard, Woodgate trióból Van Der Meyde-t sikerült utolsó pillanatban leigazolnom :) -
#5059 nos én már korábban leirtam pár dolgot ami tetszik igaz még annyira nem mélyedtem bele a játékba mert nem volt időm játszani vele, de majd jobban átnézem és irom ha lesz valami ami tetszik, de a gyorsasága az tényleg nagyon jó dolog. ami még feltünt, hogy 3d-ben a szélről beivelt labdákból szinte csak fejelésből születik gól, viszont az igencsak sok. persze lehet, hogy ez nem konkrétum mindenesetre ez feltünt egymás után 3-4 mérkőzésen. -
#5058 -gyors
-jó ötlet lenne új skill rendszer, de sztem messze nem kiforrott -
AMDFan #5057 Tévedsz!
Figyu. Ha lejátszod a meccset akkor egy idő után olyan szinten leszel, hogy teljesen mindegy milyen szar a taktikád, teljesen mindegy, hogy a sérülések miatt a tarcsival kell kiállnod akkor is nyerni fogsz. Szerinted ennek lenne értelme?
-
Takezó #5056 Dé gustibus non est disputandum. Kinek a pap, kinek a paplan. Ízlések és pofonok. -
AMDFan #5055 Hát én egy pozitívumot láttam, hogy marha gyors lett.
Te láttál más pozitívumot? Mi új került a játékba a Found New Clubon kívül amit nagyon elcsesztek? Szerintem semmi... -
#5054 én arra gondoltam hogy managerés és utána foci , hogy te magad csináld az egészet, ugy szerintem nem vmi jó ha beálítod a taktikát és a gép lejácca neked a meccset !
vagy tévedek ? -
#5053 na akkor irjatok pozitivumokat hajrá!:) -
#5052 igaz:)) csak ugy megörültem nem is néztem melyik év :P -
#5051 szvsz elnézted, 1.2es a 2004hez van -
#5050 bazze :D -
#5049 jaj most vettem észre hogy kijött az 1.2-es patch is:)) -
#5048 srácok irhatnátok a pozitivumokról is pár szót meg az új dolgokról ami belekerült pl kinek mi tetszik jobban a 2004-hez képest? -
skristof #5047 ez igaz
de azért nem ártana tudnod, h pl mi a lényege a manager játékoknak
ez nem egy fifa2005
itt nem a focizáson van a hangsuly, hanem a managerkedésen tehát NEM az a lényeg, h te játszd le a meccseket, hanem h törődj a kluboddal, megfelelő taktikával nyerd a meccseket...
szvsz olvass róla pár cikket, és csak azután játsz
azért hajrá -
Takezó #5046 azé a fiatalság, meg a kezdőség nem lehet mindig kifogás :D -
nem kéne leszólni azt aki még csak előszőr jáccik vele
-
M.A.D. #5044 Most írta, hogy először TCM-ezik. Nem lehet mindenki....szóval...lehet, hogy ő nagyon fiatal. Irígylem is ezért. De, csak ezért! :))
-
AMDFan #5043 Ja és neghogy kipróbáld a Football Managert...
Bocs ha kicsit durva voltam de hát ez -
AMDFan #5042
Atyaúristen bazz, már ne haragudj de hagyd a francba a TCM-et. Az elején azt hittem hülyéskedsz, de szerintem jobban tennéd ha megvárnád a magyarosítást (ha lesz) vagy egy szótárral a kezedben elücsörögnél pár órát a géped előtt. Jézusmáriaszentkrisztusnemtudommi.
Te mi a francnak töltötted le a játékot?
Áhhhh -
Since #5041 érdekes egy játék...jó bonyolult :-O -
Takezó #5040 btw én is tegnapelőtt kezdtem :D -
Takezó #5039 Lehet... Ha van FIFA2005-öd, akkor a Fusionnal -
#5038 jéé eljutottam a meccsig ! :DDD
nem lehet írnyítani a játékosokat ? mármint hogy én menjek velük !
bocsi all hogy ilyeneket kérdezek de én még csak előszőr jáccok tcm-mel , sose töltöttem le csak a fifát ! :)
nézzétek el ezt nekem .... -
#5037 -
Takezó #5036 Hát nem sorsol, csak számolja, hogy közben mi történik. Állítsd be amit szeretnél, és addig nyomogasd, amíg meccs nem lesz -
#5035 de utána meg elkezd sorsolni vagy mittomén... :D
utána ?
okézok de mindig visszadob a menübe vagyis a manager részhez ! -
Takezó #5034 Processel mész tovább...