3049
Jedi Knight II - Outcast
  • janos666 #2786
    Heló!
    Ha szeretitek/vagy valamikor szerettétek ezt a játékot ajánlom nézzétek meg a www.tar.hu/janos666 oldalt!
  • janos666 #2785
    Heló!
    Ha szeretitek/vagy valamikor szerettétek ezt a játékot ajánlom nézzétek meg a www.tar.hu/janos666 oldalt!
  • janos666 #2784
    Heló!
  • Árnyvadász
    Hi!

Kijött egy MOD a Jedi Outcast-hoz. Neve: Colosseum 1.0 . Nagyon ígeretes darabnak tűnik! Ha esetleg valaki próbálta írja meg milyen! A képek és videó alapján viszont nagyon hangulatos és egy külföldi oldal értékelése szerint 9/10... Én letöltöttem, majd este kipróbálom.

Link: http://www.jakekeating.com/thesis/index.htm

• steweee
    create serverrel botok ellen. nem tudja vki hogy mi lehet az oka? pedig multiban sokkal több jedi erő van a beállításokban mint singlebe, és a botok használják is
  • steweee
    multiban miért csak push és pull forceokat tudok használni ? pedig jedi lovag fokozatba van kapcsolva mind az erőhasználat, mind az ellenfelek erősségi szintje? vagy expirience kell szerezni multis játékok során?
  • Bandew
    A gyűrűk urás pályák is királyak (Helm szurdok, Mória)
  • Zepp papa
    A Matrix Reloaded pályát letöltöttétek nagyon jó szerintem. érdemes megnézni.
  • steweee
    köszi!
  • Bandew
    A tűznél kell, a vízvezeték csövet elvágni karddal(ott van fent), az eloltja a tüzet.
  • steweee
    hi! a legvégén amikor a jedi templomba visszajutunk, és üldözzük a főgonosz, mit kell csinálni a tükörnél. jobbra víz=halál, balra tűz = halál, egyenesem meg a tükör...
  • MerlinW
    A Jedi Knight 2-őt híjják Outcast-nak... s jah, a 3 lesz az Academy:)
  • steweee
    bocs a hülye kérdésért, közben rájöttem hogy a jedi knight 2 az outcast. a kérdés inkább úgy szólna hogy a jedi knight 3 = (?) a jedi academyvel
  • steweee
    a jedi outcast egy kiegészítő volt a jedi knight 2-höz?
  • Aquli
    valahol van a neten vegigjatszas ma nem tudom hol keressed meg
  • TneX
    Akkor ez nagyon nem a Te játékod :)))
  • steweee
    érdemes végigjátszani?már az elején elakadtam.utálom az olyan lövöldözős játékokat ahol órákig kell keresni a továbbjutáshoz a rejtett helyeket/kapcsolókat
  • Bandew
    dghrfhrth
  • Bandew
    Tuti hogy a videokártya driverével van a gond. Töltsd le a legújabbat az Nvidia oldaláról.
  • djcom
    Állandó magyar server:
    iso-x.servegame.com
    password:jedi
  • viniczaz
    Hogy vagy Satanas?:) Megy a játék?????????
  • Bandew
    www.fpscentral.hu/jedioutcast
    ott van végigjátszás, letölthető modok (Darth Vader, Yoda...stb), A Jedi Knight: Jedi Academy-ről interjú, meg még csomó más jópofa dolog ami sztárvársz.
  • Bandew
    A bányánál le kell ugrani, valami folyton kijövő csőbe, majd bemenve (gyorsan mielőtt megsülsz) szétlőni az elektromos rendszert. Ekkor fel tudsz menni a szemétégetőbe, ami már (mivelhogy szétlőtted) nem műxik. Ráugrasz egy repülő szeméttartáj tetejére, és ki kell ugrani egy barlangnál. Ott keresni kell a kiutat pár agresszív bolha társaságában. Onnantól már tudni fogod.
  • viniczaz
    satanas: A bejárati ajtók mellet találsz azoknál kissebb ajtókat, lent a sarkukban. Amikor odaérsz a kis droiddal az USE billentyűt használva tudod azokat kinyitni. Az droidok irányításuk ugyanúgy működik, mintha első személyes irányítást használnál. Ha megírod a pálya nevét segítek. A név alapján tudom indítani a gamét, ott ahol elakadtál. OK?
  • Bandew
    Asszem ott kell irányítani a kis robotot a szellőzőrendszerekben. Vagy azon már túl vagy?
    Na mindegy, ha nem akkor meg kell nyomnod a műszerfalon a gombot, és akkor tudtsz irányítani egy kis cuki robotot. (tök aranyos ahogy csipog :)
  • viniczaz
    Szia satanas: mükszik a magyarítás? Más: ha elakadsz, ne add fel ilyen könnyen. Pont ez a lényeg a játékban, a fejtörők megoldása. A csim-bumm nagyon egyszerű dolog.... Csak egy kis kitartás......:) Remélem azért BANDEW tud majd segíteni. Az Erő legyen Veled....
  • Bandew
    Huuuuuu!
    Írd le pontosabban lécci!
    Így nem megy (de akkor is kívűlről fújom! :))
  • Bandew
    Hun? Segítek.
    (nem tom honnan kő letőteni, de kívűrő fúvom a gámét :))
  • Bandew
    Csak multiba lehet a következő képpen:
    Indíts el egy pályát, majd a konzolba (shift+0) ird be hogy: devmap "pályaneve" (Ha megnyomod az Esc-et játék közben akkor el tudod olvasni a pálya nevét valamelyik fülnél). Ekkor újraindul a jéték (újra betölti). Na most kel beírni a konzolba hogy: /thedestroyer. És kész is.
  • viniczaz
    satanas: megküldtem a kért filét. Kellemes játékot.
  • viniczaz
    satanas! Kérelek add meg a pontos címet és küldöm a kért magyarítást.
    lamer12342! OK, nyertél, próbálkoztam, de hiába. Sza,hogy lehet gyorsmentést csinálni???
  • marsu
    A végigjátszást itt megtaláljátok.

http://free.x3.hu/mr-titok/index.html
  • viniczaz
    satanas! Nem írtad, hogyan próbálkoztál a mentéssel. De a következőképpen kell: játék közben, ha menteni akarsz: ESC, aztán a SAVE menűpont. Úgy tudom nincs gyorsbillentyű a mentéshez. El tudom küldeni a magyarosítást, de le is tudod tölteni az alábbi helyről:www.extra.hu/gmiki/
  • Gladiator
    na, már nem kell végigjátszás, kijátszottam.
  • Gladiator
    wizy! kéne magyarosítás, meg végigjátszás is. el tudnád küldeni a [email protected] -ra? vagy akárki más. elég a végigjátszás is.
  • Bandew
    Van magyarosításom, de sajnos nem működik rendesen (talán a patch miatt).
    A multival nálam még az a gáz, hogy telefonos a net nálam. Majd hamarosan lesz ADSL-em. Akkor megdumálhatjuk.
  • Vialis
    Akinek kérdése van a Jedi Knight 2-vel kapcsolatban forduljon hozzám [email protected]
    Ja...és lenne...egy kérdésem honnan lehet letölteni az első részt?
  • magus
    talán gyere magyar szerverekre:)
  • Bandew
    Már játszottam multiban, és az a meggyőződésem hogy ha magyarokkal játszanék, jobban megtanulnám. Különban is az van, hogy ha belépek egy játékba, akkor egyes játékosok szinte természetfelettien erősek. Példáúl folyamatosan repkednek az égbe, vagy iszonyúan erős a húzásuk.
  • Bandew
    Halihó!!!
    Nagyon szeretnék egy Jedi Outcast klán tagja lenni, akikkel lehet multiba nyomni. Ha valaki tud segíteni a problémámom, kérem jelezze.