3049
Jedi Knight II - Outcast
-
#2786 Heló!
Ha szeretitek/vagy valamikor szerettétek ezt a játékot ajánlom nézzétek meg a www.tar.hu/janos666 oldalt! -
#2785 Heló!
Ha szeretitek/vagy valamikor szerettétek ezt a játékot ajánlom nézzétek meg a www.tar.hu/janos666 oldalt! -
#2784 Heló!
Árnyvadász #2782 Hi!
Kijött egy MOD a Jedi Outcast-hoz. Neve: Colosseum 1.0 . Nagyon ígeretes darabnak tűnik! Ha esetleg valaki próbálta írja meg milyen! A képek és videó alapján viszont nagyon hangulatos és egy külföldi oldal értékelése szerint 9/10... Én letöltöttem, majd este kipróbálom.
Link: http://www.jakekeating.com/thesis/index.htm
-
steweee #2781 create serverrel botok ellen. nem tudja vki hogy mi lehet az oka? pedig multiban sokkal több jedi erő van a beállításokban mint singlebe, és a botok használják is -
steweee #2780 multiban miért csak push és pull forceokat tudok használni ? pedig jedi lovag fokozatba van kapcsolva mind az erőhasználat, mind az ellenfelek erősségi szintje? vagy expirience kell szerezni multis játékok során? -
#2779 A gyűrűk urás pályák is királyak (Helm szurdok, Mória) -
Zepp papa #2778 A Matrix Reloaded pályát letöltöttétek nagyon jó szerintem. érdemes megnézni. -
steweee #2775 köszi! -
#2774 A tűznél kell, a vízvezeték csövet elvágni karddal(ott van fent), az eloltja a tüzet. -
steweee #2773 hi! a legvégén amikor a jedi templomba visszajutunk, és üldözzük a főgonosz, mit kell csinálni a tükörnél. jobbra víz=halál, balra tűz = halál, egyenesem meg a tükör... -
#2772 A Jedi Knight 2-őt híjják Outcast-nak... s jah, a 3 lesz az Academy:) -
steweee #2771 bocs a hülye kérdésért, közben rájöttem hogy a jedi knight 2 az outcast. a kérdés inkább úgy szólna hogy a jedi knight 3 = (?) a jedi academyvel -
steweee #2770 a jedi outcast egy kiegészítő volt a jedi knight 2-höz? -
#2769 valahol van a neten vegigjatszas ma nem tudom hol keressed meg -
TneX #2768 Akkor ez nagyon nem a Te játékod :))) -
steweee #2767 érdemes végigjátszani?már az elején elakadtam.utálom az olyan lövöldözős játékokat ahol órákig kell keresni a továbbjutáshoz a rejtett helyeket/kapcsolókat -
#2766 dghrfhrth -
#2764 Tuti hogy a videokártya driverével van a gond. Töltsd le a legújabbat az Nvidia oldaláról. -
djcom #2762 Állandó magyar server:
iso-x.servegame.com
password:jedi -
viniczaz #2761 Hogy vagy Satanas?:) Megy a játék????????? -
#2760 www.fpscentral.hu/jedioutcast
ott van végigjátszás, letölthető modok (Darth Vader, Yoda...stb), A Jedi Knight: Jedi Academy-ről interjú, meg még csomó más jópofa dolog ami sztárvársz. -
#2759 A bányánál le kell ugrani, valami folyton kijövő csőbe, majd bemenve (gyorsan mielőtt megsülsz) szétlőni az elektromos rendszert. Ekkor fel tudsz menni a szemétégetőbe, ami már (mivelhogy szétlőtted) nem műxik. Ráugrasz egy repülő szeméttartáj tetejére, és ki kell ugrani egy barlangnál. Ott keresni kell a kiutat pár agresszív bolha társaságában. Onnantól már tudni fogod. -
viniczaz #2754 satanas: A bejárati ajtók mellet találsz azoknál kissebb ajtókat, lent a sarkukban. Amikor odaérsz a kis droiddal az USE billentyűt használva tudod azokat kinyitni. Az droidok irányításuk ugyanúgy működik, mintha első személyes irányítást használnál. Ha megírod a pálya nevét segítek. A név alapján tudom indítani a gamét, ott ahol elakadtál. OK? -
#2752 Asszem ott kell irányítani a kis robotot a szellőzőrendszerekben. Vagy azon már túl vagy?
Na mindegy, ha nem akkor meg kell nyomnod a műszerfalon a gombot, és akkor tudtsz irányítani egy kis cuki robotot. (tök aranyos ahogy csipog :) -
viniczaz #2750 Szia satanas: mükszik a magyarítás? Más: ha elakadsz, ne add fel ilyen könnyen. Pont ez a lényeg a játékban, a fejtörők megoldása. A csim-bumm nagyon egyszerű dolog.... Csak egy kis kitartás......:) Remélem azért BANDEW tud majd segíteni. Az Erő legyen Veled.... -
#2748 Huuuuuu!
Írd le pontosabban lécci!
Így nem megy (de akkor is kívűlről fújom! :)) -
#2746 Hun? Segítek.
(nem tom honnan kő letőteni, de kívűrő fúvom a gámét :)) -
#2743 Csak multiba lehet a következő képpen:
Indíts el egy pályát, majd a konzolba (shift+0) ird be hogy: devmap "pályaneve" (Ha megnyomod az Esc-et játék közben akkor el tudod olvasni a pálya nevét valamelyik fülnél). Ekkor újraindul a jéték (újra betölti). Na most kel beírni a konzolba hogy: /thedestroyer. És kész is. -
viniczaz #2740 satanas: megküldtem a kért filét. Kellemes játékot. -
viniczaz #2738 satanas! Kérelek add meg a pontos címet és küldöm a kért magyarítást.
lamer12342! OK, nyertél, próbálkoztam, de hiába. Sza,hogy lehet gyorsmentést csinálni??? -
#2734 A végigjátszást itt megtaláljátok.
http://free.x3.hu/mr-titok/index.html -
viniczaz #2733 satanas! Nem írtad, hogyan próbálkoztál a mentéssel. De a következőképpen kell: játék közben, ha menteni akarsz: ESC, aztán a SAVE menűpont. Úgy tudom nincs gyorsbillentyű a mentéshez. El tudom küldeni a magyarosítást, de le is tudod tölteni az alábbi helyről:www.extra.hu/gmiki/ -
#2731 na, már nem kell végigjátszás, kijátszottam. -
#2730 wizy! kéne magyarosítás, meg végigjátszás is. el tudnád küldeni a [email protected] -ra? vagy akárki más. elég a végigjátszás is. -
#2727 Van magyarosításom, de sajnos nem működik rendesen (talán a patch miatt).
A multival nálam még az a gáz, hogy telefonos a net nálam. Majd hamarosan lesz ADSL-em. Akkor megdumálhatjuk. -
Vialis #2726 Akinek kérdése van a Jedi Knight 2-vel kapcsolatban forduljon hozzám [email protected]
Ja...és lenne...egy kérdésem honnan lehet letölteni az első részt? -
#2721 talán gyere magyar szerverekre:) -
#2720 Már játszottam multiban, és az a meggyőződésem hogy ha magyarokkal játszanék, jobban megtanulnám. Különban is az van, hogy ha belépek egy játékba, akkor egyes játékosok szinte természetfelettien erősek. Példáúl folyamatosan repkednek az égbe, vagy iszonyúan erős a húzásuk. -
#2718 Halihó!!!
Nagyon szeretnék egy Jedi Outcast klán tagja lenni, akikkel lehet multiba nyomni. Ha valaki tud segíteni a problémámom, kérem jelezze.