Jedi Knight II - Outcast

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hi! a legvégén amikor a jedi templomba visszajutunk, és üldözzük a fõgonosz, mit kell csinálni a tükörnél. jobbra víz=halál, balra tûz = halál, egyenesem meg a tükör...

MerlinW
A Jedi Knight 2-õt híjják Outcast-nak... s jah, a 3 lesz az Academy😊

[merlinw.org]

bocs a hülye kérdésért, közben rájöttem hogy a jedi knight 2 az outcast. a kérdés inkább úgy szólna hogy a jedi knight 3 = (?) a jedi academyvel

a jedi outcast egy kiegészítõ volt a jedi knight 2-höz?

Aquli
valahol van a neten vegigjatszas ma nem tudom hol keressed meg

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Akkor ez nagyon nem a Te játékod 😊))

érdemes végigjátszani?már az elején elakadtam.utálom az olyan lövöldözõs játékokat ahol órákig kell keresni a továbbjutáshoz a rejtett helyeket/kapcsolókat

Bandew
dghrfhrth

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Tuti hogy a videokártya driverével van a gond. Töltsd le a legújabbat az Nvidia oldaláról.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Állandó magyar server:
iso-x.servegame.com
password:jedi
Hogy vagy Satanas?😊 Megy a játék?????????
Bandew
www.fpscentral.hu/jedioutcast
ott van végigjátszás, letölthetõ modok (Darth Vader, Yoda...stb), A Jedi Knight: Jedi Academy-rõl interjú, meg még csomó más jópofa dolog ami sztárvársz.

Bandew
A bányánál le kell ugrani, valami folyton kijövõ csõbe, majd bemenve (gyorsan mielõtt megsülsz) szétlõni az elektromos rendszert. Ekkor fel tudsz menni a szemétégetõbe, ami már (mivelhogy szétlõtted) nem mûxik. Ráugrasz egy repülõ szeméttartáj tetejére, és ki kell ugrani egy barlangnál. Ott keresni kell a kiutat pár agresszív bolha társaságában. Onnantól már tudni fogod.

satanas: A bejárati ajtók mellet találsz azoknál kissebb ajtókat, lent a sarkukban. Amikor odaérsz a kis droiddal az USE billentyût használva tudod azokat kinyitni. Az droidok irányításuk ugyanúgy mûködik, mintha elsõ személyes irányítást használnál. Ha megírod a pálya nevét segítek. A név alapján tudom indítani a gamét, ott ahol elakadtál. OK?
Bandew
Asszem ott kell irányítani a kis robotot a szellõzõrendszerekben. Vagy azon már túl vagy?
Na mindegy, ha nem akkor meg kell nyomnod a mûszerfalon a gombot, és akkor tudtsz irányítani egy kis cuki robotot. (tök aranyos ahogy csipog 😊

Szia satanas: mükszik a magyarítás? Más: ha elakadsz, ne add fel ilyen könnyen. Pont ez a lényeg a játékban, a fejtörõk megoldása. A csim-bumm nagyon egyszerû dolog.... Csak egy kis kitartás......😊 Remélem azért BANDEW tud majd segíteni. Az Erõ legyen Veled....
Bandew
Huuuuuu!
Írd le pontosabban lécci!
Így nem megy (de akkor is kívûlrõl fújom! 😊)

Bandew
Hun? Segítek.
(nem tom honnan kõ letõteni, de kívûrõ fúvom a gámét 😊)

Bandew
Csak multiba lehet a következõ képpen:
Indíts el egy pályát, majd a konzolba (shift+0) ird be hogy: devmap "pályaneve" (Ha megnyomod az Esc-et játék közben akkor el tudod olvasni a pálya nevét valamelyik fülnél). Ekkor újraindul a jéték (újra betölti). Na most kel beírni a konzolba hogy: /thedestroyer. És kész is.

satanas: megküldtem a kért filét. Kellemes játékot.
satanas! Kérelek add meg a pontos címet és küldöm a kért magyarítást.
lamer12342! OK, nyertél, próbálkoztam, de hiába. Sza,hogy lehet gyorsmentést csinálni???
marsu
A végigjátszást itt megtaláljátok.

http://free.x3.hu/mr-titok/index.html
satanas! Nem írtad, hogyan próbálkoztál a mentéssel. De a következõképpen kell: játék közben, ha menteni akarsz: ESC, aztán a SAVE menûpont. Úgy tudom nincs gyorsbillentyû a mentéshez. El tudom küldeni a magyarosítást, de le is tudod tölteni az alábbi helyrõl:www.extra.hu/gmiki/
Gladiator
na, már nem kell végigjátszás, kijátszottam.

Gladiator
wizy! kéne magyarosítás, meg végigjátszás is. el tudnád küldeni a [email protected] -ra? vagy akárki más. elég a végigjátszás is.

Bandew
Van magyarosításom, de sajnos nem mûködik rendesen (talán a patch miatt).
A multival nálam még az a gáz, hogy telefonos a net nálam. Majd hamarosan lesz ADSL-em. Akkor megdumálhatjuk.

Akinek kérdése van a Jedi Knight 2-vel kapcsolatban forduljon hozzám [email protected]
Ja...és lenne...egy kérdésem honnan lehet letölteni az elsõ részt?
magus
talán gyere magyar szerverekre😊

Bandew
Már játszottam multiban, és az a meggyõzõdésem hogy ha magyarokkal játszanék, jobban megtanulnám. Különban is az van, hogy ha belépek egy játékba, akkor egyes játékosok szinte természetfelettien erõsek. Példáúl folyamatosan repkednek az égbe, vagy iszonyúan erõs a húzásuk.

Bandew
Halihó!!!
Nagyon szeretnék egy Jedi Outcast klán tagja lenni, akikkel lehet multiba nyomni. Ha valaki tud segíteni a problémámom, kérem jelezze.

hú azon és is egy csomó ideig el voltam akadva, asszem a ventillátort kell valahol bekapcsolni és le kell ugrani egy szellõzõjáratban a csõbe, a bányászokakkal meg nem kell semmit csinálni

War. War never changes.

magus
lehet, eleg reg lattam

Aha,de Pilota sztem Pilota az átlagosan jónál azért több(Grisanal jobban jaccik😊

\"Life is around you and in you.\"

magus
nah igen dh... sztemok nyerik. caleb nemtom milyen tffa-ban de duelbe. uhh. nameg grisa se szar. pilota csak atlagosan jo

Hát mivelhogy CRM-es vagyok,a totális gyõzelemhez én is kellek,hogy nagyképû legyek!😊
Az kezdetek kezdetén az alap BM-es felállás nem sok vizet kavart,folyamatosan megvertük õket!Mostanaban csak azért nyernek mert csomó arcott bevettek(Atti,Peret,stb)akik régóta és jól nagyon jáccanak!
Egyébként itt vannak képek a DH-val és a BM-el vívott warjaink kimenetelérõl:www.fpscentral.hu/klanok/crm

magus
crm totalis gyozelem?😊 pffff😉 vannak jok ott de nem a legjobbak

de fogsz jatszani?

bm-esek nem verhetetlenek. ez a nagy hibajuk. soval melto ellenfelek. tffa-ban nem lattam meg oket. mi abban jo szarok vagyunk. elegge uj klan ez

"indulsz bajnoksagon?"
Jóhogy,a CRM totális gyõzelmet fog aratni!
"nem latlak mostanaban gamelni"
jah,mert nem is jácottam😛
"amugy tok kira BM- klant ha jo vagyok siman a foldre nyomom. kiveve darkmallt. multkor ott volt shalom es phear es csak neztek hogy miva. es en vagyok a legrosszabb a klanba. Rolier jobb nalam es o is kurva jol noymja. reszkeessetek a MoW klantol😊"
Hát önbizalom az van..😊BM-esek nagyon jók,TFFA-ban el fognak kenni titeket,dulbe nem nagy számok(kiv. Atti)

magus
lol😊))

jó a logod😊)

indulsz bajnoksagon? nem latlak mostanaban gamelni.

amugy tok kira BM- klant ha jo vagyok siman a foldre nyomom. kiveve darkmallt. multkor ott volt shalom es phear es csak neztek hogy miva. es en vagyok a legrosszabb a klanba. Rolier jobb nalam es o is kurva jol noymja. reszkeessetek a MoW klantol😊

😊))
Erre csak annyit tok mondani:

Aki még nem tudja:lehet nevezni II. FPS Central Jedi Outcast Bajnokság-ra!

Ezek az állandó szerverek:
CRM Clan's Duel Server 1.04|34ms|193.6.165.203:28070
-==- Duel Server II powered by Black Angels DC HUB|24ms|157.181.235.193:28070
-=]SH[=- Duel Server II powered by NIHIL 1.04 |22ms|152.66.229.25:28070
-=]SH[=- Duel Server I powered by NIHIL 1.04 |23ms|152.66.229.25:28071

Alastor
passz
Eye-scream
Van ehez a játékhoz magyar szerver?

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Alastor
[email protected] a mailja, egyiknel be volt jelentkezve...
marsu
Eladó egy számitógép, itt lehet megtekinteni.
Hi mindenkinek.Szerver és Játékszerver üzemeltetõk és indítók figyelem!
Elkészült a szerverfelügyelõ kütyü végleges változata. Tulajdonságai:
1. Ha a szerver valamiért lekapcsolna (hoszabb áramszünet, túlmelegedés ...stb),akkor az üzemeltetõ által beállított idõ leteltével bekapcsolja szervert.
2. Ha az op.rendszer lefagyna akkor az üzemeltetõ által beállított idõ leteltével lereseteli a szervert.

Ár:5000Ft ha kell számla akkor 6000+áfa.
A készülék önfentartó, dobozolva normális (eladható)állapotban van.Természetesen többet is gyártottunk rátok illetve a már megrendelõkre gondolva.
Oprendszer: win*****,unix,linux.
Ha érdekel benneteket akkor e-mailban megbeszéljük a részleteket.

marsu
A végigjátszást itt megtalálód.

Pupcika
király vagy 😊)))

marsu
Helló
Te jó ég, idáig jutottunk mi Jedik, még jó hogy nem az utolsók vagyunk.
Megírtam a végigjátszást, itt megtaláljátok.
Pupcika
meg is látszott 😊))))