3049
Jedi Knight II - Outcast
-
Braveheart #2715 hú azon és is egy csomó ideig el voltam akadva, asszem a ventillátort kell valahol bekapcsolni és le kell ugrani egy szellőzőjáratban a csőbe, a bányászokakkal meg nem kell semmit csinálni -
#2712 lehet, eleg reg lattam -
Xboxman #2710 Aha,de Pilota sztem Pilota az átlagosan jónál azért több(Grisanal jobban jaccik:) -
#2709 nah igen dh... sztemok nyerik. caleb nemtom milyen tffa-ban de duelbe. uhh. nameg grisa se szar. pilota csak atlagosan jo -
Xboxman #2708 Hát mivelhogy CRM-es vagyok,a totális győzelemhez én is kellek,hogy nagyképű legyek!:)
Az kezdetek kezdetén az alap BM-es felállás nem sok vizet kavart,folyamatosan megvertük őket!Mostanaban csak azért nyernek mert csomó arcott bevettek(Atti,Peret,stb)akik régóta és jól nagyon jáccanak!
Egyébként itt vannak képek a DH-val és a BM-el vívott warjaink kimeneteléről:www.fpscentral.hu/klanok/crm -
#2706 crm totalis gyozelem?:) pffff;) vannak jok ott de nem a legjobbak
de fogsz jatszani?
bm-esek nem verhetetlenek. ez a nagy hibajuk. soval melto ellenfelek. tffa-ban nem lattam meg oket. mi abban jo szarok vagyunk. elegge uj klan ez -
Xboxman #2705 "indulsz bajnoksagon?"
Jóhogy,a CRM totális győzelmet fog aratni!
"nem latlak mostanaban gamelni"
jah,mert nem is jácottam:P
"amugy tok kira BM- klant ha jo vagyok siman a foldre nyomom. kiveve darkmallt. multkor ott volt shalom es phear es csak neztek hogy miva. es en vagyok a legrosszabb a klanba. Rolier jobb nalam es o is kurva jol noymja. reszkeessetek a MoW klantol:)"
Hát önbizalom az van..:)BM-esek nagyon jók,TFFA-ban el fognak kenni titeket,dulbe nem nagy számok(kiv. Atti) -
#2704 lol:)))
jó a logod:))
indulsz bajnoksagon? nem latlak mostanaban gamelni.
amugy tok kira BM- klant ha jo vagyok siman a foldre nyomom. kiveve darkmallt. multkor ott volt shalom es phear es csak neztek hogy miva. es en vagyok a legrosszabb a klanba. Rolier jobb nalam es o is kurva jol noymja. reszkeessetek a MoW klantol:) -
Xboxman #2703 :)))
Erre csak annyit tok mondani: -
Xboxman #2701 Aki még nem tudja:lehet nevezni II. FPS Central Jedi Outcast Bajnokság-ra!
-
Xboxman #2700 Ezek az állandó szerverek:
CRM Clan's Duel Server 1.04|34ms|193.6.165.203:28070
-=[DH]=- Duel Server II powered by Black Angels DC HUB|24ms|157.181.235.193:28070
-=]SH[=- Duel Server II powered by NIHIL 1.04 [See Rules]|22ms|152.66.229.25:28070
-=]SH[=- Duel Server I powered by NIHIL 1.04 [See Rules]|23ms|152.66.229.25:28071 -
#2694 passz -
#2693 Van ehez a játékhoz magyar szerver? -
#2692 [email protected] a mailja, egyiknel be volt jelentkezve... -
#2688 Eladó egy számitógép, itt lehet megtekinteni.
http://free.x3.hu/mr-titok/index.html -
Lifeforce #2683 Hi mindenkinek.Szerver és Játékszerver üzemeltetők és indítók figyelem!
Elkészült a szerverfelügyelő kütyü végleges változata. Tulajdonságai:
1. Ha a szerver valamiért lekapcsolna (hoszabb áramszünet, túlmelegedés ...stb),akkor az üzemeltető által beállított idő leteltével bekapcsolja szervert.
2. Ha az op.rendszer lefagyna akkor az üzemeltető által beállított idő leteltével lereseteli a szervert.
Ár:5000Ft ha kell számla akkor 6000+áfa.
A készülék önfentartó, dobozolva normális (eladható)állapotban van.Természetesen többet is gyártottunk rátok illetve a már megrendelőkre gondolva.
Oprendszer: win*****,unix,linux.
Ha érdekel benneteket akkor e-mailban megbeszéljük a részleteket.
-
#2682 A végigjátszást itt megtalálód.
http://free.x3.hu/mr-titok/index.html -
#2679 király vagy :)))) -
#2678 Helló
Te jó ég, idáig jutottunk mi Jedik, még jó hogy nem az utolsók vagyunk.
Megírtam a végigjátszást, itt megtaláljátok.
http://free.x3.hu/mr-titok/index.html
-
#2677 meg is látszott :))))) -
#2673 http://hlcradio.etowns.org halgasd a radiot és szavazz dj teranra ha szereted a jo zenét -
zero977 #2670 ja,a Bioware csinalja,akiknek a Baldur's Gate 1-2-t mega Neverwinter Nights RPG-eket koszonthetjuk.
Ez a jatek pedig JEDI RPG lesz, Fallout stilusban iszonyu kirlay grafikaval... -
#2668 nem tom a nevét de valami hasonló hogy több kardforgatási trück :D -
#2667 kotor?
amugy nem kell jk2, ennel jobban nnem lehetne megcsinalni. max tobb kardforgatasi trukk. ug utalom a forcos lamakat -
PS Pupcika #2666 olvastam olyasmiről hogy lesz egy hasonló mint a jk outcast csak az tps lesz és az erőt jobban kilehet majd használni és a múltban fog jáccani a storyja
a nevére már nem emléxem hogy micsoda de dolgoznak rajta
(igaz hosszú ideje dolgoznak már rajta) -
Braveheart #2665 hát nagyon remélem, de szerintem lesz, mert a Lucasartsnak a jedi knight2 volt egyedül jó játéka már vagy 3 éve -
#2663 buleezz -
#2661 ilyenkor is itt basszátok az időtöket? :) -
thom #2654 húú de okos vagy, köszi sokat segítettél. -
Braveheart #2653 megvenni a teljest -
thom #2652 francba letöltöttem a jedit csak nem tudom kiirni CDre
jedioutcast.iso.exe a neve ez mi a szar
exe kiterjesztés nem iso megirtam image ként de nem lehet látni semmit sem hogy megírt volna valamit. Mit kell ilyenkor csinálni? -
Braveheart #2645 Én úgy nyírtam ki elsőre hogy mikor dobta a fénykardját átbukfenceztem alatta és red style-al egy óriásit belévágtam... másodszorra úgy, hogy az egyik oszlopot rám akarta dönteni, én elugrottam, ő meg futott utánam és szépen összelapította az oszlop:)) -
Braveheart #2642 basszus az a desann főmuki egy nagy béna ketaság, csak azért veszélyes, mert minden jedi ereje kb. 2X olyan erős mint nekem -
Xboxman #2637 Egyébként nem érdemes TFFA szervert indítani!CRM is kong az ürességtől csak a hétvégi clan war-on van használva... -
Xboxman #2636 Öntömjenzés OFF -
Xboxman #2635 Rászolgáltam a KIllah névre:PPP -
Xboxman #2634 Ne tévesszen meg senkit nem 4 vs. 3 volt(blade a vége előtt lelépett)! -
Xboxman #2633 HA már a Jedinél tartunk akkor egy kis CRM powazas:
-
Xboxman #2632 Ez számomra nagy meglepetés! -
TneX #2631 Server letesztelve,ping jó,csak játékosok kellenének rá:D