3049
Jedi Knight II - Outcast
  • Braveheart
    hú azon és is egy csomó ideig el voltam akadva, asszem a ventillátort kell valahol bekapcsolni és le kell ugrani egy szellőzőjáratban a csőbe, a bányászokakkal meg nem kell semmit csinálni
  • magus
    lehet, eleg reg lattam
  • Xboxman
    Aha,de Pilota sztem Pilota az átlagosan jónál azért több(Grisanal jobban jaccik:)
  • magus
    nah igen dh... sztemok nyerik. caleb nemtom milyen tffa-ban de duelbe. uhh. nameg grisa se szar. pilota csak atlagosan jo
  • Xboxman
    Hát mivelhogy CRM-es vagyok,a totális győzelemhez én is kellek,hogy nagyképű legyek!:)
    Az kezdetek kezdetén az alap BM-es felállás nem sok vizet kavart,folyamatosan megvertük őket!Mostanaban csak azért nyernek mert csomó arcott bevettek(Atti,Peret,stb)akik régóta és jól nagyon jáccanak!
    Egyébként itt vannak képek a DH-val és a BM-el vívott warjaink kimeneteléről:www.fpscentral.hu/klanok/crm
  • magus
    crm totalis gyozelem?:) pffff;) vannak jok ott de nem a legjobbak

de fogsz jatszani?

bm-esek nem verhetetlenek. ez a nagy hibajuk. soval melto ellenfelek. tffa-ban nem lattam meg oket. mi abban jo szarok vagyunk. elegge uj klan ez
  • Xboxman
    "indulsz bajnoksagon?"
    Jóhogy,a CRM totális győzelmet fog aratni!
    "nem latlak mostanaban gamelni"
    jah,mert nem is jácottam:P
    "amugy tok kira BM- klant ha jo vagyok siman a foldre nyomom. kiveve darkmallt. multkor ott volt shalom es phear es csak neztek hogy miva. es en vagyok a legrosszabb a klanba. Rolier jobb nalam es o is kurva jol noymja. reszkeessetek a MoW klantol:)"
    Hát önbizalom az van..:)BM-esek nagyon jók,TFFA-ban el fognak kenni titeket,dulbe nem nagy számok(kiv. Atti)
  • magus
    lol:)))

jó a logod:))

indulsz bajnoksagon? nem latlak mostanaban gamelni.

amugy tok kira BM- klant ha jo vagyok siman a foldre nyomom. kiveve darkmallt. multkor ott volt shalom es phear es csak neztek hogy miva. es en vagyok a legrosszabb a klanba. Rolier jobb nalam es o is kurva jol noymja. reszkeessetek a MoW klantol:)
  • Xboxman
    :)))
    Erre csak annyit tok mondani:
  • Xboxman
    Aki még nem tudja:lehet nevezni II. FPS Central Jedi Outcast Bajnokság-ra!
  • Xboxman
    Ezek az állandó szerverek:
    CRM Clan's Duel Server 1.04|34ms|193.6.165.203:28070
    -=[DH]=- Duel Server II powered by Black Angels DC HUB|24ms|157.181.235.193:28070
    -=]SH[=- Duel Server II powered by NIHIL 1.04 [See Rules]|22ms|152.66.229.25:28070
    -=]SH[=- Duel Server I powered by NIHIL 1.04 [See Rules]|23ms|152.66.229.25:28071
  • Alastor
    passz
  • Eye-scream
    Van ehez a játékhoz magyar szerver?
  • Alastor
    [email protected] a mailja, egyiknel be volt jelentkezve...
  • marsu
    Eladó egy számitógép, itt lehet megtekinteni.
    http://free.x3.hu/mr-titok/index.html
  • Lifeforce
    Hi mindenkinek.Szerver és Játékszerver üzemeltetők és indítók figyelem!
    Elkészült a szerverfelügyelő kütyü végleges változata. Tulajdonságai:
    1. Ha a szerver valamiért lekapcsolna (hoszabb áramszünet, túlmelegedés ...stb),akkor az üzemeltető által beállított idő leteltével bekapcsolja szervert.
    2. Ha az op.rendszer lefagyna akkor az üzemeltető által beállított idő leteltével lereseteli a szervert.

Ár:5000Ft ha kell számla akkor 6000+áfa.
    A készülék önfentartó, dobozolva normális (eladható)állapotban van.Természetesen többet is gyártottunk rátok illetve a már megrendelőkre gondolva.
    Oprendszer: win*****,unix,linux.
    Ha érdekel benneteket akkor e-mailban megbeszéljük a részleteket.

• marsu
    A végigjátszást itt megtalálód.

• Pupcika
    király vagy :))))
  • marsu
    Helló
    Te jó ég, idáig jutottunk mi Jedik, még jó hogy nem az utolsók vagyunk.
    Megírtam a végigjátszást, itt megtaláljátok.
  • Pupcika
    meg is látszott :)))))
  • teran
    http://hlcradio.etowns.org halgasd a radiot és szavazz dj teranra ha szereted a jo zenét
  • zero977
    ja,a Bioware csinalja,akiknek a Baldur's Gate 1-2-t mega Neverwinter Nights RPG-eket koszonthetjuk.
    Ez a jatek pedig JEDI RPG lesz, Fallout stilusban iszonyu kirlay grafikaval...
  • Pupcika
    nem tom a nevét de valami hasonló hogy több kardforgatási trück :D
  • magus
    kotor?

amugy nem kell jk2, ennel jobban nnem lehetne megcsinalni. max tobb kardforgatasi trukk. ug utalom a forcos lamakat
  • PS Pupcika
    olvastam olyasmiről hogy lesz egy hasonló mint a jk outcast csak az tps lesz és az erőt jobban kilehet majd használni és a múltban fog jáccani a storyja
    a nevére már nem emléxem hogy micsoda de dolgoznak rajta
    (igaz hosszú ideje dolgoznak már rajta)
  • Braveheart
    hát nagyon remélem, de szerintem lesz, mert a Lucasartsnak a jedi knight2 volt egyedül jó játéka már vagy 3 éve
  • magus
    buleezz
  • And5
    ilyenkor is itt basszátok az időtöket? :)
  • thom
    húú de okos vagy, köszi sokat segítettél.
  • Braveheart
    megvenni a teljest
  • thom
    francba letöltöttem a jedit csak nem tudom kiirni CDre
    jedioutcast.iso.exe a neve ez mi a szar
    exe kiterjesztés nem iso megirtam image ként de nem lehet látni semmit sem hogy megírt volna valamit. Mit kell ilyenkor csinálni?
  • Braveheart
    Én úgy nyírtam ki elsőre hogy mikor dobta a fénykardját átbukfenceztem alatta és red style-al egy óriásit belévágtam... másodszorra úgy, hogy az egyik oszlopot rám akarta dönteni, én elugrottam, ő meg futott utánam és szépen összelapította az oszlop:))
  • Braveheart
    basszus az a desann főmuki egy nagy béna ketaság, csak azért veszélyes, mert minden jedi ereje kb. 2X olyan erős mint nekem
  • Xboxman
    Egyébként nem érdemes TFFA szervert indítani!CRM is kong az ürességtől csak a hétvégi clan war-on van használva...
  • Xboxman
    Öntömjenzés OFF
  • Xboxman
    Rászolgáltam a KIllah névre:PPP
  • Xboxman
    Ne tévesszen meg senkit nem 4 vs. 3 volt(blade a vége előtt lelépett)!
  • Xboxman
    HA már a Jedinél tartunk akkor egy kis CRM powazas:
  • Xboxman
    Ez számomra nagy meglepetés!
  • TneX
    Server letesztelve,ping jó,csak játékosok kellenének rá:D