IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
www.smart-bus.hu
link
õk azért már letettek valamit az asztalra, remélem jó lesz
GOOBY, pls
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Akkor ez van:)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.smart-bus.hu
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
www.smart-bus.hu
A lemezen ott az egész játék, de a steam az egészet a netrõl tölti.
Nem a lemezrõl rakja fel és csak a frissítéseket szedi a netrõl, neeem!!
Tulajdonképen megvetettek velünk egy fölösleges lemezt.
Értem én, fejlõdés, meg internet, meg folyamatos pecselés. Tök jó, ha van neted. Ezt nemrég kitárgyaltuk. Még bele is nyugodnék, ok legyünk ilyen kib@szott interaktívak.
De akkor mi a kurv@ annyuknak vetetnek meg egy használhatatlan lemezt?
Adtak volna egy szépen kivitelezett színes tûzzománcos fémplakettet lekaparható fóliával, ami alatt ott a kulcs.
Csak nem el kell tartani a haver lemezgyárát, ami már tulajdonképen felesleges...
No ezt ki kellett írnom magamból.
Jó repülést!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Aztán ahogy hallottam, azért nem lett az egészbõl semmi, mert a fõszervezõnek (az aki a kecskeméti rapnapokat szervezte) elege lett (szó szerint idézve) az önkormányzat szarkavarásából.
Pedig itt lett volna a tervek szerint a Mig-15 UTI elsõ nyílvános repülése...
...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Hát lehet kihagyom... :(
Mondjuk az új melóból kifolyólag havi 7000km az eddigi átlag (másfél hó alatt bõ 10000 km.... ) csak a családot 2000 km en keresztül hurcolni (2 éves gyerek + 7. hónapos anyuka...) elég macerás dolog....
...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
www.pcpilot.hu
Errõl jut eszembe ,minap számoltam most lukasztjuk a kb 200. likat a gatyaszíjba mióta felnõtt korú lettem. Immáron nincs is szíj csal lyuk:)
Bakker, duxford ra kell menjek???
Az már nem fér bele a céges kocsiba/gázolajba...
Usákoknál mostanában jelent meg nem? vagy még tolódik ?
Azért kell a teleobjektív,hogy messzirõl tudjon fotózni:)
www.pumaszallas.hu
Egyelõre meg teleobjektívre gyûjtök, mert lehet h az idén eljutok Kecskemétre és a jelenlegi 18-55 ös elég halvány repgépek fotózásához.
most nyár van, ki kell használni a jó idõt amíg lehet :D
GOOBY, pls
Addig néha egy kis ofline csetepaté.
Úgyis itt a nyár ,a fene se fog a gép elõtt üldögélni 40 fokban,inkább sörözöm.
Õszre ha minden igaz jó is lesz ,fõleg a multi részén csiszoljanak,mert az borzalom. Nem is értem kinek az ötlete volt ez a koncepció ami most van.
Mondjuk a futásával nincs bajom igazán.
tudomásul kell venni hogy olyan volumenü játék mint az il2 volt az elmúlt évtizedben, mostanában nem nagyon lesz
vagy játszol a lock on /warthog/black shark vonalon, ehhez tényleg elszántság kell és idõ, vagy marad az arcade
nameg ottvan még a cod, de az ebben a formában engem nem igazán hoz lázba, majd ah lesz orosz front, több gép, stb
egyébként újraraktam a játékot mert egyre rosszabbul futott a gépemen, hát nem lett jobb
full grafon eléggé szaggat, amikor kijött jobban futott
GOOBY, pls
És a vásárlóközösség nem 600 oldalas Manualokat akar, hanem ikszboksz kontrollerrel repülni ...
Egy 60 ropis Joy és egy 40 ropis fejmozgásérzékelõ irgalmatlan pénz ám ... Még gépalkatrészekre is aránylag kevesen költenek ennyit!
Nem a Joy, meg a TiR teszi jó pilótává az embert, ezek csak segítenek az átélésben ...
A nagy átlagnak ez nem kell ... egér - billentyû és kész ... WASD - jobb - balgomb + görgõ.
Erre necces szimet építeni ...
Ott a WoP ... Abban qrva nagy lehetõségek vannak ... Aki ezt a topikot olvassa, annak valszeg az kevés lesz ... de a Hókszos emberkéknek tökéletes alternatívát nyújthat! És bizony õk lényegesen többen vannak! Bennül van a pénz. Ha tanulnak az elõzõ WoP hiáiból (fõleg a multi és a modding ...) akkor bizony ütni fog!
szerk: Ja, jön valami World of Warplanes - a World of Tanks alkotóitól ... Na arra leszek qrva kiváncsi ... Sikerült nekik a világ legnagyobb öltetét (WoT) úgy elkúrni, hogy csak na ... érdekelne tudják-e majd ezt ûberelni repülõsben xD
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Én konkrétan a haverjaim szemében annó hülyének voltam nézve, hogy hogy vagyok képes órákat bámulni a mûszereket meg a pontokat az égen, ahelyett, hogy beraktam volna egy jó pörgõs fps-t (wolf3D) vagy bunyós (mortal kombat) játkot.
Az árú kapcsolásról: én speciel akkor sem lennék hajlandó (ez csak példa) sims-el vagy a hello kitty kalandjaival játszani, ha a doboz-hoz 24" monitort adnának ingyen.
Ha van jó szim,akkor van kereslet jó joy ra és egyebekre. Árú kapcsolás.
Mindenkinek megérné. Tényleg ,hogy ez mért nem jut az eszükbe.
Pl,egy Cod ,hoz adhattnának kupont ami mondjuk 10-15% kedvezményre jogosítana valamely joy gyártójánál ha az õ termékétt veszed. De lehetne ezt fokozni még. Aztán lehet ez hülyeség amit levezettem:))
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A torrent-es verziót lehet aktiválni, vagy reménytelen ?
Jostick esetében az x-52 pro megfelelõ választás ?
24"-os monitor esetében észrevehetõ a képminõség romlás a 22"-os monitorhoz képest, ha a felbontás ugyan az marad ?
Köszi