IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Ez a hûtõ tényleg elég halk?
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
link
õk azért már letettek valamit az asztalra, remélem jó lesz
GOOBY, pls
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Akkor ez van😊
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.smart-bus.hu
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
www.smart-bus.hu
A lemezen ott az egész játék, de a steam az egészet a netrõl tölti.
Nem a lemezrõl rakja fel és csak a frissítéseket szedi a netrõl, neeem!!
Tulajdonképen megvetettek velünk egy fölösleges lemezt.
Értem én, fejlõdés, meg internet, meg folyamatos pecselés. Tök jó, ha van neted. Ezt nemrég kitárgyaltuk. Még bele is nyugodnék, ok legyünk ilyen kib@szott interaktívak.
De akkor mi a kurv@ annyuknak vetetnek meg egy használhatatlan lemezt?
Adtak volna egy szépen kivitelezett színes tûzzománcos fémplakettet lekaparható fóliával, ami alatt ott a kulcs.
Csak nem el kell tartani a haver lemezgyárát, ami már tulajdonképen felesleges...
No ezt ki kellett írnom magamból.
Jó repülést!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Aztán ahogy hallottam, azért nem lett az egészbõl semmi, mert a fõszervezõnek (az aki a kecskeméti rapnapokat szervezte) elege lett (szó szerint idézve) az önkormányzat szarkavarásából.
Pedig itt lett volna a tervek szerint a Mig-15 UTI elsõ nyílvános repülése...
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Hát lehet kihagyom... 😞
Mondjuk az új melóból kifolyólag havi 7000km az eddigi átlag (másfél hó alatt bõ 10000 km.... ) csak a családot 2000 km en keresztül hurcolni (2 éves gyerek + 7. hónapos anyuka...) elég macerás dolog....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.pcpilot.hu
Errõl jut eszembe ,minap számoltam most lukasztjuk a kb 200. likat a gatyaszíjba mióta felnõtt korú lettem. Immáron nincs is szíj csal lyuk😊
Bakker, duxford ra kell menjek???
Az már nem fér bele a céges kocsiba/gázolajba...
Usákoknál mostanában jelent meg nem? vagy még tolódik ?
Azért kell a teleobjektív,hogy messzirõl tudjon fotózni😊