IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SgtChris
Nah felküzdöttem... már csak a beállításokat kell kitapasztalnom (graf), meg azt, hogy melyik szerverre érdemes csatlakozni!?

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

PhantomAss
mea culpa :D

GOOBY, pls

Sanyo
Külön kategória van ennek is, ki az aki nem olvas engem rendszeresen? :)

www.pcpilot.hu

Na igen... kapunk egy újabb "de kurva jó játék lehetne" kategóriájú cuccost... ha az ArmA3-ba beleteszik ezt a repmodelt, akkor enyhülni fog a jelenleg ellenük érzett ellenszenvem...

www.smart-bus.hu

PhantomAss
új helikopteres játék a bohemia-tól:
link
õk azért már letettek valamit az asztalra, remélem jó lesz

GOOBY, pls

A zene az egyik favoritom :))) Ugye, hogy az igényes zene nem is fáj :)))

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

LeonSilver
Az utolsó, de ne áruld el senkinek.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
http://www.youtube.com/v/W40MkNfAUG0&version=3
Akkor ez van:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

némi? néni? nemi?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

repvez
ÉS mi van olyankor ha valkinek mondjuk csak mobil netje van és épp azért veszi a dobozosat hogy ne keljen letöltenie, a regisztráciohoz meg pont elég a mobilos net is, akkor ezt miért nem irják rá a dobozra is, miért csak az van felirva hogy csak a regisztráciohoz igényel netet utánna offline lehet használni.DE akkor ez sem igaz ha minden initás elött lecsekkolja hogy van e ujabb javitás és automatikuisan telepit is ha nem akarom akor is
Ja-ja... neked egybõl már a CoD második részét kezdené tölteni! :D

www.smart-bus.hu

SgtChris
Mondjuk akkor még jó, hogy nem egy GPRS-es internetem van, mint évekkel ezelõtt... Akkor most lenne egy év, míg leszedi??

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

:D

www.smart-bus.hu

Na igen, ettõl nekem is ledobta az agyam a szíjat.
A lemezen ott az egész játék, de a steam az egészet a netrõl tölti.
Nem a lemezrõl rakja fel és csak a frissítéseket szedi a netrõl, neeem!!
Tulajdonképen megvetettek velünk egy fölösleges lemezt.
Értem én, fejlõdés, meg internet, meg folyamatos pecselés. Tök jó, ha van neted. Ezt nemrég kitárgyaltuk. Még bele is nyugodnék, ok legyünk ilyen kib@szott interaktívak.
De akkor mi a kurv@ annyuknak vetetnek meg egy használhatatlan lemezt?
Adtak volna egy szépen kivitelezett színes tûzzománcos fémplakettet lekaparható fóliával, ami alatt ott a kulcs.
Csak nem el kell tartani a haver lemezgyárát, ami már tulajdonképen felesleges...
No ezt ki kellett írnom magamból.
Jó repülést!

LeonSilver
Hobby Gilda némi élettye ;)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

SgtChris
Ezt most ugye nem mondod komolyan...? Akkor mi a sz*r van a DVD-n??? A handbook?

Her Laca
Mert most jön le a komplett játék:))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

jobb ha hozzászoksz ;)
SgtChris
Na srácok megjött a dobozos verzsön. :-D Nagy lendülettel feltelepítettem, aztán jött a meglepi! A Steam vadul elkezdte frissíteni a játékot és kiírta, hogy 1,5 óra múlva indulhatok is! Kérdésem, hogy 710kB/s-el mit tölt 1,5 óra hosszat? Ennyi idõ alatt lejön a komplett játék is! Pff.... most eszem a kefét...

Tervben volt, hogy idén lesz repülõnap Debrecenben. A repulonap.hu-n sokáig kint is volt a meghívni tervezettek listája. Ezen volt B-25, Jak-3, meg még valami háborús gép, plusz Hornet, Török Csillagok...stb.
Aztán ahogy hallottam, azért nem lett az egészbõl semmi, mert a fõszervezõnek (az aki a kecskeméti rapnapokat szervezte) elege lett (szó szerint idézve) az önkormányzat szarkavarásából.
Pedig itt lett volna a tervek szerint a Mig-15 UTI elsõ nyílvános repülése...

szekelyland
Olyan fókásan kell vezetni. Jó gyors gép, ha finoman húzod, a fókát lefordulod vele és egy kezdõbb messzer pilótát is meg lehet izzasztani vele.Én nem csípem a fegyvezete miatt, én alapból lõszerspórlás vagyok, közelrõl rövid sorozatta lövök, és ez nem a mustang erõssége, itt permetezni kell a skulóval

...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Jól látod. Ráadásúl amennyire ismerem, nagy sebességnél egy hirtelen mozdulat és olyan orsós átesést produkál, hogy öröm nézni. Márha mögötte vagy. Ha benne ülsz, akkor kevésbé :) Alacsonyan lomha, inkább magassági gép.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Willenbrock
Elõbb leszedtem 2 Bf 109-est Musztánggal,mostanában próbálgatom ezt a gépet úgy látom ez is energiaharcos inkább mintsem fordulóharcos.

szekelyland
Tõlem innen 960 km... jöszmésszel majd kb 2000 km...
Hát lehet kihagyom... :(
Mondjuk az új melóból kifolyólag havi 7000km az eddigi átlag (másfél hó alatt bõ 10000 km.... ) csak a családot 2000 km en keresztül hurcolni (2 éves gyerek + 7. hónapos anyuka...) elég macerás dolog....

...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

acidrain
Köszönöm a linket. Be is rakom a Béka fórumra.<#worship>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca

repvez
Én még nem tudom melyik nap megyek, még nagyon képlékeny a dolog sajnos, még az is elöfordulhat hogy nem megyek (nem rajtam mulik)
DonZorro
Én megyek szombaton hajnalban... <#taps>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Sanyo
Zeltweget csak ajánlani tudom, 2-3 alkalommal voltam az 59th csapattal együtt. Jó móka, utoljára csak a messzer miatt mentem. :)

www.pcpilot.hu

Vogel
Én ott leszek :)

repvez
Gyere el Zeltwegbe az osztrákokhoz julius 1-2. ingyenes a repnap és van akkora mint a kecsoi volt.Eszméletlen szép helyen nagyon profi szervezéssel. 2005-ben voltam utoljára, de akkor 5 euro volt a parkolás és ennyi volt az össz költség, a többi már egyéni pénztárca fügvénye hogy ki mire költ.
Her Laca
Off
Errõl jut eszembe ,minap számoltam most lukasztjuk a kb 200. likat a gatyaszíjba mióta felnõtt korú lettem. Immáron nincs is szíj csal lyuk:)

Her Laca
Ebben az országban? Hol élsz te? Takarékoskodunk bakker.Nem úgy van az ,hogy repnap meg mifene. Ne vicceljünk már na.

szekelyland
Nem lesz repnap?

Bakker, duxford ra kell menjek???
Az már nem fér bele a céges kocsiba/gázolajba...

Her Laca
De azért vicces ez a leárazás
Usákoknál mostanában jelent meg nem? vagy még tolódik ?

Her Laca
Azt írja idén lehet eljut Kecsóra. Nem kell ahhoz rep nap:)
Azért kell a teleobjektív,hogy messzirõl tudjon fotózni:)

SgtChris
Úgy általában, vagy repülõnapra gondoltál? :-) Mert az jövõre lesz csak, ha jól tudom...

VO101Tom
Ami a nagyon bonyolult, komoly szimulátorokat illeti, a most kiadott A10 szimulátor sem a játékosoknak készült, amerikai légierõ számára csinálták, majd lebutítva kiadták a jónépnek is (ezzel együtt a legjobb szimulátornak tartják a sugárhajtásúak között, valódi eljárásokat, avionikát jobban modellez mint az eddigi király, a Falcon - nem, a LockOn sosem volt az <#hawaii>). Az Armának is létezik egy megvásárolhatatlan verziója (arma1-re épülõ VBS2), amit csak komoly licenceket megvásárolva vehetik meg azok a szervezetek, cégek, akik áldoznak erre. Az 1C-rõl meg azt olvastam, hogy õket meg az orosz állam pénzeli, hadsereg népszerûsítése, vagy toborzás népszerûsítése címén. Mint anno itthon a Jetfly dogfight versenyek is -a szponzorok mellett- fõleg HM pénzbõl rendezõdtek. Ilyen "mellékesek" nélkül csak gyorsan kiadott, ltáványos arcade játékokat lehet kiadni. Mint a Battefield 3 pl, eszméletlen szép, de nem több mint egy tankos quake <#violent>

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Chris írta ide tegnap

www.pumaszallas.hu

szekelyland
Én is kivárom nyugodtan amíg lesz megfelelõ gép a futtatásához.
Egyelõre meg teleobjektívre gyûjtök, mert lehet h az idén eljutok Kecskemétre és a jelenlegi 18-55 ös elég halvány repgépek fotózásához.

PhantomAss
jaja, én is így vagyok, nem is tudom mikor játszottam utoljára
most nyár van, ki kell használni a jó idõt amíg lehet :D

GOOBY, pls

Her Laca
Én úgy döntöttem hogy szépen kivárom amíg tökéletes nem lesz.
Addig néha egy kis ofline csetepaté.
Úgyis itt a nyár ,a fene se fog a gép elõtt üldögélni 40 fokban,inkább sörözöm.
Õszre ha minden igaz jó is lesz ,fõleg a multi részén csiszoljanak,mert az borzalom. Nem is értem kinek az ötlete volt ez a koncepció ami most van.
Mondjuk a futásával nincs bajom igazán.

PhantomAss
igazatok van, mindenki tudja a választ, én is, az árkádban van a pénz sajnos
tudomásul kell venni hogy olyan volumenü játék mint az il2 volt az elmúlt évtizedben, mostanában nem nagyon lesz
vagy játszol a lock on /warthog/black shark vonalon, ehhez tényleg elszántság kell és idõ, vagy marad az arcade
nameg ottvan még a cod, de az ebben a formában engem nem igazán hoz lázba, majd ah lesz orosz front, több gép, stb

egyébként újraraktam a játékot mert egyre rosszabbul futott a gépemen, hát nem lett jobb
full grafon eléggé szaggat, amikor kijött jobban futott

GOOBY, pls

Her Laca
Ja, igazad lehet.

DummyBoy
Sajnos a fõ gond az Laca mester, hogy egy jó szimet megcsinálni irgalmatlan nagy munka ...

És a vásárlóközösség nem 600 oldalas Manualokat akar, hanem ikszboksz kontrollerrel repülni ...

Egy 60 ropis Joy és egy 40 ropis fejmozgásérzékelõ irgalmatlan pénz ám ... Még gépalkatrészekre is aránylag kevesen költenek ennyit!

Nem a Joy, meg a TiR teszi jó pilótává az embert, ezek csak segítenek az átélésben ...

A nagy átlagnak ez nem kell ... egér - billentyû és kész ... WASD - jobb - balgomb + görgõ.

Erre necces szimet építeni ...

Ott a WoP ... Abban qrva nagy lehetõségek vannak ... Aki ezt a topikot olvassa, annak valszeg az kevés lesz ... de a Hókszos emberkéknek tökéletes alternatívát nyújthat! És bizony õk lényegesen többen vannak! Bennül van a pénz. Ha tanulnak az elõzõ WoP hiáiból (fõleg a multi és a modding ...) akkor bizony ütni fog!

szerk: Ja, jön valami World of Warplanes - a World of Tanks alkotóitól ... Na arra leszek qrva kiváncsi ... Sikerült nekik a világ legnagyobb öltetét (WoT) úgy elkúrni, hogy csak na ... érdekelne tudják-e majd ezt ûberelni repülõsben xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Her Laca
Most olvastam,Tom a 101 es fórumba írta ,hogy a CD galaxisban most akciós a COD. valami 4500 huf.

A repszim rohadtúl réteg játék. Nagyon keveseket érdekel a repülés, nemhogy a szimulátor is.

Én konkrétan a haverjaim szemében annó hülyének voltam nézve, hogy hogy vagyok képes órákat bámulni a mûszereket meg a pontokat az égen, ahelyett, hogy beraktam volna egy jó pörgõs fps-t (wolf3D) vagy bunyós (mortal kombat) játkot.

Az árú kapcsolásról: én speciel akkor sem lennék hajlandó (ez csak példa) sims-el vagy a hello kitty kalandjaival játszani, ha a doboz-hoz 24" monitort adnának ingyen.

Her Laca
Mert bután csinálják. le kéne szerzõdni a nagy hardvergyártókkal akik joyt, tr-t ,pedált ,mittökömet gyártanak és minõségi szimeket gyártani.
Ha van jó szim,akkor van kereslet jó joy ra és egyebekre. Árú kapcsolás.
Mindenkinek megérné. Tényleg ,hogy ez mért nem jut az eszükbe.
Pl,egy Cod ,hoz adhattnának kupont ami mondjuk 10-15% kedvezményre jogosítana valamely joy gyártójánál ha az õ termékétt veszed. De lehetne ezt fokozni még. Aztán lehet ez hülyeség amit levezettem:))

DummyBoy
Mert abban van pénz ... A szimekben nincs ... Sajna ennyi ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

A bolti verziót, több otthoni gép esetén is be lehet regisztrálni, vagy egy gép, egy program verzióban mükszik?

A torrent-es verziót lehet aktiválni, vagy reménytelen ?

Jostick esetében az x-52 pro megfelelõ választás ?

24"-os monitor esetében észrevehetõ a képminõség romlás a 22"-os monitorhoz képest, ha a felbontás ugyan az marad ?

Köszi