IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Semmi😊 De jó a zene😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

PhantomAss
csak tudnám hogy mi a f***ér csinálnak ötven ugyanolyan arcade játékot egymás után, és normális szimet egyet sem?
hawx, hawx2, wop, apache air assault, had ne soroljam fel õket
most komolyan, mi újdonság lesz ebben?

GOOBY, pls

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca

Willenbrock
Spitet lõttem le nem is P-51-et,fura is volt,a P-51-et csak felismertem volna a nagy hûtõjérõl,de a spit néha megtévesztõ hátulról.

Willenbrock
Hátulról hogy hasonlít a P-51 a Bf 109-re,kipróbáltam a P-51-et és rögtön le is szedtem egy másik mustangot...pedig olyan szépen volt kivitelezve a megközelítés 😞

SgtChris
Nah csütörtökön, ha minden igaz én is csatlakozhatok a CoD használók lelkes táborához... Rövid vívódás után megrendeltem, és reménykedem, hogy a virágboltihoz képest simább lesz a futása...

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

The beta test begins in nearest future (to be announced later).

Állítólag lehet jelentkezni Beta-ra.
Valaki akinek van gépe hozzá bekukkanthatna,már csak kiváncsiságból is<#hamm>

A Béna.

World of planes:

Another key feature is the realism. In contrast to «Wings of Prey» where was 'Arcade' mode «World of Planes» will have no concessions for an inexperienced player. The developers promise the most realistic game that could impress even experienced virtual pilot. However, it is expected that the game will be suitable even for beginners, but how it will be achieved is a secret yet.

Ez alapján még talán reménykedhetünk is.

Olegékkel ugyanaz a gond mint az ArmA-t gyártó Marekékkal,nincs konkurencia,így bármit kiadhatnak mert úgyis megvesszük...

A Béna.

V Domino
Az engem is megragadott,brutálisan hatásos.Az ember itt döbben rá,hogy a valóságban nem volt refly,ha hibáztál vagy nem volt szerencséd,véged volt.

R.I.P. White Europe

Christ! Kösz a linket. Kezd elfogatható árba kerülni a COD.
Már csak az a 100 eFt fejlesztést kéne valahogy véghezvinni...:-(

SgtChris
Kérdésem...bocs, ha hülyeség... 1 dobozos verziót lehet használni 2 gépen?

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Aki ismeri a World of Tankset annak ismerõs lehet a koncepció, csak nem tudom mennyire lesz ez ténylegesen szimulátor, bár nagyon azt igérgetik...

Hali,

Errõl tud valaki valami bõvebbet?
World of Planes
Nekem teljesen új.

a szívem szorult össze a pislogásnál. hihetetlen jó!
SgtChris
IL- CoD akció szorri a rossz linkért...

SgtChris
http://cdgalaxis.hu/PC/18758/il2-sturmovik-cliffs-of-dover.html nem tudom, hogy volt-e? Vagy egyáltalán érdekes hír-e? :-)

Sajnos nem igazán történelmi, a nevek és gépek kivételével.
Wicket a Wight sziget mellett lõtte le Dundas, akit azonnal lelõttek Wick kísérõi.
Wick kiugrott, épségben a tengerbe ereszkedett, de nem tudták kimenteni, így vízbe fulladt vagy kihûlt.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

V Domino
Végre kezdenek megtörtént eseményeket feldolgozni a Cod-dal is,amik nekem nagy kedvenceim:

R.I.P. White Europe

Drebil!
Szépnek szépek, de ha lehetne, akkor a magyar repülõs jelvénnyel jobban tetszene a dolog. Nekem még mindig a 41215 hsz. középsõ képe a favorit. A foka helyet berakhatsz hurit. Netán a háttérben lévõ messzer mellé egy spitet. Vagy fordítva.

acidrain
Kafa! <#eljen>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Tom nagyon koszonom, sikerult megoldanom
szekelyland
Két hét (wtf??? <#ijedt> ) múlve én is fel tudok szállni egyet repkedni, mert akkora fejezem be a költözést.....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Willenbrock
Találtam egy érdekes társasjátékot 😊Check Your 6

VO101Tom
Nincs mit 😊

www.pumaszallas.hu

Tom, én is nagyon köszi a linket! 😊

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

ráadás 😊

Sziasztok!

A feeling miatt! 😊
Na, most jöttem vissza a Grijrõl. Egy felszállással 4 gép! <#crazya> G2-vel Spitek és Cobrák ellen. Úgy ment mint rég 😊)) Ezek szerint nem rozsdásosdtam be, de amint letettem a gépet inkább kijöttem hogy még mosolyogva hajtsam álomra a fejem 😊))

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
Itt a nyár kollega.
Most nem a gép elõtt ül az ember😊 hanem a kertben sörözik,meg eszik ,meg ilyesmik😊

Jó te biciklizel😊 meg valami Atyát hallgatsz.
A lényeg ,majd õsszel !

NEkem is ez a bajom.. pedig mindenem megvan hozzá.. csak szabadidõ kéne 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Fúúú gyerekek az idén még nem is repültem! <#wow1>

Vagy legalább is nem emlékszem rá mikor dugtam be utoljára a joyt... <#fejvakaras>

Zpogi
VO101Tom
Hello. Az önkicsomagoló exe-vel (UP_3.0RC_Client.part01.exe) kitömöríted abba a mappába ahol az il-2 4.10.1 van, majd offline elindítod (il2fb.exe), ekkor feltesz pár kérdést, azokra értelemszerûen válaszolsz. Az asztalra kitesz egy JSGME exe-t is, abban aktiválod az UP3-at, és köv induláskor már up3.0 lesz.

www.pumaszallas.hu

Szep jo estet. Fel akarom tenni a jo oreg Il-2 -be az UP-3-at, de nem boldogulok fent van az eredeti jatek patch 4.08 , 4.09 , 4.10 , 4.10.1, a lenti linkrol toltottem le az up-3-at le is jott egy csomo win rarba levo fajl, ezek kozt egy masik van up-3.0 server...........ezeket kicsomagoltam egy masik mappaba itt meg jelent egy csomo mappa JSGME...meg sok minden de nem latok egy indulasi pontot, hogy be tegyem a jatekba elvegre passz, Az igazsag nem nagyon vagyok jartas a gepnel. Koszonom a segitsegeteket barataim.......en meg az IL-nel maradtam
Régebbrõl van egy Logitech Wingman joystickom. Szeretnék majd venni egy másikat is és most jó áron láttam Saitek x-52 pro-t.Mi a vélemény róla, vagy esetleg másik Logitech vagy Saitek típus, ebben az árfekvésbe ?
A SAS 3-ban benne vannak a patch-ek 4.08-tól, 4.101-ig és az ultrapack 3 is, egyben.
Köszi. Közben képbe kerültem és meg lett a játék is.
Az tévesztett meg, hogy az IL2-es mappában volt a többi patch-el együtt, mintha ez is egy külön mod lenne.
VO101Tom
A SAS Mod 3 az az Ultrapack 3.0? Ha igen, akkor nem szóltam 😊

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Nem.
Ami most a legújabb és legnagyobb kieg az il-2-höz (és neten a legtöbben ezt használják), az az Ultrapack 3.0, ennek egy kiadás elõtti verziója tölthetõ le (kb egy hónap múlva jön a végleges). Itt van link is.

Tehát: IL-2 1946 DVD → 4.08m patch → 4.09m patch → 4.10 → 4.10.1 → UP3.0

Az "Il-2 Sturmovik - Cliffs of Dover" egy teljesen külön játék, a készítõk ugyanazok, de semmilyen szinten nem kompatibilisek egymással.

www.pumaszallas.hu

Sanyo
A kedvedért kiegészítettem ezt az írást, remélem így már teljesen tiszta. 😊

Igen, az Ultrapack 3.0 az Il-2 1946-ból kihozható maximum.

www.pcpilot.hu

OK. Rég használtam már, így kimaradt egy két fejlesztés ismerete.
A sima Il2 esetében akkor az V4.101m SAS Mod 3 az elérhetõ maximum ?
Sanyo
Az Il-2 1946 és a Cliffs of Dover két különbözõ dolog. A COD nem upgrade, hanem teljesen új fejlesztés, egyáltalán nem az mint a régi Il-2-nél a Forgotten Battles vagy a Pacific Fighters.

www.pcpilot.hu

A letöltés/IL2 mappában van az IL2COD-14072.rar nevû patch. Ezt szerettem volna telepíteni az 1946-ra.
acidrain
Az IL2 1946, és a Cliffs of Dover (CoD) két különbözõ program.
Lehet, hogy én olvastam félre valamit, de nem igazán tiszta számomra, hogy mit is szeretnél.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Felraktam az 1946-ot + 4.08-4.101-ig, majd a fõmappába kicsomagoltam a CoD-t. Indításkor simán az 1946 indult el, nekem nem tett fel kérdéseket, amiket írtál.Valamit akkor még kihagyta. Offline alatt, a net kapcsolat alatti indításra gondoltál?
Willenbrock
Szép gépek a Jakok is,kár hogy a Vércsékbõl nem maradt itthon egy sem.
Amerikában sok van belõlük ahogy látom,de ebben lehet hogy nem az eredeti motor van:

Közben észrevettem, hogy a Normandia1 helyszínt nem tölti be, tehát tényleg baj van.
VO101Tom
Hello. Az installban leírják, hogy csak tiszta 4.10.1-re szabad telepíteni, a moddolt 4.09-es UP2.1-re pl nem, még akkor sem ha abban le van töltve a stock 4.10.1 "mod", ettõl az alapjáték, amire a patch került, nem lesz 4.10.1...
Az UP 2.1 az Il-2 4.09-hez készült,
az UP 3.0 az IL-2 4.10.1-hez.

Ha a másolással megvagy, akkor az il-2.exe-t offline elindítva feltesz pár kérdést, azokat értelemszerûen beállítod (1GB-nál több memóriahasználatot ne állíts be, állítólag azzal gondok voltak), ezután mûködni fog. A jsgme-ben sokkal kevesebb dolog állítható, csak az UP3.0 on/off, a 6DOF meg a svasztika.

www.pumaszallas.hu