IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VO101Tom
Ami a nagyon bonyolult, komoly szimulátorokat illeti, a most kiadott A10 szimulátor sem a játékosoknak készült, amerikai légierõ számára csinálták, majd lebutítva kiadták a jónépnek is (ezzel együtt a legjobb szimulátornak tartják a sugárhajtásúak között, valódi eljárásokat, avionikát jobban modellez mint az eddigi király, a Falcon - nem, a LockOn sosem volt az <#hawaii>). Az Armának is létezik egy megvásárolhatatlan verziója (arma1-re épülõ VBS2), amit csak komoly licenceket megvásárolva vehetik meg azok a szervezetek, cégek, akik áldoznak erre. Az 1C-rõl meg azt olvastam, hogy õket meg az orosz állam pénzeli, hadsereg népszerûsítése, vagy toborzás népszerûsítése címén. Mint anno itthon a Jetfly dogfight versenyek is -a szponzorok mellett- fõleg HM pénzbõl rendezõdtek. Ilyen "mellékesek" nélkül csak gyorsan kiadott, ltáványos arcade játékokat lehet kiadni. Mint a Battefield 3 pl, eszméletlen szép, de nem több mint egy tankos quake <#violent>

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Chris írta ide tegnap

www.pumaszallas.hu

szekelyland
Én is kivárom nyugodtan amíg lesz megfelelõ gép a futtatásához.
Egyelõre meg teleobjektívre gyûjtök, mert lehet h az idén eljutok Kecskemétre és a jelenlegi 18-55 ös elég halvány repgépek fotózásához.

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

PhantomAss
jaja, én is így vagyok, nem is tudom mikor játszottam utoljára
most nyár van, ki kell használni a jó idõt amíg lehet 😄

GOOBY, pls

Her Laca
Én úgy döntöttem hogy szépen kivárom amíg tökéletes nem lesz.
Addig néha egy kis ofline csetepaté.
Úgyis itt a nyár ,a fene se fog a gép elõtt üldögélni 40 fokban,inkább sörözöm.
Õszre ha minden igaz jó is lesz ,fõleg a multi részén csiszoljanak,mert az borzalom. Nem is értem kinek az ötlete volt ez a koncepció ami most van.
Mondjuk a futásával nincs bajom igazán.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

PhantomAss
igazatok van, mindenki tudja a választ, én is, az árkádban van a pénz sajnos
tudomásul kell venni hogy olyan volumenü játék mint az il2 volt az elmúlt évtizedben, mostanában nem nagyon lesz
vagy játszol a lock on /warthog/black shark vonalon, ehhez tényleg elszántság kell és idõ, vagy marad az arcade
nameg ottvan még a cod, de az ebben a formában engem nem igazán hoz lázba, majd ah lesz orosz front, több gép, stb

egyébként újraraktam a játékot mert egyre rosszabbul futott a gépemen, hát nem lett jobb
full grafon eléggé szaggat, amikor kijött jobban futott

GOOBY, pls

Her Laca
Ja, igazad lehet.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

DummyBoy
Sajnos a fõ gond az Laca mester, hogy egy jó szimet megcsinálni irgalmatlan nagy munka ...

És a vásárlóközösség nem 600 oldalas Manualokat akar, hanem ikszboksz kontrollerrel repülni ...

Egy 60 ropis Joy és egy 40 ropis fejmozgásérzékelõ irgalmatlan pénz ám ... Még gépalkatrészekre is aránylag kevesen költenek ennyit!

Nem a Joy, meg a TiR teszi jó pilótává az embert, ezek csak segítenek az átélésben ...

A nagy átlagnak ez nem kell ... egér - billentyû és kész ... WASD - jobb - balgomb + görgõ.

Erre necces szimet építeni ...

Ott a WoP ... Abban qrva nagy lehetõségek vannak ... Aki ezt a topikot olvassa, annak valszeg az kevés lesz ... de a Hókszos emberkéknek tökéletes alternatívát nyújthat! És bizony õk lényegesen többen vannak! Bennül van a pénz. Ha tanulnak az elõzõ WoP hiáiból (fõleg a multi és a modding ...) akkor bizony ütni fog!

szerk: Ja, jön valami World of Warplanes - a World of Tanks alkotóitól ... Na arra leszek qrva kiváncsi ... Sikerült nekik a világ legnagyobb öltetét (WoT) úgy elkúrni, hogy csak na ... érdekelne tudják-e majd ezt ûberelni repülõsben xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Her Laca
Most olvastam,Tom a 101 es fórumba írta ,hogy a CD galaxisban most akciós a COD. valami 4500 huf.

A repszim rohadtúl réteg játék. Nagyon keveseket érdekel a repülés, nemhogy a szimulátor is.

Én konkrétan a haverjaim szemében annó hülyének voltam nézve, hogy hogy vagyok képes órákat bámulni a mûszereket meg a pontokat az égen, ahelyett, hogy beraktam volna egy jó pörgõs fps-t (wolf3D) vagy bunyós (mortal kombat) játkot.

Az árú kapcsolásról: én speciel akkor sem lennék hajlandó (ez csak példa) sims-el vagy a hello kitty kalandjaival játszani, ha a doboz-hoz 24" monitort adnának ingyen.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
Mert bután csinálják. le kéne szerzõdni a nagy hardvergyártókkal akik joyt, tr-t ,pedált ,mittökömet gyártanak és minõségi szimeket gyártani.
Ha van jó szim,akkor van kereslet jó joy ra és egyebekre. Árú kapcsolás.
Mindenkinek megérné. Tényleg ,hogy ez mért nem jut az eszükbe.
Pl,egy Cod ,hoz adhattnának kupont ami mondjuk 10-15% kedvezményre jogosítana valamely joy gyártójánál ha az õ termékétt veszed. De lehetne ezt fokozni még. Aztán lehet ez hülyeség amit levezettem😊)

DummyBoy
Mert abban van pénz ... A szimekben nincs ... Sajna ennyi ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

A bolti verziót, több otthoni gép esetén is be lehet regisztrálni, vagy egy gép, egy program verzióban mükszik?

A torrent-es verziót lehet aktiválni, vagy reménytelen ?

Jostick esetében az x-52 pro megfelelõ választás ?

24"-os monitor esetében észrevehetõ a képminõség romlás a 22"-os monitorhoz képest, ha a felbontás ugyan az marad ?

Köszi
Her Laca
Semmi😊 De jó a zene😊

PhantomAss
csak tudnám hogy mi a f***ér csinálnak ötven ugyanolyan arcade játékot egymás után, és normális szimet egyet sem?
hawx, hawx2, wop, apache air assault, had ne soroljam fel õket
most komolyan, mi újdonság lesz ebben?

GOOBY, pls

Her Laca

Her Laca

Willenbrock
Spitet lõttem le nem is P-51-et,fura is volt,a P-51-et csak felismertem volna a nagy hûtõjérõl,de a spit néha megtévesztõ hátulról.

Willenbrock
Hátulról hogy hasonlít a P-51 a Bf 109-re,kipróbáltam a P-51-et és rögtön le is szedtem egy másik mustangot...pedig olyan szépen volt kivitelezve a megközelítés 😞

SgtChris
Nah csütörtökön, ha minden igaz én is csatlakozhatok a CoD használók lelkes táborához... Rövid vívódás után megrendeltem, és reménykedem, hogy a virágboltihoz képest simább lesz a futása...

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

The beta test begins in nearest future (to be announced later).

Állítólag lehet jelentkezni Beta-ra.
Valaki akinek van gépe hozzá bekukkanthatna,már csak kiváncsiságból is<#hamm>

A Béna.

World of planes:

Another key feature is the realism. In contrast to «Wings of Prey» where was 'Arcade' mode «World of Planes» will have no concessions for an inexperienced player. The developers promise the most realistic game that could impress even experienced virtual pilot. However, it is expected that the game will be suitable even for beginners, but how it will be achieved is a secret yet.

Ez alapján még talán reménykedhetünk is.

Olegékkel ugyanaz a gond mint az ArmA-t gyártó Marekékkal,nincs konkurencia,így bármit kiadhatnak mert úgyis megvesszük...

A Béna.

V Domino
Az engem is megragadott,brutálisan hatásos.Az ember itt döbben rá,hogy a valóságban nem volt refly,ha hibáztál vagy nem volt szerencséd,véged volt.

R.I.P. White Europe

Christ! Kösz a linket. Kezd elfogatható árba kerülni a COD.
Már csak az a 100 eFt fejlesztést kéne valahogy véghezvinni...:-(

SgtChris
Kérdésem...bocs, ha hülyeség... 1 dobozos verziót lehet használni 2 gépen?

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Aki ismeri a World of Tankset annak ismerõs lehet a koncepció, csak nem tudom mennyire lesz ez ténylegesen szimulátor, bár nagyon azt igérgetik...

Hali,

Errõl tud valaki valami bõvebbet?
World of Planes
Nekem teljesen új.

a szívem szorult össze a pislogásnál. hihetetlen jó!
SgtChris
IL- CoD akció szorri a rossz linkért...

SgtChris
http://cdgalaxis.hu/PC/18758/il2-sturmovik-cliffs-of-dover.html nem tudom, hogy volt-e? Vagy egyáltalán érdekes hír-e? :-)

Sajnos nem igazán történelmi, a nevek és gépek kivételével.
Wicket a Wight sziget mellett lõtte le Dundas, akit azonnal lelõttek Wick kísérõi.
Wick kiugrott, épségben a tengerbe ereszkedett, de nem tudták kimenteni, így vízbe fulladt vagy kihûlt.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

V Domino
Végre kezdenek megtörtént eseményeket feldolgozni a Cod-dal is,amik nekem nagy kedvenceim:

R.I.P. White Europe

Drebil!
Szépnek szépek, de ha lehetne, akkor a magyar repülõs jelvénnyel jobban tetszene a dolog. Nekem még mindig a 41215 hsz. középsõ képe a favorit. A foka helyet berakhatsz hurit. Netán a háttérben lévõ messzer mellé egy spitet. Vagy fordítva.

acidrain
Kafa! <#eljen>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Tom nagyon koszonom, sikerult megoldanom
szekelyland
Két hét (wtf??? <#ijedt> ) múlve én is fel tudok szállni egyet repkedni, mert akkora fejezem be a költözést.....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Willenbrock
Találtam egy érdekes társasjátékot 😊Check Your 6

VO101Tom
Nincs mit 😊

www.pumaszallas.hu

Tom, én is nagyon köszi a linket! 😊

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

ráadás 😊

Sziasztok!

A feeling miatt! 😊
Na, most jöttem vissza a Grijrõl. Egy felszállással 4 gép! <#crazya> G2-vel Spitek és Cobrák ellen. Úgy ment mint rég 😊)) Ezek szerint nem rozsdásosdtam be, de amint letettem a gépet inkább kijöttem hogy még mosolyogva hajtsam álomra a fejem 😊))

Her Laca
Itt a nyár kollega.
Most nem a gép elõtt ül az ember😊 hanem a kertben sörözik,meg eszik ,meg ilyesmik😊

Jó te biciklizel😊 meg valami Atyát hallgatsz.
A lényeg ,majd õsszel !

NEkem is ez a bajom.. pedig mindenem megvan hozzá.. csak szabadidõ kéne 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Fúúú gyerekek az idén még nem is repültem! <#wow1>

Vagy legalább is nem emlékszem rá mikor dugtam be utoljára a joyt... <#fejvakaras>

Zpogi
VO101Tom
Hello. Az önkicsomagoló exe-vel (UP_3.0RC_Client.part01.exe) kitömöríted abba a mappába ahol az il-2 4.10.1 van, majd offline elindítod (il2fb.exe), ekkor feltesz pár kérdést, azokra értelemszerûen válaszolsz. Az asztalra kitesz egy JSGME exe-t is, abban aktiválod az UP3-at, és köv induláskor már up3.0 lesz.

www.pumaszallas.hu

Szep jo estet. Fel akarom tenni a jo oreg Il-2 -be az UP-3-at, de nem boldogulok fent van az eredeti jatek patch 4.08 , 4.09 , 4.10 , 4.10.1, a lenti linkrol toltottem le az up-3-at le is jott egy csomo win rarba levo fajl, ezek kozt egy masik van up-3.0 server...........ezeket kicsomagoltam egy masik mappaba itt meg jelent egy csomo mappa JSGME...meg sok minden de nem latok egy indulasi pontot, hogy be tegyem a jatekba elvegre passz, Az igazsag nem nagyon vagyok jartas a gepnel. Koszonom a segitsegeteket barataim.......en meg az IL-nel maradtam
Régebbrõl van egy Logitech Wingman joystickom. Szeretnék majd venni egy másikat is és most jó áron láttam Saitek x-52 pro-t.Mi a vélemény róla, vagy esetleg másik Logitech vagy Saitek típus, ebben az árfekvésbe ?