IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
hawx, hawx2, wop, apache air assault, had ne soroljam fel õket
most komolyan, mi újdonság lesz ebben?
GOOBY, pls
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Állítólag lehet jelentkezni Beta-ra.
Valaki akinek van gépe hozzá bekukkanthatna,már csak kiváncsiságból is<#hamm>#hamm>
A Béna.
Another key feature is the realism. In contrast to «Wings of Prey» where was 'Arcade' mode «World of Planes» will have no concessions for an inexperienced player. The developers promise the most realistic game that could impress even experienced virtual pilot. However, it is expected that the game will be suitable even for beginners, but how it will be achieved is a secret yet.
Ez alapján még talán reménykedhetünk is.
Olegékkel ugyanaz a gond mint az ArmA-t gyártó Marekékkal,nincs konkurencia,így bármit kiadhatnak mert úgyis megvesszük...
A Béna.
R.I.P. White Europe
Már csak az a 100 eFt fejlesztést kéne valahogy véghezvinni...:-(
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Wicket a Wight sziget mellett lõtte le Dundas, akit azonnal lelõttek Wick kísérõi.
Wick kiugrott, épségben a tengerbe ereszkedett, de nem tudták kimenteni, így vízbe fulladt vagy kihûlt.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
R.I.P. White Europe
Szépnek szépek, de ha lehetne, akkor a magyar repülõs jelvénnyel jobban tetszene a dolog. Nekem még mindig a 41215 hsz. középsõ képe a favorit. A foka helyet berakhatsz hurit. Netán a háttérben lévõ messzer mellé egy spitet. Vagy fordítva.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A feeling miatt! 😊
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Most nem a gép elõtt ül az ember😊 hanem a kertben sörözik,meg eszik ,meg ilyesmik😊
Jó te biciklizel😊 meg valami Atyát hallgatsz.
A lényeg ,majd õsszel !
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Vagy legalább is nem emlékszem rá mikor dugtam be utoljára a joyt... <#fejvakaras>#fejvakaras>
www.pumaszallas.hu
Az tévesztett meg, hogy az IL2-es mappában volt a többi patch-el együtt, mintha ez is egy külön mod lenne.
Ami most a legújabb és legnagyobb kieg az il-2-höz (és neten a legtöbben ezt használják), az az Ultrapack 3.0, ennek egy kiadás elõtti verziója tölthetõ le (kb egy hónap múlva jön a végleges). Itt van link is.
Tehát: IL-2 1946 DVD → 4.08m patch → 4.09m patch → 4.10 → 4.10.1 → UP3.0
Az "Il-2 Sturmovik - Cliffs of Dover" egy teljesen külön játék, a készítõk ugyanazok, de semmilyen szinten nem kompatibilisek egymással.
www.pumaszallas.hu
Igen, az Ultrapack 3.0 az Il-2 1946-ból kihozható maximum.
www.pcpilot.hu
A sima Il2 esetében akkor az V4.101m SAS Mod 3 az elérhetõ maximum ?
www.pcpilot.hu
Lehet, hogy én olvastam félre valamit, de nem igazán tiszta számomra, hogy mit is szeretnél.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Amerikában sok van belõlük ahogy látom,de ebben lehet hogy nem az eredeti motor van:
Az UP 2.1 az Il-2 4.09-hez készült,
az UP 3.0 az IL-2 4.10.1-hez.
Ha a másolással megvagy, akkor az il-2.exe-t offline elindítva feltesz pár kérdést, azokat értelemszerûen beállítod (1GB-nál több memóriahasználatot ne állíts be, állítólag azzal gondok voltak), ezután mûködni fog. A jsgme-ben sokkal kevesebb dolog állítható, csak az UP3.0 on/off, a 6DOF meg a svasztika.
www.pumaszallas.hu