IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pcpilot.hu
Milyen a ház,milyen szellõzése van mennyi ventilátor van benne ,
Ha megreked benne a meleg levegõ akkor érdemes levenni az oldalát,ha rendesen ki van építve ,és megvan a megfelelõ légáramlat akkor nem.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Egy müszaki kérdésem lenne.
Hogy jobb a gépnek ha le van véve az oldala vagy ha rajta van?
Válaszokat elõre is köszi.
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
www.pumaszallas.hu
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
www.pumaszallas.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Sajnos egy totális háborúban a civil lakosság is célpontnak számít,úgyhogy elõfordultak bõven ilyen dolgok mindkét oldal részérõl.
R.I.P. White Europe
Szerintem az amcsik sosem jöttek ennyire le meg sosem géppuskázgattak itt nálunk földi célokat.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.smart-bus.hu
valszeg csak a poit kell mgtisztogatni ha nem túl használt
GOOBY, pls
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
EZT néztem ki.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Sokan nem szeretik,én meg vállalom a konfrontációt.
Amúgy van öröm és bodottág😊
No meg megnyugodtam😊
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ez a hûtõ tényleg elég halk?