IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
BF109: Ha bántóak voltak a hozzászólásaim, elnézést! 😉
www.smart-bus.hu
Nem veszekedni szeretnék, minden tiszteletem felétek!
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Anyázást nem is vártam, itt azért Urak vannak! 😊 Viszont egy kis flémet kinéztem abból a hsz-ből... 😊)
www.smart-bus.hu
Régebben volt trükközés a feladatokkal, volt olyan amit az AI kvázi magától megcsinált, ezeket választva időgyorsítással lehetett sok pontot szerezni, de ezt ma már nem lehet csinálni. Na nem az AI miatt, az ugyanolyan hülye, de kivették a 8-16x időgyorsítást. Trükközés megoldva 😊
A flight modellben valóban vannak hibák, de azok nem olyan jellegűek, amikre itt gondolsz, és inkább csak a hardcore szimulátorosoknak tűnnek fel/foglalkoznak vele. A gépek paraméterei, vezetési stílusuk eltérő, a Lagg egy nehéz gép, gyenge motorral, nem lehet olyan szabadon tépni-nyomni, mint a messzert. Fontos, hogy 200 km/h alá ne menjen a sebesség sehol (180 körül esnek át csukott fákszárnnyal), és kerüld a bot hirtelen végállásba történő rángatását. Ha ezeket betartod, nem fogsz átesni, és a gép mindig vezethető marad.
@Solt. Na, mit szólsz? Semmi anyázás 😉
www.pumaszallas.hu

www.smart-bus.hu
A napokban ruháztam be a BOS ra (az összes korábbi rész is megvan) és szomorúan tapasztaltam, h "kicsit" megváltozott ez az egész. Pl. h pénzért lehet repülőket venni... :-( Továbbá az sem nagyon tetszik, hogy tapasztalat meg pontok kellenek a gépek és a "tuningok" kinyitásához. Erre van valami cheat? Hogy már az elején tudjam használni az összes gépet az összes "extrával"?
Nem vagyok egy hc gamer, az összes elődnél éltem a különböző könnyítések lehetőségével, itt szomorúan látom, h karrier módban van normal, meg expert, de külön nem lehet kapcsolgatni, mint a korábbiaknál. Mintha szándékosan meg akarnák utáltatni az eseti játékosokkal, nem tudom miért jó ez. A 109-essel még elboldogulok, elég kezes, de a LaGG-3-nál egy élesebb fordulónál egyből átesik és zuhan, normál módban is. A valóságban is ilyen makrancos volt ez a gép vajon, vagy csak elcseszték szimplán a modellt? A grafika viszont nagyon ütős, már a CLOD TF-es módosítással is igen szép, de ez még azon is túltesz. Szóval vegyesek az érzelmeim, de lelkesen gyakorlok.
asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23
Van valaki aki a III. kerület környékén lakik, van rám cirka 15 perce, és van olyan VGA-ja amin van mini displayport, vagy displayport kimenet?
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Találtam is egy W10 topikot, több mint egy éves sztori ez a kilépésnél fekete képernyő + fagyás történet. Azt írják ne full screen-n legyen, kipróbáltam pár alkalommal, egyelőre működik. Kíváncsi vagyok javítva mikor lesz...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Hiába van xDSL-ed ami elvileg dinamikus IP-t ad, a telekomnál egy ideje van egy új divat.
Mégpedig az, hogy fix IP-t állítanak be a dinamikus ügyfeleknek is.
Hívd fel a telekomot, kérdezz rá és ha ez a helyzet, akkor kérd, hogy állítsák vissza a dinamikus ip kiosztást neked.
http://index.hu/tech/2015/10/19/vigyazzon_ha_a_telekom_privat_ip-re_rakja/
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
nekem is volt sokszor már ilyen
ILLETVE! van egy parancs ami kikapcsolja a chate-et a játékban, ilyenkor semmi üzenetet nem ír ki(kit lőtt le meg ilyeneket...)
csak erre a parancsra már nem emléxem
?(???)?
www.pumaszallas.hu
Nagyon hálás vagyok!!!
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
www.smart-bus.hu
Én elindítottam a HSFX-et, nem tudtam előidézni a hibát, hogy teljesen eltűnjön a beviteli sor, de annyira fel tudtam tolni (a legalját megfogva), hogy a server info és chat sorok teljesen eltűnjenek. Lehet, hogy már csak le kell húznod, hogy 3-4 sort láss.
www.pumaszallas.hu
Amikor a sarkánál van az egér, megjelenik a dupla nyíl de nem tudom húzni. Már egeret is cseréltem.
Nem tudom számít e de mindegy hogy Hyperlobby-n vagy csak simán a játékból indítom ugyanaz a jelenség.
region=(dx=0.6925,dy=0.071666665,x=0.0,y=0.0)
Ha ez sem oldja meg, akkor nincs tippem.
www.pumaszallas.hu
Emlékszem erre, ez akkor van, ha a chat és alatta az enterrel előhívható beviteli mezőt valahogy feltoltad a képernyő széléhez. De nem emlékszem már, hogy conf.ini-ben kellett valamit visszaírni, vagy játékon belül egérrel megfogni a feltolt elválasztó vonalat. Ha lenyitod, akkor egérrel nem tudod megfogni a képernyő tetején a sort, és lehúzni?
www.pumaszallas.hu
Nem tudom mi lett a chat sávval? 86503
Az egérrel csak a pozícióját, és a szélességét tudom változtatni.
Ja és a szerver üzeneteket se látom. Mintha le lenne vágva a képernyő teteje.
köszi előre is!!!
www.smart-bus.hu
Olvastam már olyat, hogy a net szolgáltató néha blokkol IP tartományokat, esetleg vevőszolgálattal beszélni, hogy valami gáz van, bizonyos oldalakat nem érsz el.
www.pumaszallas.hu
Esetleg ez? közvetlen link az utolsó hsz-re?
http://forum.il2sturmovik.com/topic/26224-p40-engine-managment/page-2#entry416340
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.12.04. 14:59:19
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
http://forum.il2sturmovik.com/
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
x= meghajtó
BoS = a mappa neve, ahol az a szutyok tanyázik
😉
www.smart-bus.hu