IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...csak Mihajlik
Mondjuk a borítóján meg pont egy Lavocskin van :)

Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2016.12.03. 18:43:50
- I. Pokriskin : Háborús égbolt
- S. Ambrose : Vad égbolt
- M. Stephani : Utolsó repülés
- V. Mikula : Stuka
- Üdv Laca ! Jók a borotváid, szoktam nézni a sárgán őket.
Nálam DCS és RoF alatt működött jól.
Nem hinném hogy a win10 okozza a problémát.
GOOBY, pls
Nekem van és tökéletesen működött win 7 alatt. Sajnos váltottam win 10-re és ott gyakorlatilag nem volt meg az ffb hatás.
Mivel olyan joy, ami nekem megfelelt volna, és ez főleg az ffb-t jelenti, nem volt a piacon vettem egy MS Sidewinder 2-t. Privátban elküldtem a telefonszámom, ide csak azért írtam, mert segítséget szeretnék kérni abban, hogy az Il-2 BoS-ban, és a DCS FC3, vagy DCS 1.5-ben hogyan lehetne úgy csatlakoztatni, hogy jó legyen az ffb hatás. Egyszer már nekifutottam ennek a kérdésnek a másik fórumon, hát nem sok sikerrel jártam.
Gigabyte Ga-Z97P-D3, Intel Core i5-4460 CPU @ 3,20GHz, 8,0GB RAM NVIDIA GeForce GTX 750 Ti
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
102.VO_Herr_LacAI
Herr_LacAI
rookie
AI_rookie
102.VO_Herr_Laca
Herr_Laca
Herr_Gézengúz_Laca
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Olvasom én a fórumot ,de meddő vitákba minek szólja bele. Elanyáztok itt derekasan:))No meg már annó megmondtam a véleményem a 3X7 ről ,kb mint Leonnak ,csak ő árnyalja és udvarias. De mit rugóztok ti ezen,menjetek oszt lőjétek az ellent.Különben szerintem ezek inkább légiharc szimeknek tekinthetőek,többet nyom a latban a taktika ,az észjáték mint a gépek vélt vagy valós tulajdonságai.Szerintem. Régen is azt mondtam,hogy olyan mint a sakk. Persze nem árt némi nemű jártasság a kezeléshez .Na UFF.Majd jövőre újra szólok:)
Utoljára szerkesztette: faxkivan, 2016.12.02. 19:00:51
Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2016.12.02. 18:59:55
Töszi
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Régebben Tom belinkelt oldalt ahol még az eredeti CLOD folytatása lett volna, a keleti fronton hasonló repülő kiosztással. Aztán megvette a 777 a CLODot és vitte tovább kissé leegyszerüsitve. Én csak azon csodálkozom, hogy mig Loft ott volt a 777nél hogy nem zárta el a CLODot a Team fusiontol. Szerintem gondolt rá, csak az akkor még jobban megutálják.
www.pumaszallas.hu
Egyébként szerintem FM-ben a CloD a csúcs. A TF-esek a szárnyprofil modellezéssel megoldották az évtizedes vitát. A repülési jellemzők ezzel nagyjából maguktól a helyükre kerültek. Gondolok itt pl a "de volt, hogy a 109-es jobban fordult, mint a Spit" vitára. A CloD-ban tényleg van olyan. Ha nagyobb az energiája. Egyenlő energiával viszont a Spit fordul jobban. Sose gondoltam volna, hogy ezt megoldja valaki, de a Team Fusionnak sikerült.
Az viszont biztos, hogy par ember szóvatette ezt a valtozast.
Azért még bizakodok :-)
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
A kincses sziget előzménye (Robert Louis Stevenson) kb. olyan 30-40 játszódik a könyv előtt.
A Béna.
Azért is gondolta mindenki azt, hogy ez valami nagyon komoly repcsis játék lesz (vagy szimulátor nekem mindegy csak ne kezdjük újra...) mikor azt írták, hogy a hideg idő miatt, a gépek motorja kicsit többet bír és ezáltal pár kilométerrel nagyobb a sebesség. Na itt páran azt gondolhatták, hogy de fasza még ilyen apróságokra is gondoltak, biztos über fasza lesz minden, aztán kiderült, hogy ettől kicsit bonyolultabb a helyzet! Szerintem is az egyik legnagyobb gond a kommunikációjuk volt, a ROFban teljesen normálisak voltak, a BOSban meg valahogy elkezdtek hisztizni.
Utoljára szerkesztette: feca1229, 2016.12.01. 22:27:10
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
És elkezdték megmagyarázni, mint a válogatott a Mexikói vb-t :D A proci a szar... anyátok, az
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Levezetésnek jöhet egy AMD vs NV flém? <#gonosz1>#gonosz1> De kár, hogy Laca nincs itt... :)))
www.smart-bus.hu
A BoS-s megállapítással 99%-ban egyetértek... nagyon sok feszültség, konfliktus a viselkedésük, kommunikációjuk miatt van.
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.12.01. 13:06:54
GOOBY, pls