91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Paladin #87456 Tévedés. A BoM működik BoS nélkül, csak akkor nem, ha steamen veszed.
A BoM (és hamarosan a BoK) is standalone cucc. -
levy668 #87455 Ha nem sürgős megvenni, és a BOS-ról volt szó, akkor érdemes várni egy kicsit, ugyanis okt 26 körül eddig minden évben volt árleszállítás.
Ha sürgős akkor a battle of stalingrad-ot, mivel a battle of M. az egy "dlc" ami nem működik a bos nélkül.
Én a helyedben megvenném a bos-t és októberben ár leszállítva a bom-ot.(én is ezt fogom tenni)
Ha nem a bos-ról kérdeztél akkor bocs:) -
sakkay #87454 Mármint? Melyiket? -
#87453 Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy milyen sorrendben vegyem meg a játékot, hogy jó legyen? :)
Előre is köszönöm! -
sgforum #87452 miaz az ui -
köszi! -
#87450 A menü és UI annyira mélyen az alapprogram része, hogy nem. Pedig én is sokkal szívesebben látnék valami jobb repülőgép customization panelt, de sok olyan problémát kell még megcsinálni, amik sokkal fontosabbak mint a menü, mert ez legalább működik. Sajnos programozóból kevés van, akik az ilyen bugokat kalapálni tudják. -
#87449 Wow lesz PBR? Az is egy szép ugrás lesz. Az UI-t (menü leginkább) nem akarjátok egy kicsit modernizálni? -
#87448 Nincs még végleges changelog, de ha jól tudom, akkor a VR már most a 4.5-ben jönni fog a Dx11-el együtt. A kabinbelsőkről tudunk, én régóta mondom, hogy ezek a 2D elemek azonnal feltűnőek lesznek VR-al (egy ideig repkedtem 3D TV-n, aztán más okok miatt megváltam tőle), de ezek nem most lesznek módosítva, hanem a PBR anyagok bevezetésekor. Ami remélem 5.0-ban benne lehet (bár hatalmas meló, gyakorlatilag újra kell festeni mindent és az ilyen elcsalt 2D kabinokat is meg kell építeni rendesen, 3D-ben). Az biztos, hogy ha az 5.0-ra nem készül el, akkor valami köztes patchban lesz benne. -
#87447 Tom, jól emlékszem hogy te írtad egyszer hogy lesz vr support a clod-ra? Ezt meg tudod erősíteni?
Ha lesz, arról esetleg van vmi infó hogy a pilótafülkék is módosítva lesznek ennek megfelelően?
Úgy nézem hogy a gépek fülkéiben elég sok 2d grafikai elem van, ami a valóságban 3d. Nem értek hozzá de gondolom akkor ezeket is módosítani kell. -
sakkay #87446 Meg. -
#87445 Passz. Nekem most nem a 4.312 van fent, nem tudtam tesztelni. De igen, azt írták, hogy TS-t ne indítsanak ATAG-ra lépéskor, hogy mára megjavult-e azt nem tudom. -
sakkay #87444 Látom megoldódott a tegnapi ts fagyás atagon. Legalábbis nekem jó lett! -
#87443 _CommonRedist könyvtárban lévő cuccokat felpakoltad?
Btw most kalapáljuk az utolsó simításokat a 4.5-ös patchen, ami a teljes directX-et lecseréli Dx11-re. Remélhetően az összes még meglévő technikai problémát, .NET, DirectX és hasonlókat teljesen megszűntet, bár mint mondtam induláskori fagyás egyáltalán nem általános, ritka hiba, valahol a te gépeden lesz a gond, az tuti. -
sakkay #87442 Köszi..aztán ctr+w, de be is ugrott amikor írtad. -
ati271 #87441 Jam, uninstalláltam az avg-t. Bitdefendert tettem helyette. Uninstalláltam, töröltem a könyvtárakat. el sem indul.. Mindegy most rendelem meg a ryzen 1700-at, úgyhogy újra kell raknom az egész cuccot.. Meglátjuk.. -
sakkay #87440 Lehet, mindjárt meglesem -
Lysandus #87439 Nem valami ctr, alt vagy shift + w alapból? -
sakkay #87438 Hogy is van a me-109-el a bombázás? Megint elfelejtettem ezt az élesítés dolgot.. -
Solt #87437 Akkor az lesz a gond...
http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=20291 -
#87436 Köszi a részletes leírást! -
#87435 Most olvasom, hogy legutolsó Win10 frissítés óta az ATAG szerverre lépéskor lefagy a program amikor a welcome screen megjelenne, azt írták, hoyg ne használjatok TS-t egyenlőre amíg ki nem derítik, hogy mi a gond (TS nélkül elvileg jó. Én nem tudtam próbálni, most nincs fent 4.312 a gépemen).
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.09.16. 22:25:58 -
ati271 #87434 pontosan! -
#87433 Zászlóra klikkelés az jó, de utána a térképen jobb klikk, és vedd ki az "airfields" elől a pipát, akkor leszedi a nem használható reptereket. Egyébként csak a fehérek választhatóak, úgyhogy klikkelj egy olyanra.
Ha ezzel megvagy, akkor fogsz látni egy repülőgépet a térkép mellett, arra klikkelve megnyílik a repülőgép customization panel. Fent a névre klikkelve tudsz másik típust választani (nyilván szűrik az oldalakat, és a gépeket is), lenti gombokkal tudod a lőszerezést, üza szintet, bombákat, ilyesmit állítani (azon a lapon fent vannak TAB-ok a fegyverzethez külön). Ha ezekkel is megvagy, akkor NEM a fly gombbal hozol új gépet, hanem a "Create" gombbal a kép alatt. A Fly gomb arra van, ha játék közben kilépsz a menübe valamiért akkor azzal vissza tudsz lépni a gépedbe (illetvbe ha map ikonok lennének beállítva, akkor a térképen bármelyik gépre klikkelve a Fly gombbal lehetne beszállni akármelyikbe akárhol. Online ez tiltva van, a térkép ikonok alapból sem látszanak).
Atagon szokott lenni olyan küldetés, hogy nem a klasszikus Calais-Dover szorosnál megy az ütközet, hanem attól jóval távolabb. Esetleg a térkép nézetet zoomolni kell, hogy lásd mindet.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.09.16. 22:14:11 -
#87432 köszi, megnézem! -
sakkay #87431 Rákatt a zászlóra, választasz német repteret-ami fehér-aztán ott látod, hogy milyen gép van az adott reptéren. Kiválasztod, majd rányomsz a created gombra. -
#87430 Nekem a CloD multit magyarázza el vki pls.
Az elmúlt pár napban tanulgattam a játékot, nagyon megtetszett, és a régi problémám sem jött elő hogy a célkereszt elcsúszik.
Szóval gondoltam kipróbálom online is.
Beléptem az ATAG szerverre de nem jöttem rá hogy mit kellene csinálni. Hogyan kell oldalt/gépet választani?
Rákattintottam a német zászlóra és beadott egy spitet(?), és nem volt oké gomb vagy továbblépés. Volt egy cset ablak ahová lehetett írni és ennyi. A mapon sem tudtam semmit kijelölni.
-
Solt #87429 :DD -
#87428 Úúúúúúúúúú... az mekkora egy ótvar :D Meg a panda.. na attól szoktam agyödémát kapni. -
Solt #87427 Esetleg nem AVG vírusirtót használsz? -
ati271 #87426 Win 10, amd a6600k 8Gb ram, radeon 7870. Amúgy köszi! Majd végig megyek az éltalad javasolt dolgokon,, -
#87425 Üdv.
- Ha esetleg WinXP-n próbálnád, az TFS patchekkel nem támogatott (DX9 miatt, clod már nem DX9-es)
- ha Win7-esed van, akkor a Windows7 Update KB2670838 számút uninstallálni kell. Az okoz ilyen állandó exe stopped working-ot.
- ha későbbi windows van fent, akkor érdemes megnézni hogy a TFS patchek rendben feltelepültek-e (az "egy kattintás" után még letölt kb 3GB-ot),
- ha igen, akkor a játék mellé adott .NET és directX fel van-e téve (_CommonRedist mappában vannak az installok),
- ha az is jó, akkor videokártya drivert nézném meg.
- ha reinstallt csinálsz, akkor ugye kitörölted az összes mappát steam és dokumentumok 1C SoftClub alól is?
Milyen konfigon akarod futtatni egyébként?
A conf.ini-ben be lehet állítani logolást is (LOG=0 sort átírni LOG=1-re), ahol indítás közbeni fagyások okait jó eséllyel meg lehet találni.
A hivatalos fórumot most áttúrtam kicsit, olyan elő szokott fordulni, hogy kilépéskor, kilépés helyett lefagy, de belépésnél csak akkor volt ilyen, ha az installal nem stimmelt valami vagy az a bizonyos Win7-es update fent volt a gépen (az egy nagyon rosszul sikerült platform update volt, sok helyen van leírás, hogy hogyan szedd le ha esetleg nálad is ez a gond. Vezérlőpult - Windows Update - Telepített frissítések - megkeresed majd jobb klikk és eltávolítás). És ez csak azért jó hír, mert nem a CloD-al van gond, a helyi hibákat pedig sokkal gyorsabban lehet javítani, mintha az alapjáték lenne hibás. -
Solt #87424 Júzer error... :) -
ati271 #87423 Oh, hogy tele van.... Vettem egy thrustmaster t.16000 fcs-t. Mondom úgy is megvan a CloD had szóljon. Már évekkel ezelőtt megvettem a steamen, De valamiért leszedtem. Mostmár rájöttem miért. Ha felraktam a TF patcheket akkor faszán kifagyott. No, most letöltöm steamen, látom a tf módot fel lehet rakni egy kattintással.Frankó. Játék el is indít, quick mission, megy is a töltés.. oszt 95% nál kidob launcher has stopped working. Frankó
. install-uninstall. Megint. Ok, optionsgrafika minden a minimumon.. felrakom high-ra. Erre már maga a játék sem jön be... uninstall install után sem.. Még jó hogy pénzt adtam ezért a hulladék progiért... -
#87422 megnézem a lencsével amit Repvez ajánlott mert egyikből sincs nekem -
sgforum #87421 szerintem aki házi trackirt akar építeni az wiimotteal csinálja, 100 fps, napfény nem zavarja, stb....
csak arra kell figyelni hogy ereedeti wiimoteto vegyen, mert a kínai utángyártott csak 2 ledet érzékel, a gyári meg 4-et
bér nekem a freetrack nevű program nem tetszik, a beállításoktól agylobot kapok -
#87420 itt elmagyarázza és bemutattja hogy müködik a fake 6dof. sztem csak egyszer kell beállitani és utána nincs gond vele és a végeredmény szinte ugyan az mint a track ir csak egy kicsit máshogy kell a fejet mozgatni .
itt meg a lencse tartó a PS3ashoz M12es lencse tartó
ilyen lencsék közül lehet válogatni bele választék
Igy mindenféle mokolás nélkül elvileg lesz egy jó kamera IR hez.
még nem probáltam, csak körbejártam a témát hogy ne kelljen visszafordithatatlan kárt okozni a kamerába ha később még használni akarom eredeti funkciójában. -
levy668 #87419 Nekem 2 dolog működött még:
-fénykép negatívja, fényképkockán kívüli sötétebb része
-mozis 3d-s szemüveg piros-kék műanyag lencséje szépen összeragasztva és a kamera elé rakva. -
#87418 Nekem is ps3 eye camera van. Pont az a fajta amiből nem lehet kivenni a szűrőt így nagyon is bezavar a nappali fény. Próbáltam én is a floppy lemezes megoldást de azzal sem az igazi. -
#87417 Mehh tököm közelben sehol sincs ps3 eye, megveszem ezt a gagyi geniust, 3.5k, aztán széjjelmoddolom. :D