IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
:)))
Si vis pacem, para bellum.
"Megyünk kötni..."
A cimborák összepakolták a gépet (úgy értem fizikailag szétszed, bepakol!), valamelyiküknél összejöttek, ott összeszerelték a gépeket, és 3-5-10 fõs lanokban lehetett nyomni az adott játékot.
Az sci-fi kategóriának számított, hogy neten, lájv játszol a világ túlsó részén tenyészõ másik 10-30-60 emberkével.
youtube-on rengeteg gameplay video van, ha kíváncsi vagy rá.
www.pumaszallas.hu
Hozzáteszem, az is ordas lehúzás az egyharmad SP kampánnyal...
Az nincs meg?
www.pumaszallas.hu
Van egy karid, fejlõdsz, ölsz. stb. -->MMORPG?
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Megyünk gyakni...
Elárulnád,hogy mi az a nagy meglepi amiröl beszéltek?
Nekünk a D2 két példányban is meg volt, hogy együtt (a gyerekekkel) is tudjunk játszani. Ezt is tuti megvesszük 2-3 példányban.
Annak idején vodafone rák en ról elõfizetésem volt a vodkafonnál. Ez azért volt fasza mert a vodkafonos számokat ingyen hívtam (ha jól emléxxem este 6-tól másnap reggel 8-is). Hedszet a fülben és a sógorral így játszottunk :D Aztán a végefelé elmentem dolgozni a pindlebot meg tette a dolgát :D :D
Ha valamivel játszani fogok az ez lesz:))
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nekem hosszú éveken keresztül WinMe volt fent, és nem volt semmi bajom vele, sõt kifejezetten elégedett voltam. A Vistáról én sok rosszat hallottam, a W7-hez meg kevés a vasam. A mostani xp64 is már vagy másfél-két éve van fent. Sokáig nem erõltetem a megoldást, másik oprencerrõl tudok netezni, csak kényelmes lett volna.
Az újratelepítést talán nem kell emlegetnem:
format c: - 5 perc
win telepítés - 1-2 óra.
paccsok, driverek - újabb 1-2 óra
a használt programok feltelepítése paccsokkal, upgradekkel, modokkal, rossz sorrend újratelepítésével - 1-2 nap...
Nem olyan rossz oprendszer az. Én is használtam és semmi bajom nem volt vele.
A mikroszoft eddigi legszarrabb cucca a WinME volt, aztán meg a Vista, bár ez utóbbi a szervízpakkokkal már használható lett volna, csak addigra a népeknek "megrendült a bizalma" benne. A98, XP, 7 meg fasza rendszer.
Néha azért jöhetnél TS-re is, meg egy kicsit repkedni.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Rakj fel egy win732-est. ( Win7-86) Láss csodát, vagy ha van annyi memóriád (4Gb) akkor rakhatsz egy Win7 64-et is.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Igen, XP64, ahol nem mûködik, és XP32, ahol mûködik.
http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=15181
Este hajnali 1-ig nyomtam az uninstall/reinstallt. Semmi...
Valamint rakd újra a (úgy látok Nv-s karid van), a meghajtó progit. Teljes takarítás, a regisztribõl is kiszedni mindent.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Tûzfal uninstall. Ethernet driver uninstall/reinstall. Alaplap driverei reinstall. Alaplap legújabb drivere netrõl letölt, install.
Egyetlen eredmény ez a hibaüzenet, de az installer nem lépett ki hibával, szerinte minden jól feltelepült.
Marad a 769.