IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Egész pontosan az UT.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Nekem az elsõ netes az az Unreal volt. Az elsõ LAN-os meg a DukeNukem. Ezt a mai napig nem ûbereli semmi!!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
Nekem az elsõ játék, amit már az 1/0.5 -ös nettel játszhattam, a Quake III és az Il-2 volt... aztán elég hamar az Il-2 mellett ragadtam :)

www.pumaszallas.hu

Bocsi, inkább Mijkinek ment...
:)))

Si vis pacem, para bellum.

Akkoriban (D1-D2, SC1, WC1-2-3) még nem nagyon terjedtek el a netes játékok, bár ennek inkább technikai oka volt. Kicsi sávszélesség, drága, stb.
"Megyünk kötni..."
A cimborák összepakolták a gépet (úgy értem fizikailag szétszed, bepakol!), valamelyiküknél összejöttek, ott összeszerelték a gépeket, és 3-5-10 fõs lanokban lehetett nyomni az adott játékot.

Az sci-fi kategóriának számított, hogy neten, lájv játszol a világ túlsó részén tenyészõ másik 10-30-60 emberkével.

VO101Tom
Diablo I és a II teremtette meg ezt a küsõ nézetben klikkelõs kalandjáték stílust. Pontosabban ez volt az elsõ, amire emlékezni is lehet :) Mászkálsz, felszedegeted a cuccokat, kinyírod akik ki kell, közben feljõdik a akraktered, megtanul extra dolgokat, stb. Akkorban eszméletlen szépnek számított a grafika, olyan extrákkal, hogy amit felszedtél magadra, az többnyire látszott a akrakteren is. A WOW elõtt ennek volt a legnagyobb online közössége (hozzáteszem a WOW is Blizzard game ugye), de ez elsõsorban single módban terjedt el (és is csak úgy játszottam vele).

youtube-on rengeteg gameplay video van, ha kíváncsi vagy rá.

www.pumaszallas.hu

Ja, és ettõl teljesen függetlenül a D3 nagyon jó. Én is szeretem, és a Blizzard többi játékát is.

VO101Tom
Mint a StarCraft II pl... :)
Hozzáteszem, az is ordas lehúzás az egyharmad SP kampánnyal...
Az nincs meg?

www.pumaszallas.hu

mijki
De pontosabban ez milyen játék?

Van egy karid, fejlõdsz, ölsz. stb. -->MMORPG?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

A Blizzard árképzésének a várható kereslet a legfontosabb alapja. Ennek egyik legjobb példája, hogy a régi StarCraftot már 1-2000 ft-ért is lehetett kapni sok helyen, ám mikor a StarCraft2 megjelenése elõtt kezdtek felfutni az eladások, azonnal visszarántották a 3-5E kategóriába.

LeonSilver
.... és mert ennyiért is megveszik.

Blizzard még nem adott ki szart :)
mijki
Hát jó :)

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
Mett Blizard játék,és mert jó:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

mijki
13e forint??? Mitõl drágább mint pl.: BF3, CoDMW3?

Diablo 3. Hack&Slash.
Megyünk gyakni...

Hát igen. A klasszikus mondat: You always have a choice. Azt hiszem Conan.
VO101Tom
Abban benne lennék én is.
A 2 még mindig fent van a gépen :)

www.pumaszallas.hu

Szia!
Elárulnád,hogy mi az a nagy meglepi amiröl beszéltek?

Vogel
Hát nekem a win2000 feküdt igazán :) Sokse volt vele bajom, kicsit lassan töltötte be a windowst de utána atomstabil maradt.

LeonSilver
Majd ha kint lesz a végleges, akkor kell csinálni néha ilyen CloD fan partykat! TS3 aztán lehetne gyûrni az ipart.

LeonSilver
Ezzel szinte mindenki játszani fog :D
Nekünk a D2 két példányban is meg volt, hogy együtt (a gyerekekkel) is tudjunk játszani. Ezt is tuti megvesszük 2-3 példányban.
Annak idején vodafone rák en ról elõfizetésem volt a vodkafonnál. Ez azért volt fasza mert a vodkafonos számokat ingyen hívtam (ha jól emléxxem este 6-tól másnap reggel 8-is). Hedszet a fülben és a sógorral így játszottunk :D Aztán a végefelé elmentem dolgozni a pindlebot meg tette a dolgát :D :D

Her Laca
Na urak ez OFF de megjelent a Beta.:)
Ha valamivel játszani fogok az ez lesz:))
http://www.youtube.com/v/WByqPqwBrzs&version=3

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Habár 2006 óta nem dolgozok a szakmában (beteg voltam/vagyok) és a mai dolgokkal már nem vagyok annyira tisztában (egyszerûen nem érdekel, megcsömörlöttem :D) de ex-szervizesként elmondhatom, hogy a ME egy szardarab. Te vagy a kivétel és mint tudjuk a kivétel... Komolyan mondom, hogy soha-semmivel nem szoptam annyit mint a ME-vel. Neked mákod volt.

:)))
Nekem hosszú éveken keresztül WinMe volt fent, és nem volt semmi bajom vele, sõt kifejezetten elégedett voltam. A Vistáról én sok rosszat hallottam, a W7-hez meg kevés a vasam. A mostani xp64 is már vagy másfél-két éve van fent. Sokáig nem erõltetem a megoldást, másik oprencerrõl tudok netezni, csak kényelmes lett volna.
Az újratelepítést talán nem kell emlegetnem:
format c: - 5 perc
win telepítés - 1-2 óra.
paccsok, driverek - újabb 1-2 óra
a használt programok feltelepítése paccsokkal, upgradekkel, modokkal, rossz sorrend újratelepítésével - 1-2 nap...

LeonSilver
:D
Nem olyan rossz oprendszer az. Én is használtam és semmi bajom nem volt vele.
A mikroszoft eddigi legszarrabb cucca a WinME volt, aztán meg a Vista, bár ez utóbbi a szervízpakkokkal már használható lett volna, csak addigra a népeknek "megrendült a bizalma" benne. A98, XP, 7 meg fasza rendszer.

Az xp64 nem támogatja a netet? Dehát egy évig mûködött rendesen, csak egy fagyást követõen döglött meg.

A Win xp-s gépen ezért fagy le radar üzemmódban ?
acidrain
Lebuktál! :)

Néha azért jöhetnél TS-re is, meg egy kicsit repkedni.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Na itt a hiba. Az XP64 nem igen támogatott ezekben a dolgokban. Én úgy tudom,hogy magyar nyelvü nem is jelent meg belõle.
Rakj fel egy win732-est. ( Win7-86) Láss csodát, vagy ha van annyi memóriád (4Gb) akkor rakhatsz egy Win7 64-et is.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Vogel
igen, mert a maptól jobbra van még egy csík, amin látod a tájat. Ha a mapot oda mozgatod, eltünik az a része. Most nekem is ott van ahol neked, koordinátákkal beállítottam. Btw nekem nincs ennyi opció a maphoz, relative és radar view-ek hiányoznak.

V Domino
Negatív.

UP 3.0 16:10

R.I.P. White Europe

Vogel
Megoldottam. Minimap koordinátákat át kellett írnom, mert widescreen-t nem szereti, csak 4:3-as felbontáshoz tud igazodni, azon kívül esõ területen láthatatlan lesz. Jó tudni.

Vogel
Baszus már minden fórumot feltúrtam, de továbbra sem látom a koordinátákat. Így nem lehet navigálni... Stock 4.101 minden oké, up3.0 eltûnik. Pedig a minimap konfigja nem vátozik a conf.iniben.

Sanyo
Lesz valamikor. :)

www.pcpilot.hu

Még két hét...
Az 1946 4.11-es Patchrõl van vmi hír?

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Hmmm... Az eredetit nem rakta fel újra, merthogy szerinte nem újabb. A netrõl letöltött legújabbat felrakta, de az nem oldotta meg a hibát. Este megpróbálom a leszedést is...

Igen, XP64, ahol nem mûködik, és XP32, ahol mûködik.

LeonSilver
Állítólag megoldódik ha leszeded és újra rakod a VGA és a chipset drivereket. Az volna a legjobb ha régebbit tennél fel és utána az újat.

http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=15181

Vogel
Normal view és a másik közt annyi a különbség, hogy fekteti a mapot. Az egyikben látszódnak a számok, de a betûk nem, a másikban egyik se látszik. Na most mi van? Miért kellett buzizni ezzel? Jó volt a régi.

LeonSilver
Ez XP?

Ugyanaz a kábel/modem másik partícióról mûködik.
Este hajnali 1-ig nyomtam az uninstall/reinstallt. Semmi...

Messze Békéscsabán.

Ha üzemmódot váltottál, akkor a jobb klikkre nem jön fel semmi, hanem a nyomva tartott jobb gombra bal klikk.

Nézd meg a net-et egy másik kábellel. Cseréld ki a modemet a géppel összekötõ kábelt.
Valamint rakd újra a (úgy látok Nv-s karid van), a meghajtó progit. Teljes takarítás, a regisztribõl is kiszedni mindent.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

V Domino
Jobb klikk a térképen,felugrik a lista.

R.I.P. White Europe

LeonSilver
Hol laxx?

Vogel
És ezeket a modokat hol érem el?

Kiderült, hogy miért olyan nehéz Saitek joyt beszerezni. Egy disztribútora van az országban, aki havonta hoz be jó esetben cuccot, de a válság miatt az is bizonytalan, így 2-3 hetet kell min. várni rá, mivel a boltok nem igen tartanak készletet belõle, csak megrendelés esetén rendelnek õk is a beszállítótól.
Végigmentem rajta, nem használt. Hálókártya engedélyezve, hálózati varázsló megakadt.
Tûzfal uninstall. Ethernet driver uninstall/reinstall. Alaplap driverei reinstall. Alaplap legújabb drivere netrõl letölt, install.
Egyetlen eredmény ez a hibaüzenet, de az installer nem lépett ki hibával, szerinte minden jól feltelepült.
Marad a 769.