IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én elkezdtem váltogatni a "normal mode" meg az "il2 zoom mode" opciókat, és egyszer csak visszajött.

Si vis pacem, para bellum.

Vogel
il-2 up3 rc4. A térkép kerete eltûnt, és nem látok koordinátákat. Hogy tûnhetett el? Nem ma tûnt el csak most vettem észre. Hogy tudnám visszaállítani?

LeonSilver
Nem. PDA fórum. Napiszart nem látogatom.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

PhantomAss
napiszar? :D

GOOBY, pls

Ismert ennek a viccnek egy sokkal durvább, 18+-os változata is...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

LeonSilver
Férfi kikiabál a feleségének a konyhába, de a nõ nem érti és visszakiabál:
-Milyen tálat???
-Mondom hozz egy sört Te állat!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

acidrain
Off:

http://www.youtube.com/v/H0cBfRgc0r4&version=3

:)

On:

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Sanyo
Igen.

www.pcpilot.hu

Most péntek még mindig a patch idõpontja ugye?

Sajnos már 9 áldozat van.:(
Tegnap nekem is szórakozott a videó beszúrása.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

http://www.youtube.com/v/pnMzKf-yCEg&version=3

Marlene Dietrich---Returnig to Paris

Akinek van MoH:Pacific Assault az ismeri ezt a dalt.Van közületek vkinek rendezõi változata?Nekem az van, de nem tudom hogy miben különbözik a simától.

mijki
http://www.youtube.com/v/74mhQyuyELQ&version=3

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

LeonSilver
Hopp! Nekem most fissített és már van videó beszúrása gomb.

LeonSilver
Chrome + SG Chrome+ ? Ha igen, akkor egyelõre ki kell kapcsolni ha videót akarsz beszúrni.

mijki

De nem látom a videó beszúrása gombot.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

LeonSilver
Mint régen.

A hardver részt kizárnám, mert ugyanazon a gépen (ugyanaz a hálókártya, ugyanaz a kábel) egy másik partíción telepített XP32 alatt kiválóan mûködik. Ez artivizsla ötleteit is kizárja. Van fent tûzfal, de az is hibát jelez, kikapcsolva is próbáltam, nem ment. Mindenképpen szoftver/beállítási hibáról lehet szó, mert akkor a másik partícióról sem menne. Próbálok majd kezdeni az általatok javasoltakkal valamit.

Más: Az UP3 fõmenüje alatt van egy nagyon tetszetõs kis kékes tervrajz. Az nincs meg valakinek? A zil könyvtárban nem találtam meg.

mijki
Most hogy lehet videót beszúrni?

mijki
TROLOLOLOLOLOLOLOLOLOLO :D

LeonSilver

mijki

mijki

Egy, az eseményeket a helyszínen követõ szemtanú elmondása szerint a P-51 Mustang típusú repülõgép a harmadik körét repülte a bemutató során, amikor a gép irányíthatatlanná vált. A szemtanú hozzátette, hogy a repülõgép vezetõje igyekezett a repülõgépet nézõktõl mentes zóna fölé irányítani, de sajnos ezt nem sikerült maradéktalanul végrehajtania.
<span class="Apple-style-span" style="font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; background-color: rgb(255, 255, 255); ">
</span>
A három halálos áldozat egyike a repülõgép pilótája, a 74 éves Jimmy Leeward volt, aki tapasztalt pilóta volt, hosszú idõn keresztül versenyzett az Air Race sorozatban. A katasztrófa pontos oka eddig nem ismert, de egyes vélemények szerint a gép motorja hibásodott meg.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=swEFLsXqDnQ

LeonSilver
http://www.youtube.com/v/JA_X0rEP9Yg&version=3

LeonSilver

Sanyo
A rétsági kiképzésen rosszul lett egy csávó az arcszesztõl. Tapolcán meg mentõvel mentünk ki piáért, de csak egyetlen egyszer. :)

www.pcpilot.hu

Annyi pitralon arcszeszt, amit a laktanyában megittak, cirtompotlóval ízesítve és semmi bajuk nem lett tõle, persze, csak amikor már minden vésztartalék elfogyott.
Van a rendszerben az a kis szürke színû telefon/net vonalszétválasztó doboz, ami alig nagyobb, mint egy gyufás doboz. Az is meg szokott halni, 1000 Ft-os kütyü, de halálra tudja szívatni az embert, ha bedöglik. A telefon vonal betápját húzd ki belõle és közvetlenül a modemre kössed, ha van net, akkor az volt a hibás, ha nincs, akkor a modemet kell leellenõrizni egy másik cseréjével és így tovább egyesével kiküszöbölni, hogy mi a hiba.
A szolgáltató meg tudja adni, hogy a 769-es hibaüzenet mit jelen.

szekelyland
Sorjában:
Hálózati kártya él-e még, hogy szolgál az egészsége?
Vezérlõpult- hálózati kapcsolatok - megnézed, nincs-e kikapcsolva a hálókártya. (ha angol winfos - Settings-Control Panel - Network connectins - Local area network - ellenõrizd le, nincs-e disabled -re téve

A kábel, modem, stb jól van csatlakozva?
Tûzfal?

...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

LeonSilver
Én leszereléskor SK vittem a szakaszomnak a nyakravalót.

Nekünk anno volt egy behozhatatlan elõnyünk. A négyemeletes épület földszintje volt a mi századunk körlete. Fölöttünk õrszázad, ellátó, híradó. Namost õk ugye rendszeresen kijártak piáért. Ebben az volt a pláne, hogy lefelé még ment nekik az ablakon, csatornán, de visszafelé a piával tele málhazsákkal ez már nem mûködött. Muszáj volt rajtunk keresztül felmenniük, mi meg ugye korrumpálhatóak voltunk...
Gyakorlatilag már eleve úgy dobták össze a piára a pénzt, hogy belekalkulálták a nálunk leadandó "jóindulatot" (rosszindulatúak szerint a vámot...)

Kis segíccséget kérnék. Az egyik partícióm (XP64) hülyéskedett valamelyik nap, aztán elindult, de azóta a netre ez a hibaüzenet jelenik meg. Már újraraktam netcsatlakozást, hálózatot, átnéztem beállításokat a mûködõ winrõl, de semmi. Valakinek ötlete?

Mikor a többieknek a BMP-ben befagyott a tea a kulacsban, na az egy necces helyzet volt. Nekünk a felderítõs UAZ-ban szerencsére nem volt ilyen gondunk, mert a benya fogyását ráírtuk a lokátor aksijának a töltésére. Elöl ült a soför meg a raj pk, hátul meg hosszában volt a pad a két kezelõnek. Az egyiken aludt az egyik, a pad mellé bepakolt málhazsákokon meg aludt a másik kezelõ. Marha kényelmes volt. Dõlt a meleg, végigaludtuk menet közben a napot, kajánk meg anni volt, mint a szemét, mert a szakasz pk-unk bõven ellátott minket, ráadásúl tiszti kajával. Basszus, hogy mit össze-vissza furikáztunk a Bakonyban, nem hinnétek el, ha írnék róla pár sort. Mivel nem volt köztudott, hogy van sorállományú felderítõ UAZ ponyvás dzsipp, senki sem mert megállítani minket, mert azt hitték, hohy parancsnoki gépkocsi. Egyszer gyakorlaton mentünk át a 8-as fõúton, a kommendánsok úgy vágták magukat haptákba, mint a huzat, volt tisztelgés meg minden, amit akartunk, mivel a dzsuvás ablakon keresztül úgysem látott be a kocsiba.
Komolyan mondom, kezd nosztalgiám lenni a sereg után ismét.

A szilvamagos és a kóborkutyás történeten majd behaltam, annyira jellemzõ a seregre, valszeg ezért röhögtem annyit rajta.
Hecker007
Én D1-et használok, én is csak ajánlani tudom!

LeonSilver
Huuuuu bajtásram. Én annyi helyen és annyiféleképpen aludtam, hogy el se tudom mondani.

Kint a mezõn vv köpeny alatt, bmp-ben, menet közben a bmp-ben, bocipullmanban, a fülkés vagon csomagtartóján, ágyalatt :D , mittudom én hol a szarban nem..

Volt, hogy esett az esõ és hideg volt. A BMP-ben malaclopóban (mert bizony beázik az is), a motorház oldala le volt szedve, hogy melegítsen. Na így menet közben a terepen :D
Ha egy bizonyos magasságba beállította az ember az ülést, akkor pont kitudta magát támasztani úgy, hogy ha zötyög is akkor se verje agyon magát az ember. Nagyon sok trükkre, furfangra tanította a haccsereg az embert.

LeonSilver
Mert ilyent szándékozok vásárolni. Szegény Audigy1 már-már kezd kiöregedni és állítólag fényévekkel verik az X-Fi kártyákat.

Her Laca
Mi ha nagyon hideg volt beástuk magunkat a hó alá,bõven méter felett volt a vastagsága,de ha kozel volt a temetõ akkor a ravatalozóban húztuk neg magunkat pár helybéli társaságában,lévén fagyott földbe nem tudtak temetni. Mondjuk meleg ott se volt de legalább aszél nem fujt

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Én igen. Tök jók a sonarok.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Ne offojjá vazzeee ;)

Off ;)

A ClOD-ban az E4 automata prop.pitch és az automata hûtõzsalu vezérlést hol találom?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

LeonSilver
Emberek, használ valaki ilyen vagy hasonló hangkártyát ?? -> ASUS XONAR DX/XD/A PCI-E

Oké megvan.:)Én szúrhattam el vmit, de ezt csak úgy mondom mert nem hiszem el h. én voltam a ludas.:)

http://www.youtube.com/v/d5Zf6M4bmGI&version=3

LeonSilver
Pedig jó a beszúrás.

LeonSilver
http://www.youtube.com/v/sa6evJIBAVo&version=3

ÕÕÕ

"Duplikált üzenet nem küldhetõ el!"

?

Itt most csak én nem látok semmit?
Videó beszúrása link be oké és utána semmi......

Jók ezek a linkek, én egy adagot már el is tettem a kedvencek közé.:)

http://www.messerschmitt-bf109.de/display.php?lang=de&auth=e&name=ergebnis_suche&fotonummer=3317

Bf-109 E-3/B a bombafelfüggesztõn SD2-es bombákkal.Ezeknek a bombáknak volt egy olyan szokása hogy a kioldás után nem estek le a felfüggesztõrõl, ellenben leszállás közben lepotyogtak a géprõl...
A Barbarossa hadmûvelet elsõ napján ezek és az SD10-es bombák okozták a Luftwaffe legtöbb veszteségét.

Jó idõben gondolkodsz, 84-85, 85-86, mindkét tél nagyon durva volt, mehettünk kiásni az állomást Szombathelyen, tényleg BMP-vel hordták a cuccokat a falvakba. Az egyik szobatársam Körmendrõl indult el, de a hófúvás miatt a tömegközlekedés megállt, 4 nap múlva érkezett meg a laktanyába. Hogy merre járt, nem nagyon tudja, mert mindent hó takart, meg volt, hogy nem is látott sok mindent, meg négykézláb mászott át a hófúvásokon...azt hitte, hogy ott fog maradni.
LeonSilver
De volt olyan hó is, hogy a kenyeret tankokkal meg bmp-vel hordtuk a falvakba.
A taxis behozta az eltávosokat de a laktanyától a Söptei útra már nem tudott kimenni, mert azt mondanom sem kell, hogy szélvihar is tombolt. Ez is 85-6-7 körül volt.