IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

acidrain
Játszanak a srácok 😊 <#eljen>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca
Most ebbõl mit kell ekkora jaj ,úristent ,stb-t csinálni?😊
Mintha az IL2 ben nem lennének bugok.Vagy nem voltak. A presztisüket nem emiatt fogják elveszíteni szerintem.
Amúgy Szepy neked a kezdetektõl ellenérzésed van a CLOD al ,ez nem is baj , a te dolgod,a megoldás rém egyszerû. Nem kell foglalkoznod vele oszt ennyi. Nyomasd az IL2 õt ,és sanyi.
Nekem pl a régi Il2 õ nem tetszik már ,együgyû egy játéknak tartom,de ettõl még nem szapulom😊
Jut eszembe ,és mindezt úgy mondod,hogy szerintem nem is játszottál még vele.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Oleg?

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Osszad már meg velünk is a missiont plix!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Nem, a nagy térképre a tengerpartra raktam a vonatot, hogy alagútból kijõve stukával bombázzam, hát nem jött össze 😊

Sanyo
Ahh ez akkora lol, hogy látnom kell a saját szememmel is. Ez a vulkános online térkép?

www.pcpilot.hu

... én a legszebb kurvák közül téged választalaaaak! 😄DD

Úristen ez a játék egy rakás szerencsétlenség. Olegék elvesztik azt a maradék presztizsüket is ami még maradt az IL2-bõl.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

NEkem az RPG-k közül a Neverwinter Nights jött be legjobban, azzal toltam sokat. A 2 abbol mar nem volt a legjobb, az 1-nek sokkal jobb volt a hangulata, meg nem is volt annyira gepigenyes. Viszont abbol is jön a 3. resz 😊

(Bocs az ekezet hianyokert, Becsben dolgozok Karacsonyig, itt meg csak az ö es ü betüt ismerik) 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

PhantomAss
nálam ez az örök nagy kedvenc:

GOOBY, pls

Willenbrock
Hegyek-völgyek között zakatol a vonat 😄

VO101Tom
Ez jó 😊
Feltettem 1C-re, a bug-topikba.

www.pumaszallas.hu

Cowboy this is stampede...cowboy do you hear me???

A hangulat,a zene,a story...felejthetetlen<#taps>

A Béna.

LeonSilver
Na ezen most beszartam valamint be is hugyoztam. Ez qrva gáz akárki akármit mond.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Vagy jön a pöcs?

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Elmentek aludni a szerók a CoD-ban.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Bocsánat + köszönöm.

LeonSilver
A békás képmegosztó idõtlen idõk óta tiltva van az ezsgén. A banner alatt van egy link tessék azt használni.

VO101Tom
Na, igen. A 3-asok igen várósak nálam. Arma 3, Battlefield 3, Cod Modern Warfare 3, Mass Effect 3, Diablo 3... kihagytam valamit? 😊

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
<#eljen>

Igen én anno a The Chronicles of Riddick-el játszottam. Jó volt. Na nem annyira, hogy maradandó élményem lett volna, olyan átlagosnak mondható.
Elélentétben az OfP-vel. Na az igencsak ott van a csúcson. Nem is tudták ûberelni.

Mivel nincs alagút, a mozdonyvezetõ megoldja a problémát!

Vajon ezt javítják "pénteken"?

A Lovagkeresztesek fotós adatbázisa, benne vannak a magyarok is, akiket esetleg érdekel.
http://forum.axishistory.com/viewtopic.php?f=5&t=159818

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Valahogy nem az én világom ezek a játékok, pedig játszottam én is egy csomó dologgal:Az összes MoH, Cod2, az összes Il-2, Crysis, Wolfenstein, Quake, Brothers in Arms ,D-Day, Afrika Korps vs Desert Rats stb.

Vmelyik Riddick játékkal játszott már vki?Azt hallottam hogy nagyon jó.Imádom azokat a filmeket.Itt a Pitch Black zenéje:

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Imádtam! Nemrég felraktam, de már nem mûködik. A videobeállítása szoftveresen 640x480, AGPvel megy nagyban is, de sok a megjelenítési hiba, és állandóan kidob az asztalra.

Si vis pacem, para bellum.

Nekem a Sacred is bejött. A 2-t még nem próbáltam, de a D2 utáni idõkben jókat játszottam/játszok vele.

VO101Tom
Múltkor beszéltünk a 2.vh-s filmekrõl, most akadtam bele a WW II Lost Films sorozatba, 10 részes, de elég jó. Tényleg sok ritka felvétel van benne, ez nem csak reklámszöveg. Aki belebotlik itt-ott, szedje le (History Channel)...

www.pumaszallas.hu

Nem, de azóta nem is tudtam foglalkozni vele. Kényelmi szempont lenne csak, mert ugyanazon a gépen a másik partícióról mûködik, most is arról írok. Max annyi lenne, hogy 64 bit alatt talán picit jobb beállításokkal sem akadna az IL2. Meg ha dolgozok, akkor újra kell bootolni, nem tudok rögtön felmenni a netre.

Willenbrock
A Fighting Steel is elég jó játék volt.

Her Laca
Az igaz,no de nem is adtak ki nyakra fõre minden szart ,és pl emlékszem amikor kijött a diabló II az piros betûs ünnep volt,aznap a munka is megállt mindenhol. De bugokkal sem volt tele ha jól emlékszem,meg nem kellett pöccsre várni azonnal!

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Épp most számoltuk vissza KV val ,hogy 1993 körül volt nekem egy 233mmx es gépem 64 mega rammal ,mittudomén milyen vinyóval,woodo 1 es rásegítõvel 15" os moncsival,CD rommal,miegyébbel. És ahoz évekig nem kellett nyúlni,minden játékot röcc nélkül vitt. Játék miatt nem kellett videó kártyát venni😊 pl.

Her Laca
ÉSSSSS! Már volt de ezt is imádtam.

VO101Tom
Mások voltak az "ingerküszöbök" is...

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Igen. Nekem nem tetszik különösebben, lekötni meg egyáltalán nem tudott.

Her Laca
Bakker öregszünk😊 Lassan már csak az emlékeinkbõl élünk😊
Az tény,hogy a régi játékok ,játékélményben messze a maiak felett voltak.

VO101Tom
Dungeon Siege is jó volt, de csak az 1!

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Baldur's Gate I , II😊 Azt is imádtam.

VO101Tom
A Torchlight-ot ismered? Ex Blizardos emberek kalapálták össze, le sem tagadhatja, hogy Dablo klón, de reméljük a DIII sokkal jobb lesz 😊

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Állítólag készül valami új belõle! Én is imádtam. Nem is értem miért nincs belõle több és a mai szinvonalnak megfelelõ gém. Pedig hálás téma, szerintem két vagonnal el lehetne adni belõle.

Her Laca

Na ezt is rongyosra játszottam annó😊

Romeo One
Megoldódott már a NET problémád?

Ennek a sorozatnak nincs párja.

LeonSilver
A Diablo és a Diablo2+LoD nagyon-nagyon eltalált játék. Én azt hiszem minden (vagy legalább is 90%-ot) hasonló stílusú játékot kipróbáltam, de még csak megközelíteni sem tudták a Dioval eltöltött órák számát! Ez kb. oylan mint az E.L.I.T.E. Egyedül a freelancer közelítette meg azt a szintet, de csak megközelítette.

Ez a kedvenc dio zeném.

Her Laca
Imádtam😊

Her Laca

Her Laca

Annó ezen az intrón csak a szánkat tátottuk,no meg a starcraft oson.

Her Laca
Van elmentve egy Nekromantám. Diabló ha jól emlékszem Hell fokozaton 4 vagy 5 másodperc volt. Ha online játszottunk a cimbik megtiltották,hogy vele menjek ,vagy csak kevés élõholtat,csontit miegyebet csinálhattam,mert beterítették a képernyõt és mindenkinél akadt mint a veszedelem😊 Jaj de rég volt😊

900MHZ-es AMD-vel kezdtem én is, most meg a telefonokba is már nagyobbat raknak.
Melyiket?
A D1-2 többünknek megvan, de virágbótból is beszerezhetõ. A D3-ról a hír viszont éppen az, hogy usákoknál kijött a béta.
Ráadásul a másolásvédelmet éppen úgy oldották meg, hogy még az offlány játékhoz is be kell jelentkezned egy szerverre. Nyilván az is idõ, mire ezt megoldják.

mijki
Valahol kilehet próbálni a játékot?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

VO101Tom
Á, a nagy konkurens 😊
Nekem a Q3 grafikája, irányítása jobban bejött, UT-t hez már néhol kevés volt a gépem. Ha jól emlékszem egy 900-as AMD vel játszottam, valami hasonló kaliberû videokártyával 😊

www.pumaszallas.hu