IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na most összeszorult a szívem, a jó kis térképkerülõs warokra visszaemlékezve 😊 de jók is voltak azok 😊
Her Laca
Zsírnak zsír😊 de már jó régi😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

V Domino
Újabb zsír videó:

R.I.P. White Europe

LeonSilver
Fotósop

( 😉 )

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Különben ezek az élmények tartják még bennem a lelket a COD al kapcsolatban is.
Volt egyszer ,még nagyon friss tag voltam,hogy War on Jupi kísérõje voltam.
Olyan idõjárási körülmények voltak,amit azóta sem láttam Il2 ben War on.Erõs szél,köd,esõ, felhõréteg alapja 500 méteren,stb.
És megtapasztaltam a csodát! (nem hittem volna amúgy ,hogy ez lehetséges)
Jupi a ködben ,felhõben elnavigált a célkörzetig,és ahol kibukkantunk a felhõbõl,ott voltak az enemik. Eszem megállt,kicsit lövöldöztünk ,de olyan széllökések voltak,hogy értelme nem nagyon volt,majd vissza a felhõbe,és Jupi ismét elkezdett navigálni. 20 perc múlva lenyomta ,és láss csodát!! Ott volt a repterünk.

Leon😊)

Bõvebben ezt a Fotósop( 😉 ) -ot mert még reggel van és nem értem😊)))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Réges ,régen egy messzi,messzi idõintervallumban😊 történt az eset,hogy War -t repültünk. Nos komótosan készülõdtünk a felszálláshoz,voltunk vagy tízen a századból. Egyszer csak elkezd lõni a légvédelem veszettül ,kapkodtuk a fejünket ,nem értettük a dolgot lévén alig telt el 2 perc a kezdéstõl. (kiderült,hogy a veres reptér alig egy fél szektornyira volt ,és a gaz ,gonosz Szerjózsáék valahogy kidörzsölték ,honnan szállunk fel,és jóóóóóóóóól meg akartak lepni minket. Ez sikerült is)
Na szóval konstatáltuk a problémát,volt olyan felszállás,amilyet még nem láttam,mindenki össze vissza amerre látott,no meg olyan hangzavar kerekedett a rádióban,hogy csuda. Szerencsére a veresek nem voltak a helyzet magaslatán,így az elsõ rácsapásokat elvétették,így többé kevésbé felszállt mindenki,aztán leszállt a vörös köd. Ha jól emlékszem G2 vel voltunk,lett olyan hirig a reptér felett,hogy csuda,de a végén egy se ment haza. Nekünk szerencsénk volt,mert ugyan majdnem mindenkinek sérült volt a gépe már ,de így úgy le tudtuk tenni a mezõre a vasakat. Az jó kis harc volt😊

Her Laca
"németvadászgépet"

Ez nagyon tetszik Miki fiam😊 De Lacusch nak igaza van. Ha leírsz valamit ,és azt nem csak magadnak teszed,akkor tiszteld meg a közönségedet avval,hogy helyesen írsz.
Amúgy dicséretes a hozzáállásod!

V Domino
Mikor szinte visítva kajabál 1946-ban,hogy "szedjétek le rólam!",vagy valami ilyesmi,na azt el tudom képzelni neked.<#hehe>

R.I.P. White Europe

Üdv!
Segítségetekre van szükségem!Ultrapack rc4-re frissítésénél átállítja a nyelvet magyarra,(local=0) és nem tudok új karriert generálni, valamint a már megkezdett karrierek közül is csak a magyart és a finnt hagyja folytatni, németet nem.Töltés 90%-nál hibát jelez, és megáll.Russian paratroperrel van problémája. Ötletek?
Zpogi
OFF

ON

szekelyland
Mit mond nyuszika, miután megdugja a rókamamát?

"Meghúztam a ravaszt... 😄 "

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Sanyo
Jajj de szép emlékek jutottak eszembe hirtelen. 😊 Amikor még volt idõm órákat ülni a lobby elõtt. Mondjuk akkoriban nagy pörgött a VEF és társai, szinte percenként indultak a bevetések.

Még most is úgy gondolom, hogy egy jó online war nagyon-nagyon sokat dobna a COD közösségen, dedikált szerverek, repülés ezerrel. Szögre akasztanám a weboldalt egy idõre.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Egy valamit nagyon becsülök benned, a kitartásod. 😊 Hogy a korai nyelvezetet értsd és megértsd, olvass Tobak könyveket. Nem feltételezem, hogy eddig ne tetted volna meg, de hátha. Egy idõben mi is írtunk ilyesmiket, de leginkább 1-1 érdekes és nagyon izgalmas bevetés után. Könnyebb úgy írni, hogy az ember fejben lejátssza magában. Tracket visszanézve más és nem olyan jó.

Csak próbálkozz és soha ne add fel.

www.pcpilot.hu

Nagy a fickó fegyvere, mégsem tud csajozni:

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Akkor lehettél volna vitorlázó pilóta Bpestnél vagy légvédelmi tüzér.😉

Bf-110-bõl több volt arrafelé akkoriban.😊

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Vogel
Szakzsargonnal tudományosabb lesz a szöveg 😊 A ravaszon én is kiakadtam. Engem a digit-elektro tanár oltogat, hogy általános iskolás a kifejezésmódom. Hát istenem, hogyan beszéljek olyanról, amihez nem értek? 😄

mijki
Próbálom, majd a következõ részt, jobban megfogalmazom. Köszönöm az építõ jellegû kritikákat. 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Semmi gond. Lényeg az, ha csinálsz valami, akkor azt jól és szakszerûen csináld.
Helyesíráson sokat javít a beépített ellenõrzõ program, a katonai szakkifejezéseket meg más irodalomból össze tudod szedegetni. (Ha már a mai ifjúság nem kap katonai kiképzést...)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

mijki
Igazad van. Nem vettem észre. Bocsi, az elõzõ hozzászólásomért.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Hát akk....sz*rok az egészre. Nem írok többet. Elment tõle a kedvem...

Heje sírás...
Ravasz = róka.

Stb...

<#csodalk>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

mijki
Kész az új kisregény sorozatom(ha jók a vissza jelzések) 1.része. Remélem tetszeni fog.

A címe:

Hans Fleismann
Avagy egy átlag pilóta története
1.rész
Lengyelország

Részlet:

"Felhúzták a gépüket, majd újabb célpontotkerestek. Hamar megpillantottak, még egy P11-est, ami egy Bf-109-es németvadászgépet üldözött. A lengyel amint meghúzta a ravaszt, a messerschmitt fémalkatrészei, egyre váltak le a géptörzsrõl és a szárnyakról. Hans rögtön asegítségére sietett. Beült mögé, célzott majd meghúzta a ravaszt. A lengyelt,elemésztették a lángok."
<span class="Apple-style-span" style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: 16px; line-height: 18px; ">
</span>
Megtalálható: TS--> SG szoba --> Miki írásai --> Hans_1.docx

Jaj te gyerek, ne ríjj , inkább lakossatok valamit a moddal ! 😊
Na tessék IFA ! 😄

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

mijki
Te meg káromkodsz... 😄

Nohab
De mégis sípolsz, ha baszogat az ideg. 😛
LeonSilver

mijki
Már 16 vagyok!<#mf1>

Nekem az EAW (rádió)hangjai sokkal jobban tetszettek mint az IL-2-é. Bár az is lehet, ha most hallanám õket, akkor más lenne a véleményem <#circling>

Mijkit majd tényleg a 46-os verzióba kell felvenni szinkronszínésznek, amikor már a 14 éveseket is besorozták <#nevetes1> Lehet mondjuk.. hátsó lövész hang 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

mijki
De nem ma!<#nevetes1>

az elképzelhetõ, de legalább a mezei egérnek van önkritikája is<#ravasz1>

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

mijki
Tudtuk, hogy az IQ szinted meg sem közelíti a mezei egérét. Köszönjük, nincs több kérdésem.

a babafing hangoddal? <#mf1>

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

mijki
Majd megyek a CloD-hoz szinkron színésznek. 😄

VO101Tom
Nemtom magyar gépek mikor kerülnek bele, de biztos lesz majd ahhoz is anyag.

www.pumaszallas.hu

Köszi Tomi😊
Csak az érdekesség kedvéért kérdeztem. Jó a magyar hang nagyon amúgy. (igaz, régen játszottam már a magyar offline küldetéseket)
A CloD-hoz vajon lesz magyar vonatkozás? (gondolom majd ha kijön 6 év múlva a CloD 1946) Remélem ahoz is normális magyar hang lesz.
Her Laca
Nem valami acélos. Ahogy haladnak egyre szarabb,bár a proci sem mindegy.Neked milyen van?

Zpogi
Ajánlom mindenkinek ezt a programot,nekem Tom ajánlotta.
Leállít minden felesleges win alkalmazást,nálam felszabadított kb 175MB memóriát.
Game Booster 3.0

Zpogi
Nekem inkább lassulást okozott,úgyhogy vissza is állítottam 😞

PLackó
Nem akarom tovább rontani az összhangulatot, de emlékeim szerint a nagyfõnök azt írta (nem az 1C fórumra), hogy sajnos ebben a patchban még nem lesz optimalizáció, nem maradt rá idejük.

PLackó
Nekem is ugyan ezt az eredményt hozta, FPS növekedés nem történt, viszont szemre folyamatosabb,élvezhetõbb a játék. De lehet csak bemeséljük magunknak 😊

acidrain
Mennyi? Ennyi:

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

VO101Tom
A szinkront igen, a VO101 csinálta. A képeken viszont vannak 42nd (feloszlás után õk alapították az MH59-et), V.4-es, meg számomra pár ismeretlen pilóta arcképe is.

www.pumaszallas.hu

Na megyek ráhozom a frászt az angolokra. :-)

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Sziasztok !

Unlmamban nézegetm az IL-2 1946 mappáját, és van ott egy PaintSchemes\Pilots mappa.
A kérdéesm az lenne, vagyis úgy tudom az 1946-hoz az itteni pumák adták a magyar hangot? A kép is az övék esetleg? Vagy azok az arcok honnan lettek kitalálva?😊
Her Laca
Ezt mondom én is,de nem mindegy minek nevezzük? A lényeg ,hogy necces😊)

Lala! Ócsárolja a rossebb ,mindazonáltal csak egy radeon😊)
Nekem 8 giga ramom van,a 4 hez képest nem látok változást,de biztos úgy van ahogy mondod.

Ja és még 1. a VGA-mat nem ócsárolni, keményen melóztam érte. 3 éhes szájat kell etetni. ( Én vagyok az egyik XD)

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Ja egyébként másoknál javulást okozott a memória bõvítés. Nálam is mindig beugrik,hogy a teljesítménynövelés érdekében a winfos átáll egyszerü szinösszeállításra. Akkor mi ez ha nem memóriaszüke?