IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ma este elõvettem a botot! (nem AZT!!!!)
Jön valaki 1946-ozni?? Szepy? Savas? Pogi? többiek??
jó lenne egyet nosztalgiázni....
Még lehet pát üveg sört is megbontok....
...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
Torrentes verzióval nem érdemes próbálkozni, az nagyon bugos még, és online nem is használható.
www.pumaszallas.hu
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu

Ugye minap beszélgettünk és Gida azt mondta ,hogy majd jön repkedni,na azt várom ám nagyon. Sose felejtem el amikor ketten felszálltunk és irdatlan mennyiségû enemit lõttünk. Gida az isten:)
Ja ja:) emlékszem ,nem kicsit voltál megilletõdve ahogy Flóra mellé beszálltál. Mi meg fogadásokat kötöttünk,hogy túl éled e. Aztán koppant az állunk,Flóra olyan leszállást produkált,hogy csak lestünk.
ÉSSSSSS! Bucser! Hiányoznak ezek az arcok,Bucser fogalom.<#pias>#pias><#eplus2>#eplus2>
Emlékszem Flóra bácsira,aki csak repkedett a magasban,én meg nem tudtam és elkezdtem lõni. Úgy szóltak rám,hogy hagyjam már békén ,õ csak repked ,nem harcol ,és különben is :)Vagy Hegymen,aki ha lelõtt valakit ,(véletlenül) pezsgõt bontottunk.No de Nostromó ,bombázó oktatásairól se feledkezzünk meg,jelzem az nagyon okés volt! Tényleg mi van Fox al?
Kicsit nekem is össze... Még nem is ismertem a jövendõbelimet, a melóból betegség alapon két hét szabit vettem ki, 4 doboz pizza, sör jó sok mellé, függönyt a szobába le (hogy ne zavarja a freetracket) azt péntek este elkezdõdött a buli és valamikor vasárnap éjjel tettem le a cuccot, emlékszem azon a hétvégén 43 -as streaket csináltam az AW-n, pénteken kezdtem és vasárnap éjjel lelõttek, akkor mentem lefeküdni...
Bakker, azok az idõk sose jönnek vissza....
Azér egy kis nosztalgia este nem ártana, mit szóltok???
...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Apropó. Mikor jön a pöccs?:)
R.I.P. White Europe
( ;) )
Volt egyszer ,még nagyon friss tag voltam,hogy War on Jupi kísérõje voltam.
Olyan idõjárási körülmények voltak,amit azóta sem láttam Il2 ben War on.Erõs szél,köd,esõ, felhõréteg alapja 500 méteren,stb.
És megtapasztaltam a csodát! (nem hittem volna amúgy ,hogy ez lehetséges)
Jupi a ködben ,felhõben elnavigált a célkörzetig,és ahol kibukkantunk a felhõbõl,ott voltak az enemik. Eszem megállt,kicsit lövöldöztünk ,de olyan széllökések voltak,hogy értelme nem nagyon volt,majd vissza a felhõbe,és Jupi ismét elkezdett navigálni. 20 perc múlva lenyomta ,és láss csodát!! Ott volt a repterünk.
Leon:))
Bõvebben ezt a Fotósop( ;) ) -ot mert még reggel van és nem értem:))))
Na szóval konstatáltuk a problémát,volt olyan felszállás,amilyet még nem láttam,mindenki össze vissza amerre látott,no meg olyan hangzavar kerekedett a rádióban,hogy csuda. Szerencsére a veresek nem voltak a helyzet magaslatán,így az elsõ rácsapásokat elvétették,így többé kevésbé felszállt mindenki,aztán leszállt a vörös köd. Ha jól emlékszem G2 vel voltunk,lett olyan hirig a reptér felett,hogy csuda,de a végén egy se ment haza. Nekünk szerencsénk volt,mert ugyan majdnem mindenkinek sérült volt a gépe már ,de így úgy le tudtuk tenni a mezõre a vasakat. Az jó kis harc volt:)
Ez nagyon tetszik Miki fiam:) De Lacusch nak igaza van. Ha leírsz valamit ,és azt nem csak magadnak teszed,akkor tiszteld meg a közönségedet avval,hogy helyesen írsz.
Amúgy dicséretes a hozzáállásod!
R.I.P. White Europe
Segítségetekre van szükségem!Ultrapack rc4-re frissítésénél átállítja a nyelvet magyarra,(local=0) és nem tudok új karriert generálni, valamint a már megkezdett karrierek közül is csak a magyart és a finnt hagyja folytatni, németet nem.Töltés 90%-nál hibát jelez, és megáll.Russian paratroperrel van problémája. Ötletek?
"Meghúztam a ravaszt... :D "
Még most is úgy gondolom, hogy egy jó online war nagyon-nagyon sokat dobna a COD közösségen, dedikált szerverek, repülés ezerrel. Szögre akasztanám a weboldalt egy idõre.
www.pcpilot.hu
Csak próbálkozz és soha ne add fel.
www.pcpilot.hu