IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
gyönyörû, meg is veszem délután 😊
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
A megjelenés után 1 héttel vettem meg lehet hogy változtattak valamit a steamen azóta. Vagy a mobilnetem miatt nem töltötte le a teljes játékot.
Le kéne mérni ,vajon teljesítményben hogyan befolyásolja egy ilyen hiányos sárkány a gépet. Én dog ban nem nagyon éreztem hátrányát a motorburkolat elvesztésének.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ha mégsem,akkor neked más lemezed van,amit ugyan nehezen tudok elképzelni de lehetséges. Mikor vetted a játékot? Mert a legtöbbünk a megjelenés után ,konkrétan az elsõ napon,és az is lehet,hogy azóta változtattak a steam mûködésén. A lényegen azonban nem változtat a dolog .
Pusztán csak azért jegyeztem meg kissé epésen ,mert ez a "valamit rosszul csináltatok" kissé megalázó volt😊Gondolod ,hogy 10+ év szimes múlttal nem tudunk feltelepíteni egy játékot?:XD
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
De nekem egy steames játék se töltött netrõl a patcheken kívûl semmit, ezért furcsa nekem hogy nektek tölti netrõl.

Si vis pacem, para bellum.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ma este elõvettem a botot! (nem AZT!!!!)
Jön valaki 1946-ozni?? Szepy? Savas? Pogi? többiek??
jó lenne egyet nosztalgiázni....
Még lehet pát üveg sört is megbontok....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
Torrentes verzióval nem érdemes próbálkozni, az nagyon bugos még, és online nem is használható.
www.pumaszallas.hu
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu

Ugye minap beszélgettünk és Gida azt mondta ,hogy majd jön repkedni,na azt várom ám nagyon. Sose felejtem el amikor ketten felszálltunk és irdatlan mennyiségû enemit lõttünk. Gida az isten😊
Ja ja😊 emlékszem ,nem kicsit voltál megilletõdve ahogy Flóra mellé beszálltál. Mi meg fogadásokat kötöttünk,hogy túl éled e. Aztán koppant az állunk,Flóra olyan leszállást produkált,hogy csak lestünk.
ÉSSSSSS! Bucser! Hiányoznak ezek az arcok,Bucser fogalom.<#pias>#pias><#eplus2>#eplus2>
Emlékszem Flóra bácsira,aki csak repkedett a magasban,én meg nem tudtam és elkezdtem lõni. Úgy szóltak rám,hogy hagyjam már békén ,õ csak repked ,nem harcol ,és különben is 😊Vagy Hegymen,aki ha lelõtt valakit ,(véletlenül) pezsgõt bontottunk.No de Nostromó ,bombázó oktatásairól se feledkezzünk meg,jelzem az nagyon okés volt! Tényleg mi van Fox al?
Kicsit nekem is össze... Még nem is ismertem a jövendõbelimet, a melóból betegség alapon két hét szabit vettem ki, 4 doboz pizza, sör jó sok mellé, függönyt a szobába le (hogy ne zavarja a freetracket) azt péntek este elkezdõdött a buli és valamikor vasárnap éjjel tettem le a cuccot, emlékszem azon a hétvégén 43 -as streaket csináltam az AW-n, pénteken kezdtem és vasárnap éjjel lelõttek, akkor mentem lefeküdni...
Bakker, azok az idõk sose jönnek vissza....
Azér egy kis nosztalgia este nem ártana, mit szóltok???
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Apropó. Mikor jön a pöccs?😊