IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pcpilot.hu
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Egyébként ha jól emlékszem Zaire a nikkje itt az ezsgén.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Egyébként a patchokat le is lehet tölteni. Mint írtam én is megvettem, tehát elõbb próba, majd vásár volt. ( igaz elõrendelésben voltam.)
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A RoF topikból ismerhetitek a srácot, de a nikkje most nem jut eszembe 😄
Fészen beszélgetünk inkább.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Én pl. attól kapok hülyét, mikor az Il-2-ben a kiugrásnál a pilóta fittyet hányva a gravitációra és a légcsavarszélre hasast ugrik a fülkébõl és keresztül repül a törzsön vagy ha német géppel vízre szállunk, akkor szintén hasas és utána végig szalad a vízen.Tisztára mint Jézus. Vagy pl. a pilótakarrier módban is vannak furcsaságok.... Elõször ezeket kellett volna kiküszöbölni és csak utána belefogni a Clod-ba.Sztem.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Szép lesz az új Microsoft Flight.
On:
Különben evvel max annyit érnek el,hogy az emberek elvesztik az érdeklõdésüket a játék iránt (sose gondoltam volna,hogy ilyet leírok egyszer) és majd szépen elmehetnek szenet lapátolni,vagy hasonló elfoglaltságot találni a tisztelt fejlesztõk ,már ha nem akarnak éhen halni.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Tömeg roham aki megfordul lelöni ,majd csak bnyer a tulerö , a minöseg pedig nem szamit . <#eplus2>#eplus2>
amellett ez az eddigi legjobban elvezhetö szimulator amit nem kell agyon moddolni hogy szimulator elmenye legyen .csinaljak maguk a programozok .
Ennyit jelent a penz ,ha valamit penzböl epitessz a szarkent jön elö es meg több penzt igenyel .
Aki szivvel lelekkel epitkezik annak stabil epülete kerekedik es nem nyel penztsem többet ,legfeljebb a kötelezö felujjitast .
az en velemenyem szerint !!!!
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Nem is emlékszem, hogy valaha valami pontosan és hibátlanul jött volna ki tõlük.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Egyébként az 1C fórumon többeknek FPS növekedést, illetve folyékonyabb játékmenetet eredményezett, ha a conf.ini-ben (a játék fõkönyvtárában,valamint a dokumentumok/1c softclub mappában található conf.ini-ben is) átírták a következõ sorokat:
DepthBits =24
StencilBits=8
erre:
DepthBits =32
StencilBits=16
/Még nem próbáltam ki/
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Van valami hír patchröl? Úgy volt ,hogy tegnap jön...vagy nem?
meg az EMU kártyákat se amik szintén Creative kártyák, de azok meg inkább stúdiókba valók 😄 meg audiofilleknek xD
Egyébként akiknek X-Fi volt és váltottak azok mondják, hogy jobb nála.
Per Aspera Ad Inferi.
( ez nálam is igy van sajnos)
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Persze az is lehet ,hogy majd két hét múlva lesz ebbõl valami.
Na én azt mondom ,hogy emiatt veszítenek a presztizs ükbõl,már ha van olyan nekik😊
Nemtom' miért fáj nekik a(nem létezõ) folyamatos kommunikáció. Vagy csak én nem találom.<#smile>#smile>
De inkább szóljon helyettem
Egy kivétellel. Volt egy MonserSound MX300 (Aureal Vortex chip muzsikált rajta) hankütyüm ami az akkori (és a mostani) Creative cuccokat simán verte. Ezt a céget mondjuk a Creative tette lapátra, nem véletlenül. Szóval volt nekem mindenem, AWE32, 64; Live, Audigy. De ez a Xonar simán alázza a Creative cuccait. Kurva jól szól! Jó, mondjuk a fülesem is Creative (Fatal1ty) de ez más lapra tartozik. Egy szó mint száz nem bántam meg, hogy "kidobtam" az Audigy-t.
Azért a történethez az is hozzátartozik, hogy régen (amikor "kijött" az Audigy) a Creative ügyfélszolgálata nagyon-nagyon jó volt!!!
Volt egy bug a gyári driverben ami hazavágta (annyira, hogy reinstall kellett!!!!) a magyar (és csak ezt) Windóz XP-t.
Kurvára elkapott az ideg, hogy nem kevés pénzt kiadott az ember a kártyára és szar. Írtam a supportnak MAGYARUL! egy emilt és csodák csodája magyarul!! válaszoltak is rá. Nagyon-nagyon elnézést kértek, tudtak a problémáról és kérték a címem. Megadtam és írta a csaj, hogy küldi a javított drivert. Eltelt vagy két hét, semmi. Megint írtam neki, hogy most akkor mi van.
A csaj megint nagyon elnézést kért és biztosított, hogy feladta de mivel nem kaptam meg ismételten feladja. Na ez meg is jött (gondolom a hülye fasz postásnak elég volt egy driver cd) és tökéletes is volt az XP-hez.
(mondjuk a köcsög postás fejét megnéztem volna amikor rájött, hogy nem audió cd-t lopott 😄 )