IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyo
Felesleges, mert abban csak a legfrissebb változások vannak benne, a korábbiakat nem tartalmazza. Telepítés után valószínûleg el sem indul a COD.

www.pcpilot.hu

VO101Tom
Azt teljesen felesleges leszedni.

www.pumaszallas.hu

De amit az utolsó patch-et letöltöttünk, valami 500 Mb.-volt ha jól emlékszem, azt csak bemásolja és akkor talán jó lesz.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Megnéztem. Az 1.0-ás verzió

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

LeonSilver
A dohánybóti meg van neki de peccsek nélkül. Mint tudjuk amikor megjelent (tehát a peccs nélkül) kurva szarul futott. Ezért akarja kipróbálni felpeccselt formában, hogy mi a helyzet.

Egyébként ha jól emlékszem Zaire a nikkje itt az ezsgén.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ez talán az elsõ kiadásu, de mivel csak ki akarja próbálni, hogy megy-e a gépén, így nem hinném, hogy kellenek a pöcsök. XD. Ha megy, valamint tettszik, akkor megveszi, mint én is anno.
Egyébként a patchokat le is lehet tölteni. Mint írtam én is megvettem, tehát elõbb próba, majd vásár volt. ( igaz elõrendelésben voltam.)

mijki
OFF:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

LeonSilver
Intel I3-as 2100 3.1Ghz a procija, 4GB RAM meg a GTS-450
A RoF topikból ismerhetitek a srácot, de a nikkje most nem jut eszembe 😄
Fészen beszélgetünk inkább.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
és mi a verziószám azon? Hivatalos peccseket hogy teszed rá (amiket a steam tölt le)?

www.pumaszallas.hu

OFF. De szedjen már le egy virágboltit és azzal ha megy kipróbálhatja. ( van nekem is ilyen. XD) Igaz egyébként is megvettem volna, de ez hamarabb megjelent.

LeonSilver
Oki, kössz.

Sanyo
Semmi gond nem lesz vele, csak a te gépeden ne menjen a steam kliens. Egyszerre két helyrõl nem lehetsz bejelentkezve, nem tudom mennyire érzékeny a rendszer, de esetleg letilthat account lopást érzékelve.

www.pcpilot.hu

Nohab
Sima liba. Csak kell az e-mailcímed. Fog küldeni rá egy kódot, amit be kell írnia a barátodnak belépéskor.
LeonSilver
Te srácok. Van egy igen jó barátom aki kipróbálná hogyan fut neki a CloD (amit tudok eddig az az, hogy GTS-450 karija van). Azt meg tudjuk csinálni, hogy megmondom neki a steam accom, letölti és kipróbálja? Tehát a steam nem néz HW változást ugye? Egyébként teljes mértékben megbízom benne, tehát ilyen szempontból nincs gáz. Mert ha jól megy neki akkor elsétál a bótba és meg is veszi.

Sanyo
Volt egy steam kliens frissítés pár napja, de nem emlékszem már, hogy hány mega volt.

www.pcpilot.hu

SgtChris
Urak! Valamit töltött a Steam, 91,3 MB-ot, de hol tudom megnézni, hogy pontosan mi volt az? Steam-es játékom csak a Clod van, de ugye hivatalosan nincs patch még. Ennyit frissítene magán ez a Steam Cloud?

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Pedig igencsak nincs mitõl. Mellesleg ezt az a gyökér is pontosan tudja. Ha tényleg érdekel elég jó írást tudok mutatni a mai szlovák hadseregrõl.(na nem mintha nagyon más lenne mint a Magyar.)

mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Amit írtál, a conf ini fájl átírásáról, kipróbáltam. Némi javulás mintha lenne, de annyira nem feltünõ. Már most nem, de holnap nézek összehasonlitó FPS-eket is.

acidrain
2:20 der wirkliche soldat. Félmeztelen, pipa a szájában, a halálnak is a pofájába röhög.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Ez aztán igen, a vonat felmenekül a hegyre a bombák elõl, kíváncsi vok a víz alá le tud-e merülni.😊 XD

Én pl. attól kapok hülyét, mikor az Il-2-ben a kiugrásnál a pilóta fittyet hányva a gravitációra és a légcsavarszélre hasast ugrik a fülkébõl és keresztül repül a törzsön vagy ha német géppel vízre szállunk, akkor szintén hasas és utána végig szalad a vízen.Tisztára mint Jézus. Vagy pl. a pilótakarrier módban is vannak furcsaságok.... Elõször ezeket kellett volna kiküszöbölni és csak utána belefogni a Clod-ba.Sztem.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

mijki

mijki
fuckyeah! 😛

Sanyo
A belsõ pletyik szerint felfüggesztették a fejlesztését.

www.pcpilot.hu

mijki
Off:

Szép lesz az új Microsoft Flight.

On:

Her Laca
Nem is emlékezhetsz😊 Olyan nem volt😊)
Különben evvel max annyit érnek el,hogy az emberek elvesztik az érdeklõdésüket a játék iránt (sose gondoltam volna,hogy ilyet leírok egyszer) és majd szépen elmehetnek szenet lapátolni,vagy hasonló elfoglaltságot találni a tisztelt fejlesztõk ,már ha nem akarnak éhen halni.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Nesu
Nem tudom mit vartok az oroszoktol .
Tömeg roham aki megfordul lelöni ,majd csak bnyer a tulerö , a minöseg pedig nem szamit . <#eplus2>
amellett ez az eddigi legjobban elvezhetö szimulator amit nem kell agyon moddolni hogy szimulator elmenye legyen .csinaljak maguk a programozok .
Ennyit jelent a penz ,ha valamit penzböl epitessz a szarkent jön elö es meg több penzt igenyel .
Aki szivvel lelekkel epitkezik annak stabil epülete kerekedik es nem nyel penztsem többet ,legfeljebb a kötelezö felujjitast .
az en velemenyem szerint !!!!

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Az a probléma, hogy kb. 5 éve folyamatosan "két hét múlva" a válasz.
Nem is emlékszem, hogy valaha valami pontosan és hibátlanul jött volna ki tõlük.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

PLackó
Nem igazán értelek titeket. Egyértelmûen leírták, hogy ez csak egy tervezett idõpont, egyáltalán nincs kõbe vésve. Gondolom jövõhéten megkapjuk. (hétvégén csak nem dolgoznak)
Egyébként az 1C fórumon többeknek FPS növekedést, illetve folyékonyabb játékmenetet eredményezett, ha a conf.ini-ben (a játék fõkönyvtárában,valamint a dokumentumok/1c softclub mappában található conf.ini-ben is) átírták a következõ sorokat:

DepthBits =24
StencilBits=8

erre:

DepthBits =32
StencilBits=16

/Még nem próbáltam ki/

Még most se...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Érdekes de nálam nem jelentkeznek grafikai hibák. Mondjuk a betat nem raktam fel.No meg ugyi a vga is más,lehet ennek is köze van ezekhez a dolgokhoz. Minden esetre ideje lenne ha rendbe raknák végre és mindenkinek élvezhetõen futna.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Este 9 kor még nem volt semmi. Asszem nemsokára lesz egy eladó tr,egy G940,meg egy gtx 580.

Üdv mindenkinek!
Van valami hír patchröl? Úgy volt ,hogy tegnap jön...vagy nem?

Hecker007
az X-Finél tényleg jobb, de az Audigy4-et nem alázza 😊
meg az EMU kártyákat se amik szintén Creative kártyák, de azok meg inkább stúdiókba valók 😄 meg audiofilleknek xD

LeonSilver
Én az Audigyvel hasonlítom mert nekem az volt 😛
Egyébként akiknek X-Fi volt és váltottak azok mondják, hogy jobb nála.

Her Laca
Nincs hír a pöccs rõl. Már ,hogy megjelenik e ma egyáltalán,mert ha nem ,akkor megyek inkább aludni.😊

RatBaG
ne az audigy-vel hasonlítsd össze a xonar-t, hanem az "X-Fi"-vel. az audigy már egy eléggé "elavult" kártya. ez a másik kettõ eléggé pariban van, nekem fatality verziós xtreme gamerem volt 3 évig, aztán most tavaly jött a xonar d1. az x-fi brutálisan szól, leviszi a fejed a basszus, fasza a térhangzás, és a játékoknál elõnyben van. a xonar viszont kifinomultabb, lehet hogy nem ütnek úgy a mélyek, de pl zenehallgatáskor az apróbb részleteket sokkal jobban kihallom.

Per Aspera Ad Inferi.

LeonSilver
Felõlem jöhet a peccs jövõ pénteken is, csak tényleg valami ütõset adjanak már ki. Ne legyenek ilyen mûszerfalon átlátszó horizont meg mittudom én. Ja. És a kurva villogó felhõkkel is kellene már kezdeni valamit.

Így van..ezzel. Habár már nincsen sok amibõl veszíthetnek, elfogyott.<#alien>

LeonSilver
Most éppen nekem sincs komoly cuccok, csal egy Creative ( 😄 ) Fatal1ty füles, viszont simán hallható a különbség! Qrva szépen szól a kártya. Akiknek meg komoly rendszerük van azt mondják, hogy ég és föld!

stuka 5. teszt Szerintem ez vonatos "bug?" nem rontja a játékélményt. Csak nem kell odarakni a vonatot, vagy rosszul raktam oda...

repvez
Ez miben nyilvánul meg hogy jobb a creativnál?Mert kettön áll a vásásr a hang terén ugyanis hiába van valakinek jó hangkártyája ha egy tescos ciripelõn keresztül hallgatja, ugyan ez forditva is igaz.
( ez nálam is igy van sajnos)
Nesu
Ez mar a vegleges pöcs ?

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Her Laca
Én várom az estét😊 8-10 körül szokott jönni a steamen,legalábbis eddig mindig ez idõ tájt frissült nekem.
Persze az is lehet ,hogy majd két hét múlva lesz ebbõl valami.
Na én azt mondom ,hogy emiatt veszítenek a presztizs ükbõl,már ha van olyan nekik😊

Kíváncsi vagyok böfögnek-e ma valamit a patch-rõl!
Nemtom' miért fáj nekik a(nem létezõ) folyamatos kommunikáció. Vagy csak én nem találom.<#smile>

Her Laca
Asszem megmondtam,hogy jó😊
De inkább szóljon helyettem

LeonSilver
Még annyit azért hozzátennék, hogy a GUS-t azóta sem überelte semmi! Az volt a hangkártyák netovábbja!

LeonSilver
Én kérlek amióta a GUS kiöregedett mindig Creative hangkártyákat használtam.
Egy kivétellel. Volt egy MonserSound MX300 (Aureal Vortex chip muzsikált rajta) hankütyüm ami az akkori (és a mostani) Creative cuccokat simán verte. Ezt a céget mondjuk a Creative tette lapátra, nem véletlenül. Szóval volt nekem mindenem, AWE32, 64; Live, Audigy. De ez a Xonar simán alázza a Creative cuccait. Kurva jól szól! Jó, mondjuk a fülesem is Creative (Fatal1ty) de ez más lapra tartozik. Egy szó mint száz nem bántam meg, hogy "kidobtam" az Audigy-t.

Azért a történethez az is hozzátartozik, hogy régen (amikor "kijött" az Audigy) a Creative ügyfélszolgálata nagyon-nagyon jó volt!!!

Volt egy bug a gyári driverben ami hazavágta (annyira, hogy reinstall kellett!!!!) a magyar (és csak ezt) Windóz XP-t.
Kurvára elkapott az ideg, hogy nem kevés pénzt kiadott az ember a kártyára és szar. Írtam a supportnak MAGYARUL! egy emilt és csodák csodája magyarul!! válaszoltak is rá. Nagyon-nagyon elnézést kértek, tudtak a problémáról és kérték a címem. Megadtam és írta a csaj, hogy küldi a javított drivert. Eltelt vagy két hét, semmi. Megint írtam neki, hogy most akkor mi van.
A csaj megint nagyon elnézést kért és biztosított, hogy feladta de mivel nem kaptam meg ismételten feladja. Na ez meg is jött (gondolom a hülye fasz postásnak elég volt egy driver cd) és tökéletes is volt az XP-hez.

(mondjuk a köcsög postás fejét megnéztem volna amikor rájött, hogy nem audió cd-t lopott 😄 )

Her Laca
Ezt mibõl szûrted le?😊

LeonSilver
Hubazz. Azt gondolom, hogy a Creative elmehet a bánatos picsába