IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval ha nem lennének iylen szarok akkor honnan tudnád, hogy a jó jó?
Szóval ha nem lenne fogkrém béla akkor mibõl tudnád, hogy (mondjuk) a Dire Straits fasza zenét csinál?
Szükség van ezekre is Mijki csak nem kell velük foglalkozni.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Kösz
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Kiegészítés:
ON:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
OFF:
Újabb amerikai génh******. Inkább nem mondom ki. 😄 Az új Bieber enyhén szólva szar klippje(de én se csináltam jobbat, de szerintem csinálnék 😄) nagyon gyenge lett. MattyB hát, hogy is mondjam. Most hagyd abba. Inkább legózz, építs homokvárat, húzd meg a lányok haját, felõlem akár le is ugorhatsz egy 10 emeletes ház tetejérõl is, csak hagyd a rappelést. Inkább bízd ezt a profikra. Õk tudnak valamit, amit te sose fogsz. De komolyan nem értem a mai csajokat. Elmegy elõttük az a Biber gyerek, 10kg csont és bõr, nõi frizura+nõi ruhák, és erre lesz ne**** a bugyijuk. Ez elég gáz. 😞
Na de most jöjjön a klip(+18):
<div>
ON:</div>
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
nincs vkinek akármilyen eladó trackir-je? sürgõsen kéne egy ismerõsömnek
ha esetleg van akkor pls a [email protected] írjatok
köszi
GOOBY, pls
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Ha nem akkor legalább annyit tegyetek meg, hogy offot ne teljes képernyõben toljátok az ember arcába (youtube, vagy más kép), lehet szöveges linkeket is betenni, az nincs annyira szem elõtt.
www.pumaszallas.hu
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Anno nagyon sokat coopoztam finnekel az ofp ben (FDFmod).
Leon: ha sehol nem találod a cd-t körülnézek itt Angliában,október végén megyek haza és akkor átveheted Pesten.
A Béna.
A második sztálingrád
Budapest ostroma
Szegény dédnagyapám konyhás volt a 2. világháborúban. Õ mesélte, hogy a don kanyarnál, alig volt kajájuk, és a németek átjöttekhozzájuk, és el akarták vinni az ételt. Jó nagy balhé kerekedett belõle, de a vége az lett, hogy a németeket elkergették, a szájhõs parancsnokot meglelõtték. Az oroszok erre felfigyeltek, és megkínálták õket egy kis tüzérséggel, amiben a konyha egész berendezése szarrá ment. Õ attól fogva nagyon utálta a németeket. Addig sem volt oda értük, mert ami mozdítható volt a németek minden elvittek a magyaroktól.
Viszont ettõl nagyon félt mikor meghallotta, azt mondt, kmindegy ki volt, magyar vagy német, közkatona vagy százados szinte összeszarták magukat.
Sztálin orgona
No meg ne feledkezzünk meg a személyes kedvencemrõl sem.
<#eplus2>#eplus2>
No de ebben a formában😊)))
Vannak Finn barátaim, istentelen mennyiségû alkoholt képesek meginni,még a csajok is😊
És az Il2 ben amúgy is sok Finnt megismertem.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
<#taps>#taps>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A finn gótikus metál együttesnek 1997-2009-ig készült albumai.
01 - Angels Fall First (1997)
02 - Oceanborn (1998)
03 - Wishmaster (2000)
04 - Wishmastour (2000) (EP)
05 - Over The Hills And Far Away (2001) (EP)
06 - From Wishes to Eternity (2001)
07a - Century Child (2002)
07b - Century Child (2002) (2008 Finish Edition)
08 - Live at Summer Breeze 2002 (2003) (End Of Innocence Bonus CD)
09 - Once (2004) (Platinum Edition)
10 - Highest Hopes - The Best of Nightwish (2005) (Compilation)
11 - Wishsides (2005) (Compilation)
12 - End of an Era (2006)
13 - Dark Passion Play (2007) (Limited Edition)
14 - The Sound of Nightwish Reborn (2008) (EP)
15 - Made In Hong Kong (And In Various Other Places) (2009) (EP)
+ Singles
http://www.tarjaturunen.com/
És igen, szinte mindenki szerint jobb volt amíg õ énekelt.
Na õ a MESTER Bf-110-essel.
A Shitfire pilóták, meg úgy általában a vörösök, egyenesen gyûlölték...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Bár a régi énekesnõ (nem tudom kicsoda) ütõsebb volt😊
Na a fiamat megkérdezem ha hazajön,õ minden zenét meg tud szerezni.
Eredeti? ( mármint kell?)
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Keresek oylan kollégát aki esetleg sokfelé jár és jártában-keltében zenebótokat is lát, esetleg felkeres. Szükségem volna egy CD-re, mégpedig ERRE. Elsõ nekifutásban megpróbálom itthon beszerezni, hátha a postát meg tudom spórolni.
dankesün
Csak egy kis off. Memó használat Bf3-ban
Aztán 1vs1 eztem ai val,de meglepõdve tapasztaltam,hogy elsuhan mellettem és repül tovább egyenesen,olyan mintha elfõzte volna a motorját.<#fejvakaras>#fejvakaras>
A hotas-ban is állítgattam,csak az elején, a gázadásnál, nem néztem meg lejjebb a listát. Most már megy a pedál is, meg minden. Most megyek még vagy 2 vödör gipszet elglettelek, aztán este majd folytatom a játékot.
Sok molyolással összejönne, de alig van idõm, ma is melózni kellett.
A csúszkáról nem tudom áttenni a gázt a nagy gázkarra. Kezdésnek ennyi.
http://en.wikipedia.org/wiki/Air_battle_over_Ni%C5%A1
http://www.luftwaffe.cz/tratt.html
A 110-es fõleg éjszakai vadászként ill. vadászbombázóként állta meg a helyét, de alkalmazták felderítõként és tüzérségi megfigyelõként is.
De olyan pilóták kezében mint Wolfgang Falck vagy Theodor Rossiwall félelmetes fegyver volt.Itt a romboló ászok:http://www.luftwaffe.cz/zerstorer.html