IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Bár a régi énekesnõ (nem tudom kicsoda) ütõsebb volt😊
Na a fiamat megkérdezem ha hazajön,õ minden zenét meg tud szerezni.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Eredeti? ( mármint kell?)
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Keresek oylan kollégát aki esetleg sokfelé jár és jártában-keltében zenebótokat is lát, esetleg felkeres. Szükségem volna egy CD-re, mégpedig ERRE. Elsõ nekifutásban megpróbálom itthon beszerezni, hátha a postát meg tudom spórolni.
dankesün
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Csak egy kis off. Memó használat Bf3-ban
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Aztán 1vs1 eztem ai val,de meglepõdve tapasztaltam,hogy elsuhan mellettem és repül tovább egyenesen,olyan mintha elfõzte volna a motorját.<#fejvakaras>#fejvakaras>
A hotas-ban is állítgattam,csak az elején, a gázadásnál, nem néztem meg lejjebb a listát. Most már megy a pedál is, meg minden. Most megyek még vagy 2 vödör gipszet elglettelek, aztán este majd folytatom a játékot.
Sok molyolással összejönne, de alig van idõm, ma is melózni kellett.
A csúszkáról nem tudom áttenni a gázt a nagy gázkarra. Kezdésnek ennyi.
http://en.wikipedia.org/wiki/Air_battle_over_Ni%C5%A1
http://www.luftwaffe.cz/tratt.html
A 110-es fõleg éjszakai vadászként ill. vadászbombázóként állta meg a helyét, de alkalmazták felderítõként és tüzérségi megfigyelõként is.
De olyan pilóták kezében mint Wolfgang Falck vagy Theodor Rossiwall félelmetes fegyver volt.Itt a romboló ászok:http://www.luftwaffe.cz/zerstorer.html
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
A legegyszerübb erö allamilag a fiatalsagot megtalalni ,hiszen a fiatalsagban rejlenek a nagy dolgok .
"Neveld öket sajat maguk ellen es tied a hatalom felettük ,törd meg az öntudatukat es ferditsd el a multjukat ,Majd maguk fogjak sajat magukat elnyomni es neked csak szüretelned kell ."
A legegyszerübb ,allami szervezeteken belül hatekonykodni .Rendörseg -honvetseg stb .Persze ehhez el kell lehetetleniteni a fiatalsagot az ugynevezett szabad munkas eletben es kenyszeriteni kell öket hogy ,allami szervezetekhez csatlakozzanak .Persze ott sem kell megadni nekik a jo megelhetes lehetöseget csak annyit ,hogy biztonsagba erezzek magukat a kiszolgaltatottsagon belül .Mind a mai napig .Csakhogy eltelt ezer ev es nem igazan ertik a polgarok sehol a nagy Földkereken .
Valojaban Nem tudjak ,hogy mit is Tesznek Cselekednek !!! .
Mert a beszed magaban jelentektelen de az ezt követö cselekedet hullam katasztrofat okoz mindenütt .
köszönöm a figyelmet !!!
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
A legeredményesebb éjszakai vadász 110 essel 121 légi gyõzelem asszem.
De ha virtuális példaképet akarsz akkor Karvaly. Szerintem úgy kb mindegyikõnket lelõne a 110 esével😊 War on személyesen láttam,amint egymaga 4 enemi (humán) vadászt dogolt le. Kérdeztem ,hogy kell e segíteni,mire mondta,hogy á hagyjam csak. Karvi az hihetetlen 110 essel.
A 110-esek fõleg Lengyelországban és 40-ben Franciaország felett, Oroszországban és amíg 43-ban a 4motorosok kíséret nélkül repültek akkor tudtak csak eredményesek lenni.De persze sok függött a pilótától is.Pl.Eduard Tratt "a legnagyobb"(Tölgyfalombos Lovagkereszt, 38 gyõzelem) õ a legeredményesebb romboló pilóta.De ha vkit érdekel még írhatok errõl, csak most kezdõdik az SBK, hajrá Checa.😊
Manõverezõ légiharcban egyszer lõttem le egy vadászt 110-el, a fickó csak az ágyúk elõtt tépkedte, semmilyen magassági manõvert nem végzett. Egyedül volt, kísérõ nélkül, humán pilótával. Minden egyes alkalommal eltaláltam amikor a cikkbõl a cakkba vágta a gépét, aztán egy idõ után tüzet fogott és felrobbant.
www.pcpilot.hu
Ugyan nem értek hozzá, de szerintem ezek ellen a vadászok ellen nem igen játszik a 110-es.
Persze lehet, hogy használható vadászok ellen is de én nem tudom, talán majd a többiek.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Volt egy riport egy emberrel régebben. Többszörös milliomos és van egy valag (~20 körül) gyereke. Tanyán laknak, boldogok és szarnak a világra. Az öreg úgy kezdte, hogy vett egy bikát. Felnevelte, eladta, az árából vett kettõt. És így tovább.
Igen is vissza kell valahogy állítani a munka becsületét és a fiatalokkal meg kell értetni, hogy nem csak diploma létezik a világon, mert még néhány év és bölcsészeket meg mûvelõdésszervezõket fogunk vacsorázni mert más nem lesz.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Egyébként én csak annyit tennék hozzá, hogy aki sünözik az majd akkor is sünözzön amikor pofánvágják a kocsmában, betörnek hozzá, ellopják az autóját vagy csak szimplán leszúrják a kedvenc családtagját.
Mijki kiszállt.