IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A tényleges munkájukról? 😄 Neveljenek ki egy tökéletes ideológia és gondolkodásmentes, egy bizonyos szóra aktiválódó gyilkoló gépezetekbõl álló hadsereget? 😄
Igaz hogy én csak nem régen regisztráltam ide, de én nem szívesen olvasok itt politikát, mert nem azért regeltem ide hogy politikáról olvassak, hanem azért hogy a játékról és sztorikról olvassak és segítséget kérjek.Ahonnan én jöttem, ott tiltották az embereket politikai hsz-ek miatt.De mivel én új vagyok, ezért semmi beleszólásom sincs és nem is akarok beleszólni ki mirõl ír a fórumon, ilyen hasznos/nem hasznos gombokat sem fogok nyomkodni, max. a hasznos hsz gombot fogom néha megnyomni.😊

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Nesu
Csak a munkajukat vegzik ,egy kis kiegeszites az allami fegyveres szervezödes tenyleges munkajarol

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

??????????
Nesu
A hazaaruloknak mindig is az volt a dolga hogy a helyi lakossagot az idegen uralom oldalara allitsak ,barmilyen erövel .
A legegyszerübb erö allamilag a fiatalsagot megtalalni ,hiszen a fiatalsagban rejlenek a nagy dolgok .
"Neveld öket sajat maguk ellen es tied a hatalom felettük ,törd meg az öntudatukat es ferditsd el a multjukat ,Majd maguk fogjak sajat magukat elnyomni es neked csak szüretelned kell ."
A legegyszerübb ,allami szervezeteken belül hatekonykodni .Rendörseg -honvetseg stb .Persze ehhez el kell lehetetleniteni a fiatalsagot az ugynevezett szabad munkas eletben es kenyszeriteni kell öket hogy ,allami szervezetekhez csatlakozzanak .Persze ott sem kell megadni nekik a jo megelhetes lehetöseget csak annyit ,hogy biztonsagba erezzek magukat a kiszolgaltatottsagon belül .Mind a mai napig .Csakhogy eltelt ezer ev es nem igazan ertik a polgarok sehol a nagy Földkereken .
Valojaban Nem tudjak ,hogy mit is Tesznek Cselekednek !!! .
Mert a beszed magaban jelentektelen de az ezt követö cselekedet hullam katasztrofat okoz mindenütt .
köszönöm a figyelmet !!!

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Her Laca
Honnan tudjam😊Én egy idõben a BOB -on használtam,Gidával elég jól össze variáltuk a dolgot,és mondhatom sok hurrit meg spitet lelõttünk,persze mi is le leestünk azért. Volt hogy 1 mocival értem haza,de alapvetõen z IL2 ben egy korai hurrival el lehet bánni még 1vs 1 ben is szerintem.Azért ott a hátsó lövész is,én pl ha mögém állt valaki ,nem lenyomtam,hanem húztam felfelé és akkor Hans ( vagy átültem én ) jól pofán tudta lõni.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

<#wow1> Ha elég mazohista vagyok én is fogok tudni sok gyakorlás után kezdeni a 110-essel valamit?

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Her Laca
Heinz-Wolfgang Schnaufer

A legeredményesebb éjszakai vadász 110 essel 121 légi gyõzelem asszem.

De ha virtuális példaképet akarsz akkor Karvaly. Szerintem úgy kb mindegyikõnket lelõne a 110 esével😊 War on személyesen láttam,amint egymaga 4 enemi (humán) vadászt dogolt le. Kérdeztem ,hogy kell e segíteni,mire mondta,hogy á hagyjam csak. Karvi az hihetetlen 110 essel.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

38 légigyõzelem ezzel a dög géppel? Mesélj majd még róla😊

A 110-eseket ált. halomra lõtték az angliai csatában a spitek és hurrik és késõbb 43-44 folyamán az amcsi kísérõ vadászok is Németország felett.
A 110-esek fõleg Lengyelországban és 40-ben Franciaország felett, Oroszországban és amíg 43-ban a 4motorosok kíséret nélkül repültek akkor tudtak csak eredményesek lenni.De persze sok függött a pilótától is.Pl.Eduard Tratt "a legnagyobb"(Tölgyfalombos Lovagkereszt, 38 gyõzelem) õ a legeredményesebb romboló pilóta.De ha vkit érdekel még írhatok errõl, csak most kezdõdik az SBK, hajrá Checa.😊

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

értem, köszi, akkor ezek szerint nem én vagyok a béna. Eddig kb elõretüzelõ fegyverzettel ha 3 vadászt lõttem le online, mióta repülök, 2-õt meglepetésbõl rácsapásból, 1 meg még valoron egy hurri volt, 1 km-rõl találtam el, huzkodtam mint a barom utána, pazaroltam a lõszert és véletlen talált, leesett a szárnya, az emlékezetes volt😊 Most spit vs 109-en próbálkoztam vele, de csúnyán póruljártam mindig vele a spitek ellen.

Sanyo
Bútorszállítókra mentünk velük anno, erõs vadászfedezet mellett. Persze vadászt is lehet vele lõni, de ha elsõre nem talál, akkor gond lesz. 😊

Manõverezõ légiharcban egyszer lõttem le egy vadászt 110-el, a fickó csak az ágyúk elõtt tépkedte, semmilyen magassági manõvert nem végzett. Egyedül volt, kísérõ nélkül, humán pilótával. Minden egyes alkalommal eltaláltam amikor a cikkbõl a cakkba vágta a gépét, aztán egy idõ után tüzet fogott és felrobbant.

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Egyszerûen. Csak szar, lassú bombázókat támadok 😉
Ugyan nem értek hozzá, de szerintem ezek ellen a vadászok ellen nem igen játszik a 110-es.
Persze lehet, hogy használható vadászok ellen is de én nem tudom, talán majd a többiek.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Leon, neked a banneredben ugye az van hogy bf 110 pilot vagy gondolom az volt a favoritod. Én akárhányszor 110-esbe ülök, hülye vagyok hozzá mint a nyavalya, csak bombázásra tudom használni, lelõni csak addig tudok valamit ha megvan a meglepetésem, de ha észrevesz az ellenséges egymotoros, spit, lavor, yak, hurri vagy hasonló, általában végem lesz mert jobban emelkednek, csak 1 rácsapásra van lehetõségem, lefordulnak, hamar sztesek zuhanásban, stb. Te tudtál vele vadászni is? Hogy csináltad?

szekelyland
Belevaló kislány lett belõle.....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Nohab
Nem a f@szt nem....

Sanyo
A klip annyira szar, hogy szinte már jó. 😊

www.pcpilot.hu

Kipróbáltad Rebekát? <#wow1>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Sanyo
Semmi gond Rebekával. 😄DDDD

www.pcpilot.hu

mijki
Bocsánat Rebecca Black-ért, hülye az SG

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Ez az ember 1200 Ha-on gazdálkodik, fõleg kukoricát termeszt. Egyszer kivitték Amerikába, a kukorica termesztés hazájába, hogy megmutassák neki, hogy kell kukoricát termeszteni. Mikor megmondta, hogy õ mennyit termel ha-onként a végén neki kellett tanácsot adni a farmereknek.
Alapvetõ probléma, hogy egyedül a magyar kommunisták nem voltak nacionalisták, ez meg is látszott a privatizációban és az azt követõ nokiás dobozos korszakban, ami természetesen nem Hagyóval kezdõdött.Lengyelország a maga 40 millás létszámával és a földrajzi fekvésénél fogva elõnyben van, mert a válság alatt a belsõ piac fenntartotta a gazdaságot. A mi erõforrásainkkal és a leépített nemzeti gazdaságunkkal már nem tudunk fenntartani egy kevésbé kiszolgáltatott gazdaságot, szinte teljes mértékben rá vagyunk utalva a multi cégekre, sajnos és ezen már vszeg nem is tudunk nagyon változtatni, de lehet, hogy már nem is hagynák. Kádár önéletrajz íróját megkérdezték egyszer, hogy Kádárék mikor tudták, hogy befuccsolt a szoc. gazdaság ? Válasz : 71-72-ben, amikor elkezdték felvenni a külföldi hiteleket, mert a 68-as gazdasági reformokat gyorsan megakasztották és onnantól nem voltunk képesek eltartani magunkat, csak külföldi hitelekbõl.Gyakorlatilag, a rendszerváltozásig eltel idõ a lehetõségek felmérése volt az elvtársak részére, az embereknek meg egy kidobott negyed emberöltõ.
LeonSilver
Hogyne lenne illetve lehetne erõsségünk? Valaha juróp éléskamrája voltunk és iagz, hogy ma már lényegesen kisebb a terület de bozony lehetnénk mezõgazdasági "hatalom". Az a baj, hogy nálunk a kétkezi munkának nincs értéke! Nincsenek megbecsülve a parasztok, állattenyésztõk. Mindenki diplomát akar meg egész nap a farkát lóbálni irodában, a meló meg büdös.

Volt egy riport egy emberrel régebben. Többszörös milliomos és van egy valag (~20 körül) gyereke. Tanyán laknak, boldogok és szarnak a világra. Az öreg úgy kezdte, hogy vett egy bikát. Felnevelte, eladta, az árából vett kettõt. És így tovább.

Igen is vissza kell valahogy állítani a munka becsületét és a fiatalokkal meg kell értetni, hogy nem csak diploma létezik a világon, mert még néhány év és bölcsészeket meg mûvelõdésszervezõket fogunk vacsorázni mert más nem lesz.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Zpogi
<#eljen>

Willenbrock
Könnyen lehet hogy egyenesen trianon az alapvetõ oka gyengeségünknak,mivel egy összefüggõ gazdasági területet szabdaltak ekkor szét és iparunk,mezõgazdaságunk ekkor lett szétkapva.A szociban mesterségesen erõltették a "vas és acél országát" ami a kgst viszonyai között valamennyire még mûködött is,de most ismét önállónak kéne lenni mint 1920 elõtt.

Willenbrock
Nehéz megmondani miért jutott eddig az ország.Sokak szerint már a rendszerváltással el lett tolva mikor nyeregben maradhattak az elvtársak.Aztán jött a könnyelmû privatizáció amivel sokan maguknak ügyeskedték át a közvagyont.Valószínûleg már itt el lett rontva a dolog,és a közpénzek máig is gyakran ellenõrizhetetlen utakon tûnnek el ismeretlen zsebekben.A válságból valószínûleg csak nagyarányú munkahelyteremtés jelentene kiutat,de úgy látszik hogy az állam nem képes erre és ezért szorongatni próbál de a zemberekbõl már nincs mit kiszorítani mivel nincs elég munkahely és így bevétel sincs ráadásul a belföldi kereskedelem is pang emiatt.Szerintem az egy nagy gond hogy még mindíg úgy gondolkodnak mint az elmúlt 20 évben hogy a multik mindenáron való becsábítása lehet csak a megoldás.Amíg nem sikerül egy stabil és versenyképes önálló nemzeti ipart és gazdaságot felépíteni ismét addig szerintem nem fog megoldódni a munkahelyteremtés problémája.Lengyelország pl azért lehet sikeres mert gazdasági nagytérség és az úniónak is szüksége van a mezõgazdaságára-iparára.A csehek sok érccel rendelkeznek és erre hagyományos gépgyártás épült.Minden tagállamnak van valami szerepe de nekünk úgy néz ki nincsenek erõsségeink.Itt mintha csak a multirabszolgaság létezne,meg van egy gazdag kis réteg akik a bürokrácián keresztül lefölözik a közös hasznot.Lengyelország és Csehország nem adták fel az ipari és mezõgazdasági szuverenitásuk nagy részét és biztos hogy most ez segíti õket.

sry, ugyanekKora

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Mijki, teljesen felesleges hõbörögnöd, ha nincs kormányváltás, akkor is pont ugyanekora szarban vagyunk, mint most. Vagy még nagyobban.

:-DDDDD
A 2006-os események fényében volt egy kis pikírt zamata Mesterházi válaszának, mikor megkérdezték, hogy miért van ott a tüntetésen ? "...Mert információim vannak arról, hogy a rendõrség utasítást kapott, hogy brutálisan avatkozzon be a tüntetés menetébe és nem árt, ha van itt ilyenkor egy parlamenti képviselõ is !..." Szerintem összekeverte a titkára a régi és az új forgatókönyveket és véletlenül a régit adták oda neki, õ meg nem nézte a dátumot.
mijki
Rendben, a sünözésért elnézést kérek minden rendõrtõl. Õk is csak úgy táncolnak ahogy a felettesük fütyül.

LeonSilver
Nem törlöm. Lusta vagyok hozzá és kedvem sincs.

Egyébként én csak annyit tennék hozzá, hogy aki sünözik az majd akkor is sünözzön amikor pofánvágják a kocsmában, betörnek hozzá, ellopják az autóját vagy csak szimplán leszúrják a kedvenc családtagját.

A gond az, hogy a pénzügyi függetlenségünket már a 70-es években, a gazdaságit meg a rendszerváltáskor veszítettük el.Nagyon nem mindegy, hogy a maradék lehetõségünkell hogy kufárkodunk, mert abból kellene megélni a 10 millió embernek.
mijki
Oké, Leon töröld a posztom(akár az összeset is) és én itt többet nem szólalok meg, mert megint valamiért hõbörögni fog mindenki. Inkább csöndben leszek.

Mijki kiszállt.

HA valaki még emlékszik a 2002-es választási kampányra, ami talán a legdurvább volt ( 19000 Ft/ nyugdíjas, ápolónõknek 4 évente 1 éves hûségpénz, köteles beszéd...), amikor családok esetek szét a különbözõ politikai hovatartozás miatt, nálunk a cégnél a csúcs az az volt, hogy a zuhanyzóban a balosok a bal oldalon, a jobbosok meg a jobb oldalon zuhanyoztak. Mondjuk a választást a balosok csalták meg maguknak, de a cégnél mind a 3 mûvezetõ jobbos volt, így sok öröm nem maradt nekik, aztán azt is megértük pár év múlva, hogy a legaktívabb balos agitátorok gyõzködték a jobbosokat, hogy õk nem szavaztak "ezekre" annak idején.
Zpogi
Mondjuk az tény,hogy az odavezényelt rendõröknek meg ez a dolguk,csak a munkájukat végzik.

Félreérted. Nem nekünk kínos, hanem neki. Te vajon hogy néznél rá, ha éppen most közölte volna, hogy most jött a melegfelvonulásról, felemelõ élmény volt? És nem az ellentüntetõk között vitézkedett... Te mit szólnál hozzá? (Márpedig a mai tüntetés és a melegfelvonulás részvevõi között volt átfedés. Elég az általam említett úriemberre gondolni.) Itt arról van szó, hogy azért nem vagyok kíváncsi mások politikai nézeteire, mert nem akarom az alapján megítélni. Hiszen van amikor együtt repülünk. Szóval legyen szives ne tolja az orrom alá.

Másrészt pedig állandóan tolja a kurusinf-ós híreket meg linkeket, amivel semmi bajom, de ha valakinek lenne, akkor támogatnám, hogy moderáljuk... Ennyi.
Her Laca
Na jó részemröl téma lezárva.Csak annyit tennék még hozzá,hogy a kollega lehet megllepõdne hogy az õ szóhasználatával élve Sün,akit megrugdosna(nem értem amúgy miért tenné) szájon vágná a nagy hevülete közepette.

Zpogi
Szerintem sincs semmi megbotránkoztató abban amit Mijki leírt. Nem attól lesz politikai vita ezen a fórumon,mert valaki leír valamit,hanem azért ahogy reagáltok rá egybõl. Ha nem tetszik amit írnak akkor egyszerûen csak tovább kell siklani rajta.

Kb...

acidrain
Tök mindegy, hogy ki merre hány méter.. ígyis-úgyis beszopjuk...

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Az a baj, hogy SEMMIT nem értesz még a világból.

Sanyo
<#nevetes1>

www.pcpilot.hu

Gyerekek ti még komolyan hisztek a szavazósdiban?
Makkmindegy kire voksolsz,az lesz kormányon akit kormányra akarnak ültetni😄
A politika nem úgy mûködik ahogy azt a jónépnek elmesélték.

Had idézzek egy rövid sztorit:
Közvetlenül megválasztása után Obama bácsit beinvitálták egy sötét irodába ahol levetitették neki a Kennedy gyilkosságot egy korában soha nem látott kameraállásból,majd megkérdezték:
Elnök úr van kérdése?
Csak egy: mit kell tennem?

Már ha értitek<#wave>

A Béna.

Her Laca
Eszembem sincs rendre utasítani Mikit
De ahogy régen sem (visszanézheted) beszéltünk ilyen témáról, úgy most minek elkezdeni. Mindenkinek van véleménye ezekrõl, de a barátdág kedvéért jobb azt megtartani szvsz. Ha arról írna élménybeszámolót,hogy milyen volt az elsõ élménye egy csajjal egy szavam se lenne😊

A kezdetek kezdetén megegyeztünk, hogy nem lesz téma a politika. Én anno repültem wart olyan gyerekkel is, akinek hót ellenkezõ világnézete volt. És mégis segítettük egymást. De politikáról egy qrva szót nem szóltunk. Azt szeretném, ha ez így maradna.

Másrészt a videók az egy más tészta. Viszont olyan hozzászólás is törölve lett itt már, amelyek egy bizonyos I. vh-ús õrvezetõ mûvébõl idéztek. Most meg egy olyan rendezvényt reklámoz valaki, amelyen egy olyan ember is részt vett és támogatott, aki remélem, hogy a börtönben rohad meg. (GY F-rõl van szó.) Az már a dolog külön szépsége, hogy mindkét hozzászólást ugyanaz az ember tette. A Mein Kampf-ost is, és a mostanit is. Azt hittem eddig, hogy Gy. F. és a bajuszos õrvezetõ rajongói köre között nincs átfedés. De tévedtem, nagy a világ állatkertje, és úgy látszik alacsony a kerítés.

Én azt javaslom, hogy a topik békéje érdekében töröljük a vitatott hozzászólást, és minden ehhez kapcsolódót is - beleértve ezt is -, és tartsuk magunkat az általunk lefektetett szabályokhoz. Köszönöm!
akit érdekel, hogy a d-day hogyan lett politikai ügy, az itt nézzen körül:
http://www.jovonk.info/2011/09/30/tuntetes-tonkreteve-d-day-kilove
V Domino

Én megértettem,mit akart a srác kifejezni.Gondolj bele te is,aztán rájössz.

Nehogy már itt valaki rendre utasítsa a másikat,hogy milyen képeket tehet be,ha nem sért mást,meg hogy törölje.
Én meg követelem a gitáros videók törlését,meg a sok off hsz törlését,mert engem meg az sért ebben a topicban.

Off vége

R.I.P. White Europe

Ha valaki tudna segíteni az x52-es "felélesztésében", akkor azt megköszönném.