IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
A legegyszerübb erö allamilag a fiatalsagot megtalalni ,hiszen a fiatalsagban rejlenek a nagy dolgok .
"Neveld öket sajat maguk ellen es tied a hatalom felettük ,törd meg az öntudatukat es ferditsd el a multjukat ,Majd maguk fogjak sajat magukat elnyomni es neked csak szüretelned kell ."
A legegyszerübb ,allami szervezeteken belül hatekonykodni .Rendörseg -honvetseg stb .Persze ehhez el kell lehetetleniteni a fiatalsagot az ugynevezett szabad munkas eletben es kenyszeriteni kell öket hogy ,allami szervezetekhez csatlakozzanak .Persze ott sem kell megadni nekik a jo megelhetes lehetöseget csak annyit ,hogy biztonsagba erezzek magukat a kiszolgaltatottsagon belül .Mind a mai napig .Csakhogy eltelt ezer ev es nem igazan ertik a polgarok sehol a nagy Földkereken .
Valojaban Nem tudjak ,hogy mit is Tesznek Cselekednek !!! .
Mert a beszed magaban jelentektelen de az ezt követö cselekedet hullam katasztrofat okoz mindenütt .
köszönöm a figyelmet !!!
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
A legeredményesebb éjszakai vadász 110 essel 121 légi gyõzelem asszem.
De ha virtuális példaképet akarsz akkor Karvaly. Szerintem úgy kb mindegyikõnket lelõne a 110 esével😊 War on személyesen láttam,amint egymaga 4 enemi (humán) vadászt dogolt le. Kérdeztem ,hogy kell e segíteni,mire mondta,hogy á hagyjam csak. Karvi az hihetetlen 110 essel.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A 110-esek fõleg Lengyelországban és 40-ben Franciaország felett, Oroszországban és amíg 43-ban a 4motorosok kíséret nélkül repültek akkor tudtak csak eredményesek lenni.De persze sok függött a pilótától is.Pl.Eduard Tratt "a legnagyobb"(Tölgyfalombos Lovagkereszt, 38 gyõzelem) õ a legeredményesebb romboló pilóta.De ha vkit érdekel még írhatok errõl, csak most kezdõdik az SBK, hajrá Checa.😊
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Manõverezõ légiharcban egyszer lõttem le egy vadászt 110-el, a fickó csak az ágyúk elõtt tépkedte, semmilyen magassági manõvert nem végzett. Egyedül volt, kísérõ nélkül, humán pilótával. Minden egyes alkalommal eltaláltam amikor a cikkbõl a cakkba vágta a gépét, aztán egy idõ után tüzet fogott és felrobbant.
www.pcpilot.hu
Ugyan nem értek hozzá, de szerintem ezek ellen a vadászok ellen nem igen játszik a 110-es.
Persze lehet, hogy használható vadászok ellen is de én nem tudom, talán majd a többiek.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Volt egy riport egy emberrel régebben. Többszörös milliomos és van egy valag (~20 körül) gyereke. Tanyán laknak, boldogok és szarnak a világra. Az öreg úgy kezdte, hogy vett egy bikát. Felnevelte, eladta, az árából vett kettõt. És így tovább.
Igen is vissza kell valahogy állítani a munka becsületét és a fiatalokkal meg kell értetni, hogy nem csak diploma létezik a világon, mert még néhány év és bölcsészeket meg mûvelõdésszervezõket fogunk vacsorázni mert más nem lesz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Egyébként én csak annyit tennék hozzá, hogy aki sünözik az majd akkor is sünözzön amikor pofánvágják a kocsmában, betörnek hozzá, ellopják az autóját vagy csak szimplán leszúrják a kedvenc családtagját.
Mijki kiszállt.
Másrészt pedig állandóan tolja a kurusinf-ós híreket meg linkeket, amivel semmi bajom, de ha valakinek lenne, akkor támogatnám, hogy moderáljuk... Ennyi.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Makkmindegy kire voksolsz,az lesz kormányon akit kormányra akarnak ültetni😄
A politika nem úgy mûködik ahogy azt a jónépnek elmesélték.
Had idézzek egy rövid sztorit:
Közvetlenül megválasztása után Obama bácsit beinvitálták egy sötét irodába ahol levetitették neki a Kennedy gyilkosságot egy korában soha nem látott kameraállásból,majd megkérdezték:
Elnök úr van kérdése?
Csak egy: mit kell tennem?
Már ha értitek<#wave>#wave>
A Béna.
De ahogy régen sem (visszanézheted) beszéltünk ilyen témáról, úgy most minek elkezdeni. Mindenkinek van véleménye ezekrõl, de a barátdág kedvéért jobb azt megtartani szvsz. Ha arról írna élménybeszámolót,hogy milyen volt az elsõ élménye egy csajjal egy szavam se lenne😊
Másrészt a videók az egy más tészta. Viszont olyan hozzászólás is törölve lett itt már, amelyek egy bizonyos I. vh-ús õrvezetõ mûvébõl idéztek. Most meg egy olyan rendezvényt reklámoz valaki, amelyen egy olyan ember is részt vett és támogatott, aki remélem, hogy a börtönben rohad meg. (GY F-rõl van szó.) Az már a dolog külön szépsége, hogy mindkét hozzászólást ugyanaz az ember tette. A Mein Kampf-ost is, és a mostanit is. Azt hittem eddig, hogy Gy. F. és a bajuszos õrvezetõ rajongói köre között nincs átfedés. De tévedtem, nagy a világ állatkertje, és úgy látszik alacsony a kerítés.
Én azt javaslom, hogy a topik békéje érdekében töröljük a vitatott hozzászólást, és minden ehhez kapcsolódót is - beleértve ezt is -, és tartsuk magunkat az általunk lefektetett szabályokhoz. Köszönöm!
http://www.jovonk.info/2011/09/30/tuntetes-tonkreteve-d-day-kilove
Én megértettem,mit akart a srác kifejezni.Gondolj bele te is,aztán rájössz.
Nehogy már itt valaki rendre utasítsa a másikat,hogy milyen képeket tehet be,ha nem sért mást,meg hogy törölje.
Én meg követelem a gitáros videók törlését,meg a sok off hsz törlését,mert engem meg az sért ebben a topicban.
Off vége
R.I.P. White Europe