IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Compare-t néha meg szoktam nézni... :))))))))
Si vis pacem, para bellum.
Meg a torpedóvetõ is.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
"German interest" bekezdésben:
http://en.wikipedia.org/wiki/Fiat_G.55
Ami a techikai adatokat illeti, hajtómû ugyanaz, a G.55 kicsit nehezebb, de a szárnya pl sokkal nagyobb felületû mint a meszáé. Ezzel alkalmasabb lehet az energiaharcra, nagy magasságú repülésre. Mint a Ta gépek késõbb.
Megnéztem a Compare-ban is (ezt szoktad használni?) ott is az jön ki, hogy ha Corner Speeden köröztök, a G.55 akkor is lefordulja a G-6 -ot.
Szal igen, a digók jó gépet kalapáltak össze. :)
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
http://en.wikipedia.org/wiki/Hans-Joachim_Jabs
http://www.luftwaffe39-45.historia.nom.br/ases/jabs.htm
Azt a részt érdemes elolvasni, ahol nappal szembekerült 6 Spittel 1944-ben köztük Geoffrey Page-el, a 2.link képein éppen az egyik Spitet vizsgálgatja.;)
Wolfi és Tobzos együttküszködése XD
Ez a gép az EADS piros 7-es messer-je, eredeti DB motorral és spanyol Buchon törzzsel, lezuhant már egy párszor.Nem szeretem az ilyen öszvér gépeket, mert ráfogják hogy eredeti, de inkább ezek törjenek mint a szín eredeti gépek.

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
1946 valamelyik patch-e kompatibilissé teszi a játékot win 7 64 bit-el?
Na szóval rezeg a léc ,nagyon rezeg. Pedig imádom ezt a szart amúgy:)
De tegnap elindítottam a játékot (vasárnap volt ugyi) és multiban angelus térképen összesen ha voltak 4 en. Ez viccnek is rossz:) Dogpályákat meg unom. Arról ábrándozom,hogy nagy 10-20 fõs kötelékben támadjuk Angliát ,bomberek,vadászok,jó 1-2 órás küldetésben,taktikázva stb. De még egy retkes missiót sem lehet csinálni evvel a retekkel. Na kihõbörögtem magam:))
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Megvettél egy halom hardvert, ami kell a virtuális repüléshez. Joy, Track IR stb. Megcsináltad a Track clip pro-t házilag.
Van egy bivaly erõs géped, ami még évek múlva is felveszi a harcot bármilyen programmal, amit egy átlagfelhasználó használ.
Miért bontanád el?
Ami már megvan, az kenyeret nem kér, a tiéd. Legfeljebb elcsomagolod, a Track Ir-t, meg a joyt, ha már nincs kedved repülni, berakod a szekrénybe, az nem beszél vissza, nem firkál a falra, de ha mégis kedved szottyan repülni, akkor ott van, nem kell újra kajtatni érte.
Félre ne érts, nem okoskodni akarok.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Itt az eredeti szöveg, aki tud jól angolul az legyen szíves és javítson már ki ha hülyeséget írtam.:)
Used Bf 109's high over an enemy airbase to bait the Soviet fighters. As the fighters scrambled, he slipped in behind them at treetop level and shot them down on takeoff. His nickname means "Red Hair", or more correctly, "Carrots". KIA 4 August, 1941 in aerial combat with an LaGG-3 of the 145th Fighter Aviation Regt., flown by Kapitan Aleksandr Zaytsev. Schaschke was killed when he struck the dash at impact (Source: Black Cross, Red Star). Magnus, 22 victories. Bowers/Lednicer, 20 victories. One known victory, a Hudson into the North Sea on 12 June, 1941, 100 km west of Texel. NOTE: SIG Norway reports Schaschke as "POW 4 August, 1941, making an emergency landing at Schongui as a result of battle damage. His R/O, Uffz Michael Widtmann, WIA". Aircraft identification also by SIG Norway.
http://www.aircrewremembrancesociety.com/Kracker/LuftwaffeGermanPilotsS.html
régóta nem repülök és a cod is egy nagy f**, nem most lesz belõle mûködõ játék
lehet a joyt is eladom, foglalja itt a helyet
GOOBY, pls
Na, meg is rendeltem a CD-t, mégpedig innen. Ma délután találtam a linket, emilben megkérdeztem, hogy van e az üzletben. Már válaszoltak is, hogy van. Imádom az ilyen üzleteket!
07a - Century Child (2002)
07b - Century Child (2002) (2008 Finish Edition)
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Elméletileg, lehet ,hogy ma jön a patch. Nem is tudom milyen szót kellene írnom az "elméletileg" helyett.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Imádom a legot :)
Amúgy hozzátenném, hogy én még 16 évesen is leültem legozni... :)
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..