IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bakker, akkor ha nem lövöm le szemberepülésnél, akkor csak elmenekülni tudok?

Compare-t néha meg szoktam nézni... :))))))))

Si vis pacem, para bellum.

Érdekes lehetett az 1750 lovas változata.
Meg a torpedóvetõ is.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

LeonSilver
Juppppi. Holnap itt is a CD.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
Jó gép az, DB 605 van abban is. Wiki azt írja tesztelték a németek is, G-4 mesza és A-5 ellen, és nagyon jó gépnek tartották, gyártani is akarták, de ez késõbb meghiúsult (meszát egyártani egyszerûbb volt).

"German interest" bekezdésben:
http://en.wikipedia.org/wiki/Fiat_G.55

Ami a techikai adatokat illeti, hajtómû ugyanaz, a G.55 kicsit nehezebb, de a szárnya pl sokkal nagyobb felületû mint a meszáé. Ezzel alkalmasabb lehet az energiaharcra, nagy magasságú repülésre. Mint a Ta gépek késõbb.

Megnéztem a Compare-ban is (ezt szoktad használni?) ott is az jön ki, hogy ha Corner Speeden köröztök, a G.55 akkor is lefordulja a G-6 -ot.

Szal igen, a digók jó gépet kalapáltak össze. :)

www.pumaszallas.hu

Másodjára szívat le egy G-55, de lazán, én G6-ban voltam. Rám emelkedik, és lefordul. Ennyivel jobb a csávó, vagy a digóknak sikerült ennyire jó gépet eszkábálniuk anno?

LeonSilver
Én krómot.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
Nem sem szokta a videót beszúrni, lehet a böngészõ a ludas? Én Operát használok...

www.pumaszallas.hu

Azt használtam és mégsem. Na mindegy köszi.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Ty. Leon

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

LeonSilver
Pedig nekem betette. Használjátok ezt?

Mindegy ott van az45833 hsz alatt Küszködés címen LOL

LeonSilver
http://www.youtube.com/v/Mzcx1CTYtcM&version=3

Már én is jártam így.Fórum hiba lehet, én a videót ugyan nem látom, de a reklám blokkoló jelzi hogy ott van és jelzi hogy lehetne blokkolni a videót.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Hans-Joachim Jabs:
http://en.wikipedia.org/wiki/Hans-Joachim_Jabs

http://www.luftwaffe39-45.historia.nom.br/ases/jabs.htm
Azt a részt érdemes elolvasni, ahol nappal szembekerült 6 Spittel 1944-ben köztük Geoffrey Page-el, a 2.link képein éppen az egyik Spitet vizsgálgatja.;)

Miért nem jelenik meg a video beszúrás után????

http://www.youtube.com/watch?v=Mzcx1CTYtcM

http://www.youtube.com/v/Mzcx1CTYtcM &version=3
Wolfi és Tobzos együttküszködése XD

Fejlõdésnek ára van :) Szerinted engem hányszor puttyogtattak le, mire megtanultam értelmesen célozni a lövészekkel?? :) Legalább gyakorlod a bármilyen szögbõl történõ felszállást :D
Ez király.:)
Ez a gép az EADS piros 7-es messer-je, eredeti DB motorral és spanyol Buchon törzzsel, lezuhant már egy párszor.Nem szeretem az ilyen öszvér gépeket, mert ráfogják hogy eredeti, de inkább ezek törjenek mint a szín eredeti gépek.

LeonSilver
<#eljen><#eljen><#eljen>

nagyon utálom õket, de ma leszedtem egyet, gyönyörû rácsapás volt, ahogy a nagykönyvben megvan irva. Aztán rámjött egy mustang, amit Miki leszedett rólam igy túléltem:) Még 2 másik gépet is leszedtem de azokat nem éltem túl és erre a 3 gyõzelemre jutott úgy 10-15 halál. De hát mazohisták meg skizók vagyuk<#vigyor2>

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Sanyo
Hülyeségeket beszél. :)

www.pcpilot.hu

Szerintem e böngészõd van úgy beállítva, hogy kilépéskor törli a sütiket. Innen kezdve nincs mit megjegyezzen az SG.

Jó, mert most akarok win 7-re váltani, de a microszop hivatalos kompatibilitás vizsgáló oldala szerint nem menne rajta.
Her Laca
Nem kell hozzá semmi ,tökéletesen megy win7 64 biten.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Szevasztok!

1946 valamelyik patch-e kompatibilissé teszi a játékot win 7 64 bit-el?
Her Laca
Dehogy értelek félre:) Csak ahogy telnek a hónapok,és nem találom értelmét bekapcsolni a vasat ,lévén alig játsszák a játékot ,nincs társaság,egyedül meg dogpályán unalmas,na szóval telnek a napok ,hónapok és lassan azt veszem észre,hogy már nem is érdekel a dolog. Itt áll egy halom vas,és semmi értelme. És ugye nem az a problémám,hogy nekem nem fut jól,komolyan mondom,full full beállításon röcc nélkül mindenhol,hanem az,hogy másoknak nem és ezért nem jönnek. Szóval elhatároztam,hogy ha ezek a fiúk nem csinálnak valami ütõset ,lassan fél évre rá ,hogy kiadták,akkor inkább szögre akasztom a botot . Úgy érzem ,nem ezt érdemli meg az Il2 es közösség ,ha meg a fejlesztõk így gondolják,hát lelkük rajta.Lassan ,mit lassan ,jószerivel már csak a mobilomon netezek,akkor meg minek álljon ebben a pénzem. Ha majd évek múltán meg mégis jó lesz és kedvet kapok hozzá ,hát veszek másik cuccot hozzá.
Na szóval rezeg a léc ,nagyon rezeg. Pedig imádom ezt a szart amúgy:)
De tegnap elindítottam a játékot (vasárnap volt ugyi) és multiban angelus térképen összesen ha voltak 4 en. Ez viccnek is rossz:) Dogpályákat meg unom. Arról ábrándozom,hogy nagy 10-20 fõs kötelékben támadjuk Angliát ,bomberek,vadászok,jó 1-2 órás küldetésben,taktikázva stb. De még egy retkes missiót sem lehet csinálni evvel a retekkel. Na kihõbörögtem magam:))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

acidrain
Komolyan nem értelek Laca.

Megvettél egy halom hardvert, ami kell a virtuális repüléshez. Joy, Track IR stb. Megcsináltad a Track clip pro-t házilag.
Van egy bivaly erõs géped, ami még évek múlva is felveszi a harcot bármilyen programmal, amit egy átlagfelhasználó használ.

Miért bontanád el?
Ami már megvan, az kenyeret nem kér, a tiéd. Legfeljebb elcsomagolod, a Track Ir-t, meg a joyt, ha már nincs kedved repülni, berakod a szekrénybe, az nem beszél vissza, nem firkál a falra, de ha mégis kedved szottyan repülni, akkor ott van, nem kell újra kajtatni érte.

Félre ne érts, nem okoskodni akarok.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Sokan át tudják szerintem érzeni ennek a Schaschkénak a sorsát. Nem tudom figyelmesen elolvastátok-e, de õt is egy Zajcev szívatta le. :-)))
Ja a 109-es elírás a szövegben!

Õ Gerhard "Ryzhyy" Schaschke Hptm ha jól értelmezem, akkor azt csinálta, hogy berepült egy orosz reptér fölé nagy magasságban és amikor az orosz vadászok riadóstartoltak õ zuhanásba vitte a gépét és a felszálló vadászokat leszedte.:)
Itt az eredeti szöveg, aki tud jól angolul az legyen szíves és javítson már ki ha hülyeséget írtam.:)

Used Bf 109's high over an enemy airbase to bait the Soviet fighters. As the fighters scrambled, he slipped in behind them at treetop level and shot them down on takeoff. His nickname means "Red Hair", or more correctly, "Carrots". KIA 4 August, 1941 in aerial combat with an LaGG-3 of the 145th Fighter Aviation Regt., flown by Kapitan Aleksandr Zaytsev. Schaschke was killed when he struck the dash at impact (Source: Black Cross, Red Star). Magnus, 22 victories. Bowers/Lednicer, 20 victories. One known victory, a Hudson into the North Sea on 12 June, 1941, 100 km west of Texel. NOTE: SIG Norway reports Schaschke as "POW 4 August, 1941, making an emergency landing at Schongui as a result of battle damage. His R/O, Uffz Michael Widtmann, WIA". Aircraft identification also by SIG Norway.

http://www.aircrewremembrancesociety.com/Kracker/LuftwaffeGermanPilotsS.html

PhantomAss
köszi, már eladtam az enyémet
régóta nem repülök és a cod is egy nagy f**, nem most lesz belõle mûködõ játék
lehet a joyt is eladom, foglalja itt a helyet

GOOBY, pls

LeonSilver
ufftápig :p

Na, meg is rendeltem a CD-t, mégpedig innen. Ma délután találtam a linket, emilben megkérdeztem, hogy van e az üzletben. Már válaszoltak is, hogy van. Imádom az ilyen üzleteket!

Az sg fórum miért nem jegyzi meg az accountomat? Hiába pipálom be, hogy bejelentkezve marad, akkor sem marad pedig a sütik nincsenek letiltva.

Csak abból gondolom, hogy az volt a készítõ urak utolsó kommunikációja , hogy pénteken már ne várjuk hétvégén még teszt..ezért bátorkodtam..<#alien>

LeonSilver
Én nem értek hozzá és nem szeretnék marhaságot venni ajándékba, ezért kérdezem, hogy a kettõ album között mi a különbség??

07a - Century Child (2002)
07b - Century Child (2002) (2008 Finish Edition)

Her Laca
Fórumon írták?

mijki
Ez a tehetségem. :D

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Szegíny Mijki, te mostanában nem tudsz jót csinálni..<#nevetes1>de állítom , hogy rendesen kipörgeted a hozzászólásokat másokból, önkéntelenül is.
Elméletileg, lehet ,hogy ma jön a patch. Nem is tudom milyen szót kellene írnom az "elméletileg" helyett.

Ha úgy látod, hogy olajat ereszt a spit, akkor ne hogyj a szemednek, és pumpáld addig, amíg bírod :) Sokáig tud még úgy repülni :)
hogy annyira ne legyen off, jövök a zerstöreres élménybeszámolómmal, elõször is megváltoztattam a nicknevem olyan béna vagyok ezekkel a gépekkel, spit vs-en 410-el lekaptam egy spitet 4k ról zuhanófékkel zuhanva, aztán megfüstöltem egy mustangot ami lelõtt. Afrika felett 110-essel ellõttem egy spit motorját aki motor nélkül is utolért és lelõtt. (na ezért jó h nicket változtattam addig is). aztán ju 88 c-vel repültem, és mig levelstabi be volt nyomva és elmentem kajálni, az ai lelõtt egy spitet nekem. Aztán felmentem rcafra, ott lelõttem 200 méteren repülõ ki 84-et aminek nem volt energiája, mert nemrég szállt fel, spitet akit megfüstöltem, megpróbált eltüzni, de követtem reptérig, meg egy jó rácsapásból egy dogoló szuperratát. De mindehez olyan jó 30 szor biztosan leszedtek. Ja és a szuperratát nem hatja meg ha szembõl meglövöm, 2 szer is túlélte és lelõtt még utána.

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Her Laca
Ha a héten nem jön pöccs( Szepy ezért szét minuszollak:XD ) akkor lehet eladom a TR -t. Ha addig nem találsz szólj rám. De akkor lesz egy G940 is ,meg lehet egy gtx580. Unom a várakozást.

Most nyáron szerettem volna szétszedni az egyik legomat (ezüstnyíl) és átalakítani kamionná, de sajnos nem maradt rá idõ, mert túl sok fröccs termett a bokorban, és hát ugye azt pusztítani kell :)

Imádom a legot :)
LeonSilver
Persze, én is. De itt a mögöttes mondanivaló a lényeg ;)

LeonSilver
Én meg 47 évesen is, az unokámmal ;)

Az, hogy kinek milyen zene jön be, teljesen egyéni. Nyilván ennek az alulmutált Bieber gerkõcnek a zenéje nem téged céloz meg mint célközönség. Mindemellett a srác mögött elég erõs és kurvajó menedzsment áll. Innentõl kezdve meg el lesz adva.

Amúgy hozzátenném, hogy én még 16 évesen is leültem legozni... :)
Nemtom Leon, én akkor is tudtam, hogy a DireStraits isteni zene, mikor ezek a Zsé kategóriás elöadók sehol se voltak..

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..