IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Töltikézi már nektek?
Zpogi
Köszi,igen. Hála az égnek az még menni fog 😊

Vogel
Jobbulást! És tudsz repülni? Nekem az év elején a dupla ujjtöréssel nem sikerült.

Zpogi
<#smile> Köszönöm.

Pedig a muffok néha veszélyesek. Annál már csak a mirrha nevû balzsam veszélyesebb...

Si vis pacem, para bellum.

LeonSilver
Tudod. Ami késik ... az a MÁV.
Jobbulás bajtárs!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Zpogi
Volt már dolgom vele jó párszor,de az még sose harapott meg.<#miaz>

A muffal jobban jártál volna...

Zpogi
Ott maradt egy autó alatt emelés közben...

LeonSilver
Mit tettél? Valami harapós muffot vizsgáltál?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Zpogi
Bizomány!

Én meg jól eltörtem az ujjamat.<#lama>

acidrain
Este Hirig!<#taps>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Zpogi
Kijött a pöccs!!!! LINK

LeonSilver
Ez se kutya....

+1

Az elsõ kislány öröme láttán nálam is eltörött az a bizonyos mécses...

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

LeonSilver
Az eddigi, krumpli fej és egyéb idióta linkjeid, képeid most meg lettek bocsátva Mijki! Ne játszd el 😉

Jaja, szép. Van egy olyan, mikor a kutya úgy örül, hogy a farka csóválja az egész ebet 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

data.hu

2Gb-ig feltölthetsz, de ha olyan akkor zippeld be és védd le jelszóval, mert kereshetöek az oldalon a feltöltések.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Zpogi
Hát,ez itt az....

Igazából akkor fogod átérezni,ha lesznek saját gyerekeid.

fecska
valaki tud valami jó fájlmegosztót? csináltam felvételt, 1.5 giga

mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

CoD-ben találkoztam vele.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

VO101Tom
Csak elmélet. Utána persze repkedés lehet, de az már nem a tanfolyam részeként.

www.pumaszallas.hu

Megkaptam privátban, köszönöm

Zpogi
<#eljen><#worship>

Elfelejtettem a jelszavát a ts szervernek.
A cím megvan. 87.229.103.3:9987
Gyakorlat is lesz? Mert ha elmélet akkor elég ha linuxról megyek fel.

VO101Tom

www.pumaszallas.hu

igy jártál<#eplus2>
Egyébként, minden ugyanugy maradt, akkor ma 6-tól képzés?

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

fecska
de kabbe alámvágsz azzal hogy pösti vagy 😊

Nohab
Ráérsz még megvenni.
Ja kérdezem én is, van valaki aki Pesti és van olcsó x52-je?

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Egy osztrák srác, ha a ded1-en találkoztál vele. Ha nem, akkor nem tudom😊 Sima IL-2 vagy bughalmaz CloD?
fecska
Nincs valakinek óccsóért x52-je?

csak nekem nem jeleníti meg a képeket??
Ó, ez csak a tiszti kimenõruha golyóálló változata...

Willenbrock
Ennyi plecsnije még talán Brezsnyev elvtársnak sem volt😊

Az biztos , hogy a mell találat nem lenne hatásos.
Just the mozambik drill.<#alien>

V Domino
Ezek se szarral gurítanak:

Egy kis kontraszt:

R.I.P. White Europe

VO101Tom
Akkor a visual Effects-et vedd le mediaumra. Ha esetleg High-on van. Ha most is ott van, akkor nincs több tippem 😊
A high-med effects közt nincs sok különbség, a low viszont nagyon rossz (semmi találatot nem jelez), arra ne válts.

www.pumaszallas.hu

Persze, azt a 2 MB-ot gondolod? Mert azt igen. De már azon is gondolkodtam,hogy nem-e a 11.9-es driver xaraxik. Megnézem -már csak vasárnap- a 11.8-at is. Hátha az lesz a gond.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

VO101Tom

www.pumaszallas.hu

Valszeg ez is egyik hibája a patch-nek?

De viccen kívül. Csak lövés közben száll el. Eddig ez nem volt.

Sanyo
Ez a gaz britek ármánykodása. 😊

www.pcpilot.hu

De basszus csak lövéskor fagy ki? Amikor már ott ül a reviben 100%-ban?

VO101Tom
Launcher.exe sokszor szokott lefagyni, a füvet kapcsold ki. Állítólag a fagyások több mint a feléért ez felel. A beta tesztelgetésének egyik célja megtalálni ezeknek a fagyásoknak az okát.

www.pumaszallas.hu

Mia fasz van ezzel a xarral? Most meg a sztyeppérõl áltam le a launcher exe baja miatt. Biz' isten kibaszom ezt a xart.

V0101Tom valószinüleg õ lehet az. Kicsit lekövettem a srácot a csatorna fölött. Jól nyomta, de nem tudott kitérni elõlem :-) Egy tipussal mentünk, csak bohóckodtunk.

Most a sztyeppén ott volt Pogi is.

VO101Tom
Clod? Ott repül egy srác ilyen néven, asszem osztrák a gyerek. A származása magyar csak, õ nem beszél magyarul.

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
hátha érdekel vkit, 21 30.kor duna tv: végsõ visszaszámlálás
láthatunk néhány tomcat-et 😊

GOOBY, pls

Nem ismert valaki Attila nicknevü játékost?