IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Bár azért a kukiskodást abba kéne hagyni, mindhármunk részérõl.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
de én most elmegyek inkognítóba egy kicsit (úgy egy két év) repülök offline sokat és majd ha fasza leszek akkor jönnek hozzám, megha megkomolyodok, akkor részt vehetek képzéseken is, meg közös dogon stb.
Fecska kiszáll!
PS.: Remélem 1-2 év múlva ugyan olyan szeretettel fogadtok mint legelõször, és köszi mindenkinek a segítséget, Tomnak külön köszönet, aki szinte az alapoktól megtanított repülni, pedig nem is ismert, és semmi köze nem volt hozzám!
Köszi mindenki! sziasztok!
A bal kezemen a mutató ujjam tört el 😞,sajnos nem jó nõ volt az oka,hanem az a rohadt kapkodás,ami a fõnökömet jellemzi.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
valaki lenne szíves nekem az új patch-bol egy madox.dll.-t küldeni faucet kukac freemail.hu ra küldeni
elöre is köszönöm
CloD: érdekes, nekem kb. 50% max.FPS (most 180 körül van) javulást hozott a pöcs, igaz, enyhén (de nem zavaróan) visszább vettem a grafikát.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.smart-bus.hu
Máskor vigyázz hol felejted az ujjad. Csak nem valami jó csaj vonta el a figyelmedet?<#wink>#wink>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Töröld a fájlokat és próbáld újra.
www.pcpilot.hu
Dirt2? Hogy jön ide a Dirt2?
www.pumaszallas.hu
Nagyon szép ha fullon vam de a többi stim. Optimalizálatlan fércmunka
Kíváncsi leszek rá, mindenesetre jól hangzanak, amiket írt, és ha azokon felül az új video engine tényleg "minimum 50% fps növekedést fog okozni", az nagyon sokat daobna rajta.
www.pumaszallas.hu
Viszont a felhõk tök jók, csak eléggé sokat levesz az fps.-bõl.
(szerk. ja, nem. Ez csak a lista, hogy min dolgoznak most)
www.pumaszallas.hu
De ha már letörölted, akkor mindegy.
www.pumaszallas.hu
www.pcpilot.hu
ebbõl egyhamar nem lesz játszható dolog szvsz
amúgy a konfigom:
i5 2500k~4ghz, 4gb ram, gtx560ti, win7 64
GOOBY, pls
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pcpilot.hu
gyakorlatilag egy állókép London
le is töröltem amúgy, asszem idén már nem szórakozom vele
GOOBY, pls
Mellément a "9"-es kolléga.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
ha igen, már törlöm is le a játékot
ennyire mág akkor sem szaggatott mikor kiadták 😊
ez lenne a peccs?
GOOBY, pls
www.pcpilot.hu
Csinálj egy integrity scan-t,az visszaállítja az utolsó hivatalos patch-re,ha ez után nem kezdi el letölteni,akkor indíts rá a játékra,nekem is így sikerült.