IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Máskor vigyázz hol felejted az ujjad. Csak nem valami jó csaj vonta el a figyelmedet?<#wink>#wink>
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Töröld a fájlokat és próbáld újra.
www.pcpilot.hu
Dirt2? Hogy jön ide a Dirt2?
www.pumaszallas.hu
Nagyon szép ha fullon vam de a többi stim. Optimalizálatlan fércmunka
Kíváncsi leszek rá, mindenesetre jól hangzanak, amiket írt, és ha azokon felül az új video engine tényleg "minimum 50% fps növekedést fog okozni", az nagyon sokat daobna rajta.
www.pumaszallas.hu
Viszont a felhõk tök jók, csak eléggé sokat levesz az fps.-bõl.
(szerk. ja, nem. Ez csak a lista, hogy min dolgoznak most)
www.pumaszallas.hu
De ha már letörölted, akkor mindegy.
www.pumaszallas.hu
www.pcpilot.hu
ebbõl egyhamar nem lesz játszható dolog szvsz
amúgy a konfigom:
i5 2500k~4ghz, 4gb ram, gtx560ti, win7 64
GOOBY, pls
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pcpilot.hu
gyakorlatilag egy állókép London
le is töröltem amúgy, asszem idén már nem szórakozom vele
GOOBY, pls
Mellément a "9"-es kolléga.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
ha igen, már törlöm is le a játékot
ennyire mág akkor sem szaggatott mikor kiadták :)
ez lenne a peccs?
GOOBY, pls
Csinálj egy integrity scan-t,az visszaállítja az utolsó hivatalos patch-re,ha ez után nem kezdi el letölteni,akkor indíts rá a játékra,nekem is így sikerült.
Si vis pacem, para bellum.
Jobbulás bajtárs!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Si vis pacem, para bellum.