IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca

Ez van írva.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

mijki
Nekem is ugyan ez.<#falbav>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

nem elég forró a víz? <#crazya>
Her Laca
Azért ez vicces ,hogy ha a steam nem mûkszik akkor nem reppenhetek ofline.

Miki. Neked mûködik?
Ha a barátokat akarom megnézni azt írja,hogy nem lehet kapcsolatot teremteni a steam szerverekkel.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

mijki
Nekem is akart patchelni tegnap, akkor nem éri meg?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
No a steam -al valami gond van.

Ez a videó is már valszeg volt itt, de van rajta egy kis érdekesség.A vidin 4:55-tõl Hurricane Mk.IID-k láthatóak!Ezeket a Hurri-kat 2 db. 40 mm-es Vickers S ágyúval szerelték fel és a 6. század repülte õket.Ezek a gépek súlyos veszteségeket okoztak az Afrika Korps jármû és tank állományában, azonban õk is olyan súlyos veszteségeket szenvedtek, hogy a század pilóta állománya 1-2 fõ kivételével teljesen kicserélõdött.Hogy ezen veszteségeket mennyi idõ alatt szenvedték el, azt nem tudom, mert nem emlékszem rá, de azt hiszem az El Alamein-i csata idõszaka alatt, ha vkit jobban érdekel a dolog, az bátran nézzen utána.:)
A Hasegawa régen kiadott egy isteni MK.IID Hurrit is.
http://www.youtube.com/v/QvYvy3fKcM8&version=3

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Úgy érzed, rá is érvényes a régi bölcsesség?

- Mi a legjobb az or@lis szexben?
- Az a pár perc csönd...

Si vis pacem, para bellum.

mijki
Véletlen volt naaa :D

Ez a Rebeka milyen népszerû...<#duhos2>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

mijki
http://www.youtube.com/v/PtXZwdwgnSA&version=3

LeonSilver
OFF

Srácok, ezt muszáj betennem ide. Úgy érzem ebben minden benne van, amit a barátság jelenthet.

‎- A barátom nem jött vissza a rohamból, Sir. Kérek engedélyt kimenni, és megkeresni õt.
- Nem engedélyezem - mondta a tiszt - Nem akarom, hogy kockáztasd az életed egy olyan emberért, aki valószínûleg halott.
A katona ennek ellenére kiment, és egy óra múlva maga is halálosan megsebesülve, halott barátjának tetemét cipelve tért vissza. A tiszt dühöngött:
- Mondtam, hogy halott. Most aztán mindkettõt elvesztettem. Mondd, volt annak valami értelme, hogy kimenj, és becipelj egy holttestet?
- Ó, persze, hogy volt, Sir - válaszolta a haldokló - Amikor megtaláltam, még élt. És azt mondta nekem: "Jack, biztos voltam benne, hogy értem jössz."

http://hu.wikipedia.org/wiki/Anthony_de_Mello

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

acidrain
AMD vs Intel?
Részemrõl AMD, nem zavar, hogy lassabb.
Az Intel számomra nem nyújt annyival többet, hogy megérje megvenni, ráadásul pocokméreg drága.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

V Domino
Ne offolj baze...:-)

R.I.P. White Europe

mijki
http://www.youtube.com/v/jICJ6FrQ8K4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

mijki
Nagyon megható, szép videó az StG2-tõl.

A 16 éves magyar srác most kérte meg a 42 éves ( kétgyermekes ) barátnõje kezét. A gyerek szüleit avval nyugtatgatta az egyik kommentelõ, hogy :
"Furcsa lehet a szülõknek,hogy a menyük egyidõs veluk.De vigasztalodjanak:a legjobb levesbe öreg tyúk es friss répa kell."
Her Laca
"Nem akarok neked teszteket linkelni, mert azokkal úgysem nagyon foglalkozol! :D"

tesztek? Ha tesztekre hallgatok akkor lebutított grafikával ippenhogy eltámolyog kedvenc programom:XD
Mottóm! 100 fps éééééééééés tovább London fölött fuuuull maxon:)

PhantomAss
na így van, mind1 csak jó legyen
(hülye amd :))

GOOBY, pls

Her Laca
Én meg azt mondom,hogy nekem aztán mind1:) A lényeg hasítson a Clod, ammeg nálam hibátlan:)

Ugyan Uram, messze vagyunk a vitától! :) Az, hogy a júzer szenved, az a magam példájából is kiindulva 99%-ban júzer error! :))) Ez sok év tapasztalata...

( a ház oldalát én a helyedben nem nagyon venném le... a por egy idõ után randa dolgokra képes! :) )

www.smart-bus.hu

Ennyi..

PÉLDA! 1680x1050-ben ( nem is nagy felbontás ) 10%, vagyis 2(!!) fps különbség van egy i7 980X és egy PhenomII x4 970 közt. Az egyik 200000.-Ft, a másik kb 40-45000.-Ft! :))

www.smart-bus.hu

PhantomAss
igazából nekem mindegy, meg az egy dolog hogy a tesztek mit mondanak, és egy másik dolog hogy látom mit szenved a procival
akkora hûtõ van rajta gyárilag mint egy ház, és olyan hangos terhelés alatt mint egy porszívó
mikor megláttam az i5 gyári hûtõjét én sem hittem igazából hogy az alkalmas a hûtésre, de nálam a gép oldala is le van szedve és még így sincs szinte semmi hangja
na, szal nem vitatkozni akarok, csak nekem rossz tapasztalataim vannak a vörös oldallal, ennyi

GOOBY, pls

Ár érték arányban (közepes szintig) szerintem alapból az AMD nyer...szinte mindig. De ha nem, az sem baj.<#nevetes1> Celeronok óta én így tapasztalom.

Azonos körülmények közt ( felbontás, vga, ram, MHz, driverek, tapaszok, stb ) szinte zéró a különbség azokban a játékokban, ahol vga limit van, vagyis ahol magas beállításokon magas szûröket használnak.

Ha gondolod keresek tesztet ami ezt igazolja mondjuk ArmA2 alatt is. :)

Nekem is intel rendszerem van, tehát nem az amd õrület mondatja ezt velem! :) Sõt, nekem a büdös életben nem volt még amd rendszerem! :)) Viszont, ha nem szimulátoroznék, és úgy kéne gépet összeállítanom, akkor inkább vennék egy jobb ár/érték aránnyal rendelkezõ amd konfigot, a különbségen pedig vagy erõsebb vga-t, vagy ssd-t! :)

www.smart-bus.hu

PhantomAss
na mondjuk ebben nem értünk egyet :)
albérlõtársam gépe ugyanaz mint az enyém, csak nála egy négymagos phenom van (meg nem mondom melyik, 3.5-ön ketyeg gyárilag ha jól emlékszem és vmi black edition)
videokártya, oprendszer, a winyó is ugyanaz, nála ddr2 ram van =4giga 1066-os), nálam ddr3 1333-as
minden játékban rosszabbul teljesít, a minimum fps-ek néhl jóval elmaradnak az enyémtõl
na, nem akarok flémelni, elég annyi hogy néha volt egy kis kicsapongás részemrõl at amd felé, de nekem szimpatikusabb az intel

GOOBY, pls

Nem akarok neked teszteket linkelni, mert azokkal úgysem nagyon foglalkozol! :D Minimum fps terén pár százalékos eltérések vannak normális ( full HD ) felbontáson... az meg hulla mindegy, hogy 150, vagy 180 fps-ed van...

Ergo aki nem játszik FSX-l, vagy valami hasonló cpu gyilkos szimulátorral, annak pénzkidobás az i5k. Jobban jár, ha a különbözeten inkább erõsebb vga-t vesz.

Az a vízhûtésnek nevezett valami komoly tuning mellett elveri a legdrágább léghûtéseket, plusz jóval kevésbé terheli az alaplapot, plusz jóval kisebb helyet takar el. Cserébe pár ezressel drágább csak... :)

Mivel a gyári hûtõket elég sokan szinte azonnal kukázzák, így bizony elég jó húzás volt ezzel csomagolni a Bullt. Nagy mennyiségben jóval olcsóbban megkapják, így mindenki jól jár... :)

www.smart-bus.hu

Her Laca
Solt komám:) Nem vitázva a megállapításaiddal,de bizony az SB (fingom nincs miért) jobb játékokban, mint az elõtte lévõ bármely gyárto,bármely procija. A Bullal kapcsolatban nem akarok állást foglalni, majd az idõ eldönti. Mondjuk az a vízhûtésnek nevezett valami max kedvcsinálónak jo szvsz:) Bár okos húzás az tény.

Arról nem beszélve, hogy mondjuk a minket ( szimulátoros réteg ) nem nagyon érintõ vga limites játékokban ott vagyunk ahol eddig is, vagyis egy szint felett a cpu erõ már nem számít, így gyakorlatilag mindegy, hogy egy PhenomII, egy Bull, vagy egy i5k ketyeg a gépben.

A másik ami azért nem elhanyagolható szempont, hogy az árazása valahova az i5k és az i7k közé esik majd az FX8150-nek. Ergo 65000.-Ft körül kapunk majd egy olyan cpu-t, amihez csomagolnak egy Corsair H70 szintjét tudó asetek kompakt vízhûtést. Ezt, ha külön akarnánk megvenni a tuninghoz, akkor kb 22000.-Forintot kéne otthagynunk.

Vagyis gyakorlatilag egy PhenomII X4 980BE áráért kapunk egy Bullt. Aki valami régi kütyürõl, vagy akár valamilyen két magos cpu-ról vált, annak ez bizony komoly alternatíva... pár évig megint nem kell a gépéhez nyúlnia...

( én mondjuk a Q9550-rõl nem fogok váltani, mert értelmetlen lenne )

www.smart-bus.hu

Régebben volt egy link itt, ahol magyar Messzerekrõl volt adatbázis, lajstromszámok, festések, stb., de sehogy sem találom.
Nem rémlik valakinek, merre lehet az oldal?

Ott a pont.
Az AMD-k sebessége sosem érte el az adott kategóriájú Intelt. Alacsonyabból is kihozta azt a teljesítményt. Szerintem nem csak nekem rémlik az az idõszak, amikor az AMD proci száma nem a saját órajelet, hanem a kategóriatársnak tekintett Intel órajelét jelentette, aminél az AMD minimum 20%-al alacsonyabban ketyegett.
Az ár-érték aránya viszont mindig a legjobbak között volt. ("Pentium teljesítmény Celeron áráért")
A többi meg már csak szimpátia, márkahûség, és fabatka kérdése.

EZ a hozzászólás jól rávilágít a dolgokra. ( utolsó elõtti mondat a lényeg )

www.smart-bus.hu

mijki
Mi az Péter még mindig nem vagy suliba? Hoho?

Egésznap RCAF-on szárnyalsz? Így nem csoda, hogy fejlõdsz!<#hehe>

VO101Tom
Erre a bulldózerre pont nem írják sehol, hogy innovatív és újszerû lenne, csináltak egy jól hangzó nyolc magosat, aminél a lebegõpontos számolásokon két-két mag osztozik. Renderelésnél biztos qrva gyors lenne, játéknál nem. Én csak tegnap olvasgattam utána (jelenleg is AMD ketyeg a gépben), de engem nem gyõzött meg, valszeg a PC-s korszakomban elõször, a következõ Intel lesz (ha a rohadékok nem szállnak el az áraikkal ezek után :) )

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
;)

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ezzel a progival le lehet: WM Downloader 3.0.0.9 released. Load-al betölltöd az wmv-ket, majd astart-al lementi. Valós idõben tölt, ahogy a film megy, szal azért lesz olyan lassú.
http://www.mini-stream.net/

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Persze ,hogy eljön.nem is kell sokat várnod erre szerintem. Már tavaly is mondtam,hogy jól csinálod, és azóta biztosan sokat fejlõdtél.
Lehet már nem is tudnálak 1vs1 ben lelõni.
Magam részérõl én már nem is szeretek bobozni,hiába ,öregszik az ember a reflexeim is kopnak , a szemem is rosszabbodik,no meg keveset foglalkozom a dologgal. A CLOD azért is tetszik ,mert inkább a repülésen a taktikán van a hangsúly,mint közelharcon,sokkal jobban kell figyelni a gépet ,mit hogyan állítgatunk,már megelégszem avval is ha egy jól ülõ találatot beviszek ,utána hagyom is a delikvenst menjen leszállni.

igazad van, erõs volt, tényleg el kell valahol kezdeni:) Meg kezdõszerver, van külsönézet, ikon stb... Amúgy én is tisztában vagyok vele hogy nem vagyok a legjobb és jópáran megesznek reggelire, MÉG....<#eplus2> Eljön még az én idõm<#taps> Enyhe versenyszellem is szorult belém, de azthiszem az még egészséges:)

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Her Laca
Nincs is avval semmi baj,ha szerinted TE vagy a legjobb ,legügyesebb.
Valahol olvastam,hogy nem nagyon találni olyan vadászpilótát az életben,aki ne ugyan ezt tartaná magáról. Csak nem szép lehülyézni másokat. Mondjuk pl annó amikor dogoltunk veled és Mikivel,mert nagy volt az arc,na szóval ,hogy esett volna ha nemes egyszerûséggel lehülyézlek ?
Na ugye. :) Mindenki fejlõdik,fõleg a kezdetek után,ha van elszántságod és nem vagy alapvetõen fakezû akkor akár lehetsz te a legjobb is. Mint látható a 110 essel is fejlõdsz ,pedig egy hónapja kezdtél csak el foglalkozni vele.
Jelzem ,szerintem meg én vagyok a legjobb,csak néha szembesülök a szikár tényekkel:) (Pl ha Tommal dogolok:) )Bár azokat el szoktam hessenteni ,meg kitalálok rá magyarázatokat:XD

Csak szórakoztat a dolog:) Amugy igazából 110-essel nagyrészt az ilyen mások általi malõrökbõl szerzek gyõzelmet. Én csak azttudom, hogy pl zeróval mindig kerültem a szembelövést, meg nem frdulna a fejembe hasonló, ha csak nem elkerülhetetlen. De egy 110-es azért slkerülhetõ szembõl általában:) Amugy mostanábn sajt néven repülök fenn mert azért ugyanazt az eredményt nem hozom zerstörerrel mint az egymotoros gépekkel.
Amugy ja tudom enyhén szólva egoista vagyok, aminek megvannak a maga phszihés okai de az azthiszem végkép nem idetartozik, de nem tagadom szeretem a googleforditó szinkronhangjával magamat dicsértetni xD

Her Laca
Ez igen. Azt a mindenit. Az áldóját:) stb,stb ,stb.
Szerintem meg nem kell lehülyézni a kollegákat amúgy,nem lehet mindenki olyan tapasztalt vén róka mint te.<#ravasz1> Majd csak megtanulják õk is ,mit is kell csinálni:)Ha máshogy nem a saját kárukon.Persze ellened úgysem lesz esélyük:XD

Apropó. Még mindig mesterekmestere a neved a lobbyn?<#whatever>

110-essel rcafon ma leszedtem 7 gépet, kb 4 vagy 5 halálra. Szeretem mikor yakkal vagy zeróval bátran rezzenéstelenül repülnek szembe a 4 huszasommal meg a 2 mk 108-asommal, és ráadásul hiába lövik el esetleg az egyik motorom én ugyis hazamegyek valószinû:)))) Nekik fáj jobban<#boxer><#eplus2> azt is szeretem mikor a yakban már csak kiskala van és még beül mögém, és velem egy sebességre lasit mögöttem 100 méterre:) Ha a hülyeség fájna szerintem sokan falhoz vagdosnák magukat xDDDDDDD

Her Laca
Akartam mondani 2900:)

Miért nem lehet letölteni ezeket wmv-ket?

Her Laca
Innovációban szerintem elõrébb járnak,csak valami borzasztó szar az üzlet politikájuk. Mindig megjelennek valami újjal,elõre mutatóval,mint annó a HD 2600XT pl ,de mire valami ki tudta használni addigra elavult a dolog. Végül is sikerül mindig adniuk a szarnak egy sallert,ami ráadásul rájuk is fröccsen,és nehéz lemosni:)

PhantomAss
sztem az amd mindig is elmaradt az inteltõl erõben (ár-értékben voltak jó húzások, de én igazából sosem estem gondolkodóba hogy amd-t vegyek-e)
nagy hûtõ, zajos, melegszik, nem lehet húzni, stb, szóval számomra tipikusan ugyan az mint videokártyában az ati
nekem valahogy most is úgy tûnik hogy ez sem fogja megváltani a világot
az i5 2500k-t sima gyári hûtõvel fel tudom rángatni 4,3 körül, az meg bõven elég lesz még egy ideig mindenre
amikorra kellene a nyolc mag egy játékhoz (ettõl egyelõre nem kell tartani), akkorra már a bulldozer sem lesz sehol
szvsz

GOOBY, pls

Her Laca
Persze ,hogy nem kell leírni. Csak hát egy adott hardvert mindig a jelenlegi programokkal tud tesztelni az user ,és ezekben vérszegény ,hogy finom legyek. Bár abszolút meglehet,hogy egy jövõbe mutató fejlesztés,és majd egy ,másfél év múlva kezdi el megmutatni mit is tud, ismerve az AMD innovációját ez nem is elképzelhetetlen. Bár az alatt az idõ alatt az IT ipar valószínû nem fog várakozni,hogy megvárja mit is tud valójában:)Minden esetre jelen pillanatban nem sok értelme van foglalkozni vele,bár aki most akar gépet építeni és AMD-s rendszerben gondolkodik,annak alternatíva lehet.

VO101Tom
Hát ezek elég ismertek, én külön nem irkálnám le ezeket, de ha bármivel gondod van, ide begépeled, és azonnal írja is, hogy melyik rövidítés micsoda -angolul persze :)
net slang dictionary

Más. Nemrég többen is írták, hoyg a Duna Autonomián volt egy sorozat, a Magyar légierõ második világháború elõtti, és alatti történetérõl. A 4.részben 08:20-nál Tobak Tibi bá magyarázza az orrsegédszárnyat, emlékszel, amirõl TS-en beszéltünk. Tök jól látszik, hogy kézzel könnyedén nyitja-csukja.

Itt a sorozat egyébként:
1. rész: http://80.249.172.28/video/2009_06/10010013329911.wmv
2. rész: http://80.249.172.27/video/2009_06/10010013329926.wmv
3. rész: http://80.249.172.28/video/2011_41/10010013329933.wmv
4. rész: http://80.249.172.28/video/2009_07/10010013329940.wmv
5. rész: http://80.249.172.28/video/2009_07/10010013329947.wmv

www.pumaszallas.hu