IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most jöttem Repka Engl. Chanel szerójáról. Valami béta szeró. Lelövök egy hurrit, erre elszáll a szrver. Még ilyet!

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Eltalált?Alulról, alulról!😊

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Zpogi
Csak engem idegesít,hogy ezek a nyüves fejlesztõk állandóan a Sukhoi.ru fórumára irkálnak,ahelyett hogy a hivataloson tennék?

Feltettem ezt a kérdést az 1C-n is.LINK

VO101Tom
File menü, Go offline. Steam újraindul net nélkül, és játszol úgy...

www.pumaszallas.hu

mijki
Mert.<#nevetes1>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

LeonSilver
Itt az eredmény. Kicsit már leereszkedett a vörös köd, de oylan jó látni ahogy esik ez a nagy szar lefelé..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Mit miért?

Ok rájöttem offline módban elindítottam😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Miért is nem?

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Én most röppentem..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
Az egész steam áll, a weblapjuk sem hoz be cikkeket...

www.pumaszallas.hu

Dolgozom éppen 😊 Nálam ez rutin eljárás x éve steam fosásnál (2003 óta használok steamet 😊 ). Semmi baja nem lesz 😊 Olyan mintha újraraknád az egészet.
Her Laca
Neked mûködik a steam? Mert csak úgy nem törölgetnék😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

próbáld ki, hogy a steam gyökerében levõ .blob fájlokat - kettõ van (clientregistry, és valami update-es) - kitörlöd, és újra elindítod a steamet. Újra loginolnod kell, úgyhogy ne ijedj meg.
Her Laca

Ez van írva.

mijki
Nekem is ugyan ez.<#falbav>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

nem elég forró a víz? <#crazya>
Her Laca
Azért ez vicces ,hogy ha a steam nem mûkszik akkor nem reppenhetek ofline.

Miki. Neked mûködik?
Ha a barátokat akarom megnézni azt írja,hogy nem lehet kapcsolatot teremteni a steam szerverekkel.

mijki
Nekem is akart patchelni tegnap, akkor nem éri meg?

Her Laca
No a steam -al valami gond van.

Ez a videó is már valszeg volt itt, de van rajta egy kis érdekesség.A vidin 4:55-tõl Hurricane Mk.IID-k láthatóak!Ezeket a Hurri-kat 2 db. 40 mm-es Vickers S ágyúval szerelték fel és a 6. század repülte õket.Ezek a gépek súlyos veszteségeket okoztak az Afrika Korps jármû és tank állományában, azonban õk is olyan súlyos veszteségeket szenvedtek, hogy a század pilóta állománya 1-2 fõ kivételével teljesen kicserélõdött.Hogy ezen veszteségeket mennyi idõ alatt szenvedték el, azt nem tudom, mert nem emlékszem rá, de azt hiszem az El Alamein-i csata idõszaka alatt, ha vkit jobban érdekel a dolog, az bátran nézzen utána.😊
A Hasegawa régen kiadott egy isteni MK.IID Hurrit is.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Úgy érzed, rá is érvényes a régi bölcsesség?

- Mi a legjobb az or@lis szexben?
- Az a pár perc csönd...

Si vis pacem, para bellum.

mijki
Véletlen volt naaa 😄

Ez a Rebeka milyen népszerû...<#duhos2>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

mijki

LeonSilver
OFF

Srácok, ezt muszáj betennem ide. Úgy érzem ebben minden benne van, amit a barátság jelenthet.

‎- A barátom nem jött vissza a rohamból, Sir. Kérek engedélyt kimenni, és megkeresni õt.
- Nem engedélyezem - mondta a tiszt - Nem akarom, hogy kockáztasd az életed egy olyan emberért, aki valószínûleg halott.
A katona ennek ellenére kiment, és egy óra múlva maga is halálosan megsebesülve, halott barátjának tetemét cipelve tért vissza. A tiszt dühöngött:
- Mondtam, hogy halott. Most aztán mindkettõt elvesztettem. Mondd, volt annak valami értelme, hogy kimenj, és becipelj egy holttestet?
- Ó, persze, hogy volt, Sir - válaszolta a haldokló - Amikor megtaláltam, még élt. És azt mondta nekem: "Jack, biztos voltam benne, hogy értem jössz."

http://hu.wikipedia.org/wiki/Anthony_de_Mello

acidrain
AMD vs Intel?
Részemrõl AMD, nem zavar, hogy lassabb.
Az Intel számomra nem nyújt annyival többet, hogy megérje megvenni, ráadásul pocokméreg drága.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

V Domino
Ne offolj baze...:-)

R.I.P. White Europe

mijki

mijki
Nagyon megható, szép videó az StG2-tõl.

A 16 éves magyar srác most kérte meg a 42 éves ( kétgyermekes ) barátnõje kezét. A gyerek szüleit avval nyugtatgatta az egyik kommentelõ, hogy :
"Furcsa lehet a szülõknek,hogy a menyük egyidõs veluk.De vigasztalodjanak:a legjobb levesbe öreg tyúk es friss répa kell."
Her Laca
"Nem akarok neked teszteket linkelni, mert azokkal úgysem nagyon foglalkozol! 😄"

tesztek? Ha tesztekre hallgatok akkor lebutított grafikával ippenhogy eltámolyog kedvenc programom:XD
Mottóm! 100 fps éééééééééés tovább London fölött fuuuull maxon😊

PhantomAss
na így van, mind1 csak jó legyen
(hülye amd 😊)

GOOBY, pls

Her Laca
Én meg azt mondom,hogy nekem aztán mind1😊 A lényeg hasítson a Clod, ammeg nálam hibátlan😊

Ugyan Uram, messze vagyunk a vitától! 😊 Az, hogy a júzer szenved, az a magam példájából is kiindulva 99%-ban júzer error! 😊)) Ez sok év tapasztalata...

( a ház oldalát én a helyedben nem nagyon venném le... a por egy idõ után randa dolgokra képes! 😊 )

www.smart-bus.hu

Ennyi..

PÉLDA! 1680x1050-ben ( nem is nagy felbontás ) 10%, vagyis 2(!!) fps különbség van egy i7 980X és egy PhenomII x4 970 közt. Az egyik 200000.-Ft, a másik kb 40-45000.-Ft! 😊)

www.smart-bus.hu

PhantomAss
igazából nekem mindegy, meg az egy dolog hogy a tesztek mit mondanak, és egy másik dolog hogy látom mit szenved a procival
akkora hûtõ van rajta gyárilag mint egy ház, és olyan hangos terhelés alatt mint egy porszívó
mikor megláttam az i5 gyári hûtõjét én sem hittem igazából hogy az alkalmas a hûtésre, de nálam a gép oldala is le van szedve és még így sincs szinte semmi hangja
na, szal nem vitatkozni akarok, csak nekem rossz tapasztalataim vannak a vörös oldallal, ennyi

GOOBY, pls

Ár érték arányban (közepes szintig) szerintem alapból az AMD nyer...szinte mindig. De ha nem, az sem baj.<#nevetes1> Celeronok óta én így tapasztalom.

Azonos körülmények közt ( felbontás, vga, ram, MHz, driverek, tapaszok, stb ) szinte zéró a különbség azokban a játékokban, ahol vga limit van, vagyis ahol magas beállításokon magas szûröket használnak.

Ha gondolod keresek tesztet ami ezt igazolja mondjuk ArmA2 alatt is. 😊

Nekem is intel rendszerem van, tehát nem az amd õrület mondatja ezt velem! 😊 Sõt, nekem a büdös életben nem volt még amd rendszerem! 😊) Viszont, ha nem szimulátoroznék, és úgy kéne gépet összeállítanom, akkor inkább vennék egy jobb ár/érték aránnyal rendelkezõ amd konfigot, a különbségen pedig vagy erõsebb vga-t, vagy ssd-t! 😊

www.smart-bus.hu

PhantomAss
na mondjuk ebben nem értünk egyet 😊
albérlõtársam gépe ugyanaz mint az enyém, csak nála egy négymagos phenom van (meg nem mondom melyik, 3.5-ön ketyeg gyárilag ha jól emlékszem és vmi black edition)
videokártya, oprendszer, a winyó is ugyanaz, nála ddr2 ram van =4giga 1066-os), nálam ddr3 1333-as
minden játékban rosszabbul teljesít, a minimum fps-ek néhl jóval elmaradnak az enyémtõl
na, nem akarok flémelni, elég annyi hogy néha volt egy kis kicsapongás részemrõl at amd felé, de nekem szimpatikusabb az intel

GOOBY, pls

Nem akarok neked teszteket linkelni, mert azokkal úgysem nagyon foglalkozol! 😄 Minimum fps terén pár százalékos eltérések vannak normális ( full HD ) felbontáson... az meg hulla mindegy, hogy 150, vagy 180 fps-ed van...

Ergo aki nem játszik FSX-l, vagy valami hasonló cpu gyilkos szimulátorral, annak pénzkidobás az i5k. Jobban jár, ha a különbözeten inkább erõsebb vga-t vesz.

Az a vízhûtésnek nevezett valami komoly tuning mellett elveri a legdrágább léghûtéseket, plusz jóval kevésbé terheli az alaplapot, plusz jóval kisebb helyet takar el. Cserébe pár ezressel drágább csak... 😊

Mivel a gyári hûtõket elég sokan szinte azonnal kukázzák, így bizony elég jó húzás volt ezzel csomagolni a Bullt. Nagy mennyiségben jóval olcsóbban megkapják, így mindenki jól jár... 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Solt komám😊 Nem vitázva a megállapításaiddal,de bizony az SB (fingom nincs miért) jobb játékokban, mint az elõtte lévõ bármely gyárto,bármely procija. A Bullal kapcsolatban nem akarok állást foglalni, majd az idõ eldönti. Mondjuk az a vízhûtésnek nevezett valami max kedvcsinálónak jo szvsz😊 Bár okos húzás az tény.

Arról nem beszélve, hogy mondjuk a minket ( szimulátoros réteg ) nem nagyon érintõ vga limites játékokban ott vagyunk ahol eddig is, vagyis egy szint felett a cpu erõ már nem számít, így gyakorlatilag mindegy, hogy egy PhenomII, egy Bull, vagy egy i5k ketyeg a gépben.

A másik ami azért nem elhanyagolható szempont, hogy az árazása valahova az i5k és az i7k közé esik majd az FX8150-nek. Ergo 65000.-Ft körül kapunk majd egy olyan cpu-t, amihez csomagolnak egy Corsair H70 szintjét tudó asetek kompakt vízhûtést. Ezt, ha külön akarnánk megvenni a tuninghoz, akkor kb 22000.-Forintot kéne otthagynunk.

Vagyis gyakorlatilag egy PhenomII X4 980BE áráért kapunk egy Bullt. Aki valami régi kütyürõl, vagy akár valamilyen két magos cpu-ról vált, annak ez bizony komoly alternatíva... pár évig megint nem kell a gépéhez nyúlnia...

( én mondjuk a Q9550-rõl nem fogok váltani, mert értelmetlen lenne )

www.smart-bus.hu

Régebben volt egy link itt, ahol magyar Messzerekrõl volt adatbázis, lajstromszámok, festések, stb., de sehogy sem találom.
Nem rémlik valakinek, merre lehet az oldal?

Ott a pont.
Az AMD-k sebessége sosem érte el az adott kategóriájú Intelt. Alacsonyabból is kihozta azt a teljesítményt. Szerintem nem csak nekem rémlik az az idõszak, amikor az AMD proci száma nem a saját órajelet, hanem a kategóriatársnak tekintett Intel órajelét jelentette, aminél az AMD minimum 20%-al alacsonyabban ketyegett.
Az ár-érték aránya viszont mindig a legjobbak között volt. ("Pentium teljesítmény Celeron áráért")
A többi meg már csak szimpátia, márkahûség, és fabatka kérdése.

EZ a hozzászólás jól rávilágít a dolgokra. ( utolsó elõtti mondat a lényeg )

www.smart-bus.hu

mijki
Mi az Péter még mindig nem vagy suliba? Hoho?

Egésznap RCAF-on szárnyalsz? Így nem csoda, hogy fejlõdsz!<#hehe>

VO101Tom
Erre a bulldózerre pont nem írják sehol, hogy innovatív és újszerû lenne, csináltak egy jól hangzó nyolc magosat, aminél a lebegõpontos számolásokon két-két mag osztozik. Renderelésnél biztos qrva gyors lenne, játéknál nem. Én csak tegnap olvasgattam utána (jelenleg is AMD ketyeg a gépben), de engem nem gyõzött meg, valszeg a PC-s korszakomban elõször, a következõ Intel lesz (ha a rohadékok nem szállnak el az áraikkal ezek után 😊 )

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
😉

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ezzel a progival le lehet: WM Downloader 3.0.0.9 released. Load-al betölltöd az wmv-ket, majd astart-al lementi. Valós idõben tölt, ahogy a film megy, szal azért lesz olyan lassú.
http://www.mini-stream.net/

www.pumaszallas.hu