IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
Ezen hangosan röhögtem.
Apu, mi az a làbad között?
Az apa vàlaszol : az .. egy baba.
Màsnap az apuka felèbred ès làtja, hogy tiszta kèk a farka..
Erre a kislàny : elvertem, mert rossz volt. Felöltöztettem, levetkõztettem, felöltöztettem, levetkõztettem, egyszer csak leköpött na aztàn akkor hoztam a fakanalat...
ON:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Barna P - prop pitch (légcsavar állásszög)
Fekete T - Throttle (gázkar)
Piros M - Mixture (üza-levegõ dúsítás)
Világoskék W - Water (vízhûtõ)
Barna O - Oil (olajhûtõ)
Fehér A - Air (léghûtésû motor radiátor)
Lila S - Supercharger (sûrítõ fokozat váltás)
www.pumaszallas.hu
Lenne egy <#lama>#lama> kérdésem! A középsõ csúszka minek a helyzetét mutatja? (Amelyiknek piros a jelzése.) Már mindent(?) kipróbáltam, képtelen vagyok rájönni. propellerszög,gázkar,.....<#fejvakaras>#fejvakaras> (E4-rõl van szó.)
D9
Plusz még egy észrevétel,de ez inkább csak AMD tulajoknak szól. Még pedig az,hogy a Catalyst Control Center-ben lejjebb vettem az Anti Aliasing-ot Adaptív Multi-Sample AA-ról,Multi-Sample AA-ra.
Egyenlõre csak negyed órát teszteltem egy olyan szerveren ahol kb. 20-an voltunk,az fps javult és nem romlott a grafika minõsége. Ja és visszakapcsolgattam a dolgokat,az fps pedig olyan 40 körül volt.
De majd este még tesztelõdik valamelyik nagyobb létszámú szerveren.
Olyan %-os csúszka nincs, mint az il-2 ben volt, van egy érzékenység csúszka, ami 0-án nagyon érzékeny (!), 1-en nagyon lomha. Nekem 0.3-ra van állítva.
www.pumaszallas.hu
fõleg hogy a trackiremet és az x52-met is eladtam 😊
GOOBY, pls
a videoból is kiderül, hogy a kiadáskor nálam jó volt, és max beállításokkal futott, anélkül hogy buzeráltam volna akármit is
most kb fele olyan jól sem fut mint akkor, és nem leszek hajlandó mindenféle fájlokkal játszani, ha egyszer alapból jobban kéne mennie
márcsak azért sem, mert jelenleg nincs olyan játék ami ne futna full hd-ban maxon (metro2033, bf2, stalker, akármi)
adtam a játéknak fél év esélyt, de már nem igazán érdekel sajnos
ez egyre rosszabb lesz
GOOBY, pls
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
11.4-es Catalyst vann fenn, de csak azért, mert az 1946 az e fölötti catalyst verzióknál 6900-as széria esetén nem rajzolja meg a vizet, a víz helyén csak fû, és villogó kép van.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Nekem nem változott, de nem is lett rosszabb. Tiédhez képest szarabb gépem van, 2.8GHz X6 AMD, 8GB RAM, 1GB ENGTX560 Ti. London fölött magasan 60-on kiakad (vsinc be van kapcsolva), talaj közelében átlag 30 alá nem megy (hozzáteszem, Londont eddig csak az offline tesztek alatt láttam, online sosem repülünk idáig). TrackIR-t használok egyébként.
Amit legelsõnek ki kell törölni, az az intro.wmv. Sok krátyát 400 MHz-en lockol a lejátszás alatt, és a játék közben sem megy gyorsabban. Ki kell törölni, és ezzel a belépés is gyorsabb lesz, és a kártyák is mennek 800 MHz-en, vagy amennyin kell. A textúra méret is fölösleges original-on, mert 4048x4048 as jpg-ket használ még a pilótáknak is. Mindenhol. Agyrém. Azt lejebb veheted, a kabinon nem változtat semmit, a többi gépen meg akkor sem látod a változást, ha szoros kötelékben vagyok. Epilepszia szûrõt mindenképp ki kell kapcsolni, mert az szándékosan tesz bele képi hibákat, és kb 3x annyi erõforrást igényel (kiszámol 2-3 kép frame-et, azokat átlagolja, és utána rajzolja ki. Ezzel megelõzi a vibrálást, villanást. Ami mondjuk egy robbanásnál, lövésnél szarul is néz ki). Az SSAO-nak repülõgép szimulátorban nincs értelme, csak erõforrást zabál (szebb struktúrát ad a komplex modelleknek, hogy az összetartó éleknél kicsit sötétebbé teszi a textúrát. A repülõgépen, talaj épületein teljesen fölösleges, azok nem olyan bonyolult formák). Az effekteket meg akkor kell lejjebb venni, ha lövésnék akad vagy szaggat. Én a talajon spóroltam a legtöbbet, a shader és épületek száma le van véve minimumra (fû, utak, fák be vannak kapcsolva azért), majd ha optimalizálták visszatolom. De legalább addig is játszható. Mikro akadások továbbra is lehetnek benne, azokat nem szedték ki teljesen, online pedig nem próbáltam még (Pogiéknak nemtom mennyit fagyott tegnap).
www.pumaszallas.hu
nálam mindegy mit csinálok, mit veszek lejjebb, ugyanúgy szaggat kb
amikor kijött a játék fullosan futott, itt egy video:
video
most kb fél percet várnom kell hogy betöltse Londont (miután betöltötte a játékot és a pilótafülkében ülök, addig csak hang van), és utána is csak szaggat
GOOBY, pls
Si vis pacem, para bellum.
www.pumaszallas.hu
(pl quick mission-ben nem lehet az üzemanyagot állítani vagy felségjelzést választani, tudom nem nagy szám de akkor is)
ide kelleni fog még néhány peccs ahogy elnézem
ja, meg amikor kiadták nem szaggatott ennyire a gépemen, sõt azt kell mondjam szinte folyamatosan futott max grafikán, most pedig egy diafilm az egész pl London felett (a grafikát nem vagyok hajlandó levenni, optimalizálják a szarjukat, minden játék fut maxon)
majd ha azt olvasom a fórumokon hogy normálisan játszható a játék akkor felrakom újra
GOOBY, pls
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mivel tennap gyütt egy ezé' a következõre néhány fél évet még várni köll 😉
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
A szerver létrehozásnál meg kell adni egy nevet, de az gyakorlatilag lényegtelen, bármi lehet. Ugyanitt kiválasztod a játéktípust, majd a CREATE gomb után kiválasztod a küldetést. A LOAD-ra tenyerelve már tölti is pályát, a többiek meg csatlakozhatnak.
A Hyperlobby telepítés akkor kell, ha mások ellen is ki akarjátok próbálni magatokat (amit egyébként nagyon ajánlok, jó móka, de ha csak magatok repkedtek, akkor ez a direct csatlakozás a leggyorsabb).
www.pumaszallas.hu
A Hyperlobby-t letöltöd, regisztrálsz, belépsz, és indítasz egy hosztot, ahhoz tud az ismerõsöd csatlakozni. Persze neki is regisztrálni kell.
Ez a legegyszerûbb módja tudomásom szerint.
Nemrég kezdtem játszani az IL-2 1946-tal, abban kérek segítséget, hogy miként tudnánk egy ismerõsömmel privát szerveren játszani?Ha létrehoztam szervert,nevet kellett megadni, de ha csatlakozni akarok, akkor címet kér.
Tudtok megoldást?
Köszönöm!
Kristóf
Ha egy mód van rá, akkor ezt inkább egy chat szobában tárgyaljátok ki, ha szóban TS-en nem megy. Ez csakis rátok tartozik, én személy szerint nem vagyok kíváncsi a civakodásotokra.
Köszönöm, hogy megértettetek.
[email protected], 4GB DDR2, GTX460 kicsit húzva, game booster progi (kösz Tom).
Csatorna felett 1 vs 1, tiszta idõben.
1680x1050, fontos dolgok med, a többi low, árnyék, fû kikapcsolva.
High-on nem volt számottevõen jobb a kép.
Megjegyzem, mikrolag még mindig bõven van, de el lehet viselni.
Valamint London felett nem nagyon kell virgonckodni...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.smart-bus.hu
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Én így csinálom.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro