IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mijki
OFF:

Ez a World of Planes bitang egy jó játék lesz. Ha megnézitek 0:34-nél, a fóka pilótafülkéjén látszanak az esõ cseppek, meg úgy az egész szép lesz.

ON:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

VO101Tom
Én kilóméterekrõl is látom a gépeket, de igen, volt benne egy olyan bug, hogy amikor váltotta a modellek LOD-ját (level of detail), akkor kb 1-2 km távolságból eltûnt a gép, és csak közelebb érve látszott újra. Ez zavaró, és a hivatalos fórumon szóvá is volt téve. Ma délután viszont 1v1-eztem Clod-al, és ezt teljesen biztosan állítom, hogy már nagyon messzirõl (5-10km kb) látható az ellenfél, közeledve végig szépen követketõ, sehol nem tûnik el, és nincs akadás a LOD-ban sem.

Amit nézz meg, hogy a játék felbontása az a monitor natív felbontásán menjen, hogy a driverek a legfrisebbek-e (nVidia 280-as fölött legyen, ATI-t nem ismerem). Az élsimítás szebbé teszi a játékot, de olyan szépen, zokszó nélkül mossa bele a talajba a messzi gépeket, hogy el sem képzeled. Nekem il2-ben is ki volt kapcsolva. Randa tudom, de legalább látok messzire. A játékban állítható egyéb videó beállítás elvileg mindegy, hogy hol áll, a modell részletesség vagy a textúra részletesség, talaj shader, stb a látótávolságokat nem befolyásolja.

Ezeken kívül viszont más lehetõséged nincs, az már csalásnak számít.

www.pumaszallas.hu

értem, köszi.
Sanyo
Nézd meg ezt a videót, kis sebesség, fehér gépek és viszonylag közelrõl is könnyû szem elõl téveszteni:

A videót Menyus készítette, a pilóták folyamatosan rádióztak (a felvételen nem hallani), hogy merre van, látom, most nem látom, stb. Egy gyors, terepszínû gépet sokkal nehezebb észrevenni, fõleg földháttérben.

www.pcpilot.hu

üdv urak. az normális,hogy nagyon alacsony az észlelési távolság, pár száz méter. az életben is igy volt? ezt nem lehet javitani?
Na jól van srácok, úgy látom csak jó volt az a pöccs, mert mindenki repül, és senki nem fórumozik....
<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Si vis pacem, para bellum.

Hát, a T35-nél még ez is sokkal józanabb...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Off.Ha esetleg vkit érdekel, német több tornyú harckocsi, nem csak a szovjeteknek voltak ilyen páncélosaik.
http://planetarmor.com/forums/showthread.php?t=6786&page=11

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

DonZorro
Mostanában nem. Már kb egy éve nem repültem...

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

VO101Tom
nincs mit 😊

www.pumaszallas.hu

Köszönöm szépen a segítséget! 😊
VO101Tom
77-esek Team Speak-re, a VO101 szoba file transferbe. Te nem szoktad használni azt a TS-t?

www.pumaszallas.hu

DonZorro
Hogy hová tetted fel???

DonZorro
OK! Köszi...

Zpogi
Itt egy topik a Repka Steppe szerverérõl,elég érdekesnek tûnik.
LINK

VO101Tom
Figyu. Csináltam nekem jó múltkor egy skint. Némelyik szerveren nyafognak, hogy a fél megánál nagyobb custom skinnel repülõket bannolják. A TS VO101 szobába feltettem egy tömörített mentésû fájlt (és ezt a többieknek is mondom, akiknek skint csináltam) azokat használjátok.

www.pumaszallas.hu

DonZorro
Nem tehetek róla, de nekem nagyon tetszik a gép...

mijki
Volt már, de mindig mosolygok amikor dob pár keresztet 0:20-nál. 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

A sorozat névadó gépe újra repül. A köznönség valószínûleg a 2013-as MAKSZ-on láthatja elõször,a Zsukovszkij légibázison:

Zpogi
Bizony már zajlik az élet rendesen,úgy hogy itt a helyed közöttünk,már rég nem repültél velünk.
Jókat szoktunk dogolgatni Savassal meg Tommal általában,de egyre többen vagyunk magyarok.

V Domino
Good job.Ekkora élet van online?Akkor lehet kiprószálom én is a komoly 30 órás tapasztalatommal.😊

Átállítottam a felbontást,erre törölte az összes beállítást a játékban.Nem voltam ideges kicsit sem.

R.I.P. White Europe

Zpogi
Ma egy új jelenséggel találkoztam,játék közben leesik a videokártya ventijének a fordulata,csak akkor vettem észre amikor kiléptem a menübe és újra felpörgött...

Vogel
Meglepõen jó, mármint tenger felett 😄 120 FPS. Szárazpart felett játszhatatlan. De csak próbára tettem fel, il-2-nél maradtam offline.

Zpogi
Na megy a TS!

Zpogi
Itt egy link róla,elvileg már nem sokat számít.

Zpogi
Fent vagyok a Repkán talán a 2-esen,Stieppe map,Fullreal,vagyunk vagy 40-en 😊

Pogi versus veresek 6:0,erre dogolok a következõ áldozatommal,hát nem nekem jön egy majom messer 😞

VO101Tom
A pseudo-t ATi kártyákon kell bekapcsolni, a full screen kijelzéshez van köze, mivel nVidiám van, nem igazán foglalkoztam vele, hogy konkrétan mit csinál.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ja, akkor neked rohadt szaggatós lehet. Ezt az opciót asszem a 2. vagy 3. patchba már beletették, a Kegety néven futó srác javításai, amivel elõször sikerült játszhatóvá tenni a játékot. Az õ törését használják a mai napig a moddolt verziókhoz (csak offline mennek azok).

www.pumaszallas.hu

Mekem most a steam is szarakszik, az elõbb nem kapcsolódott, most meg nem hozza az ajánlatokat.

Lehet volt már de a video beállításoknál a full screen alatt a "Pseudo" az mit jelent?

Zpogi
Na már rájöttem,idézem:

T. Mindenki!

Kis gond van a szervergéppel a gépparkban, nekem azt mondták most, hogy még 20 perc kb és lesz szerver. Kis türelmet és elnézést.

Üdv: Sting

mijki
Nem.

Zpogi
Mi lett a Ts-vel,nektek mûködik?

Vogel
Hmm.. nekem nincs ilyen opció, h texture quality. Igaz korai warez verzióm van.

Köszönöm! <#eljen>

D9

VO101Tom
Igen.
Annak van original-high-medium és low fokozata. Az original az 4096 x 4096 pixeles képek... German pilot diffuse

www.pumaszallas.hu

highon van erdõ lowon
Vogel
Ez a texture quality?

VO101Tom
Textúra minõséget vedd le original-ról valami kevesebbre. Nem kell a 4048x4048 pixeles textúra...

www.pumaszallas.hu

mijki
OFF:

Ezen hangosan röhögtem.

Apu, mi az a làbad között?
Az apa vàlaszol : az .. egy baba.
Màsnap az apuka felèbred ès làtja, hogy tiszta kèk a farka..
Erre a kislàny : elvertem, mert rossz volt. Felöltöztettem, levetkõztettem, felöltöztettem, levetkõztettem, egyszer csak leköpött na aztàn akkor hoztam a fakanalat...

ON:

tudom csak drasztikusan romlik. és ami még furi,hogy amikor betölt a fülke és kinézek a szárnyra seszinü szürke kell pár másodperc mire megjön a festés,ez mi?
VO101Tom
M mint Mixture. Meszában nem mûködik, de ezek a jelölések minden gépben azonos jelentésûek.

Barna P - prop pitch (légcsavar állásszög)
Fekete T - Throttle (gázkar)
Piros M - Mixture (üza-levegõ dúsítás)
Világoskék W - Water (vízhûtõ)
Barna O - Oil (olajhûtõ)
Fehér A - Air (léghûtésû motor radiátor)
Lila S - Supercharger (sûrítõ fokozat váltás)

www.pumaszallas.hu

Sziasztok!
Lenne egy <#lama> kérdésem! A középsõ csúszka minek a helyzetét mutatja? (Amelyiknek piros a jelzése.) Már mindent(?) kipróbáltam, képtelen vagyok rájönni. propellerszög,gázkar,.....<#fejvakaras> (E4-rõl van szó.)

D9

VO101Tom
Én ezt használom nagy fájlmegosztásra.
http://www.4shared.com/

www.pumaszallas.hu

Zpogi
Szerintem az árnyékot ne kapcsold ki,inkább a füvet,mert amikor repkedsz vagy dogolsz,azt úgysem látod viszont az árnyék nagyon sokat dob rajta.

fecska
nem jó ez a data.hu mert csak a premi tagok tudjéák letölteni

a tegnapi hisztim lehet hülyeség volt részemröl. most állitgattam töröltem dolgokat (köszi tom) és highon minden kivéve erdõ,út, fû van árnyék nincs. fps 25-35 ez lehet nem is rossz.
fecska
Zpogi
Nálam nem fagyott többször,mint máskor,viszont a fákat very low-ra tettem a Buildings Amount-ot meg unlimited-rõl high-ra.

Plusz még egy észrevétel,de ez inkább csak AMD tulajoknak szól. Még pedig az,hogy a Catalyst Control Center-ben lejjebb vettem az Anti Aliasing-ot Adaptív Multi-Sample AA-ról,Multi-Sample AA-ra.
Egyenlõre csak negyed órát teszteltem egy olyan szerveren ahol kb. 20-an voltunk,az fps javult és nem romlott a grafika minõsége. Ja és visszakapcsolgattam a dolgokat,az fps pedig olyan 40 körül volt.

De majd este még tesztelõdik valamelyik nagyobb létszámú szerveren.

Úh. Bocsánat az elírásokért. Ez nem az én napom... 😊
Köszönöm. Ezeket én is megtaláltam, mg állítgattam is. Azt hottem van valami finomabb hangolás... Még egyszer köszönöm!