IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a World of Planes bitang egy jó játék lesz. Ha megnézitek 0:34-nél, a fóka pilótafülkéjén látszanak az esõ cseppek, meg úgy az egész szép lesz.
ON:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Amit nézz meg, hogy a játék felbontása az a monitor natív felbontásán menjen, hogy a driverek a legfrisebbek-e (nVidia 280-as fölött legyen, ATI-t nem ismerem). Az élsimítás szebbé teszi a játékot, de olyan szépen, zokszó nélkül mossa bele a talajba a messzi gépeket, hogy el sem képzeled. Nekem il2-ben is ki volt kapcsolva. Randa tudom, de legalább látok messzire. A játékban állítható egyéb videó beállítás elvileg mindegy, hogy hol áll, a modell részletesség vagy a textúra részletesség, talaj shader, stb a látótávolságokat nem befolyásolja.
Ezeken kívül viszont más lehetõséged nincs, az már csalásnak számít.
www.pumaszallas.hu
A videót Menyus készítette, a pilóták folyamatosan rádióztak (a felvételen nem hallani), hogy merre van, látom, most nem látom, stb. Egy gyors, terepszínû gépet sokkal nehezebb észrevenni, fõleg földháttérben.
www.pcpilot.hu
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Si vis pacem, para bellum.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
http://planetarmor.com/forums/showthread.php?t=6786&page=11
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
www.pumaszallas.hu
LINK
www.pumaszallas.hu
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Jókat szoktunk dogolgatni Savassal meg Tommal általában,de egyre többen vagyunk magyarok.
Átállítottam a felbontást,erre törölte az összes beállítást a játékban.Nem voltam ideges kicsit sem.
R.I.P. White Europe
Pogi versus veresek 6:0,erre dogolok a következõ áldozatommal,hát nem nekem jön egy majom messer 😞

www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Lehet volt már de a video beállításoknál a full screen alatt a "Pseudo" az mit jelent?
T. Mindenki!
Kis gond van a szervergéppel a gépparkban, nekem azt mondták most, hogy még 20 perc kb és lesz szerver. Kis türelmet és elnézést.
Üdv: Sting
D9
Annak van original-high-medium és low fokozata. Az original az 4096 x 4096 pixeles képek... German pilot diffuse
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Ezen hangosan röhögtem.
Apu, mi az a làbad között?
Az apa vàlaszol : az .. egy baba.
Màsnap az apuka felèbred ès làtja, hogy tiszta kèk a farka..
Erre a kislàny : elvertem, mert rossz volt. Felöltöztettem, levetkõztettem, felöltöztettem, levetkõztettem, egyszer csak leköpött na aztàn akkor hoztam a fakanalat...
ON:
Barna P - prop pitch (légcsavar állásszög)
Fekete T - Throttle (gázkar)
Piros M - Mixture (üza-levegõ dúsítás)
Világoskék W - Water (vízhûtõ)
Barna O - Oil (olajhûtõ)
Fehér A - Air (léghûtésû motor radiátor)
Lila S - Supercharger (sûrítõ fokozat váltás)
www.pumaszallas.hu
Lenne egy <#lama>#lama> kérdésem! A középsõ csúszka minek a helyzetét mutatja? (Amelyiknek piros a jelzése.) Már mindent(?) kipróbáltam, képtelen vagyok rájönni. propellerszög,gázkar,.....<#fejvakaras>#fejvakaras> (E4-rõl van szó.)
D9
Plusz még egy észrevétel,de ez inkább csak AMD tulajoknak szól. Még pedig az,hogy a Catalyst Control Center-ben lejjebb vettem az Anti Aliasing-ot Adaptív Multi-Sample AA-ról,Multi-Sample AA-ra.
Egyenlõre csak negyed órát teszteltem egy olyan szerveren ahol kb. 20-an voltunk,az fps javult és nem romlott a grafika minõsége. Ja és visszakapcsolgattam a dolgokat,az fps pedig olyan 40 körül volt.
De majd este még tesztelõdik valamelyik nagyobb létszámú szerveren.