IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Igen. De azért (nekem) Morricone a félisten. Persze "kicsit" elfogult vagyok, mert nagyon-nagyon szeretem ezeket a régi, úgynevezett spagettiveszterneket. Persze a többi filmzene is nagyon ott van a szeren, gondolj csak mondjuk A Profi fõ nótájára (Chi Mai)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

ÖÖÖ tudom hogy ez egy játék, méghozzá elég sok hibával.
Én D5-ös Stuka 20 miliseivel szoktam aprítani a BT-ket.😊
De ehhez a vashoz KV1 már keményebb "konzervnyitó" kellett, mondjuk 37 milis vagy ami a tuti 75 milis.Offline játszottam és G Stukával rácsaptam 4 KV1-re 6x eltaláltam õket hátulról abból 4x mindkét lövedék célba talált és meg sem kottyant nekik, egyet sem bírtam kilõni, bár én is hibás voltam, mert legtöbb lövésem a torony hátulját érte.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Nohab
Azért Õ is megér egy misét 😊
Her Laca
Lehet a felvétel nem adja vissza a remegést,azt se tudni mivel vette fel a track et.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

PLackó
Jó hír hogy a ClOD-hoz keresnek további munkaerõt (programozókat), tehát nem úgy tünik hogy be fog fulladni a project. Pedig kissé tartottam tõle, nem hiszem hogy túl nagy eladást sikerült eddig produkálniuk.

VO101Tom
Nem nem. lalanak igaza van, nem remeg a gép, Én is a célzás miatt linkeltem be, mert tény, hogy rohadt jól céloz a srác. de a gépével nincs minden rendben...

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Gondolom azért furcsa a srác ,mert nem használ tr-t és ahogy nézem mindig bekapcsolja a célzó nézetet. Amúgy csak jól lõ, de pl tr-el már nem lenne ilyen pontos.Én pl csak simán behajolok a revi elé nem váltok nézetet, ez kicsit nehezíti a dolgot, viszont élethûbb. No meg a ffb-s joy rángása sem célzáskönnyítõ dolog.Mindazonáltal semmi extra nincs M. X ben aszondom.Lõttem már le a csatorna fölött😊 És én béna vagyok mint köztudott. Csak annyit tudok javasolni srácok,hogy kitartás elvtársak,kitartás.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

mijki
OFF:

Majd megnézem akkor én is 😄

ON:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

off Mijki az 1.5 hoi 3 motherlandos patch-et próbáltad már? Sokat javítottak az ai. De tényleg. Azért sikerült szept. végére elfoglalnom Moszkvát,(Barbarossa kezdéssel vh.fokon) Ennek ellenére tényleg brutális,nagyon sokat kellett agyalnom..
on

Na jó, de Te is mindig a csalók közé tartoztál 😊
mijki
Nekem ez a kedvenc:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Valaki priviben legyen szíves leírni a 77-esek TS címét. Köszönöm.

LeonSilver
Apa a fiának:
- Fiam, valami el kell mondanom.
Én Csernobilban születtem.
A fiú búsan lehajtja a fejét.
- És tudnod kell még valamit: Anyád is Csernobilban született.
Majd a fiú lehajtotta a másik fejét is.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

mijki
OFF:

Fenn van a Win7! Jövök BF3! 😄

ON:

LeonSilver
Azzal sem. Komolyan. Ha levágom mind a két füled, nem látsz. A szemedre csúszik a sapka 😉

PhantomAss
persze hogy nem lát, csak kontaktlencsével 😄

GOOBY, pls

LeonSilver
Régen offoltam már 😄 szóval off.
Most mondja valaki, hogy nem Isteni, zseniális és utánozhatatlan a MESTER!!
(aki ilyet mond annak levágom mindkét fülét és megvakul. tényleg, tudtátok, hogy ha valakinek mind a két fülét levágják az nem lát?)

Persze csak óvatosan,mert pár embernek nem jött be.

Nekem tényleg segített, ha nem is olyan nagyon a Clod-ban, te tényleg nem placebo.Itt!

VO101Tom

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ja ja 😄

www.pumaszallas.hu

Vogel
A jó öreg 15milis 😄 7db Bt-7-est lõttem ki vele bellumon a 9-bõl.

lehet változtattak valamit, mert 2 szer sikerült, legutobb alapjátékkal néztem

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

VO101Tom
Nekem egyetlenegyszer sikerült T-34-est kilóni gépágyúval, offline teszteléskor függõlegesen rázuhantam a tetõpáncélra (G-6, Mk108), és a becsapódás elõtti pillanatban még láttam, hogy a tank elpukkan 😊

A szárnyágyús gépek csak "puha" célok ellen jók, az összetartás miatt sosem megy egy pontba ha földi célt lõsz. Az F-2-es kis 15 mm-ese viszont meglepõen szépen szedegeti a kis orosz tankokat.

www.pumaszallas.hu

il-2 egy játék és nem egy hiteles fegyverteszt, pl a p-39-el aminek 37-ese van az oroszok tankvadászkodtak, de a játékban nekem még nem sikerült egy panzer IV-est se kilõni vele

Ezen még nem is gondolkodtam, hogy átviszi-e a 20 mm-es a tetõpáncélt.😊Ha lesz idõm rámegyek a témára, D5-el kipróbálom Il-2-ben, egy kis fegyverteszt.😉

Köszi a tippet meg a segítséget mindenkinek srácok,most már tölti a steam nálam is.Kezdhetek Én is idegesgedni a CloD-on😮)

Na meg hogy mennyi lesz az fps és az akadás.

Off:Van egy csómó cuccum a régi gépembõl:mem,proci,vga,alaplap...
Valakit érdekel küldjön egy pü-t és irok neki részleteket.

Köszi
Én csak belenéztem a videóban, de szerintem Lalának igaza van.
Nekem a CloD-ban nem egy pontba hordanak a 20-asaim, hanem elég össze-vissza.
Ez meg itt elég Il-2-szerû.
(Lehet, hogy van ilyen opció is, nem tudom)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Vogel
Szerintem, ha csalna valaki azt nem teszi közzé a neten. Bár én nem nagyon repkedtem a cloddal, de il-2-ben nem lehetetlen amit csinál, sõt elsõre semmi különlegest nem láttam.

VO101Tom
Ez mondjuk jogos... én azt hittem a fix gunsight nézet miatt, de nem. Ott is remeg nagyon a kép...

www.pumaszallas.hu

Gyerekek!
Visszatérve Mr.X-re én is és a fiam is repült ellene, ill. vele egy csapatban. Már az elején kissé gyanús volt a gyerkõc. Most a videót nézve beigazolódott, amit gondoltam. Figyeljétek meg, hogy nagy kaliberrel lõve sem rezdül a revi, sem a gép. Túl simán köpködi a lövedékeket. Ami a nagy kalibernél nálam nem megy. Kissé hogy úgy mondjam rángat a gép.
Csak a véleményemet és a tapasztalatomat írtam le.
Ennyi.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

VO101Tom
Nohab. FOgadd el a friend invitationt BF3-ban.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
A gpu-ra én sem jöttem rá, én csak rakétáztam. 😊 Ezzel online sem repkedek, mert qrvaszar. De ez Bettlefield bakker, ez ilyen 😊
A Grafika viszont rohadt szép.

www.pumaszallas.hu

Vogel
Hát megbocsáss, de ez kurva szar. Most sem fogom fel, hogy lõ a gépágyúval a hossztengelyen kívüli szektorba a fegyver operátor. Kimozdul a fegyver csöve a gép síkjából, mint a Ka-50-é 😄

PLackó:köszi már veszem is.

VO101:köszi remélem összejön a dolog nekem is.
VO101Tom
Cím megvan?

www.pumaszallas.hu

Tom, Privi ment!

Si vis pacem, para bellum.

VO101Tom

www.pumaszallas.hu

Ez mûködik úgy néz ki. A Steam elfogadta az account-ot.

mijki
Lesz ma képzés?

A repülõs az kilõhette a t-34-est, de a szárazföldi gyalogságis az nem. Ezt mondom én is.
PLackó
Akinek gondja van a GetGamesel, szerintem próbálja meg a justflightot . azonos áron kinálják.

utálok 4 fps-el játszani<#duhos2>

6:15-nél milyen kobrát csinál a sukhoi!! 😄 Nagyon hangulatos...

www.smart-bus.hu

Amugy harmadszor próbálok a clodban egy dogolos kuik misönt elinditani, de állandóan csak anyi lesz hogy hangot hallok kép meg az istenért se jön be és ctr alt delettel be kell zárnom mert semmire se reagál. Valaki mással valami hasonló, és megoldás rá?

A tetõpáncéljuk csak 15 mm körül mozgott, és az angl 4 ágyus hurrit is csak a sivatag konzervnyitójának hivták, a 4 hispanoval a panzerek tetõpáncélját szétkapta.

mijki
De a Nimrod, szembõl lõtte a T-34-est ami döntött 45mm-s(?) páncél. Viszont, jön a csúnya vadászgép, és a tetõ páncélt lövi 400-500km/h + 3456 km/h = 3956 km/h-val repül a 20mm-s, a tetõ páncél kb. 20mm-s = sza** kapja. Esélye sincs szerencsétlennek. 😄

mijki

Azt mondjuk nem hiszem, hogy a száraztföldi csapatoknál eredményesen szerepelt volna a mg151/20-as, fõleg a t34-es ellen. Még a nimrod 40mm-ese sem volt képes elérni valami hatást a t34-es ellen. A 20mm-es, talán a bt, de abból is a koraiaknál lehetett eredményes.
De a 20 millis élõerõ ellen, vagy gyengén páncélozott hk ellen jó lehetett. Talán t60/70es ellen, vagy ba péncélkocsik ellen.