IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hú de fakó ez a Clod kérem,meg mintha valami erõs bétát tesztelnék...Élsímítás is érdekes.Néha hává lesz az fps?!
Én is...
Vogel
Il-2-rõl beszélek.

Tegnap 4-5 fagytam ki az ATAG szerveren pedig már a grass-t is kikapcsoltam.
Jó lenne ha megoldanák a launcher.exe kifagyást.

VO101Tom
Nem is volt szó optimalizálásról, én is sok helyen olvastam, hogy hiányolják ezt, de amikor már a beta kint volt, akkor is megmondták, hogy az új hang engine-t tesztelik és próbálják megtalálni az online játékoknál lévõ rendszeres fagyások okát.
Teljesítmény optimalizációról szó sem volt.
Az majd most jön -elvileg- az új video engine-el.

www.pumaszallas.hu

Hecker007
hát ez nem valami sok, azt hittem optimalizálják egy kicsit jobban a dolgokat :S

A valóságban biztos így volt. De én az Il-2-rõl beszéltem. :-) Ott egy Fóka pont úgy viselkedik két mk 103-mal, mint két mk 108-al.
Vogel
Mk103-mal szerintem jóval rosszabbul viselkedik a fóka, hiszen eleve gondolán van. Végsebesség vesztés a legmarkánsabb, a többirõl nem is beszélve.
A szárnybelibegés meg a szinkronizáció nehézségei miatt olyan amilyen. A mérnökök ezt nem tudták kiküszöbölni.

Én T-34-est EGYSZER kilõttem CR 42-sel Bellumon. A mai napig nem jöttem rá, hogy sikerült. :-))) Biztos valami bug.

Viszont sikerült T-34/85-öt kiszedni Do-335-el. Az Mk 103-as ágyúval, kb 30-40 fokos süllyedésben. Egy lövéssel kivitte. Megjegyzem egy így korrekt, az Mk 103 nagy torkolati sebességû 30 mm-es ágyú volt.

Próbáltam utána A8-as és A9-es Fókával is, azt is lehet Mk 103-al szerelni. Egy a gond vele: nagy sebességnél +500 km/h is iszonyúan rázza a gépet, tehát össze-vissza szórja a lövedékeket. (Do-335-nél nincs ilyen.) Egy elõnye van: ugyanúgy viselkedik vele a Fóka, mint az Mk 108-assal, pedig az Mk 103 a valóságban kb háromszor olyan nehéz volt.
Nohab
Nem nagyon, az E4-es végleges patch volt az utolsó.
Hecker007
Off:
itt csapatjátékra legfeljebb warokon számíthatsz, jah és készülj fel hogy a külföldi public szerók tele vannak rpg-zõ hülye gyerekekkel, amúgy jó kis hentek vannak IRAM szerver nagyon jó, ott még csapatjáték is van esténként
On:
Javult már valamit a ClOD vagy még mindig nagyon bugos, nem volt mostanában idõm rá sajnos :S

mijki
OFF:

Origin-en feltudtok venni nevem mijki ; email: [email protected]

Ui.: A BF3 hamarosan meglesz, és fõleg a csapatjátékra utaznék rá Conquest mapokon, nem frag hajhász vagyok. Imádtam BF2-ben az ellenség mögé lopódzó küldiket. 😄

ON:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Nocsak, Maggi újra nekiállt repülni? <#eplus2>

Eléggé érzi az elétartást. Meg tuti nem TrIR-el repül, a fejmozgása HatSwitch-es, mint nekem volt az il2-ben 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

LeonSilver
Igen. De azért (nekem) Morricone a félisten. Persze "kicsit" elfogult vagyok, mert nagyon-nagyon szeretem ezeket a régi, úgynevezett spagettiveszterneket. Persze a többi filmzene is nagyon ott van a szeren, gondolj csak mondjuk A Profi fõ nótájára (Chi Mai)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

ÖÖÖ tudom hogy ez egy játék, méghozzá elég sok hibával.
Én D5-ös Stuka 20 miliseivel szoktam aprítani a BT-ket.😊
De ehhez a vashoz KV1 már keményebb "konzervnyitó" kellett, mondjuk 37 milis vagy ami a tuti 75 milis.Offline játszottam és G Stukával rácsaptam 4 KV1-re 6x eltaláltam õket hátulról abból 4x mindkét lövedék célba talált és meg sem kottyant nekik, egyet sem bírtam kilõni, bár én is hibás voltam, mert legtöbb lövésem a torony hátulját érte.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Nohab
Azért Õ is megér egy misét 😊
Her Laca
Lehet a felvétel nem adja vissza a remegést,azt se tudni mivel vette fel a track et.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

PLackó
Jó hír hogy a ClOD-hoz keresnek további munkaerõt (programozókat), tehát nem úgy tünik hogy be fog fulladni a project. Pedig kissé tartottam tõle, nem hiszem hogy túl nagy eladást sikerült eddig produkálniuk.

VO101Tom
Nem nem. lalanak igaza van, nem remeg a gép, Én is a célzás miatt linkeltem be, mert tény, hogy rohadt jól céloz a srác. de a gépével nincs minden rendben...

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Gondolom azért furcsa a srác ,mert nem használ tr-t és ahogy nézem mindig bekapcsolja a célzó nézetet. Amúgy csak jól lõ, de pl tr-el már nem lenne ilyen pontos.Én pl csak simán behajolok a revi elé nem váltok nézetet, ez kicsit nehezíti a dolgot, viszont élethûbb. No meg a ffb-s joy rángása sem célzáskönnyítõ dolog.Mindazonáltal semmi extra nincs M. X ben aszondom.Lõttem már le a csatorna fölött😊 És én béna vagyok mint köztudott. Csak annyit tudok javasolni srácok,hogy kitartás elvtársak,kitartás.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

mijki
OFF:

Majd megnézem akkor én is 😄

ON:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

off Mijki az 1.5 hoi 3 motherlandos patch-et próbáltad már? Sokat javítottak az ai. De tényleg. Azért sikerült szept. végére elfoglalnom Moszkvát,(Barbarossa kezdéssel vh.fokon) Ennek ellenére tényleg brutális,nagyon sokat kellett agyalnom..
on

Na jó, de Te is mindig a csalók közé tartoztál 😊
mijki
Nekem ez a kedvenc:

mijki
Valaki priviben legyen szíves leírni a 77-esek TS címét. Köszönöm.

LeonSilver
Apa a fiának:
- Fiam, valami el kell mondanom.
Én Csernobilban születtem.
A fiú búsan lehajtja a fejét.
- És tudnod kell még valamit: Anyád is Csernobilban született.
Majd a fiú lehajtotta a másik fejét is.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

mijki
OFF:

Fenn van a Win7! Jövök BF3! 😄

ON:

LeonSilver
Azzal sem. Komolyan. Ha levágom mind a két füled, nem látsz. A szemedre csúszik a sapka 😉

PhantomAss
persze hogy nem lát, csak kontaktlencsével 😄

GOOBY, pls

LeonSilver
Régen offoltam már 😄 szóval off.
Most mondja valaki, hogy nem Isteni, zseniális és utánozhatatlan a MESTER!!
(aki ilyet mond annak levágom mindkét fülét és megvakul. tényleg, tudtátok, hogy ha valakinek mind a két fülét levágják az nem lát?)

Persze csak óvatosan,mert pár embernek nem jött be.

Nekem tényleg segített, ha nem is olyan nagyon a Clod-ban, te tényleg nem placebo.Itt!

VO101Tom

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ja ja 😄

www.pumaszallas.hu

Vogel
A jó öreg 15milis 😄 7db Bt-7-est lõttem ki vele bellumon a 9-bõl.

lehet változtattak valamit, mert 2 szer sikerült, legutobb alapjátékkal néztem

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

VO101Tom
Nekem egyetlenegyszer sikerült T-34-est kilóni gépágyúval, offline teszteléskor függõlegesen rázuhantam a tetõpáncélra (G-6, Mk108), és a becsapódás elõtti pillanatban még láttam, hogy a tank elpukkan 😊

A szárnyágyús gépek csak "puha" célok ellen jók, az összetartás miatt sosem megy egy pontba ha földi célt lõsz. Az F-2-es kis 15 mm-ese viszont meglepõen szépen szedegeti a kis orosz tankokat.

www.pumaszallas.hu

il-2 egy játék és nem egy hiteles fegyverteszt, pl a p-39-el aminek 37-ese van az oroszok tankvadászkodtak, de a játékban nekem még nem sikerült egy panzer IV-est se kilõni vele

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Ezen még nem is gondolkodtam, hogy átviszi-e a 20 mm-es a tetõpáncélt.😊Ha lesz idõm rámegyek a témára, D5-el kipróbálom Il-2-ben, egy kis fegyverteszt.😉

Köszi a tippet meg a segítséget mindenkinek srácok,most már tölti a steam nálam is.Kezdhetek Én is idegesgedni a CloD-on😮)

Na meg hogy mennyi lesz az fps és az akadás.

Off:Van egy csómó cuccum a régi gépembõl:mem,proci,vga,alaplap...
Valakit érdekel küldjön egy pü-t és irok neki részleteket.

Köszi
Én csak belenéztem a videóban, de szerintem Lalának igaza van.
Nekem a CloD-ban nem egy pontba hordanak a 20-asaim, hanem elég össze-vissza.
Ez meg itt elég Il-2-szerû.
(Lehet, hogy van ilyen opció is, nem tudom)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Vogel
Szerintem, ha csalna valaki azt nem teszi közzé a neten. Bár én nem nagyon repkedtem a cloddal, de il-2-ben nem lehetetlen amit csinál, sõt elsõre semmi különlegest nem láttam.

VO101Tom
Ez mondjuk jogos... én azt hittem a fix gunsight nézet miatt, de nem. Ott is remeg nagyon a kép...

www.pumaszallas.hu

Gyerekek!
Visszatérve Mr.X-re én is és a fiam is repült ellene, ill. vele egy csapatban. Már az elején kissé gyanús volt a gyerkõc. Most a videót nézve beigazolódott, amit gondoltam. Figyeljétek meg, hogy nagy kaliberrel lõve sem rezdül a revi, sem a gép. Túl simán köpködi a lövedékeket. Ami a nagy kalibernél nálam nem megy. Kissé hogy úgy mondjam rángat a gép.
Csak a véleményemet és a tapasztalatomat írtam le.
Ennyi.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

VO101Tom
Nohab. FOgadd el a friend invitationt BF3-ban.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
A gpu-ra én sem jöttem rá, én csak rakétáztam. 😊 Ezzel online sem repkedek, mert qrvaszar. De ez Bettlefield bakker, ez ilyen 😊
A Grafika viszont rohadt szép.

www.pumaszallas.hu

Vogel
Hát megbocsáss, de ez kurva szar. Most sem fogom fel, hogy lõ a gépágyúval a hossztengelyen kívüli szektorba a fegyver operátor. Kimozdul a fegyver csöve a gép síkjából, mint a Ka-50-é 😄

PLackó:köszi már veszem is.

VO101:köszi remélem összejön a dolog nekem is.
VO101Tom
Cím megvan?

www.pumaszallas.hu