IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Én D5-ös Stuka 20 miliseivel szoktam aprítani a BT-ket.😊
De ehhez a vashoz KV1 már keményebb "konzervnyitó" kellett, mondjuk 37 milis vagy ami a tuti 75 milis.Offline játszottam és G Stukával rácsaptam 4 KV1-re 6x eltaláltam õket hátulról abból 4x mindkét lövedék célba talált és meg sem kottyant nekik, egyet sem bírtam kilõni, bár én is hibás voltam, mert legtöbb lövésem a torony hátulját érte.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Majd megnézem akkor én is 😄
ON:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
on
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
- Fiam, valami el kell mondanom.
Én Csernobilban születtem.
A fiú búsan lehajtja a fejét.
- És tudnod kell még valamit: Anyád is Csernobilban született.
Majd a fiú lehajtotta a másik fejét is.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Fenn van a Win7! Jövök BF3! 😄
ON:
Most mondja valaki, hogy nem Isteni, zseniális és utánozhatatlan a MESTER!!
(aki ilyet mond annak levágom mindkét fülét és megvakul. tényleg, tudtátok, hogy ha valakinek mind a két fülét levágják az nem lát?)
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
A szárnyágyús gépek csak "puha" célok ellen jók, az összetartás miatt sosem megy egy pontba ha földi célt lõsz. Az F-2-es kis 15 mm-ese viszont meglepõen szépen szedegeti a kis orosz tankokat.
www.pumaszallas.hu
Érdekes fülke szerelési módszer
Hol is tudna a legjobban aludni egy igazi repülõs?
Hol is tudna a legjobban aludni egy igazi repülõs?II
Még ha nem is veszünk semmit(én sem szoktam) ennek a fickónak az Ebay-es oldalán, akkor is érdemes ide felnézni minden nap, mert sokszor nagyon jó fotókat árul.http://www.ebay.de/sch/macflly41/m.html?_trkparms=65%253A12%257C66%253A2%257C39%253A1%257C72%253A5023&rt=nc&_trksid=p3911.c0.m14.l1513&_pgn=1
Na meg hogy mennyi lesz az fps és az akadás.
Off:Van egy csómó cuccum a régi gépembõl:mem,proci,vga,alaplap...
Valakit érdekel küldjön egy pü-t és irok neki részleteket.
Köszi
Nekem a CloD-ban nem egy pontba hordanak a 20-asaim, hanem elég össze-vissza.
Ez meg itt elég Il-2-szerû.
(Lehet, hogy van ilyen opció is, nem tudom)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.pumaszallas.hu
Visszatérve Mr.X-re én is és a fiam is repült ellene, ill. vele egy csapatban. Már az elején kissé gyanús volt a gyerkõc. Most a videót nézve beigazolódott, amit gondoltam. Figyeljétek meg, hogy nagy kaliberrel lõve sem rezdül a revi, sem a gép. Túl simán köpködi a lövedékeket. Ami a nagy kalibernél nálam nem megy. Kissé hogy úgy mondjam rángat a gép.
Csak a véleményemet és a tapasztalatomat írtam le.
Ennyi.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
A Grafika viszont rohadt szép.
www.pumaszallas.hu
VO101:köszi remélem összejön a dolog nekem is.
Si vis pacem, para bellum.
www.smart-bus.hu
Gigantikus napfolt irányul felénk
vagyis minmeghalunk 😊
De a 20 millis élõerõ ellen, vagy gyengén páncélozott hk ellen jó lehetett. Talán t60/70es ellen, vagy ba péncélkocsik ellen.