IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Az a 20 milis nehézpuska az egyik kedvenc fegyverem, csodás egy fegyver csak sajnos hatástalan volt a harckocsikkal szemben.:)
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
PathsOfHate
(http lemaradt, az sg meg beszúr elé egy sg.hu-s címet ilyenkor... )
www.pumaszallas.hu
Videó1
Videó2
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
K&H VISA Electron
Eléggé nyomi a rendszer, hogy csak a legvégén dobja vissza a Steam.
Paths Of Hate - Short Animated Film - Full 10 min.mp4
www.pumaszallas.hu
Esetleg vegyem lejjebb a textúra minõségét? Az segíthet?
www.pumaszallas.hu
Itt van HD videóban ez a szakasz egyébként...
http://www.youtube.com/watch?v=UzpISsS6bKg&feature=player_embedded
www.pumaszallas.hu
Ami miatt rettegnék ilyet venni, hogy számomra rejtély kihajtja-é a gépem.
Már így nagyon nem tudnak amúgy optimalizálni, nagyobb meló nélkül, nem? Már azt várják, hogy az átlag szimus pc-je hozza a szintet idõvel...
Csak vicc volt. Csak eszembe jutott, mikor "annyira marhára el voltunk nyomva", és 7.-én iskola ünnepen váruk jobbról a zászlókat. (iskola, magyar, szovjet). Majd elénekeltünk mindent. (már nem nagyon emlékszem, hogy mit is kellett akkor. Talán internacionálé? De nem emlékszem tényleg) Csak arra, hogy "4000-es számú Kilián György uttörõcsapat vigyázz, zászló fogadása jöbbról" :D N
Na, ennyit a politikáról, lehet valakit érzékenyen érint.
Néhány kép a Bf3 egyik single pályájáról.
Kissé OFF de jó.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Si vis pacem, para bellum.
Igen az RT arra is képes...
Az már külön pikantéria, hogy azokkal szemben kellet megküzdeniük a másodrangú szerep ellen, akik 80 évvel korábban háborút indítottak azért, hogy õket "felszabadítsák".
Van egy csomó könyvem a témában, a költözködéseim miatt ízlésesen bedobozolva öcsémék padlásán...
Egy jó pilóta mindennel tud repülni?:)
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
csak Angliában van most egy ideje.<#nevetes1>#nevetes1>
Én meg nem tudok segíteni, mert hamar kimegy a füst..
www.pumaszallas.hu
A csalásokat nem tudom multiban lehet e egyáltalán valahogy használni8ha amúgy le van tiltva) de hát csak nem rakná föl.....<#alien>#alien>
www.pcpilot.hu
Legalábbis szerintem.