IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Én kizárólag a készpénzben hiszek.
Bankszámlám is csak a vállalkozásom miatt van (meg a hitelem miatt még egy).
Kártyám viszont nincs, és képes vagyok sorba állni a sárga csekkekkel.
És soha nem fizettem virtuálisan, mindig kiteszem kp-t....
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Tudod mennyit vonnak le egy fiókban ha pl egy millát kiveszel? Segítek. 10 ropit vagy ahhoz közelit. Mert a kisasszony berakja a köteget a pénzszámoló gépbe. Jó percdíj mi😊Meg elõre be kell jelenteni stb. Mindenért vonnak ,nem is keveset ,és a pénzed náluk van. Kamatról ne is beszéljünk😊 Utóbbi hónapokban már lóf..szt nekik😊 Mindent kiveszek az a tuti.
A netes vásárlás jó dolog,szoktam is,de csak úgy ha megérkezik a termék én megtekintem (volt már ebbõl vitám) és fizetek. Elõre én anyámnak sem adok pénzt az hótziher. Átgondoltam. Ha tõletek vennék valamit utalnék elõre😊 De kevés az a lény a földön😊)
Jut eszembe!!!!! És kötelezõ ,hogy bankszámlád legyen!!! Csak azt nem értem miért. Na jó értem ,meg tudom csak ha belegondolok nekem aztán semmi szükségem rá. Hogyrohadnánakmeg.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Viszont meg is értem a hozzáállásod, pont az elõbbi hír miatt.
Szerintem a megoldás a netes vásárlásra nem más, mint egy külön hitelkártya, (nem amire a fizu jön) oszt ennyi. Na meg nem árt a bank által küldött hó végi listát átnézni az utalásról. Azért nem kell minden jó dologról lemondani ami új.<#alien>#alien>
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
persze nem volt rajta ennyi, de próbálkoztak
ahogy kiderült vmi spanyol utazási iroda (legalábbis így volt bejegyezve) lenyúlt 3x3000 ft-nak megfelelõ összeget,errõl ugye nem kaptam értesítést mert csak 5e ft felett kapok, és látták hogy ez mûködik, elõször próbáltak 700e ft-ot lenyúlni, majd 300-at
ja mindezt két nap alatt
ekkor szóltak az otp-sek hogy tudok-e errõl mert nekik gyanús
na azonnal letiltattam a kártyát és csináltattam újat
jelzem sosem adtam ki a számát senkinek, csak paypal volt az ebay-en néha, plusz egy-két hitelesített oldal ahonnan kisebb cuccokat rendeltem, évekkel ezelõtt is rendszeresen és sosem volt gond
szóval fogalmam sincs honnan szerezhették meg a számát a kártyának
az otp becsületére legyen mondva az új kártya árát és az ellopott pénzt jóváírták
GOOBY, pls
http://belsoseg.blog.hu/2011/11/09/meg_egy_halalos_kinai_gagyi
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
"A legfrissebb információk szerint egy olyan adatbázist ért támadás, amiben felhasználónevek, jelszavak, az eddigi vásárlások listái, emailcímek, számlázási címek és bankkártyaszámok szerepeltek."
sõt, az én 560-as kártyámnak is vinnie kéne mindent hd-ban full grafon, visz is, kivétel a cod
GOOBY, pls
Persze ,ha megzavarodnék (és mondjuk elválnék XD) lehet vennék még 3 monitort ,és akkor kéne a kraft de ennek jelen pillanatban kicsi a valószínûsége😊Belegondolok ,nejem milyen képet vágna ha az asztalon megjelenne három 27 colos monitor.<#eplus2>#eplus2> Azért a játékfejlesztõk is elmehetnek ám a csá ba, jó hogy nem már negyed millás grafkártyákat kell venni az embernek . Olvasom,hogy az új radeonok ára valahol a 6990 árának közelében lesznek,mondjuk a teljesítményük is ,csak jóval kisebb fogyasztással. Ha ez a tendencia marad megéljük,hogy lassan 100 ezer lesz egy közepes grafikus kártya ára,ez nonszensz. Szerintem.
Na az lenne még egy szép konfig... 580 sli... derék! 😊)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.smart-bus.hu
Mi van a spitekkel. Esnek szét mintha kötelezõ lenne.
Mondtam én, hogy erõs az FFB alapból...
Damper effects-et állítsd akkor erõsebbre, akkor jobban ráz lövésnél, átesésnél, a center rugó effekt-et viszont nagyon le kell gyengíteni.
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
60 méter meg 60 méter, kb mintha a 20. emeletre löne fel a katapult.. onnan nem nagyon szokás túlélni a zuhanást, még ha friss szántóföldre esel akkor sem..
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
1: miért aktiválódik a katapult egy olyan gépben, amibõl a pilóta akár ki is cammoghatott volna. (Saját kerekén áll.)
2: az augusztusi balesetbe is a pilóta elhagyta a gépet, és földbe csapódott, miközben az ernyõ bár kinyílt (errõl nem írtak csak gondolom), de nem volt összekötve a pilótával. Mondjuk, hogy nem nyílik ki az ernyõ, az repülési helyzettõl is függhet, de akkor is (az én elképzeléseim szerint) az ernyõn kellene lógni a hullának.
Si vis pacem, para bellum.
www.pcpilot.hu
Már a Martin-Baker ben sem lehet bízni?
( Köszönöm! 😊 )
www.smart-bus.hu
Na akkor sok szerencsét hozzá😊 használd egészséggel 😊)
Azért egy próbát csinálhatnál,joy nélkül,london felett csak úgy bill el.
Fps-t lehet mérni úgy is😊
ArmA2 alatt durván megy... jó 80-85% plusz! Nem hittem volna... ráadásul csak a 6950 órajelein megy, és ugye a proci sem igazán passzol hozzá! 😊
www.smart-bus.hu
Érdekes ez a 25 fps,mert nálam stabil 50-60 .<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nálad az a cpu a kevés ha így van, sandyval nincs ilyen probléma asszem.
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu