IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze ,ha megzavarodnék (és mondjuk elválnék XD) lehet vennék még 3 monitort ,és akkor kéne a kraft de ennek jelen pillanatban kicsi a valószínûsége:)Belegondolok ,nejem milyen képet vágna ha az asztalon megjelenne három 27 colos monitor.<#eplus2>#eplus2> Azért a játékfejlesztõk is elmehetnek ám a csá ba, jó hogy nem már negyed millás grafkártyákat kell venni az embernek . Olvasom,hogy az új radeonok ára valahol a 6990 árának közelében lesznek,mondjuk a teljesítményük is ,csak jóval kisebb fogyasztással. Ha ez a tendencia marad megéljük,hogy lassan 100 ezer lesz egy közepes grafikus kártya ára,ez nonszensz. Szerintem.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Na az lenne még egy szép konfig... 580 sli... derék! :))
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.smart-bus.hu
Mi van a spitekkel. Esnek szét mintha kötelezõ lenne.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mondtam én, hogy erõs az FFB alapból...
Damper effects-et állítsd akkor erõsebbre, akkor jobban ráz lövésnél, átesésnél, a center rugó effekt-et viszont nagyon le kell gyengíteni.
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
60 méter meg 60 méter, kb mintha a 20. emeletre löne fel a katapult.. onnan nem nagyon szokás túlélni a zuhanást, még ha friss szántóföldre esel akkor sem..
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
1: miért aktiválódik a katapult egy olyan gépben, amibõl a pilóta akár ki is cammoghatott volna. (Saját kerekén áll.)
2: az augusztusi balesetbe is a pilóta elhagyta a gépet, és földbe csapódott, miközben az ernyõ bár kinyílt (errõl nem írtak csak gondolom), de nem volt összekötve a pilótával. Mondjuk, hogy nem nyílik ki az ernyõ, az repülési helyzettõl is függhet, de akkor is (az én elképzeléseim szerint) az ernyõn kellene lógni a hullának.
Si vis pacem, para bellum.
www.pcpilot.hu
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Már a Martin-Baker ben sem lehet bízni?
( Köszönöm! :) )
www.smart-bus.hu
Na akkor sok szerencsét hozzá:) használd egészséggel :))
Azért egy próbát csinálhatnál,joy nélkül,london felett csak úgy bill el.
Fps-t lehet mérni úgy is:)
ArmA2 alatt durván megy... jó 80-85% plusz! Nem hittem volna... ráadásul csak a 6950 órajelein megy, és ugye a proci sem igazán passzol hozzá! :)
www.smart-bus.hu
Érdekes ez a 25 fps,mert nálam stabil 50-60 .<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nálad az a cpu a kevés ha így van, sandyval nincs ilyen probléma asszem.
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Jó lenne ha megoldanák a launcher.exe kifagyást.
Teljesítmény optimalizációról szó sem volt.
Az majd most jön -elvileg- az új video engine-el.
www.pumaszallas.hu
A szárnybelibegés meg a szinkronizáció nehézségei miatt olyan amilyen. A mérnökök ezt nem tudták kiküszöbölni.
Viszont sikerült T-34/85-öt kiszedni Do-335-el. Az Mk 103-as ágyúval, kb 30-40 fokos süllyedésben. Egy lövéssel kivitte. Megjegyzem egy így korrekt, az Mk 103 nagy torkolati sebességû 30 mm-es ágyú volt.
Próbáltam utána A8-as és A9-es Fókával is, azt is lehet Mk 103-al szerelni. Egy a gond vele: nagy sebességnél +500 km/h is iszonyúan rázza a gépet, tehát össze-vissza szórja a lövedékeket. (Do-335-nél nincs ilyen.) Egy elõnye van: ugyanúgy viselkedik vele a Fóka, mint az Mk 108-assal, pedig az Mk 103 a valóságban kb háromszor olyan nehéz volt.
itt csapatjátékra legfeljebb warokon számíthatsz, jah és készülj fel hogy a külföldi public szerók tele vannak rpg-zõ hülye gyerekekkel, amúgy jó kis hentek vannak IRAM szerver nagyon jó, ott még csapatjáték is van esténként
On:
Javult már valamit a ClOD vagy még mindig nagyon bugos, nem volt mostanában idõm rá sajnos :S
Origin-en feltudtok venni nevem mijki ; email: [email protected]
Ui.: A BF3 hamarosan meglesz, és fõleg a csapatjátékra utaznék rá Conquest mapokon, nem frag hajhász vagyok. Imádtam BF2-ben az ellenség mögé lopódzó küldiket. :D
ON:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Eléggé érzi az elétartást. Meg tuti nem TrIR-el repül, a fejmozgása HatSwitch-es, mint nekem volt az il2-ben :)
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..