IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Szerintem jó az mindegyikhez.De a lap lenne a legkevesebb,eladom a mostanit és rádobok egy kicsit. De mondom tárgytalan a dolog ami nem megy egy monitoron el 580 ason azzal nem érdemes foglalkozni szerintem.
Persze ,ha megzavarodnék (és mondjuk elválnék XD) lehet vennék még 3 monitort ,és akkor kéne a kraft de ennek jelen pillanatban kicsi a valószínûsége:)Belegondolok ,nejem milyen képet vágna ha az asztalon megjelenne három 27 colos monitor.<#eplus2> Azért a játékfejlesztõk is elmehetnek ám a csá ba, jó hogy nem már negyed millás grafkártyákat kell venni az embernek . Olvasom,hogy az új radeonok ára valahol a 6990 árának közelében lesznek,mondjuk a teljesítményük is ,csak jóval kisebb fogyasztással. Ha ez a tendencia marad megéljük,hogy lassan 100 ezer lesz egy közepes grafikus kártya ára,ez nonszensz. Szerintem.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Hecker007
meg lehet hogy másik lapot is kéne venned, mert a p8p67 csak CF-hez jó ha jól emlékszem :S

Her Laca
Mondom,csak egy kósza gondolat volt.Ha igazak a hírek az új grafikus motor közel dupla sebességet produkál majd, így semmi értelme nem lenne a dolognak, fõleg annak fényében,hogy nálam most is remekül fut a játék.Más játék nincs is a gépen amit használnék ,max a Rof de az meg még a veres kártyával is hibátlan volt.Na meg akkor kéne még egy másik táp is,ez a 650 es lehet nem lenne hosszú életû.Szóval nem költekezem:) De majd kíváncsian várom mit produkál a Clod alatt a szerkezeted.Még nem próbáltad?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Átlag vga-k esetében nincs is, mert ugye vga limit van... de ez a szörnyeteg nem ismeri ezt a fogalmat egy q9550 mellett! :) Ettõl még mondjuk egy @6970 Q9550-rõl ugyanúgy nem lenne értelme váltani i5k-ra! :)

Na az lenne még egy szép konfig... 580 sli... derék! :))

www.smart-bus.hu

Írjon privátot, ha érdekli...

www.smart-bus.hu

Nekem 560. Kíváncsi vagyok az újraírt grf. motorra.

Her Laca
580

Mi is van neked? VGA.

Her Laca
Ne már:) A tesztek szerint mint tudjuk szinte semmi különbség. :XD Vga kell nem proci. Szokták mondani ugye.Ammeg most aztán van neked. No de majd te is meglátod, hogy én miröl beszélek. Jut eszembe,nézegettem a használt piacon,látom meg vannak szorulva a népek,eltöprengtem egy másik 580 on. Aztán el is hessentettem a gondolatot. Nem kell aClod hoz sli.

acidrain
MuHHahaa most akar gépet újítani a CloD-hoz, Õ elég régi motoros már.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Igen, 6990 mellé már kevéske! :) Áááá, abból majd csak a C0-s lesz jó, az meg majd csak tavasszal lesz... addig meg nem bírnék várni! :) 2500K, vagy 2600K lesz... :)

www.smart-bus.hu

Her Laca

Mi van a spitekkel. Esnek szét mintha kötelezõ lenne.

LeonSilver
Ezeket Õ fotózta idén.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Majd az Edwin haveromat megkérdem, mit hallani. Ott lakik a röptér mellett.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Alapvetõen ha egy katona meg akar halni,(fõleg egy repülõ) nem így csinálná. Azt meg ,hogy a géppel együtt, meg fõleg nem tudom elképzelni. Elit pilótákról, meg még úgysem.

Her Laca
Nocsak ,nocsak<#mf1>Nem hajtsa ki a szörnyeteget mi?:) Földmunkagép?

VO101Tom
<#idiota><#eljen>
Mondtam én, hogy erõs az FFB alapból...
Damper effects-et állítsd akkor erõsebbre, akkor jobban ráz lövésnél, átesésnél, a center rugó effekt-et viszont nagyon le kell gyengíteni.

www.pumaszallas.hu

Off:

Hátha érdekel valakit. Régi "motorosoknak" többet engedek az árból...

www.smart-bus.hu

Ö is túlélte, a kórházban halt meg.

60 méter meg 60 méter, kb mintha a 20. emeletre löne fel a katapult.. onnan nem nagyon szokás túlélni a zuhanást, még ha friss szántóföldre esel akkor sem..

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

A szándékos önkezûséget, én kizárnám. Egy pilóta, ha meg akar halni, az nem így hal meg. Fogja magát és földbe állítja a gépet. A katapult bár 60 m kilövi az ülés, de ha füves területre esik, még túlélheti. Márpedig azt a túlélést nem hiszem, hogy valamelyik pilóta megkockáztatná.

Én azért gondoltam önkezûségre, mert a gép még a földön állt a többi között amikor a katapultálás megtörtént.Én viszont ÚGY TUDOM hogy, hogy csak közvetlenül a fülketetõ lecsukása elõtt veszi ki a gép mûszakija a katapultból a biztosító szerkezetet és utána fel is kell azt mutatnia a pilótának a gép mellett állva, hogy a pilóta láthassa a katapult mûködõképes.Viszont azt írja hogy a szemtanúk szerint nem nyílt ki az ejtõernyõje, azt viszont hogy a szemtanúk hozzáértõek voltak-e vagy sem, azt már nem írják.Azt hogy magától indult volna be én kizártnak tartom, mert sztem bizonyos idõnként szokták ellenõrizni a katapultokat hogy biztosan jól mûködjenek.Kizártnak tartom azt is hogy a pilóta véletlenül húzta volna meg.Utolsó érvem pedig az hogy ezek az MB katapultok nagyon jók, ritkán nem mûködnek, persze a világ legjobbja ugye mindenképpen a K-36-os.Olyanról viszont hallottam már hogy oktatásnál az oktató mûszaki a kat.ülésben ült és kilõtte õt az ülés, de ott súlyos szabálytalanságok történtek és olyanról is hallottam hogy vki utasszállító géppel lett öngyilkos.Persze én nem vok szakember ezért csak találgatok, mert ritkán találkozni ilyen esettel.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Her Laca
Szóval:) Tom ! Bejött ez az FFB állítás a joy on. Kirúgtak egy szerverrõl,hogy csalok:))Nagyon simán lehet vele repülni és baszott pontos a szerkezet így. Annyi a bajom vele,hogy kevésbé jelzi vissza a gép viselkedését ,bár kikísérleteztem,hogy még azért érezzem .

Habár az is elõfordulhat, amire te gondolsz, az az, hogy pilóta/pilóták valamilyen módon „kijátszották” a biztonsági felszereléseket, elõírásokat. De ezt akkor se nevezném öngyilkosságnak. Még ha földi halandónak, annak is tûnik. Nem sok közöm van a valódi repüléshez, de halottam olyanokról, hogy egyesek az ernyõ helyet, hálózsákot tettek az ernyõ zsákjába „Mert úgy kényelmesebb (nagyfiusabb vagy bármi).”

Ne hülyéskedj. Ha nincs bekapcsolva a pilóta, akkor meg nem lõhette volna ki a katapult. Mondjuk az elgondolkodtató, hogy:
1: miért aktiválódik a katapult egy olyan gépben, amibõl a pilóta akár ki is cammoghatott volna. (Saját kerekén áll.)
2: az augusztusi balesetbe is a pilóta elhagyta a gépet, és földbe csapódott, miközben az ernyõ bár kinyílt (errõl nem írtak csak gondolom), de nem volt összekötve a pilótával. Mondjuk, hogy nem nyílik ki az ernyõ, az repülési helyzettõl is függhet, de akkor is (az én elképzeléseim szerint) az ernyõn kellene lógni a hullának.

Na, ott nem nagyon érdemes sem rövidre, sem hosszúra jönni...

Si vis pacem, para bellum.

Nohab
Sanyo
Ezek az ülések nagyon megbízhatóak, duplanullás, szerintem nem volt bekötve a jóember.

www.pcpilot.hu

Az én fejemben megfordult az is, hogy öngyilkos lett.Ki kellett volna nyílnia a mentõernyõnek, ritka az ha nem nyílik ki.http://www.jetfly.hu/rovatok/repules/katonai/hirek/ujabb_tragedia_a_red_arrows-nal/

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Her Laca
Na bakker:(
Már a Martin-Baker ben sem lehet bízni?

Ha lehiggadtam az ArmA2 telepítés okozta stressz után, akkor ránézek... :D Bár mire a steam leszedi... :)

( Köszönöm! :) )

www.smart-bus.hu

Her Laca
Értem.
Na akkor sok szerencsét hozzá:) használd egészséggel :))
Azért egy próbát csinálhatnál,joy nélkül,london felett csak úgy bill el.
Fps-t lehet mérni úgy is:)

Még nem próbáltam... dobozolva van a G940, így repkedés most nincs... :(

ArmA2 alatt durván megy... jó 80-85% plusz! Nem hittem volna... ráadásul csak a 6950 órajelein megy, és ugye a proci sem igazán passzol hozzá! :)

www.smart-bus.hu

Her Laca
Na milyen az új vga val a cod? Hasít?
Érdekes ez a 25 fps,mert nálam stabil 50-60 .<#fejvakaras>
Nálad az a cpu a kevés ha így van, sandyval nincs ilyen probléma asszem.

<#alien>

Erõs béta? Attól ez messze van! :D Az élsimítás nem érdekes, hanem gyakorlatilag nulla... az fps eltûnés a kiváló programozói képességeket szemlélteti... olyan szép, amikor a nasa-tól kölcsönkért gépen 15 fps-t bír kicsiholni magából úgy, hogy közben mind a cpu, mind a gpu kihasználtság 25% alatt van...

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Ez nekem is feltûnt, a korábban készített skinek szinte téli festésnek tûnnek :/

www.pumaszallas.hu

Egyenlõre ez van..

Hú de fakó ez a Clod kérem,meg mintha valami erõs bétát tesztelnék...Élsímítás is érdekes.Néha hává lesz az fps?!
Én is...
Vogel
Il-2-rõl beszélek.

Tegnap 4-5 fagytam ki az ATAG szerveren pedig már a grass-t is kikapcsoltam.
Jó lenne ha megoldanák a launcher.exe kifagyást.

VO101Tom
Nem is volt szó optimalizálásról, én is sok helyen olvastam, hogy hiányolják ezt, de amikor már a beta kint volt, akkor is megmondták, hogy az új hang engine-t tesztelik és próbálják megtalálni az online játékoknál lévõ rendszeres fagyások okát.
Teljesítmény optimalizációról szó sem volt.
Az majd most jön -elvileg- az új video engine-el.

www.pumaszallas.hu

Hecker007
hát ez nem valami sok, azt hittem optimalizálják egy kicsit jobban a dolgokat :S

A valóságban biztos így volt. De én az Il-2-rõl beszéltem. :-) Ott egy Fóka pont úgy viselkedik két mk 103-mal, mint két mk 108-al.
Vogel
Mk103-mal szerintem jóval rosszabbul viselkedik a fóka, hiszen eleve gondolán van. Végsebesség vesztés a legmarkánsabb, a többirõl nem is beszélve.
A szárnybelibegés meg a szinkronizáció nehézségei miatt olyan amilyen. A mérnökök ezt nem tudták kiküszöbölni.

Én T-34-est EGYSZER kilõttem CR 42-sel Bellumon. A mai napig nem jöttem rá, hogy sikerült. :-))) Biztos valami bug.

Viszont sikerült T-34/85-öt kiszedni Do-335-el. Az Mk 103-as ágyúval, kb 30-40 fokos süllyedésben. Egy lövéssel kivitte. Megjegyzem egy így korrekt, az Mk 103 nagy torkolati sebességû 30 mm-es ágyú volt.

Próbáltam utána A8-as és A9-es Fókával is, azt is lehet Mk 103-al szerelni. Egy a gond vele: nagy sebességnél +500 km/h is iszonyúan rázza a gépet, tehát össze-vissza szórja a lövedékeket. (Do-335-nél nincs ilyen.) Egy elõnye van: ugyanúgy viselkedik vele a Fóka, mint az Mk 108-assal, pedig az Mk 103 a valóságban kb háromszor olyan nehéz volt.
Nohab
Nem nagyon, az E4-es végleges patch volt az utolsó.
Hecker007
Off:
itt csapatjátékra legfeljebb warokon számíthatsz, jah és készülj fel hogy a külföldi public szerók tele vannak rpg-zõ hülye gyerekekkel, amúgy jó kis hentek vannak IRAM szerver nagyon jó, ott még csapatjáték is van esténként
On:
Javult már valamit a ClOD vagy még mindig nagyon bugos, nem volt mostanában idõm rá sajnos :S

mijki
OFF:

Origin-en feltudtok venni nevem mijki ; email: [email protected]

Ui.: A BF3 hamarosan meglesz, és fõleg a csapatjátékra utaznék rá Conquest mapokon, nem frag hajhász vagyok. Imádtam BF2-ben az ellenség mögé lopódzó küldiket. :D

ON:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Nocsak, Maggi újra nekiállt repülni? <#eplus2>

Eléggé érzi az elétartást. Meg tuti nem TrIR-el repül, a fejmozgása HatSwitch-es, mint nekem volt az il2-ben :)

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..