IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sõt, a jelenlegi trendeket figyelve, ha a folytatásokat nem is veszed meg, az azokat érintõ rendszerszintû frissítéseket akkor is megkapod. Mint a ROF avgy az ARMA pl, nem veszel meg minden gépet, de kívülrõl láthatod azokat (armában butított grafikával használhatod is), repkedhetsz velük egy szerveren, és a program alapja mindenkinek a legfissebb. Logikátlan lenne, ha õk nem így csinálnák. Nemrég írtak errõl, hogy minimum 10 évig akarják ezt a játék motort használni, de azért van ennyi szívás benne, mert valami modulos felépítést csinálnak, hogy a program alkotórészei egyszerûen szétszedhetõk, cserélhetõk legyenek. Pl ezért vannak kidolgozva a szárazföldi jármûvek is annyira, hogy sok tankos játék is megirigyelhetné.
www.pumaszallas.hu
nagy vonalakban a lényeg:
- Fognak mûködni a rádió parancsok a következõ patchban, vagy a jövõben?
- Igen, dolgoznak rajta
- El lehet-e majd hagyni a gépet leszállás után
- Igen, de alacsony prioritású dolog.
- A MOD-késztõ csomag dokumentációja készül-e már?
- Igen, de lassan. Aki ezeket a doksikat írja, ugyanaz az ember, aki fejleszti a játékot. El van temetve most más feladatokkal, nem írkál.
- Hivatalosan bemutatjátok az új embert, aki a Flight Modellen dolgozik?
- Egyenlõre ismerkedik a Clod gépeinek feléptésével (programozásával), és egy életre elég referenciája van. Jelenleg nem kell neki külsõs segítség, de korszerûsíteni akarják a közösséggel való munkát (bevezetnek valami normális bug kezelési-listázási szoftvert talán? Ahogy a nagy cégek?). Ha -remélhetõen nemsokára- kérdéseik lesznek, akkor a válaszokat már nem BlackSix fogja gyûjteni (ahoghy most pl.), hanem közvetlenül a témát fejlesztõ ember kapja meg (nem csak az FM-rõl van szó).
- Lehetséges lesz futtatni három monitoron?
- A srác most is három monitoron használja, ha a kérdezõnek nem mûködik, akkor pontosítsa a problémát.
- Lesznek valaha navigációs fények, leszállófények, füst, mint az il-2-ben?
- Korábban említették, hogy lesz IL-2 Compare -hoz hasonló program ide is (mûszaki paraméterek részletes, hivatalos leírásai). Lesz ez a játékhoz, vagy elvetettétek a dolgot?
- Igen, ezen már dolgozunk, de csak a folytatáshoz (ez nemtom pontosan mit jelent, BOB gépei nem lesznek benne, vagy hogy csak akkor fog megjelenni?)
- Van-e kapcsolat a videokártya gyártókkal, mert az AMD-n több a hiba mint az Nvidián
- Kapcsolatban vagyunk velük, állandóan kommunikálunk, idõnként fel is keressük õket (asztalborogatás? 😊 ). Minden grafikai hibát kijavítunk, ezért van újraírva a grafikai rész. A folyamat azonban nehéz és hosszú. Lehet, hogy msot nehéz elfogadni, de jobb újraírni, mint a régi hibáit foltozni ki tudja meddig.
- Lesz 20mm-es Hispano a Spitfire-hoz?
- Ez már volt téma a közösségben, ennek nincs értelme. Ha reálisan megízhatlanná tennénk, akkor senki nem repülne vele. Ha irreálisan megbízható lenne, az hatalmas elõnyt adna a szövetségeknek. Nincs szükségük ilyen megkérdõjelezhetõ dolgokba belemenni, ami csak konfliktusokat okozna.
- Tervezitek upgradelni a meglévõ, vagy készteni úõj online mapokat?
- Nincs upgrade, újak készülnek.
- Tervezitek a lelõtt pilóták vizi mentését?
- Tervezitek, hogy a repülõgépek leszakadó alkatrészei ütközési modellt kapjanak?
- Igen, ez is a része a fizikai fejlesztésnek, amit most csinálnak.
- Lesznek katonai rendfokozatok, kitüntetések?
- Igen, a folytatásban.
- Lesz dinamikus idõjárás?
- Igen, a folytatásban.
- Lehetne a repülõgépeket teljesen nyitott hûtúvel indítani?
- Nem értem ez miért lenne játék-funkció.
- Mit jelent az, hogy az egyedi skin méret befolyásolja a teljesítményt?
- sávszélességre vonatkozik
- Tervezitek rendbetenni a Bleinheim Flight Modelljét a klapott referenciák alapján?
- Igen.
- Terhelési limitek lesznek a Flight Modellben? (Maximum G, túlterhelésnél tovább romló sérült részek)
- Ez nagyon flusztráló kérdés. Van szerkezeti modell, amit fejlesztenek, de ami IL-2 ben van, az itt nem megoldható. (nemtom itt mit akar modnani, talán hogy ezt képtelenek mérni, hogy melyik gép hol és mikor tört el).
- Lehet készteni az SDK-ban dinamikus hadjáratot?
- Ahhoz nem kell SDK.
- Lesznek dedikált szerverek?
- Igen, de csak késõbb.
edit (BlackSix válaszai késõbbi hsz-ben):
- van megjelenési idõ a következõ patchzoz?
- nincs
- A folytatás változtatásai/fejlesztései vonatkoznak a Clod-ra is (pl IL-2 - PF)?
- Én magam ezt nem tudom
A kérdéseket folyamatosan gyûjtik, és 1-2 hetente Luthier BlackSix-en keresztül válaszolja meg õket.
www.pumaszallas.hu
Kíváncsi vagyok az új motorra.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Nem tudom lefordítani.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
ui.: most hozta ki a futár a CoDot😊
Mert nem mindegy ,hogy ilyen az ellenfél😊
Vagy ilyen

Vegyünk egy AMD procit egy 4 magosat az 30 és akkor jó áron vette.
Akkor 8 giga ram 14 ezer. Akkor egy AM3+ os lap mondjuk ami jó is 15-20 de legyen 15 ezer. Egy 500 W os táp az olyan 15 ezer.VGA 50-60 ,ez alatt értelmetlen venni. 6950 radeon vagy 560 NV.
Ez is minimum 120 ropi ,és még egy kuckó is kell ami mondjuk 10. Ja és HDD. Az most aranyárban van de legyen egy 20 as .Máris 150 ,és igencsak nagyvonalúan számoltam.
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
@Vogel: Igen, elhagyható. Viszont ha van külön hangkártya, akár csak egy szaros Audigy1-es, akkor az bizony sok terhet levesz a professzor válláról.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
AMD 1055T, 2.8GHz, 6 mag, hozzávaló olcsó Gigabyte alaplap, semmi extra
12 giga ram
nVidia 460GTX, 1 giga rammal
Sb xfi
a vinyók mindegy
Chieftec 650W táp
A procin és a videókártyán ne spórolj, a ramból elég lesz 4-8 giga is.
www.pcpilot.hu
esetleg nézz szét ott, ha nem muszáj hogy új legyen
én majd mindig ott vásárolok és sosem volt probléma
egy 4magos am3-as amd, alaplappal+rammal kb 45-50 körül megvan
egy gtx460 40e körül van (vagy sima 560)
nem lehetetlen a 100-ból kihozni, de utána kell járni, nem új alkatrészek da valszeg garisak, a proci tuti elég lesz még, videokártyát meg cserélhetsz ha lesz pénzed
szerintem...
GOOBY, pls
Lenne egy nagy kérdésem, kérésem:
PCt szeretnék összerakni, de nem értek egyáltalán hozzá. A COD-hoz kéne, de egy olyan, amit lehet fejleszteni még, ha akarom jó sokáig, de alapból se kelljen vele nagyon foglalkozni pár évig. Tehát hogy a COD nagyon jól fusson rajta, és ne úgy, mint a mostanin a 1946, hogy 20 gépnél már akad és még csak nem is max a beállítás... Teljesen 0ról kellene, mert ami ebbõl marad az csak az egér, a joy meg a billentyûzet. 100.000 körül szánok rá, de tudok akciósan szerezni néhány alkatrészt, úgyhogy ha írnátok valami jó konfigot azt megköszönném😊 Olyasmi kéne, mint ami a Pcpilot oldalon van képek, vagy szebb😊
Gyönyörûen kidolgozom a támadást alattam 2 gép egy hurkány meg egy spit,elõl a hurri rázuhanok egy lövés Pk felhúzom ,nézek hátra spit jönne erõsen de nincs kraft de azértr tüzel bele a vakvilágba,látom már billen ,én is billentek ,zuhanok rá kitölti a revit ,na akkor tûz. ÉS!!! Launcher exe leáll!!! Hogy rohadna meg. Elegem van.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Kár hogy nem lehet megnézni hogy a következö napokban mik lesznek akcioban vagy hogy miröl maradtunk le, de jó ötletnek tartom ezt az akciot 😊
Visszajeleztek, holnap már érkezik is. Már csak vas kéne alá...
Az IL-2 1946-ban régen láttam, hogy ha offline gyakorol az ember, a conf.iniben be lehet állítani, hogy ha ez el
lent lövöm, akkor a találatokat valamiis nyilacskákkal jelezze. Mit kell átírni, vagy hol lehet beállítani?
Si vis pacem, para bellum.
Mindenesetre nem rossz, de lehet erre is találnak majd megoldást.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Lesz valami a fa alatt.
Aztán majd meglátom mikor lesz vas alája.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
nameg asszem a worms-ben is van vmi hasonló "csodafegyver" 😄
GOOBY, pls