IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mijki
OFF:
http://www.youtube.com/v/w6bg6yhyTK4&version=3
Megjelenés: 2013
ON:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Ha összejön, ne tartsd majd magadba !!! Nem vagy egyedül evvel a problémával.
LeonSilver
Hát vannak. Ráadásul ez a Saitek az egyik legköcsögebb cég, amivel valaha is "találkoztam". Próbálok valami helpet találni a pro MFD programozásához, nem sok sikerrel.
Egész pontosan nulla az eddigi eredmény. Nincs valaki aki ért hozzá? Vagy nincs valakinek valami fasza cucca hozzó?
Falcon-hoz találtam egy nagyon fasza kis szoftvert, de az csak a flakonhoz jó... Nekem meg ugye pont nem ahhoz kellene.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Akkor 25 ért én biztos a simát venném. De nézegetve a kiegészítõket, hát vannak árak.:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Szívesen. Egyenlõre az idõmbõl ennyire futja, majd, ha januárban meg lesz az államvizsgám, akkor tudok bekapcsolódni a repülésbe aktívabban is, ezért nem tudok részt venni az esti online oktatáson is, de a videókat azért gyûjtögetem róla.
A kép, mert árulják a simát is.
Mikor én vettem, akkor a jó kép volt fent, meg az email-es szorólapjukon is a jó kép volt.
Saitek X52
Her Laca
Most vagy a kép nem stimmel,vagy nem pro.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Zpogi
Srácok,nálam eladó sorba kerül egy Saitek X52 meg egy Saitek Pro Flight Rudder Pedals.
A pedálok megvannak variálva egy kicsit,mert a benne lévõ panel elszállt,de a sógorom csinált hozzá egy másikat és így tökéletesen mûködik,csak sima háromtengelyes joy-nak látja a windows,meg kalibrálásnál középre kell lépni a féket,hogy jó legyen.
Kb. másfél évet használtam így,csak hát eljött az idõ hogy lecserélõdjön.

A kettõért 20.000 magyar forintot kérek,postázni nem szeretném.

Users-nél akciós a joy.
Saitek X52 Pro
VO101Tom
F9

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Nem voltam gépnél, most értem haza. HA még aktuális, fent vagyok.

www.pumaszallas.hu

Her Laca

Her Laca
Srácok. Hogy kell hat svits el nézelõdni clodban,hogy ne ugorjon mindig középre.

mijki
Végre rászántam magam hogy egy kicsit CloD-ozzak, nem érdekel a kék halál, erre nem látok egy szervert se. :(

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
TOM!!!!!!Ts en vagyok és szólongatlak!! Fontos.

VO101Tom
Most látom a kérdésed, nemtom aktuális-e még, de sem il-2 sem Clodhoz nem kell Hamachi. Simán lehet a másik IP címéhez kapcsolódni a multi menüben (clodban asszem pl. direct connect néven).

Hogy a szervereket nem látod clodban, az elõfordul a frissen telepített játékoknál, menj be a Lobby menübe, készíts egy saját szervert, indítsd el, majd onnan kilépve már látni fogja a szevereket. Fogalmam sincs, miket állíthat be ilyenkor, de mûködik...

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Köszönjük.

www.pumaszallas.hu

Köszi a tippet, egyben kérem a 77-esek vezetõjét, hogy ne kövezzen meg érte, hogy oda raktam fel. Ha jól látom, 1972-es kiadásúak a füzetek, nem tudom, hogy szerzõi jog dolgában hogy is áll a dolog, de ha valaki otthonos a témában és úgy látja, hogy problémás az anyag közzététele, akkor egy kis idõ múlva törölje, de azért hagyjon idõt másoknak is az archiváláshoz.

Tehát az elérhetõség a TS-en : 77 Phoenix/SG/Fájlböngészõ/Luftwaffe : 9 db file

Jó olvasgatást mindenkinek!
Óóó, hogy.... :D

Pont olyan fejem volt, mint annak a figurának 0:13-nál! :D

www.smart-bus.hu

Her Laca
http://www.youtube.com/v/kfVsfOSbJY0&version=3

És végre.<#pias><#taps>

Solt! Ez meg neked:)

77-esek ts-én valamelyik szobának a file browserébe?

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Lejött minden doksi. Össz méret 207 MB. Ha nincs hová feltöltenem, akkor kiírom CD-re és ha valaki jelentkezik érte, aki közzé tudja tenni, akkor elküldöm neki.

A HS-129-es könyv 342 oldal, angol, PDF formátumú. Olyan érdekességek vannak benne, mint az MK-101 és 103-as fegyver és beépítési variációja, soros és csillagmotoros változatok, orosz és afrikai harctéri fotók, valamint T34-esen levõ találati nyom fényképe.

A Stuka füzetében rengeteg rajz a különféle motorburkolat, futómû burkolat és kabinvariációkról, valamint rajzok a felhajtható szárnyú Ju-87C1-rõl.
Az egy szerencséjük,(és amiért megtehetik ezt) hogy nincsen konkurencia a témában.

Her Laca
Tom!:) Meg van a 100 azaz meg egy kicsi. Jöhet az a koszorú:)
De ne butított skin legyen hanem az eredeti méretû,ha nem gond. Vagy van különbség?

Csak viccnek szántam az erase/download-os részt. A Beload-on találtam az anyagot, az ebook/EN részben, az elérhetõséget így hiába adom meg. Nem tudom visszatölteni valamelyik repülõs oldalra ? Ha másképp nem megy, kiírom cd-re, aztán átadom valakinek, aki felteheti valahova gond nélkül.
VO101Tom
Használd ezt az oldalt. Ha a bal oldali ablakba a weblap címét másolod, akkor a weblapot lefordítva hozza be. Persze ez csak szavak fordítása, néha elég neház megérteni mit is akarnak (ja, és csak szövegnél mûködik, értelemszerûen képeknél, azokon lévõ feliratoknál nem)

http://translate.google.com/#

www.pumaszallas.hu

+1. Valami megoldást találjunk ki, ha lehetséges...
Nocsak! A 20 mm-es Hispanóra adott válasz érdekes. Gyõz a realitás a végén?

Egyébként meghozták a CloD-ot. Körülbelül ennyi a reális ára jelenleg...
engem érdekel <#eljen>

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Sanyo
Egyszerûbb lenne ha elküldenéd a linket, ahol mindezt megtaláltad. :)

www.pcpilot.hu

<#eljen><#eljen><#eljen>

www.smart-bus.hu

Az IL2-es füzetbõl megtudhatjuk például, hogy volt csillagmotoros verzió, volt vadász verzió is és az elsõ típus neve még TsKB-55 volt. Sok eredeti fénykép a gyártásról, típusvariációkról, sérülésekrõl és a mindennapokról a géppel kapcsolatban.
A fele már lent van. Színes borító, utána 50 oldal fénykép és minimális szöveg, inkább csak képmagyarázatok, majd a végén két színes kép a típusról.
10-20 MB közötti terjedelemben. Mivel, már záróra után vagyunk, nemszámlaképes helyrõl való, a megosztás hogyan történjen ? Jó lenne azért a karácsonyt még itthon tölteni. :D
PLackó
Nálam sincs egy online szerver sem a keresõben.
Kicsit más: Hamachin szeretnék ismerõsömmel játszani, de mikor szervert inditanánk,kis gondolkozás után kinyögi a játék hogy "connection to steam lost, exiting"
Tudtok erre megoldást?

Sanyo
Download kell. :)

www.pcpilot.hu

Kotorásztam a neten, oszt belebotlottam olyanokba még, mint :

Fw 190es leírása, színes oldalnezeti rajzokkal, képekkel gazdagon illusztrálva. ( angol nyelv 50 oldal, PDF)

A Luftwaffe repülõgépeinek leírása, színes oldalnezeti rajzokkal, képekkel gazdagon illusztrálva. 1-3-4 rész ( angol nyelv 3*50 oldal, PDF )

Il-2es leírása, színes oldalnézeti rajzokkal, képekkel gazdagon
illusztrálva. ( 49 oldal, angol nyelv, PDF )

Bf 110es leírása, színes oldalnézeti rajzokkal, képekkel gazdagon illusztrálva. ( 51. oldal, angol nyelv, PDF )

Ju 87es leírása, színes oldalnézeti rajzokkal, képekkel gazdagon
illusztrálva. ( angol, 55 oldal, PDF )

Sanyo ! Nem nagyon értek angolul, meg a számítógéphez sem nagyon értek, de volt itt két gomb, amire kattintani kellett. Az egyikre az volt írva, hogy erase, a másikra meg, hogy download. Én az elõbbit nyomtam meg, szerinted jól csináltam ?

Zpogi
Itt egy érdekes jóslat 1954-bõl a GE mérnökeitõl :)

LINK

Tom:Köszi megpróbálom.

VO101Tom
Igen, akkor, ha nagyon halk a játékban beállított hangerõ. Hangosítsd fel, és a windowsban állítsd be a játék hangját.

www.pumaszallas.hu

Zpogi
Tegnap frissített nálam a Steam és azóta,ha beülök a gépbe akkor indításnál nem hallani az indító motor hangját.
Valaki tapasztalt hasonlót?

Sanyo
Jöhet!

www.pcpilot.hu

Neten találtam ezt a könyvet, 70 MB, ebook/EN. Ha érdekel valakit, akkor jelezze.
HS-129
Sanyo
Én úgy látom, hogy kissé alábecsülték a rájuk váró melót és most azért nem csacsognak, mert nincs mire büszkének lenniük. Ezentúl nem a programozók, hanem a BlackSix nevû úriember gyûjti be a kérdéseket és a válaszokat, így a melósoknak nem kell fórumozással tölteniük a drága idejüket.

Itt van Tom fordítása, pár apróságot kijavítottam vagy átírtam, de a lényeg nem változott. Kösz mégegyszer Tom. :)

www.pcpilot.hu

Her Laca
Ip beírással be tudok menni az ATAG ra de servereket most se látok. Csak gondoltam szólok.

Hm. Érdekes.
Amúgy ahogy olvastam Tom fordítását szomorú lettem,és már sokadjára arra gondoltam mi a faszt is csináltak ezek az emberek. Folyamatos és sûrû hamu függöny mögül kellett volna(amit a fejükre szórtak szõr csuhában), vagy 1 évig meakulpázni nekik.
Ehhez képest (lehet én érzem rosszul) állandó arroganciát,és leereszkedõ felhangot érzek az összes megnyilvánulásukban. Óriás kontraszt A ROF-os csapattal szemben. Óriási.

Her Laca
Srácok! Mennék kártékonykodni online de a server listában nem jelenik meg semmi.Megnézné valaki,hogy nála mi a helyzet. Lehet csak nálam van bibi.

Her Laca
Ez a szokásos mellébeszélés. Csak már leszoktak a két hét emlegetésérõl.
Ahogy én értelmezem ,el fog telni még vagy fél év minimum mire ezt az új motort megcsinálják. De lehet az egy is:( Jövõ karácsonyra max megkapjuk az orosz fronttal együtt.

Her Laca
Nem jellemzõ. Online mapon csinál néha akadásokat,de ez inkább szerver meg ping függõ ahogy érzékelem. Ofline nekem folyamatos.

Sanyo
Kösz. :) Egész délután nem voltam gépközelben.

www.pcpilot.hu

VO101Tom
Üssekõ :)

www.pumaszallas.hu

Sanyo
Tom, átvehetem ezt a pcpilotra? Minek fordítsam le mégegyszer, ha a végeredmény ugyanez. :)

www.pcpilot.hu