IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megjelenés: 2013
ON:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Egész pontosan nulla az eddigi eredmény. Nincs valaki aki ért hozzá? Vagy nincs valakinek valami fasza cucca hozzó?
Falcon-hoz találtam egy nagyon fasza kis szoftvert, de az csak a flakonhoz jó... Nekem meg ugye pont nem ahhoz kellene.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mikor én vettem, akkor a jó kép volt fent, meg az email-es szorólapjukon is a jó kép volt.
Saitek X52
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A pedálok megvannak variálva egy kicsit,mert a benne lévõ panel elszállt,de a sógorom csinált hozzá egy másikat és így tökéletesen mûködik,csak sima háromtengelyes joy-nak látja a windows,meg kalibrálásnál középre kell lépni a féket,hogy jó legyen.
Kb. másfél évet használtam így,csak hát eljött az idõ hogy lecserélõdjön.
A kettõért 20.000 magyar forintot kérek,postázni nem szeretném.
Saitek X52 Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Hogy a szervereket nem látod clodban, az elõfordul a frissen telepített játékoknál, menj be a Lobby menübe, készíts egy saját szervert, indítsd el, majd onnan kilépve már látni fogja a szevereket. Fogalmam sincs, miket állíthat be ilyenkor, de mûködik...
www.pumaszallas.hu
Tehát az elérhetõség a TS-en : 77 Phoenix/SG/Fájlböngészõ/Luftwaffe : 9 db file
Jó olvasgatást mindenkinek!
Pont olyan fejem volt, mint annak a figurának 0:13-nál! :D
www.smart-bus.hu
És végre.<#pias>#pias><#taps>#taps>
Solt! Ez meg neked:)
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
A HS-129-es könyv 342 oldal, angol, PDF formátumú. Olyan érdekességek vannak benne, mint az MK-101 és 103-as fegyver és beépítési variációja, soros és csillagmotoros változatok, orosz és afrikai harctéri fotók, valamint T34-esen levõ találati nyom fényképe.
A Stuka füzetében rengeteg rajz a különféle motorburkolat, futómû burkolat és kabinvariációkról, valamint rajzok a felhajtható szárnyú Ju-87C1-rõl.
De ne butított skin legyen hanem az eredeti méretû,ha nem gond. Vagy van különbség?
http://translate.google.com/#
www.pumaszallas.hu
Egyébként meghozták a CloD-ot. Körülbelül ennyi a reális ára jelenleg...
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
www.smart-bus.hu
10-20 MB közötti terjedelemben. Mivel, már záróra után vagyunk, nemszámlaképes helyrõl való, a megosztás hogyan történjen ? Jó lenne azért a karácsonyt még itthon tölteni. :D
Kicsit más: Hamachin szeretnék ismerõsömmel játszani, de mikor szervert inditanánk,kis gondolkozás után kinyögi a játék hogy "connection to steam lost, exiting"
Tudtok erre megoldást?
Fw 190es leírása, színes oldalnezeti rajzokkal, képekkel gazdagon illusztrálva. ( angol nyelv 50 oldal, PDF)
A Luftwaffe repülõgépeinek leírása, színes oldalnezeti rajzokkal, képekkel gazdagon illusztrálva. 1-3-4 rész ( angol nyelv 3*50 oldal, PDF )
Il-2es leírása, színes oldalnézeti rajzokkal, képekkel gazdagon
illusztrálva. ( 49 oldal, angol nyelv, PDF )
Bf 110es leírása, színes oldalnézeti rajzokkal, képekkel gazdagon illusztrálva. ( 51. oldal, angol nyelv, PDF )
Ju 87es leírása, színes oldalnézeti rajzokkal, képekkel gazdagon
illusztrálva. ( angol, 55 oldal, PDF )
Sanyo ! Nem nagyon értek angolul, meg a számítógéphez sem nagyon értek, de volt itt két gomb, amire kattintani kellett. Az egyikre az volt írva, hogy erase, a másikra meg, hogy download. Én az elõbbit nyomtam meg, szerinted jól csináltam ?
www.pumaszallas.hu
Valaki tapasztalt hasonlót?
Itt van Tom fordítása, pár apróságot kijavítottam vagy átírtam, de a lényeg nem változott. Kösz mégegyszer Tom. :)
www.pcpilot.hu
Amúgy ahogy olvastam Tom fordítását szomorú lettem,és már sokadjára arra gondoltam mi a faszt is csináltak ezek az emberek. Folyamatos és sûrû hamu függöny mögül kellett volna(amit a fejükre szórtak szõr csuhában), vagy 1 évig meakulpázni nekik.
Ehhez képest (lehet én érzem rosszul) állandó arroganciát,és leereszkedõ felhangot érzek az összes megnyilvánulásukban. Óriás kontraszt A ROF-os csapattal szemben. Óriási.
Ahogy én értelmezem ,el fog telni még vagy fél év minimum mire ezt az új motort megcsinálják. De lehet az egy is:( Jövõ karácsonyra max megkapjuk az orosz fronttal együtt.
www.pcpilot.hu