IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
Szintén holnap jön meg nekem is, Köszönöm az infót !

Kár hogy nem lehet megnézni hogy a következö napokban mik lesznek akcioban vagy hogy miröl maradtunk le, de jó ötletnek tartom ezt az akciot 😊
Hálás köszönet! <#worship><#worship><#worship>

Visszajeleztek, holnap már érkezik is. Már csak vas kéne alá...
Oké, köszi szépen.
Az arcade=0, arcade=1 re valtoztatva, ha jol emlekszem.

Sziasztok!

Az IL-2 1946-ban régen láttam, hogy ha offline gyakorol az ember, a conf.iniben be lehet állítani, hogy ha ez el
lent lövöm, akkor a találatokat valamiis nyilacskákkal jelezze. Mit kell átírni, vagy hol lehet beállítani?
Settlers, 1993. Ha a játék kalózmásolatnak érezte saját magát, vas helyett disznó termelõdött. Technikai fejlõdés és dolgok szevasz...

Si vis pacem, para bellum.

LeonSilver
Ez nem õk találták ki 😉
Mindenesetre nem rossz, de lehet erre is találnak majd megoldást.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Ez hatalmas😊

Ennyi 😊 Nagyon nagy ötlet.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Na én is megrendeltem az 576-nál.
Lesz valami a fa alatt.
Aztán majd meglátom mikor lesz vas alája.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

PhantomAss
hát fogggalmam sincs hogy honnan jött, valahogy az "airship"-bõl alakult, meg volt egy 12 éves amerikai kiscsaj akivel együtt repkedtem sokat akkoriban, valahogy együtt találtuk ki és megtetszett 😊
nameg asszem a worms-ben is van vmi hasonló "csodafegyver" 😄

GOOBY, pls

Her Laca
Biza😊 És én meddig nem tudtam,hogy te magyar vagy ez az Égi bárány eleve honnan jött?😊) AirSheep nem tudtam hová tenni😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

PhantomAss
jájj rnzoli szervere, mennyit repkedtem ott 😊
de jó így visszagondolni

GOOBY, pls

Vogel
Suliban UAV-ot építünk 😊 Auchanos RC feltuningolva robottal. Feladat: felszállás manuálisan, reptér körberepülése robotpilótával (elõre programozottan), majd leszállás automatán, földfüggetlen magasságmérõvel (de lehet manuál lesz). Eddig tetszik az óra 😄

Her Laca
De de😊 Csakhogy akkor én még nem repkedtem online.Tudod ,végigmentem a szamárlétrán. Sok év sok 2. VH-s szim Il2 ,stb,kampányban 1000 gép lelõve,én vagyok az istencsászár vagy mi,rádöbbenek,hogy lehet ezt online is,ubi keresõje ,rnZoli nevû magyar srácnak volt egy full reál szervere,na oda beóvakodtam,hogy aztán én most mindenkinek megmutatom,és összefutottam a lent nevezett lengyel sráccal. Na kérlek nem szépítem ,mindig lekalapált az égrõl. Asszem 2 hónap kõkemény track visszanézések,gyakorlások után lelõttem. Utána egyre többször. Onnan az ismeretség. Aztán jött a lobby,mert akkor már akkora arcom volt ,hogy ihaj, pont két pumásba kötöttem bele,hogy majd én megmutatom,és majd könyörögnek,hogy menjek hozzájuk. Nem mutattam meg:XD és nem is könyörögtek😊 De rendesek voltak mert nem röhögtek ki😊)

PhantomAss
csak nem Ktatarcuk v mi?
õt ismerem, kb 2004 óta
de nemá hogy annyiszor lelõtt
sztem egy erõs átlagos pilóta volt

GOOBY, pls

Her Laca
Leesett,vagyis asszem hazavergõdött ,de megkaptam. Vagy nem tudom.
De nem ! Leszállt vele,hál istennek a 302 esek még a régi iskola hívei,nem ülnek át másik gépbe ha valami baj van avval amivel repülnek. Vagy haza viszik ,vagy kiugranak. Tomaszékkal amúgy jóban vagyok ,csipázom a 302 eseket. Õket ha tudom,pl ha látszik a skinük,a farok festésük árulkodó,hagyni szoktam elmenni,vagy kiugrani,és õk is engem. Jó arcok.
Hozzátenném ,hogy annó egy Katarchuk nevû lengyel srác lövöldözött le percenként ,még a régi Il2 ben az Ubin volt valami keresõ,még nem is ismertem a lobbyt,és õ miatta tanulgattam meg elég tûrhetõen játszani .
Most õ 302_Kamilla😊 Jó nagyokat köszöngetünk egymásnak😊)

Szép!😊Mi lett az elsõként megsorozott Spittel?

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

B+! Rohadt élet, ilyen az én formám.Tegnap délután rendeltem meg a CloD-t 8 kilóért és ma igazolták vissza......

Más.Ma nagyon szép szép bemutatót tartott felettem egy Gripen, épp récére vadásztam faterommal és majdnem többet figyeltem a gépre mint a vadászatra.😊Szerencsére azért a csatornán lévõ kacsák idegrendszerét nem viselte meg a kisebb légibemutató.😊

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

VO101Tom
bazz Laca, vigyázz ezekkel, mert a végén korlátozni fogják az E4-est is 😊

Ja a skined nincs elfelejtve, de most el vagyok havazva minden szarral, holnap majd keresek nagy felbontású 100 AK-s jelet (az most nincs kéznél, és nincs idõm ilyet keresgélni most)...

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
nekem kérlek szépen a legalapabb Asrock p67 pro3 lapom van
semmi gond nincs vele

GOOBY, pls

LeonSilver
<#taps><#eljen>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Juj de jó kis csetepatéban volt részem az atagon most.
Szokásos helyemet elfoglalván 5000 m en nézelõdök ,nézelõdök látok alant két pontot. Mondom megtekintem ,de óvatosan lehet szellem célpontok,no látom hogy nem , szépen követik egymást de az egyik erõsen emelkedik. Messze voltak,de egy rácsapást megér gondoltam,rázuhantam a hátsóra 302 Tomasz volt mint kiderült,és szépen végiglõttem,folyt belõle minden ,de közben szem elõl tévesztettem a másik gépet. Felhúztomban figyeltem a megsebzett spitet ,gondoltam megcsapom még egyszer ,biztos ami ziher alapon ,de elkezd kopogni rajtam az áldás,na mondom ennek a fele sem tréfa lenyomtam a gépet ,de a spitII es kollega,nem nagyon akart lemaradni. Kigyulladt a szárnyamon egy két szövet borítás ,aztán elaludt,így értünk a francia parthoz,na ott egy kis illegés ,billegés,palást ez meg az a nagy igyekezetében elém csúszott,kicsit meglõttem,erre el kezdett menekülni. Nem akartam utána menni lévén úgy sem érem utol,de nagyobb volt a szeme a kollegának és nekiállt a partnál vitézkedni egy 110 es párral. Na mondom ejnye ,odaeredtem és egy lövéssel PK. Káromkodott olyat a ficak😊) élmény volt betûzni,aztán ki is lépett. Kicsit megtépázva de le tudtam szállni.
Juj de jó volt😊

Egyenlõre nem tervezek semmit, mert hétfõn adtam le a szakdogámat, az államvizsga után meg a tetõteret kell befejeznem, csak utána jöhet szóba bármi is. De a játékot már visszaigazolta az 576 !!
Her Laca
Tessék.
Én is szeretem az aquat de a lord szerintem van amikor jobb. És ez pl nem is akciós😊))

Az Aqua-s oldalt szoktam nézegetni PC-s ár ügyében és oda tették ki a fõoldalra akciós reklámnak. Mivel elõrébb írogattatok konfigurációkat a COD-hoz, gondoltam beárazom a leendõ gépet, hogy tudjam összeállítani a stratégiát, mikor az asszonypajtinak kezdem valahogy elmagyarázni, hogy miért jó neki, ha egy vagyont költök magamra a közösbõl, egy új PC-re. Bár ez azért össze szokott jönni, mert teljesen nem ejtették fejére az oldalbordámat azért. Mikor a montimat vettem, simán átment az elõterjesztés az otthoni közgyûlésen, a megdolgozás után csak annyit kért, hogy ugyanannyiért vegyek már neki egy mosogatógépet, oszt annyi. Na most, a helyzet az, hogy elvileg bármit megvehetek magamnak, de rohadtul kell az akciókra figyelni, mert ott nekem ilyen alapon kétszeres árcsökkentés jöhet össze és az nem mindegy.
Her Laca
És még mennyit fog. 😊
Egy kalap szar az egész ,de szeretem:XD
Pont minap mondtam,hogy amikor megjelent csillogott villogott,szép volt,mára ez egy matt semmi lett az optimalizációnak köszönhetõen.
Multiban leáll a launcher exe,(mindenkinek) ,egy csomó sebbõl vérzik még ez a játék, a sérülések érdekesek,elfolyik a hûtõvíz ,de még egy órát lazán repkedsz,és még sorolhatnám. Tegnap épp ideges lettem ,mert elkezdett szaggatni ,de kiderült (pumáknál olvastam) ,hogy amit átírtunk múltkor a configban na amiatt van. Mondjuk ez megoldódott😊 Egy szónak is száz a vége olyan ez mint egy asszony😊 A hibái ellenére is van benne szeretni való😊 Bár egy válás bármikor belefér.<#eplus2>

PLackó
No igen, csak az elsõ fele vonatkozott rád 😊
Ahogy olvastam régebben neked nincsenek hardverkorlátaid. De azért még igy is szerez pár órányi fejfájást a játék 😄

Her Laca
Már hogy én nézzek körül?😊

PLackó
Hát igen, bitang gyenge a Forint. Bár végre mintha erõsödne.
Ha ajánlhatok, akkor itt nézz körül , korrekt a tag, és ez szerintem 3 év garis: - VGA Gigabyte GTX 560 Ti 1 GB DDR5: 59.500,-

Her Laca
Az most 60. Annak sem a legjobb az ár érték aránya😊) mostanábanXD

PLackó
Ezen az áron ennek nagyon rossz az ár/érték aránya.
Nyáron vettem egy szintén Asus DCII-es Ati HD6870-et 40e Ft-ért, és az 560as az atinál csak 15%-al gyorsabb kb.
(Bár ahogy látom szépen felmentek az árak..)
Már nagyon közeleg az ati HD7000es széria,az hátha lentebb nyomja a VGA árakat.

Her Laca
Not Found

The requested URL /Ilyen kártyára gondoltatok was not found on this server.
Apache/2.2.9 (Debian) PHP/5.2.6-1+lenny13 with Suhosin-Patch Server at www.sg.hu Port 80

Nem ilyenre biztos nem gondolt senki:XD Bocs de ez kijött😊

Na látom megjavult😊 Srácok ne vaduljatok már meg egy 560 80 ezerért . Tudom erõs a forint ,meg szar az erjo😊 és emiatt nagy a jólét meg az árak ,de ennyit nem ér egy ilyen hardver. 80 pénz! Ez felháborító komolyan. Bár az is igaz,hogy nem kecsegtetnek sok jóval a köv évre ,aztán lehet még drágábbak lesznek.
Megnéztem én is az árakat egy 6950 esért 75 pénzt van képük elkérni. Beszarás komolyan. Ezek nemrég max 60 ezerért voltak.

Garou
Udv!

PhantomAss: Ugyanilyen konfigot szerzek most be, de az alaplap nem az igazi (Gigabyte), folyton lekapcsolja a videokartyat. Neked milyen van? Most ugy tunik Asust rakok bele. Amugy amig nem vagta szet a gepet, addig az 5-10 percig tenyleg hasit vele a jatek full grafikan is. 😊

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

PLackó
Igazán nincs mit 😊
Elvileg januárban jön hozzá majd az optimalizáció, akkor hátha szélesebb körben lesz majd játszható.

Ha leginkább szimulátorozol, akkor i5k. FX széria egyelõre felejtõs. A 955BE akkor érné meg, ha az árkülönbözetbõl vennél vagy erõsebb vga-t, vagy SSD-t.

Ha 1920x1080-nál kisebb felbontásban játszol akkor elég az 1gb vram. A GTX560 jó választás, de szerintem jobban jársz egy moddolható 6950-l. Egy i5k egy 6950@70-l párosítva azért elég ütõs páros.

A ram most elég olcsó, abból szerintem vegyél 8GB-t...

www.smart-bus.hu

Ohhh, e felett elsiklottam. Köszi...

www.smart-bus.hu

PhantomAss
nekem i5 2500k van +560ti 1gb
soha semmi probléma nem volt, gyors mint a szél, nem kell szórakozni, minden játék fut, drivert kb sose cseréltem, halk, csak ajánlani tudom
fõleg a provit...az pár évig jó lesz mindenre, a gyári hûtéssel 4ghz fölött is megy

bár én nvidia+intel fan vagyok mióta volt atim+amd-m és sokat szívtam, szóval nem mérvadó amit mondok!

GOOBY, pls

Köszi a hírt, én is kértem egyet. Bár egyelõre polcra, GF8400GS-en lehet döcögne egy picit...

Si vis pacem, para bellum.

Sanyo
Megrendeltem én is a COD-t. Hálás köszönet az infóért !!!
Her Laca
Már régebben is olvastam ezt a cikket Abu- tól, de most újra átnyálaztam. Értelmezésem szerint még ha így is van, minden kártyán kiszámoltatja a rejtett cuccokat. Nem tesz különbséget gyártók szerint. És mivel a csúnya nv vel így is jobban fut mi más is lehet a végkövetkeztetés mint hogy az õ kezük van benne😊 Mondjuk gyorsan el is ült ez a dolog ha jól emlékszem.😊

Vogel
Rendeltem egyet én is 😊 Ettõl függetlenül online nem lehetek. Sajnos ilyen a szolnoki bázis adatvédelmi politikája 😞

PLackó
pont kapóra jött egyébként,haveromnak most akartam megvenni abban a tudatban, hogy 8k az ára 😛

PLackó
Az 576 KByte webshopjában csak ma (dec7) 2999 Ft a cliffs of dover! (úgy látom csak akkor,ha a fõoldalról a December 7.-ei napra kattintva rendeled meg.)
Ráadásul ingyen kiszállitással ennyi.
Ennél olcsóbb nem lesz, aki még nem tette volna meg vegyétek!!

VO101Tom
Na jó, üsse kavics! 😊

Inkább azt mond meg mikor lesznek elérhetõek az oktató videók... 😊

www.smart-bus.hu

VO101Tom
A "szaros magyar weblapot" csak szarkazmusból írtam, ne köss már bele 😊

www.pumaszallas.hu

Ha nem lenne buherálva, akkor miért változik átnevezés után a minõség? Miért szebb olyan exe-vel, amit az nv driver nem ismer?

Ha minden fejlesztés nélkül átneveznek kártyákat, akkor az ilyen jellegû sumákolás nem hiszem, hogy messze állna tõlük.

Nem mellesleg az elõbb még a "ProHW is komoly oldal", most meg már "szaros magyar weblap"! 😊)

Szerintem ne folytassuk, annyit az egész nem ér, hogy ilyenen vitázzunk. Elmondta mindenki az érveit, a többiek meg azt szûrik le belõle, ami jól esik nekik... egymást úgysem fogjuk meggyõzni! 😊

Abu-nak majd elküldöm az észrevételed, kíváncsi vagyok mi lesz a válasza rá! 😊 Ha érdekel, majd átküldöm privátban...

www.smart-bus.hu