IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyo
Kösz uraim, szólok ha van valami. 😊

www.pcpilot.hu

Her Laca
Nem kell nagy feneket keríteni a dolognak,el magyaráztam neki "KULTURÁLTAN" <#eplus2>,hogy Sanyó egy rendes ember és nem illik ilyet csinálni,és értésére adtam,hogy sokan mérgesek ezért. Csak a poén kedvéért írtam le mit írt,de kétségem sincs ,hogy a lelki terror amit használtam meghozza gyümölcsét😊 Gondolom most nyugtalan egy kicsit😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Nekem nincs jogosultságom fegyvert használni,... de egy vezérmûlánccal megváltoztatnám a személyleírását! <#eplus2>

D9

Zpogi
Válaszoltam is 😊

Vogel
Pogi! Privátod érkezett!

<#nevetes1>
Nekem az igazolványomon ott van hogy fegyver viselésre jogosult. Attól még nincs fegyverem.

Vogel
Van RPG raktáron, ha kell 😄

Nekem viszont van vadászpuskám, és 200-ról pontba lövök.. wehehe.. <#eplus2>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Iskolás, és jelvényszáma van? Mi a tetü? Cserkészjelvénye van? 😄

Fegyvert használni meg max a rendõr jogosult. Aki meg rendõrnek adja ki magát, pedig ugye nem az, az bûncselekményt követ el. Közöld ezt vele Laca 😄
Max fegyvertartási engedélye lehet, de sztem csak youtube-on látott fegyvert..

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Úgy látszik az "Ég Urai" kiadója rájött, hogy a második világháborús repülõkbõl több fogy. A mostani (20)Spad XIII után (21)Hurricane IIb, (22)BF109-F4, lesz egy (23)Szu-27 mint kivétel, (24)Messerschmitt Me 262A, (25)BF110 G-4.
Francba, nincs ennyi hely a polcomon.

V Domino
acidrain
Ez tuti egy kis <#kocsog>.
Hol szerezte a jelvényt? Május elsején lõtte a búcsúban? 😄

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

LeonSilver
Ez de lol!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Válaszolt a gyökér a privátomra😊)))
Aszongya ez meg ez a jelvényszáma és jogosult fegyvert használni:XD
Jesszus atya úr isten.
Levelezünk még egy pár kört asszem,de vissza fogja utalni a pénzed😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sanyo
Oké.

www.pcpilot.hu

Szerintem meg ez! <#vigyor0>

http://www.fotocommunity.de/pc/pc/display/23553148

D9

LeonSilver
<#eljen><#eljen>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

fecska
Sanyo, ha elmondod a postázási címet akkor megkeresem, sõttelhet még ismerem is a kis b*zit😊 bemutatom az öklöm neki úgy is túl sok a szabadidõm😊
de gyébként komolyan tudok neked intézni valamit ha küldesz egy PM-et😊

Szerintem ez a világ legszebb gépe:

F-4 Phantom

Letisztult vonalak, tört, fogazott szárny, robusztus és elképesztõen agresszív, fenyegetõ és dinamikus külsõ.

Ui: a legjobb jelenetek a linkelt moziban 4:15-tõl jönnek. :-)
Papa01
Ezzel rengeteget repültem, szerintem még mai szemmel is komoly.
Sanyo: Sajnálom, ami veled történt, nagyon szemét emberek vannak...

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Igen? Akkor mit szóltok ehhez?

Akkoriban ez volt az egyik elsõ igazán realisztikus szimulátor. Csak mire kijött, addigra már grafikailag már kissé lemaradt, de SZIMULÁTOR volt az kétségtelen.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

LeonSilver
De még milyen szép!!!! Én egy darabig csak azért flakonoztam, mert van benne Tornado.

Off: Tornado, csak azért mert szép😊 Ja és szigorúan zenével tessék <#nevetes1>

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Her Laca
Szepykém,én erre a feladatra,flexet használok😊)Van belõle kisebb ,nagyobb,még nagyobb.<#eplus2>

Pl ezt csak kikapom a farzsebbõl oszt mehet az aprítás😊

JoeDestroy
😊
Szép gyûrû kolléga. Az enyém fogaskerekes.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

VO101Tom
MacGyver <#alien>

www.pumaszallas.hu

RatBaG
ha az rpg-s videón ennyire kiakadtatok, ettõl agyvérzést fogtok kapni <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Ha gondolod "Harácsonyra" repülök haza,Kisvárdára,Nyiregy útba is esik meg ismerõs is vagyok arrafelé<#boxer>

A Béna.

Basszus! :S

Nem akarok utólag okoskodni, de ilyen "frissen" regisztrált, semmilyen értékeléssel nem rendelkezõ emberkéktõl nem szabad vásárolni!!

ITT tudod ellenõrizni a delikvenst. A negatív értékelését még nem kapta meg, reklamálj, hogy mást ne tudjon megszívatni a kis gyökér!!

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Qrvaanyját a kis tetünek. <#gonosz3>
Én ezért nem veszek soha semmit használtan, vagy max személyes átvátellel.

www.pumaszallas.hu

Ha van kedved hozzá, akkor menj el egy közjegyzõhöz, írass neki egy fizetési felszólítást. A közjegyzõ nem fogja vizsgálni, hogy amit te elõadsz neki, az valós-e, ugyanis a tag, ha akar, akkor kifogással él a papír ellen. De ha 15 napon belül nem él kifogással, és nem is fizet, akkor a követelés (plusz a közjegyzõ 5000 forintja, amit neki számláznak ki) végrehajthatóvá válik.
Sanyo
Igen, én is mindent elteszek.

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Mondjuk majdnem mindennek meg van a gyári csomagolása nekem. Egyedül az x52 meg a pedálé nincs.

LeonSilver
Én, így vén fejjel azt nem értem, hogy miért jó kibaszni mással? Én is adtam már el cuccot a neten (ph-n is, vaterán is) de eszembe sem jutott volna szart eladni vagy szarul becsomagolni. Én megcsináltam azt is, hogy mivel sok lett az utánvét az érték miatt a vevõnek visszaküldtem egy ezrest.

Egyébként meg a parasztgyerek bármelyik boltban kapott volna ingyé procitartó szart. Mi is mindig kidobtuk ha meg kért valaki akkor adtunk.

AZ eszem megáll!
Én mondjuk a ház hátulján lévõ takarólemezzel (tudjátok ami az üres kártya helyen van) szoktam visszahajtogatni a lábakat. Kaptunk mi már nagykerbõl is összekuszált lábú szart...

Bazzz ez kicsit durva ! <#ijedt>
Részvétem ,máskor talán lesz szerencséd ozt nem ilyen hülyét fogsz ki !
szólj Fecskának õ úgyis arra lakik ozt elintézi a kollegát ! <#eplus2>

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Sanyo
Gondoltam kihajtogatom a lábait, de annyira tropa hogy egyszerûen nincs értelme.

www.pcpilot.hu

Her Laca
Na írtam neki privátot. Nem ismételném,nem ide való,de remélem hatásos,ha felhívna jelezd😊

Sanyo
Ország túlsó fele, Nyíregyháza környéke. Holnapra kialszom és elfelejtem, nem húzom fel magam kis hülyéken. 😊

www.pcpilot.hu

Her Laca
Na Sanyó mester.
El kell menni a delikvenshez, (én ezt tenném,kerül amibe kerül) és egy nyakleves kíséretében elmagyaráznám neki az elmagyarázandókat,majd feldugnám a seggébe a procit,hogy had görbüljön még jobban az a sok lábacska. Majd ha nincs pénze akkor elhoznám a vinyóját amit vett belõle.
Amúgy is morci vagyok ,ha pesti esetleg elballaghatok ha gondolod.

acidrain
Beszarás.<#ijedt>

Van telefonszáma a kis buzinak, le kellene vadászni. Bár lehet nem ér annyit az egész.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Sanyo
Vettem egy AM2 processzort az unokatesóm gépébe, így jártam. Bocs az offért.

www.pcpilot.hu

Remélem lesz majd hamarosan elég erõs videokártyám, hogy Veletek szánthassam a virtuális eget!<#kacsint>

D9

Talán emlékeztetni kellene õket:
- "Szevasztok srácok, hetven évvel ezelõtt véget ért a háború!!!"
Arról mi nem tehetünk, hogy a MINÕSÉGI fölény még mindig a mi oldalunkon van.<#nemtudom> <#nevetes1>

D9

Laca!
Boldog szülinapot!

Kicsit késve, de õszintén.
Nem gondoltam, hogy majdnem egy napon születtünk. Én nov. 30. <#wave>

53 éves lettem. Nem jó dolog.
A fiam kitúr a gép mellõl. Ez sem jó.

Galland tényleg mondta a szpites mondatot. A 104 légi gyõzelemben benne van. Azzal indokolta, hogy mérges volt a dagadtra, de a messzát jobbnak tartotta.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Her Laca
Ja😊 Az az áldott jó szívem😊
Amúgy kösz.

Megköszönték, hogy becsületesen viselkedtél, becsületes voltál.

Ennyire félrevezetni õket! :-))))
Her Laca
Thank you Laca for being honorable.😊
Ez mit jelent pontosan?
Annyit értek,hogy köszöni de mit is?

VO101Tom
Mivel az ATAG-ban angol, amerikai és kanadai pilóták a tagok, nem félek attól, hogy hagynák szegény vereseket sínylõdni a német igában. Majd engedni fogják az air startot (most már a spit II-re persze), vagy teljesen korlátozás mentesen használhatják a IIa-t... biztos vagyok benne, hogy kitalálnak valamit. A németek nem nyerhetnek, hiszen elvesztették a háborút is...

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Hát jó😊 Akkor had hulljon a férgese. Csak ennek az lesz a vége,hogy nem lesz ki ellen repkedni,meglásd.És jelen pillanatban csak az Atag ahol 20-60 játékos összegyûlik a nagyvilágból.