IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
D9
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Fegyvert használni meg max a rendõr jogosult. Aki meg rendõrnek adja ki magát, pedig ugye nem az, az bûncselekményt követ el. Közöld ezt vele Laca 😄
Max fegyvertartási engedélye lehet, de sztem csak youtube-on látott fegyvert..
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Francba, nincs ennyi hely a polcomon.
R.I.P. White Europe
Hol szerezte a jelvényt? Május elsején lõtte a búcsúban? 😄
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Aszongya ez meg ez a jelvényszáma és jogosult fegyvert használni:XD
Jesszus atya úr isten.
Levelezünk még egy pár kört asszem,de vissza fogja utalni a pénzed😊)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
http://www.fotocommunity.de/pc/pc/display/23553148
D9
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
de gyébként komolyan tudok neked intézni valamit ha küldesz egy PM-et😊
F-4 Phantom
Letisztult vonalak, tört, fogazott szárny, robusztus és elképesztõen agresszív, fenyegetõ és dinamikus külsõ.
Ui: a legjobb jelenetek a linkelt moziban 4:15-tõl jönnek. :-)
Sanyo: Sajnálom, ami veled történt, nagyon szemét emberek vannak...
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Akkoriban ez volt az egyik elsõ igazán realisztikus szimulátor. Csak mire kijött, addigra már grafikailag már kissé lemaradt, de SZIMULÁTOR volt az kétségtelen.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Pl ezt csak kikapom a farzsebbõl oszt mehet az aprítás😊

Szép gyûrû kolléga. Az enyém fogaskerekes.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
www.pumaszallas.hu
Per Aspera Ad Inferi.
A Béna.
Nem akarok utólag okoskodni, de ilyen "frissen" regisztrált, semmilyen értékeléssel nem rendelkezõ emberkéktõl nem szabad vásárolni!!
ITT tudod ellenõrizni a delikvenst. A negatív értékelését még nem kapta meg, reklamálj, hogy mást ne tudjon megszívatni a kis gyökér!!
www.smart-bus.hu
Én ezért nem veszek soha semmit használtan, vagy max személyes átvátellel.
www.pumaszallas.hu
Egyébként meg a parasztgyerek bármelyik boltban kapott volna ingyé procitartó szart. Mi is mindig kidobtuk ha meg kért valaki akkor adtunk.
AZ eszem megáll!
Én mondjuk a ház hátulján lévõ takarólemezzel (tudjátok ami az üres kártya helyen van) szoktam visszahajtogatni a lábakat. Kaptunk mi már nagykerbõl is összekuszált lábú szart...
Részvétem ,máskor talán lesz szerencséd ozt nem ilyen hülyét fogsz ki !
szólj Fecskának õ úgyis arra lakik ozt elintézi a kollegát ! <#eplus2>#eplus2>
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
El kell menni a delikvenshez, (én ezt tenném,kerül amibe kerül) és egy nyakleves kíséretében elmagyaráznám neki az elmagyarázandókat,majd feldugnám a seggébe a procit,hogy had görbüljön még jobban az a sok lábacska. Majd ha nincs pénze akkor elhoznám a vinyóját amit vett belõle.
Amúgy is morci vagyok ,ha pesti esetleg elballaghatok ha gondolod.
Van telefonszáma a kis buzinak, le kellene vadászni. Bár lehet nem ér annyit az egész.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.pcpilot.hu
D9
- "Szevasztok srácok, hetven évvel ezelõtt véget ért a háború!!!"
Arról mi nem tehetünk, hogy a MINÕSÉGI fölény még mindig a mi oldalunkon van.<#nemtudom>#nemtudom> <#nevetes1>#nevetes1>
D9
Boldog szülinapot!
Kicsit késve, de õszintén.
Nem gondoltam, hogy majdnem egy napon születtünk. Én nov. 30. <#wave>#wave>
53 éves lettem. Nem jó dolog.
A fiam kitúr a gép mellõl. Ez sem jó.
Galland tényleg mondta a szpites mondatot. A 104 légi gyõzelemben benne van. Azzal indokolta, hogy mérges volt a dagadtra, de a messzát jobbnak tartotta.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Amúgy kösz.
Ennyire félrevezetni õket! :-))))
Ez mit jelent pontosan?
Annyit értek,hogy köszöni de mit is?
www.pumaszallas.hu