IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Õ az egyik legérdekesebb pilóta szerintem. Az utolsó lelövése után, megcsípte valami csodapók, és aztán legyõzhetetlen lett.
Az a vicc, hogy ez nem vicc.<#alien>
A bogár rész igen.

A két dolog nem zárja ki egymást. Hitler is hihetetlenül bátor volt, de attól még marad sötét beteg állatnak a szememben.
Göring más,de most nem kezdem el mentegetni,nem is lenne értelme. Akkor volt gyenge amikor nem kellett volna. Viszont azon sokat röhögtem, hogy Gallandot mindig azzal akasztotta ki-"ti fiatalok nem tudjátok milyen az igazi repülés, amikor a merevítõk között fütyül a szél"

Igen az igaz volt.Az a meglepõ hogy egy olyan 1 vh.-s ászból* mint Göring, hogyan lett olyan alja ember akit végül kötél általi halálra ítéltek.Bár az én véleményem szerint közrejátszott ebben morfiumfüggõsége és az imádott felesége korai halála is.

*Bár gyõzelmei számát többen megkérdõjelezik.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Heinz Bär mondta ezt állítólag.Emlékeztem én is a sztorira és megnéztem a Luftwaffe ászaiban hogy ki is volt az.😊

Marseille-el is volt egy érdekes sztori, 4x lõtték le a csatorna felett az angliai csata alatt és amikor a mentõgép megérkezett a gép személyzete megismerte hogy már megint Marseille-t kell kimenteniük és kiröhögték õt.Ezen annyira felkapta a vizet hogy amikor visszaérkezett a bázisra ellopta a staffelkapitan(Johannes Steinhoff) motorját és azzal száguldozott a környéken addig amíg egy fának nem hajtott és össze nem törte a mocit.Ez volt az utolsó csepp a pohárban és Steinhoff áthelyeztette.Elõtte Steinhoff azzal bízta meg Marseille-t hogy egy magasrangú tiszt elõtt csináljon egy nagyon szolid kis bemutató repülést, de õ olyan légi bemutatót csapott hogy a nézõk haja az égnek állt és végül fejjel lefelé olyan alacsonyan repült el a tiszti küldöttség feje felett hogy a légcsavarszél levitte a tisztek sapkáját.😊

repvez
A sebessége nem lett gyorsabb, viszont a pingem csökkent és a speedteszt is sokkal hamarabb végigment .
Nem tudom igaz-e vagy legenda, és most nem is tudom melyik ásszal történt meg, hogy lelõtték a csatorna felett és amikor kimentették a vízbõl -miután órákig fagyoskodott a tengerben- akkor Göring valami ilyesmit mondott

-Na, fiam! Biztos sokat unatkozott a jeges vízben amíg megnem érkezett a segítség 😊)
-Nem uram, nem unatkoztam.
-Hogyhogy?
-A beszédén gondolkodtam Her Göring.
-Valóban? Na és melyiken?
-Amelyikben azt mondta, hogy anglia nem sziget többé. Uram.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Kaptam egy leírást a net sebesség gyorsítására. Van aki esküszik rá, én nem találtam gyorsabbnak tõle, így is, úgy is 6 Mb/s volt. Valaki hozzáértõ véleményezné ? Egyébként a leírás korrekt, végig lehet csinálni mindent vele.

"...Ez a dokumentum azért jött létre, mert a letöltõk nagy része a sebességkorlátról beszél,
és a Windows is sajnos korlátozza a netsebességed, méghozzá 20%-al.
Ha ezt a 20 %-ot vissza akarjuk kapni, a következõ lépéseket tegyük meg:

1. Ha kíváncsiak vagyunk a mostani sebességre mérjük le a speedtes.net oldalon

2. Nyisd meg a Start-ban a Futtatás menüpontot az a keresési mezõbe írja be, hogy run.(ne hagyd le a pontot) és kihozza a futtatást>az a keresési mezõbe írja be, hogy run.(ne hagyd le a pontot) és kihozza a futtatást>.

3. Írd be, hogy gpedit.msc majd nyomj OK-t.

4. A felbukkanó ablakon bal oldalt van egy felsorolás, ahol nyisd le a Számítógép konfigurációja
majd a Felügyeleti sablonok, majd a Hálózat menüpontot, és kattints egyszer a QoS csomagütemezõre.

5. Jobb oldalt megjelenik 3 mappa és 3 fájlszerûség, nekünk ebbõl csak 2 fájl kell. Elõször
a Foglalható sávszélesség korlátozására kattintsunk kétszer, majd bejön egy ablak, ahol az
Engedélyezve mezõt kell bejelölni, és Sávszélesség korlátozás (%) állítsd át 0-ra. A másik,
amit hasonlóan kell átállítani, az az Idõzítési egység beállítása, itt úgyanúgy 2X katt,
és Engedélyezve, és itt az Idõegység (mikroszekundumban) legyen 0.

6. Zárjuk be az ablakot.

7. Ha kíváncsiak lettünk, hogy tényleg gyorsab lett-e a net, mérjük le a sebességet megint.

Az 1. és a 7. lépés elhanyagolható, csak egy tipp, hogy tényleg mûködik.

Ezt a leírást ezeken az operációs rendszereken teszteltem: Windows XP, Windows Vista, Windows 7.

Remélem segítettem! Jó szórakozást! 😉.."
Her Laca
Volt valami feszültség Hermann-al😊 Ez a pajkoskodás :XD

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Nem az. Olvastam Galland könyvét,és tényleg ezt mondta. Viszont azt is írja"természetesen nem gondoltam, hogy a S. jobb mint a M. , csak nagyon dühös voltam a vezetésre stb" Nem szó szerint írtam kölcsönadtam a könyvet. Nemtom' kinek. 104 légi gyõzelem, vagy ilyesmi a címe.

Gundark 1 1
Nem véletlenül 😊
Tegyük gyorsan hozzá: azért mondta, hogy baxtassa Göringet...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

V Domino
Uh,a legjobb háborús film.<#worship>

Én ezt szoktam rongyosra hallgatni:

R.I.P. White Europe

LeonSilver
Uccsó mert megköveznek 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Király!😊
Nekem ez az egyik kedvencem:

LeonSilver
Nekem ez a kedvenc sorozatzeném!
Kár, hogy ilyen rövid. 😞

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Az alant lévõ sorozatokat mind imádtam kivéve az Airwolfot, azt nem is néztem.Kb 1 éve az origón volt egy cikk amin szinte mind fent volt.

NCIS Song

Csillagkapu song

Smallwille song

Sztem ezek sem rosszak.😊

LeonSilver
Tényleg. Érdekes ez az sg..

Her Laca
Alant írtam😊 Már rájöttem,a nyúl volt Márkus.😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
A nyúl a Márkus László!

LeonSilver
De itt nem Márkus László a róka ..

http://ziziprg.multiply.com/video/item/89

LeonSilver
Én a Rémusz bácsi meséjébõl emlékszem szuroknyúlra.

Her Laca
Bakker megvan!!! Rémusz Bácsi meséi!!!
Csak a nyúlnak volt,nem a rókának😊)
Itten van

Her Laca
Márkus hangja egészen kicsiny gyerek koromig elkísér.
Melyik mesében is volt õ a róka hangja?
A kukori kodkodában tudom ,hogy õ Kukori😊
Lehet a Futrinka utca,de nem biztos. Volt valami szurok problémálya a rókának ,meg a farkasnak talán? Szurok nyulat csináltak a rágcsálók? Csak halványan dereng valami😊

LeonSilver
Neeeeeeeeeeee, minnyá beszabehu 😄DDDDDDDDD

LeonSilver
Igen!!! Én egyébként is nagyon szerettem Márkust. És Õ szerettette meg velem az úgynevezett "szépirodalmat".
Kötelezõ olvasmány volt a Tartuffe. Nem nagyon akaródzott elolvasni, aztán láttam, hogy lesz a TV-ben. Na mondom megnézem és írok belõle ilyen olvasónaplót. Márkus László volt Orgon és olyan fasza volt, hogy el is olvastam 😊 Azóta szeretem a szépirodalmat is.

Her Laca
Márkus László hangjával ,fenomenális😊)

LeonSilver

LeonSilver
Disznõ madár, a bazsüszöm ....

Sellers da beszt!!!

Her Laca
Bassza meg. A rózsaszin párduc peter sellers-el le van tiltva a tecsöveden. Miezmá?

Mondjuk a zene megvan.
No de Clouseau felügyelõ hol van?😞((((

LeonSilver
Magnum az tényleg fasza!

Dévidet nem komáltam soha, de ez qrvára csípem. Mondjuk inkább a nénik miatt... de a zene sem rossz.

Her Laca

Nézelõdtem és beleakadtam😊 Király!!!
Van az a mondat,hogy " puska kellett volna baszki" :XD
Vagyis
Így hangzott😊

Gundark 1 1
Lehet hogy legenda de Galland önéletrajzi könyvében is benne van (Elsõk és utolsók, magyarul 104 légigyõzelmem címen jelent meg) . Göringnek megrezdült a feje 😊
LeonSilver

Her Laca
Na és ez?😊)
Mondjuk ezért nem voltam oda😊

De ezt imádtam😊)

LeonSilver
Éppen említeni akartam az Airwolf-ot. A zenéjét imádtam 😊

V Domino
<#hehe>
Tényleg,a Szupercsapat lesz az.Na basszus,az a másik nagy kedvencem volt.😊)Tesómmal mindig sasoltuk,meg erre az Airwolf-os cuccra is emlékszek még.

R.I.P. White Europe

Her Laca

Tudom ,hogy propaganda,de vaj milyen kárt tudott tenni egy RE egy harckocsiban,fõleg ha az T34 es?

Her Laca
Tudod mi a röhej. MacGywer hatására hordok magamnál mindig egy ilyet😊

Her Laca

Her Laca
Tévedés.😊
Annak más a zenéje😊
Szerintem ez inkább a csodacsapat vagy minek.Amiben van az a smukkal teliaggatott néger krapek.

Itten is van

Basszus... nem is tudom, hogy sírjak, vagy röhögjek... :S

www.smart-bus.hu

V Domino
Ha felismered a zenét alatta,akkor röhögni fogsz rajta.Gyerekkorunk hõse az,MacGywer😊)

R.I.P. White Europe

Her Laca
Az a nevezetes mondat is belekerült,miszerint ugye Gõring megkérdezte ,hogy mit szeretnének,és Galland valami ilyesmit mondott.
Bár nem tudom,hogy ez nem e csak legenda e.

Ez a videó de undorító......

Her Laca
Persze😊 Meg még a kor összes nagy színésze😊
De asszem nincs is más film csinálva errõl.

Grat a 100 hoz.😊Én is így játszom, de már egyre kevesebbet, mert belefásultam az 1946-ba.
Van benne valami amit filmekrõl mondasz.A régi nagy filmek Stalingrad, a Nagy szökés, a Halál 50 órája, a Kelly hõsei, Piszkos 12, a Híd túl messze van, A Híd, Híd a Kwai folyó, 633--as repûlõszázad(hû az de nagy film, akárhányszor meg tudnám nézni, sztem jobb is mint az angliai csata)stbstbstb.
Azért a mostani filmek között is van néhány jó, pl.Az elit alakulat, a Pacific,Ryan közlegény megmentése, Bukás.

V Domino
De szép diorámát lehetne csinálni a kép alapján.

"Csirkébõl sasmadár" nagyon nagy szöveg.<#nyes>

R.I.P. White Europe

Azt tudtuk, hogy Szergejék jó gépet kalapáltak össze. A Flanker STOL változata annyira titkos, hogy sem a cia, sem a PVO nem tudott róla...

Si vis pacem, para bellum.

Ez az amelyikben Michael Caine van?
Her Laca

Ottan van minden a táblán amit tudni kell😊