IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laca, hallgass rám: hagyd a faxba. Én 20 évig hasaltam igazán nagy motorokon (nem ilyen kávédaráló-seggvibrátor kombókon), de hidd el, hogy pénzkidobás az egész.
És túl sok temetésen voltam, pedig csak a felére (6-ra) mentem el (és chopperesek is voltak köztük).
Hagyd, nem éri meg...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Új problémák, új élmények, új világ.
Amikor x km után leszállsz a végcélnál, és megiszol egy sört, az idõnként a reveláció erejével hat.
Életem legszebb élményeinek jó része köthetõ két kerékhez.

Si vis pacem, para bellum.

Her Laca
Karácsonyi akció. Hotas Warthog!!!!

De kiemelem!
"Jó hírünk van számítógépes repülõszimulátorok szerelmeseinek: a forint drágulása ellenére folyamatosan csökken a Thrustmaster nagyszerû, HOTAS Warthog rendszerének ára. Az A10-es tankvadász repülõgép vezérlõszerveirõl mintázott botkormány és gázkar kategóriájának legjobb termékei közé sorakozik be, rengeteg testre szabható funkcióval és precíz mozgással bír. Elõször idén februárban találkoztuk vele a hazai piacon, akkor 120-130 000 forint környékén kínálták, most viszont már 99 000 forintért beszerezhetõ."

Szinte ingyé van. Rohamra elvtársak😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
chuck norris is !!!
Ezt látnom kell majd

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Lusta Dick
Nekem ez a favorit!
Erre csak annyit:
A kiba**ott életéért játszott bammeg!Még szép,hogy jól fújta!<#nevetes1>

Ezt meg utoljára aztán befejezem:
Nouvelle

A Béna.

LeonSilver
Nekem ez tetszik qrvára. Nagyon jól nyomja a srác, és hát persze a zene is fav!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Parov strellar
Az egész x faktorosdiban egyedül a harmónikás srác ért valamit, már vagy 12 éve nem nézek tv-t("zombidoboz" by fürtike<#mf1>).Épp hazalátogattam a szüleimhez,mutter a konyhába hegeszt valami jóféle kaját és megütötte a fülemet a kissrác harmónikázása utána mindig megnéztem neten,igazi tehetség a klapec,és mégse õ nyert...

A Béna.

LeonSilver
Ááááááááááááááááááááááááááááááááá, beszabehu.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Asszonykáról jut eszembe. Az egyik kollégámat összehoztuk az egyik kolleginával, ne árválkodjanak már egyedül mindketten. A fiú 33 éves és még nem volt semmi ez ügyben az életében, úgy hogy elméleti képzésben is kellett részesíteni, hogy mi a teendõ az elsõ randin. Az elméleti képzés érintette a nõi logikát, amirõl csak annyit mondtunk el neki, hogy ha jót akar magának, akkor nehogy meg akarja érteni, hogy a nõk mit-miért tesznek, mert akkor vége van és meg fog bolondulni, az tuti. Szemléltetõ példának elmeséltem neki egy példát rólunk. Amikor vettük az új autónkat és jött a nyári szünet, asszonykám kijelentett, hogy a héten õ marad itthon a gyerekekkel, ergo az autó is itthon marad neki, mert ugye mi van, ha történik valami itthon ? A következõ héten én maradtam itthon a gyerekekkel, asszonykám kijelentette, hogy a héten, a változatosság kedvéért õ megy a kocsival dolgozni, mert ugye siet haza, hátha történik itthon velünk valami.
Her Laca
Valószínû. 😊 A szabadság utáni vágy asszem. Kidolgoztuk a belünket oszt kezdjük unni😊 Én már a nézelõdés stádiumában járok😊
Nyáron felülni rá,asszonyt mögém ültetni és irány az egyenes😊 Szépen nyugiban körbepöfögni az országot.

Ez a gondolat a korral jár ?
Én is mindig azt mondom a gyerekeknek, hogy az 50. szülinapomra kérek egy ilyet. Elõször viccnek gondolták, de már gyanítanak valamit, hogy talán nem annak szántam.
LeonSilver
Azért van benne valami, nem? (mármint az aláírásban)

Her Laca
Jelzem asszem most jött el az az idõ amikor vennem kell egy ilyetén kétkerekût. Erõsen gondolkodom rajta.

Her Laca
Te Leon😊
Csak azért mert említed õket az aláírásodban😊)

Na meg a zene miatt😊)

Múltkor a lányom telójára becsempésztem egy ilyet, az Xfaktoros számok közé. Mellékesen csak annyit, hogy egyházi suliba jár a lány. ( Ahogy kinéz, mondjuk apáca asszem nem lesz belõle. )

Exploited
Her Laca
Ja van egy pár név.<#szomoru1>

LeonSilver
Igen. Azt hiszem, hogy a mi korosztályunknak nagy csalódások ezek az emberek.

Her Laca

Her Laca
És nézd meg mi lett a Csótányból.😞
Média bohóc,persze tudom a jelen gazdasági helyzetben .....

Her Laca
<#eljen> Black Sabbath

Az elõzõ eredetije Adele - Rolling In The Deep az egyik kedvencem.😊
De a kis csaj se kutya.

Ezt nem tudná valaki letölteni ? Nekem egy halom hülyeséget dob fel.

FW-190D
LeonSilver
Óóóóóó, amikor még rejtve-fedve jártunk ricse koncertre.... a várost meg ellepték a seriffek 😄

PhantomAss
zsír
de ez is jó:

GOOBY, pls

bocsánat, én se egyenesen melóból jöttem tegnap 😊 a záró ballonokra gondoltam ja, köszi.

V Domino
"Szerencsére" letört a 2. EVO-m lõbillentyûje is a célkeresztben egy totál gyanútlan,mit sem sejtõ spittel.<#gonosz3>

R.I.P. White Europe

Ez záróléggömb vagy megfigyelõ léggömb lehet?A megfigyelõ ballon légigyõzelemnek számított míg a záró ballon nem.Sztem záró.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Akkor megnyugodtam... kezdtem félni, hogy rossz mértékegységet választottam tegnap! 😄

www.smart-bus.hu

LeonSilver

<#eljen><#integet2>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

LeonSilver
Én is kamilláztam, de aztán rájöttem, hogy nem Neked szólt. Lényingrádos képen vannak "lufik"..

Még hat az esti pálesz, így nem nagyon vágom, hogy milyen lufikra gondolsz! 😊

www.smart-bus.hu

mik azok a nagy lufik? 😊

Sziasztok !
A TS/Luftwaffe mappába felraktam a II. Vh.-s típusismertetõ füzetek maradék részeit, amiket be tudtam szerezni.

Yak Fighters
Ju-88 I.
Ju-99 II.
Spitfire
Mosquito I.
Mosquito II.
P-51 Mustang

Közben találtam egy II. vh-s filmet, Leningrád ostromáról.

Attac on Leningrad

Képek
Írok neki én is! 😄

www.smart-bus.hu

Relax99
Hát részvétem Sanyo, remélem jól fog végzõdni a dolog

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Sanyo
Kösz uraim, szólok ha van valami. 😊

www.pcpilot.hu

Her Laca
Nem kell nagy feneket keríteni a dolognak,el magyaráztam neki "KULTURÁLTAN" <#eplus2>,hogy Sanyó egy rendes ember és nem illik ilyet csinálni,és értésére adtam,hogy sokan mérgesek ezért. Csak a poén kedvéért írtam le mit írt,de kétségem sincs ,hogy a lelki terror amit használtam meghozza gyümölcsét😊 Gondolom most nyugtalan egy kicsit😊

Nekem nincs jogosultságom fegyvert használni,... de egy vezérmûlánccal megváltoztatnám a személyleírását! <#eplus2>

D9

Zpogi
Válaszoltam is 😊

Vogel
Pogi! Privátod érkezett!

<#nevetes1>
Nekem az igazolványomon ott van hogy fegyver viselésre jogosult. Attól még nincs fegyverem.

Vogel
Van RPG raktáron, ha kell 😄

Nekem viszont van vadászpuskám, és 200-ról pontba lövök.. wehehe.. <#eplus2>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Iskolás, és jelvényszáma van? Mi a tetü? Cserkészjelvénye van? 😄

Fegyvert használni meg max a rendõr jogosult. Aki meg rendõrnek adja ki magát, pedig ugye nem az, az bûncselekményt követ el. Közöld ezt vele Laca 😄
Max fegyvertartási engedélye lehet, de sztem csak youtube-on látott fegyvert..

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Úgy látszik az "Ég Urai" kiadója rájött, hogy a második világháborús repülõkbõl több fogy. A mostani (20)Spad XIII után (21)Hurricane IIb, (22)BF109-F4, lesz egy (23)Szu-27 mint kivétel, (24)Messerschmitt Me 262A, (25)BF110 G-4.
Francba, nincs ennyi hely a polcomon.

V Domino
acidrain
Ez tuti egy kis <#kocsog>.
Hol szerezte a jelvényt? Május elsején lõtte a búcsúban? 😄

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."