IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És túl sok temetésen voltam, pedig csak a felére (6-ra) mentem el (és chopperesek is voltak köztük).
Hagyd, nem éri meg...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Amikor x km után leszállsz a végcélnál, és megiszol egy sört, az idõnként a reveláció erejével hat.
Életem legszebb élményeinek jó része köthetõ két kerékhez.
Si vis pacem, para bellum.
De kiemelem!
"Jó hírünk van számítógépes repülõszimulátorok szerelmeseinek: a forint drágulása ellenére folyamatosan csökken a Thrustmaster nagyszerû, HOTAS Warthog rendszerének ára. Az A10-es tankvadász repülõgép vezérlõszerveirõl mintázott botkormány és gázkar kategóriájának legjobb termékei közé sorakozik be, rengeteg testre szabható funkcióval és precíz mozgással bír. Elõször idén februárban találkoztuk vele a hazai piacon, akkor 120-130 000 forint környékén kínálták, most viszont már 99 000 forintért beszerezhetõ."
Szinte ingyé van. Rohamra elvtársak😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ezt látnom kell majd
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nekem ez a favorit!
Erre csak annyit:
A kiba**ott életéért játszott bammeg!Még szép,hogy jól fújta!<#nevetes1>#nevetes1>
Ezt meg utoljára aztán befejezem:
Nouvelle
A Béna.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Az egész x faktorosdiban egyedül a harmónikás srác ért valamit, már vagy 12 éve nem nézek tv-t("zombidoboz" by fürtike<#mf1>#mf1>).Épp hazalátogattam a szüleimhez,mutter a konyhába hegeszt valami jóféle kaját és megütötte a fülemet a kissrác harmónikázása utána mindig megnéztem neten,igazi tehetség a klapec,és mégse õ nyert...
A Béna.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nyáron felülni rá,asszonyt mögém ültetni és irány az egyenes😊 Szépen nyugiban körbepöfögni az országot.
Én is mindig azt mondom a gyerekeknek, hogy az 50. szülinapomra kérek egy ilyet. Elõször viccnek gondolták, de már gyanítanak valamit, hogy talán nem annak szántam.
Csak azért mert említed õket az aláírásodban😊)
Na meg a zene miatt😊)
Exploited
Média bohóc,persze tudom a jelen gazdasági helyzetben .....
Az elõzõ eredetije Adele - Rolling In The Deep az egyik kedvencem.😊
De a kis csaj se kutya.
R.I.P. White Europe
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
www.smart-bus.hu

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.smart-bus.hu
A TS/Luftwaffe mappába felraktam a II. Vh.-s típusismertetõ füzetek maradék részeit, amiket be tudtam szerezni.
Yak Fighters
Ju-88 I.
Ju-99 II.
Spitfire
Mosquito I.
Mosquito II.
P-51 Mustang
Közben találtam egy II. vh-s filmet, Leningrád ostromáról.
Attac on Leningrad
Képek
www.smart-bus.hu
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
D9
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Fegyvert használni meg max a rendõr jogosult. Aki meg rendõrnek adja ki magát, pedig ugye nem az, az bûncselekményt követ el. Közöld ezt vele Laca 😄
Max fegyvertartási engedélye lehet, de sztem csak youtube-on látott fegyvert..
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Francba, nincs ennyi hely a polcomon.
R.I.P. White Europe