IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze örülök hogy így lett, ráadásul mostmár tényleg csak pár nap a kiadásig <#buck>#buck>
(bár ahogy látom, a kis kétmagos E8500-ammal lehet nem fog semmilyen teljesitménybeli növekedés történni)
Ha mindig így csinálták volna,senki nem szólt volna egy árva kukkot sem.
Javítják a flight modellt is,és már kezdenek rinyálni a veresek,de Ilja megnyugtatta õket,hogy "sajnálja,de történelmileg így hiteles"(legalább lesz alkalmuk más taktikai elemek gyakorlására is,nem csak a szintben tépés<#mf1>#mf1>).
Viszont a meszához nem nagyon nyúlnak,pedig a végsebessége nem hiteles.
Na mindegy,jóóó lesz ez...
Errõl megmondanátok hogy magyar, ha nincs oda írva:
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Chris. Kérek egy hetet, utána leírom hogy kell! Oké? 😊
Ps.: ezt a netes felületen létrehozott kérdõívet, egy picit elmagyarázhatnád nekem, hogy csináltad? Én még csak 1. éves vagyok, de gyanítom majd nekem is kell ilyen-olyan felmérést készítenem a késõbbiekben, ez nagyon szipmatikus megoldás!!!
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Sok sikert! 😉
www.smart-bus.hu
http://bs.beckament.net/files_pub/FlightSim/WWII_Maps/Straight%20of%20Dover%20-%20GS4369.jpg
www.pumaszallas.hu
A gyerek egyébként ezt írta, amit PhantomAss is mond, hogy conf ini törlés után megváltozik a játék fizikája, könnyebb vezetni õket és lõni velük, de pár újraindítás után minden visszaáll normál állapotba.
www.pumaszallas.hu
köszi
ha jól értem, ha törlöd a conf.user fájlt akkor változik a gépek karakterisztikája? Nehezebben esik át meg ilyesmik?
Ez tényleg így van?
GOOBY, pls

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
D9
Ha minden kérdésre helyesen válaszolok, akkor mi a nyeremény?😉
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Si vis pacem, para bellum.
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Megvolt.
www.pcpilot.hu
Nyomtatott sajtó visszaszorulása az internetessel szemben.
Elsõre jól válaszoltam és onnan már gyorsan ment <#idiota>#idiota>
Szakdolgozatomhoz szeretnék tõletek segítséget kérni. Legyetek szívesek töltsétek ki a kérdõívemet.
Elõre is köszönöm! <#worship>#worship>
Kérdõív
már régen megfordult a fejemben, hogy feldobom valami apróhirdetésben, de gyõzött a lustaság/trehányság, aztán nem lett belõle semmi se.
nekem már nem lesz szükségem rá, kb 2 éve vettem elõ utoljára 😞
dobjatok egy pm-t, ha esetleg érdekel még valakit egy ilyen joy.
ejj ebben még volt anyag 😊
Per Aspera Ad Inferi.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Rég volt, igaz se volt, és szánom-bánom, de elfelejtettem, hogy a Steamen belül hol lehet kijavítani a CloD elkúrt fájljait?
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Repülõs relikvia.
Az 1946-os grafikus motorját mennyire lehetne még felpiszkálni, ill. magában a programban mennyi tartalék van még benne a fejlesztés terén?
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A legnagyobb amcsi szarok is hemzsegnek ilyen hibáktól, pedig ezerszeres a költségvetésük.
El sem hiszem , hogy magyar.<#smile>#smile>