IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jujj de jó!
PLackó
Eddig nem azt mondták, hogy az elsõ beta csak FPS javítást fog végrehajtani, nem lesz benne más javítás?
Persze örülök hogy így lett, ráadásul mostmár tényleg csak pár nap a kiadásig <#buck>
(bár ahogy látom, a kis kétmagos E8500-ammal lehet nem fog semmilyen teljesitménybeli növekedés történni)

Hecker007
nah asszem akkor ideje visszaraknom a gépre 😄

Zpogi
Egy igazán tartalmas pénteki frissítés!

Ha mindig így csinálták volna,senki nem szólt volna egy árva kukkot sem.

Javítják a flight modellt is,és már kezdenek rinyálni a veresek,de Ilja megnyugtatta õket,hogy "sajnálja,de történelmileg így hiteles"(legalább lesz alkalmuk más taktikai elemek gyakorlására is,nem csak a szintben tépés<#mf1>).
Viszont a meszához nem nagyon nyúlnak,pedig a végsebessége nem hiteles.

Na mindegy,jóóó lesz ez...

Bocs az offért már megint de hála az mr2-nek kezdem szeretni a magyar zenéket <#crazya>

Errõl megmondanátok hogy magyar, ha nincs oda írva:

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

SgtChris
Nekem jó lesz egy hónap múlva is, addigra letudom én is az aktuális félévem. :-D

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Nagyon köszönöm 😊

Chris. Kérek egy hetet, utána leírom hogy kell! Oké? 😊
acidrain
Kitöltve.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

SgtChris
Kitöltve!!! Sok sikert!

Ps.: ezt a netes felületen létrehozott kérdõívet, egy picit elmagyarázhatnád nekem, hogy csináltad? Én még csak 1. éves vagyok, de gyanítom majd nekem is kell ilyen-olyan felmérést készítenem a késõbbiekben, ez nagyon szipmatikus megoldás!!!

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Letudva! 😊

Sok sikert! 😉

www.smart-bus.hu

V Domino
Kipróbálnám,amit 2:56-nál rángat a ficak

R.I.P. White Europe

VO101Tom

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Szerintem ez placebo. Mindenféle track, tesztelések és konkrétan mért sebességek nélkül, csak "érzés" alapján qrvaélet, hogy nem mondja meg, hogy a gép viselkedése ilyenben változott-e. Egyre többen kezdik magukat profi berepülõpilótának érezni, és az ilyen hülyeségekkel teletömik a fórumot.

A gyerek egyébként ezt írta, amit PhantomAss is mond, hogy conf ini törlés után megváltozik a játék fizikája, könnyebb vezetni õket és lõni velük, de pár újraindítás után minden visszaáll normál állapotba.

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
ááá nem láttam ezt a gombot én meg nyomogattam mindenre 😄
köszi
ha jól értem, ha törlöd a conf.user fájlt akkor változik a gépek karakterisztikája? Nehezebben esik át meg ilyesmik?
Ez tényleg így van?

GOOBY, pls

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

PhantomAss
hogy lehet megcsinálni hogy NE fordítsa le? Nem értek belõle egy kukkot sem

GOOBY, pls

Kész.

D9

Zpogi
Vogel
Kész.

Kész.

Ha minden kérdésre helyesen válaszolok, akkor mi a nyeremény?😉

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Kész.
Kész.

Si vis pacem, para bellum.

Kitöltve!

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Köszönöm mindenkinek! 😊
Külkeren kereskedelem és marketing alapszakon nemzetközi marketing szakirányon végzek. Amúgy a Ringier-nél vagyok marketing gyakornok. Az, hogy mi leszek baromira képlékeny 😊
Megvan.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

És mi leszel ha nagy leszel?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

<#eljen>.
Megvolt.

Sanyo
Nálam nagyon visszaszorult, január óta már az Aranysast sem veszem meg, ez volt az utolsó amit még vásároltam.

www.pcpilot.hu

TG Gida
Megvolt😊 Mikor jössz zombikat írtani?

Isten áldja a pogányokat!

Köszönöm 😊

Nyomtatott sajtó visszaszorulása az internetessel szemben.
Nohab
Átrágtam magam rajta.

Btw.: Mi a témája a szakdolgozatodnak?
Zpogi
Szintén 😊

Köszönöm 😊
kész 😊

Elsõre jól válaszoltam és onnan már gyorsan ment <#idiota>

Sanyo
Kész. 😊

www.pcpilot.hu

Off:

Szakdolgozatomhoz szeretnék tõletek segítséget kérni. Legyetek szívesek töltsétek ki a kérdõívemet.

Elõre is köszönöm! <#worship>

Kérdõív
Sugárhajtómûves Fóka.

Kevésbé ismert Ta - 153.

Érdekes FW-190-es design.
RatBaG
lenne nekem itt a polcon egy Microsoft SideWinder Force Feedback 2-es joyom.
már régen megfordult a fejemben, hogy feldobom valami apróhirdetésben, de gyõzött a lustaság/trehányság, aztán nem lett belõle semmi se.
nekem már nem lesz szükségem rá, kb 2 éve vettem elõ utoljára 😞
dobjatok egy pm-t, ha esetleg érdekel még valakit egy ilyen joy.
ejj ebben még volt anyag 😊

Per Aspera Ad Inferi.

Talán megtaláltam...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Off:

Rég volt, igaz se volt, és szánom-bánom, de elfelejtettem, hogy a Steamen belül hol lehet kijavítani a CloD elkúrt fájljait?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Józsi úthengerét is itt újították fel.

Repülõs relikvia.

Az 1946-os grafikus motorját mennyire lehetne még felpiszkálni, ill. magában a programban mennyi tartalék van még benne a fejlesztés terén?
A természet lassan visszaveszi.. Már szépen nõnek a pionír bálványfák..

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

V43 1105
Atyaég .. fáj a szívem ha a csarnokra nézek .. gyönyörû régi épület, benne sok vasúti jármû amelybõl mára már csak utolsó darab létezik .. erre nincs pénz.. bezzeg másra igen, felújítva gyönyörû múzeum lehetne, egy olyan mûhellyel ahol még az igazi "nagy öregek" végzik a mesterséget ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Na végre!Ezt is megérjük?!😮)))
Le a kalappal.
A legnagyobb amcsi szarok is hemzsegnek ilyen hibáktól, pedig ezerszeres a költségvetésük.
El sem hiszem , hogy magyar.<#smile>