IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg szeretném kérdezni, hogy ez az új 4.11 patch mennyi mindent ad az alap játékhoz?? Ultrapack 3 van a gépen, ha jól vettem ki a GYIKból, akkor erre nem kéne telepíteni ezt a patchet. Ha azonban a játékot elölrõl telepíteném, és arra raknám a 4.11-ig való patcheket, és rá az Ultrapack 3.- at, akkor sem mûködne,?
Másik kérdés: A Cliffs of Dover játék az NVDIA 9600m GT laptop karin (512 mb- os) menne??
És egy utolsó, kissé szégyellve leírt kérdés. Újra raktam a gépet, elõtte ment szépen az Il-2. A pumaszálláson való leírás hatására akkor másik partícióra raktam fel a játékot, szépen ment is. Újra telepítés után kissé kínlódni kellett mert hiába raktam ki a parancsikont újra, nem akarta indítani a játékot. Nagy nehezen elindítottam, utána tegnap elõttig ment mint a parancsolat. Aztán most újra hiába kattintok az indításra nem csinál semmit. Mit kellene a rendszer meghajtóra rakni, hogy könnyen induljon?? Mert gondolom, hiába raktam anno a másik particióra, csak valahová még rakhatott valami fontosabb file-t ami az újra telepítés során eltûnt???
Válaszokat elõre is köszönöm- Kellemes Ünnepeket a fórumozóknak!
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Ezt láttátok már? Van egy csomó része,érdekes.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Engem már nem érint, de nem tévedek ha azt mondom, hogy: 2 hét :))
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
Aki esetleg regisztrálva van 1C-re, pár új kép földi egységekrõl, orosz falukról.
http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=30949
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
http://www.ebay.de/itm/Foto-Luftwaffe-Flugzeug-Me-109-E-rote1-5-JG-52-Oblt-A-W-Schumann-Sandhofen-/320882631529?pt=Militaria&hash=item4ab6186369
http://www.ebay.de/itm/Foto-Luftwaffe-Flugzeug-Me-109-E-rote1-5-JG-52-Oblt-A-W-Schumann-Sandhofen-/320882631581?pt=Militaria&hash=item4ab618639d
E-bay linkje a képeknek
R.I.P. White Europe
1C-re linkelték,besz@rtam rajta!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vfl33Tn0pYc
D9
D9
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
és elnézést az OFF-okért ! :/
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
A "leginkább szimulátor" játék is a 2001, és szerintem az egyetlen élvezetes is, igaz motogp sorozatot nem próbáltam. Az utódok új grafikai megoldásai is inkább csak rontanak a sebességérzeten, játszhatóságon(pl sisaknézet katasztrofális némelyikben).
www.pumaszallas.hu
Sajnos igen. Bár ne tettem volna. Nagyon rossz film. Kacat.
Si vis pacem, para bellum.
erre tessék az oldal alján