IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köztünk is vannak biztos ilyenek,de én konkrétan nem használom,csak kiegyensúlyozásra,és ahogy Tom is írta nekik "csak arra jó hogy egyszer rá tudd húzni az ellenre,oszt el is kopott az energiád".
Ennyi erõvel beszélhetnénk nekik(nekem sokáig tartana megfogalmazni a gyenge angoltudásom miatt<#zavart1>#zavart1>) arról is,hogy egy szempillantás alatt lenyitja a fékszárnyát.Ami még talán lehetséges is mert,hogy ugye levegõvel mûködik(ha nem tévedek),de az sem tart örökké és mégsem fogy ki nekik soha.
Ezt az Osprey gyereket meg jól tökön kellene rúgni,mert mióta kiderült,hogy változik a flightmodell azóta szítja ott a feszültséget,mert bezzeg a messzer...
Szerintem a régi Il2-ben rendesen szívatták a kék oldalt,most lenne esélyünk,erre egyfolytában megy a sírás veres részrõl. @&¢+!%+§ és még finom voltam és nõies! <#papakacsint>#papakacsint>
Ez a mûsor tényleg jó.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Srácok szoktátok nézni a Discovery-n ezt a Dynamo gyereket? Mi a véleményetek?
Most nézem a legutóbbi részét(4) az eddigiek is jók voltak,de ez ez valami brutál.
http://mno.hu/?block=mno_video_popup¶m=media_id=51988
www.pumaszallas.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Nohab: nem most, már kb 3 hónapja fent van, annyira repülök vele, hogy már van 17 repült órám. Nem semmi. Ellenben, az il-vel még csak 1500 órám. A clod offlineja nekem, szar. Mármint nem úgy szar, hogy nem megy, csak rohadt unalmas. Online gyakorlatilag senki nincs fent, azon a 30 mberen kívül akik forognak. A régi il-2, lehet, hogy gagyi meg egyszerû, de még mindíg többen játszák, és nagyobb számomra az élmény. (nem azért nagyobb, mert lelövök valakit,hanem mert sok arc van, újabb emberek, és persze régiek akikkel jó együtt repülni)
Abban az esetben, ha minden jól megy a "zárt" tesztnél (ami most hétvégén is zajlik állításuk szerint). Amúgy jól írtad le a forgatókönyvet.
Aztán ha az jó, jön a steamos verzió?
Vaterát (illetve hasonló oldalakat) én is ajánlom ffb nélküli Saitek x52-õt szereztem ~7000Ft-ért, enyhén használt állapotban.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Vagy gondolom, akkor már nem lenne ilyen szép?? Van valaki, akinek fut laptopon egész élvezhetõen?
Geniust nem akarok már- ez a második de mindkettõnél ahogy látom baj van a tengelyek elállítódásával- hiába kalibrálom újra mindig ugyanúgy visszaugrik balra
Nekem nagyon jó. A baj az, hogy nem nagyon lehet már venni, ffb-st se.
Nekem nagyon jó. A baj az, hogy nem nagyon lehet már venni, ffb nélkülit.
Meg szeretném interjuvolni a tisztelt társaságot, hogy ki milyen joystickot használ- amivel meg van elégedve??
Létezik valami jó minõségû igazi force feedbackes ajánlatotok??
Eddig egy Genius metal strike proval nyomtam, nyomom,. de az x tengelye vagy kezd beszarni, vagy nem tudom egy folytában átugrik a bal oldalra a kormány és folyton trimmelni kell, kezdem megunni.
Logitech cuccokról nagyon jók a tapasztalataim, de az olcsóbb 20 ezer alatti kategóriában úgy látom nincs force feedbackes modelljük.
Ötleteket- ajánlatokat várok, ha megkérhetlek Titeket!
Nagyon köszönöm!
fisi
Ott van 1 txt. fájl. readme.txt Ez. Ezt megnyítod, és ott írja a verziószámot.
Nálam ez jelenleg.
IL-2 STURMOVIK: CLIFFS OF DOVER
****************************************************************************************
README V1.5.0
GAME VERSION 1.05.15950
(October 17, 2011)
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
www.smart-bus.hu
A Clod-nál, honnan tudom, hogy melyik verzió van fent a gépemen? (eredeti amúgy) Hol írja a verziószámot? A steam úgy tudom autómatikusan leszedi hozzá a patchet ugye?
Csak mert nekem "simán" elindul a clod-ha rákattintok, nem írja sehol, hogy várjak, mert frissít vagy ilyesmi.
Minden úgy ment, mint a régi szép idõkben. 2x törtem ki a futót felszálláskor mire a 3-dik végre sikerült. Megláttam egy spitet és megcsaptam. Kicsit csodálkoztam, hogy pillanatok alatt már a spit kergetett engem. De segítségemre sietett egy macchi. Most már végre a spitre sikerült koncentrálnom. Jól megkergettem én is, majd kínkeservesen de sikerült lelõnöm. Akkor döbbentem rá, hogy én a szerencsétlen macchit lõttem le, aki a segítségemre jött. <#idiota>#idiota> A következõ pillanatban már kidobott a server frendly kill miatt. <#confused>#confused> Nem tudom, hogy a spit mindez idõ alatt mit csinált, de biztos hogy harcképtelenné vált a röhögéstõl <#taps>#taps>
Ilyenkor tudod, hogy nyertél :)
www.pumaszallas.hu

A Béna.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
Persze örülök hogy így lett, ráadásul mostmár tényleg csak pár nap a kiadásig <#buck>#buck>
(bár ahogy látom, a kis kétmagos E8500-ammal lehet nem fog semmilyen teljesitménybeli növekedés történni)
Ha mindig így csinálták volna,senki nem szólt volna egy árva kukkot sem.
Javítják a flight modellt is,és már kezdenek rinyálni a veresek,de Ilja megnyugtatta õket,hogy "sajnálja,de történelmileg így hiteles"(legalább lesz alkalmuk más taktikai elemek gyakorlására is,nem csak a szintben tépés<#mf1>#mf1>).
Viszont a meszához nem nagyon nyúlnak,pedig a végsebessége nem hiteles.
Na mindegy,jóóó lesz ez...
Errõl megmondanátok hogy magyar, ha nincs oda írva:
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Chris. Kérek egy hetet, utána leírom hogy kell! Oké? :)
Ps.: ezt a netes felületen létrehozott kérdõívet, egy picit elmagyarázhatnád nekem, hogy csináltad? Én még csak 1. éves vagyok, de gyanítom majd nekem is kell ilyen-olyan felmérést készítenem a késõbbiekben, ez nagyon szipmatikus megoldás!!!
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Sok sikert! ;)
www.smart-bus.hu
R.I.P. White Europe