IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze, biztos hogy van valaki, akinek van tapasztalata, hogy kell felujitani egy 5000 forintos joystickot, kb. 10.000 forintert uj potmeterekkel.
Ha lenne 30E forintom joyra, vennék x52-t. Vagy ha mondjuk lenne 75E, akkor g940-et, ha 7 millám, akkor meg azt az orosz pörgõ-forgó életveszélyt és akkor nem kéne új potik után rohangálnom az ócska cyborg evomhoz. <#falbav>#falbav>
A saitek cyborg evo joyom potméterei nem akarják az igazságot! Már a kontakt spray sem segít rajtuk. A játékvezérlõ beállításoknál a célkereszt össze-vissza ugrál és ez a játékban is érzõdik. Szét is szedtem már õket és úgy is kitisztítottam, de valszeg ez már olyan mértékû kopás következménye, amin nem lehet segíteni.
A kérdésem a következõ: lehet ilyen potikat venni valahol? Vagy kuka az egész cucc?
Mindenkinek köszönöm a segítséget, télleg le a kalappal a társaság elõtt.
Kitöröltem az NVIDIÁs részeket, és ekkor a gép - heuréka!!!! - magától felismerte az új videókártyát. Kipróbáltam, viszi az Il-2 - t, 2 küldetést rendben lerepültem. Kipróbáltam egy másik játékot is (Cossack-2) azt is rendben viszi.
Királyok vagytok, mégegyszer köszönöm.<#worship>#worship>
Köszönöm az útbaigazítást.
Erdemes elolvasni a regebbi bejegyzeseket a Puli Spacen, talatok meg tobb forditast a konyvbol.
Az ATI sajnos leszarja a sokeves videokartyakat az uj driverek irasanal, ezert celszerubb a regi drivereket probalgatni.
Mivel azt irtad, hogy nem csak a Sturmovikkal van gond, hanem a tobbi jatekkal is.
1. Keresd meg az IL2 1946 játék mappáját.
2. Keresd meg és indítsad el a "il2set.exe" fájlt.
3. A megjelenõ ablakban felül van egy "Video" fül, arra kattintsál.
4. Meg fog jelenni egy "Beállítások" nevû lenyitható ablak,amiben kiválaszthatod az éppen használt kártyád típusát.
5. Nyomj egyet a "Rendben" fülre.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Várom válaszod.
Köszönöm a tippeket.
Ha lehet, a legkisebb nehézségû feladattól haladnék a macerásabbak fele.
Vogel!
Kérlek mondd meg nekem, hogy az il2setup - jegyzettömb melyik sora az, amelyik a radeonra való átállításban kulcsfontosságú, mert ott geforce-ra és ATI-ra is komplett bekezdések vannak.
Válaszod elõre is köszönöm.
Elején besírtam
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Telepítsd újra a wint a radeonnal,ha a probléma továbbra is fent áll akkor keresgélj régi drivereket a kártyához,ha ez sem javít a helyzeteden akkor be kell szerezned egyelõre kölcsön egy NV kártyát ,ha azzal jó akkor belefutottál azon anomáliák egyikébe amit nem lehet megmagyarázni ámde léteznek és kénytelen vagy egy NV -t venni bele.Ámde ha avval sem jó akkor valami megkotlott a vasban .
töröld le mind2 drivered ami fent van.... de még elõbb töltsd le a legfrisebbet a netrõl a jelenlegi VGAhoz... aztán miután letörölted, restart és telepitsd az újat fel.. aztán még egy restart
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Anno egy Asus alaplapban volt az InnoVision GF 6800GT kártyám, amit vadi újnak vettem annak idején, meg az Athlon 3000-es ketyegett mellette. Nekem is az volt a gondom, hogy állandóan újraindított a gép. Az Inteles procival egy Gigabyte-os alaplapban semmi gondja nincs, a táp mindkét esetben ugyan az volt. lehet, hogy a videokártya ütközik az alaplappal? Akkoriban a fórumokon találtam bejegyzést, hogy más is járt így evvel a konfigurációval, tehát elképzelhetõ, hogy nálad is valami hasonló gond adódott.
Elõre kell bocsátanom itt szinte bizonyosan mindenkinek klasszissal több a hard és szoftveres tudása nálam. Lehet egyes dolgokat nagyon az alapoktól kell nekem elmagyarázni.
Amit tudok:
1./ nem én szereltem, hanem egy ismerõsöm élesztette újjá a gépet.
Az új karihoz õ telepített drivereket, frissített kodekeket.
2./ az alaplap úgy tûnik sértetlen, film, zene, internet, flash videók rendben futnak, még a rendszert sem kellett újrarakni.
3./ mivel kérdezted, megpróbáltam a játékba bemenni. Az Aircraft customatization-ban a bal felsõ részen szépen kirajzolta a gépet, meg is lehetett pörgetni, de kb 10 mp múlva kidobott, a programot meg lezárta.
4./ a C:\ben van ATI és NVIDIA mappa is (ez utóbbi 39,5 mb)
5./ a C:\Program Files-ben is van ATI és NVIDIA mappa is (ez utóbbi 21 mb)
6./ a programok telepítése és törlése listában is szerepel NVIDIA Drivers, ill. ennek vmi hálózat kapcsolódást szabályozó szoftvere.
Az Nvidiás részeket ki kellene törölni ???
Érdemes megnézni az új kártya fogyasztását is, a gépben lévõ tápegység elbírja-e a terhelés alatt? Bár ilyenkor inkább lekapcsol az egész cucc, nem kilép...
www.pumaszallas.hu
Sziasztok!
Új vagyok itt, bár a fórumot alkalomszerûen olvastam már korábban.
Segítséget kérek tõletek.
Nekem az IL-2 Sturmovik 1946 játék van meg, már sok éve amúgy szûzi állapotban, semmi pach, semmi internetes társas repülés, csak a magam szórakozására.
Nagyon régi gépem van, kb 8 éves, AMD Althon 64 3500+ procival, 1 gigás rammal, Win XP oprendszerrel.
Történt, hogy a gépem eredeti videókártyája (Nvidia Geforce pontos tipusát nem tudom, de 128 mb-os volt) elfüstölt. Bontóból került a gépembe új videókari, egy ATI RADEON X1300 / 1600, ami 512 mb-os, amivel a gép mûkszik, de egyetlen lemezrõl telepített játékot, így az IL-2-t sem tudom játszani rajta.
A menûbe még eljutok, a küldetést még kiválasztom, de konkrétan repülni nem tudok, a gép kidob a játékból, még be is zárja azt. Kérem azt (azokat) a hozzászólókat, akik a régi pc-k meg az IL-2 közös lelkivilágához értenek, segítsenek.
Elõre is köszönöm.
Pl. egy hete (többek közt) ezt fogtam:
http://kep-feltoltes.hu/share-99C6_5046FE85.html
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Én is tavaly kezdtem megint horgászni. Igaz, ifjúkoromban 15évig mûveltem...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Húzol izomból egy "negatívot", oszt' beájulsz.<#nevetes1>#nevetes1>
Terveztünk, és gyártottunk gépet, ennél sokkal több munkahengerrel, a negyedébe sem került!
(És "kicsivel" összetettebb feladatokat oldott meg.)
D9
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
R.I.P. White Europe
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
KELL!<#vigyor>#vigyor>
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Kontraszty Bandi bá 2003.04.27.
www.pumaszallas.hu
www.pcpilot.hu
Köszönjük szépen,hogy megosztottátok velünk ezt a felbecsülhetetlen értéket!<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105