IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Két kérdés maradt:
TradkIR-böl mit érdemes mostanában venni?
CoD-ból csak steam verzió van vagy van rá esély,hogy boltban be tudom szerezni?
Én már csak ilyen régimódi klapec vagyok<#wave>#wave>
A Béna.
1, 1946, 4.11
Múkod online, múkod offline karrier, QMB lefagy. A gép nem, ha a folyamatokat nézem, az IL2FB.exe folyamatosan változtatja a memóriafoglaltságot, de a program maga kész, csak task manágerbõl lehet kilõni.
2, Külsõ vinyó
Akinek van tapasztalata, melyik gyártót ajánlja/nem ajánlja?
Si vis pacem, para bellum.
www.pcpilot.hu
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
De egy hónap után te is megunod na jó legyen 3 hónap az ai-k lövögetését.Ez a játék azért lenne jó mert idõtálló asszem😊
A kezelését megtanulja az ember ,de a zászlót én sem értem nekem is van ,hogy kétszer kell belépnem ,hogy adja. De egy csomó dolog van ami problémás,és sajna ez így is marad .Tehát továbbra is tartom ,hogy szar ez akárhonnan nézem csak nincs más,akik meg megszállottak ,köztük én is max csak hõbörögni tudnak .
De jön még kutyára úthenger mindig mondom!😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
valakit meg kellett kérdeznem
valamikor nem jön elõ a zászló multiban h térfelet választhassak .. stb.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
De az egész egy mosott szar lett ahogy optimalizálnak. Na mind 1 nem bosszantom magam tovább😊 Inkább szisszentek egy sert.Most fõztem egy isteni pörit bográcsban ,erre az összes szomszéd kirajzott a szagra oszt elfogyott😊 Mondjuk szomjas már nem vagyok.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
És akkor ne legyek ,hogy is fogalmazzak "morcos".
Gondolom ma sincs hír egy nem béta patch ról😊 amiben sikerül is érdemben javítaniuk a sok elszart dolgukon. Bár én nem reménykedem már, ez a játék csúful megbukott sajnos,talán lesz egy csapat aki majd a közeljövõben csinál egy jó szimet ebbõl a korszakból. Mert ezek az 1C-s fiúk nem fognak az ziher.
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Anno kijött folyan volt amilyen elfogadtuk majd ki javítják.
Javítás címszó alatt randább lett pl.Lassan elérik a régi al színvonalat.
Egyet elõre sokat hátra lépnek.
No meg tisután látszik hogy szarnak rá.
De mi sem bizonyítja jobban a véleményt róla mint az az irtozatos tömeg aki online játszik vele. Nincs 100 ember a bolygón
a lényeg amit sejtetni akartam, hogy az hogy visszajársz ocsárolni mégis csak azt mondja hogy tetszik neked .. mert foglalkozol vele.. ha szar lenne nem foglalkoznál vele
szóval itt igy kis ellentét van 😊
panaszkodj kevesebbet, jót tesz a szivnek és léleknek 😊
Melyik a jobb amúgy a spit IIa,vagy az I es boost al?
Ez szerintem alapvetõ ,hogy egy szimnek nevezett valamiben robbanjál már cafatokra,ha szembe találkozol egy termetes fenyõvel avagy tölgyfával.
Avagy te máshogy gondolod?
Tudom itt a harc a magosban folyik,no de mint tegnap is az angelus bebújt az erdõbe.Ergó kihasználta ezt a fiiiicsört vagy minek is nevezhetjük😊Ez mán realizmus a javából nemde?😊
Én a mai napig repkedek vele,egyrészt mert nincs alternatíva és én csak ezt szeretem játszani ,mármint a II VH s rep szimeket. De attól még a véleményem az ,hogy szar. Nem ezt ígérték, de eltelt egy év és még mindig alapvetõ hiányosságokkal küzd,amit gyanítom soha nem is fognak javítani.
Ergó szar😊 És azért mondom el ezt többször mert szar. Ha jó lenne nem mondanám rá,hogy szar. De nem jó hanem szar.Na ennyit errõl😊)
Pénzrõl meg még nem is beszéltem😊))
nekem mint il2 õrültnek simán megérne ennyit egy JÓ játék ami méltó utódja lenne a nagy elõdnek.
GOOBY, pls
Amennyiben téged ez zavar ne olvasd el. : szmájli :
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
amúgy az, h mennyiért megy a játék nem teljesen a fejlesztõk felelõssége .. ebben a kiadók is ott vannak rendesen
Azért ez igazán szánalmas....három euró<#fejvakaras>#fejvakaras>..mennyiért is vettük?<#alien>#alien>
R.I.P. White Europe
Fos és kész.
mondjuk 3 eurót sem ér az tuti
GOOBY, pls
Ingyen kéne osztogatniuk ,és megtiszteltetésnek venni,hogy egyáltalán valaki hajlandó rá idõt áldozni .A gyökerek.
pl az orrsegédszárny mért nem mûködik? És! erdõben miért lehet repkedni dogfight közben? Mert tegnap egy angellus oda menekült kínjában és szépen a lombok alatt kavirnyált hosszú percekig.
Mondanám ,hogy ennél még a 70+ éves Flóra bátyó is szebben teszi le ,azaz nem mondhatnám,hanem így is van😊 Mint a vaj úgy landol az öreg😊
No mind1 gyakorolni,gyakorolni😊)) Amúgy grat.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Egyébként, nehogy azt higgyed, hogy most vagy túl a nehezén ?
Most jönnek majd a különféle MOD-ok telepítése. Vissza fogod még sírni a mezei videókari driver problémák miatti hajtépést!!!<#nevetes1>#nevetes1>
<#alien>#alien>