IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
oké hogy ez egy játék és nem a valóság, de akkor is...
GOOBY, pls
Pár dolgot szem elõtt kell tartani és nincs gond.
Az elsõ ,hogy csak nekem kedvezõ pozícióból támadok.
Ehhez elengedhetetlen,hogy kontroll alatt tartsam a légtér figyelését ,tehát lehetõleg hamarabb észrevegyem az ellenséges gépet mint õ engem.
Ha necces a helyzet máris odébb állok és megpróbálok kedvezõ pozíciót elfoglalni. Mondjuk ezért utálnak az Atagon ,többször legyáváztak ,ámde akkor csöndbe maradnak amikor felhívom a figyelmüket a statisztikára,amiben fehéren feketén látszik,hogy én egyszer sem haltam meg ellentétben velük akik bátrak.És még eredményes is vagyok.
Úgy hogy felõlem variálhatnak ,ha követjük a nagy elõdök útmutatását nagy baj nem lehet aszondom😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Win8-on megy a Clod, probálta-e már valaki?
Ezen ne vesszünk össze, sztem az utódja, hiszen akinek volt regelt WoP accountja az élbõl minden várakozás nélkül kapott beta teszter lehetõséget..
Hogy mezei, azt meg döntse el mindenki, aki már látta mit tud 😉
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
PH vagy ha van a közeledben egy számtek üzlet, ami foglalkozik használt cuccal akkor ott.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Bár nem il2, de a Wings of Prey kis utódját, a WarThundert tesztelgetem (sztem mindenki iratkozzon fel szépen Beta teszternek), amihez a kis laptopom amin az il2 simán futott már kevés lesz. Szeretnék gépet venni, akár használtat is, de nem kell erõmû mint a Clod-hoz, csak valami középkategóriás, de még a késõbbiekben húzható.
Van valami tippetek, hogy hol érdemes körbenézni?
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Kb egy hete 1C-n (ahol épp megint a Spit FM-et ekézték) véletlen elköptem egy megjegyzést, miszerint egy múltkori saját szerveres repkedéskor a kikapcsolt CEM mellett a Spit simán tudott a 109-essel együtt emelkedni, ezért talán a CEM-et kéne basztatniuk, nem pedig az FM-et. Pár veres erre felkapta a fejét, és elkezdték tesztelni. Kiderült, hogy lekapcsolt hajtómû melegedéssel a Spit kb 20 mph-val gyorsabb szintben repülve (nem melegszik túl a motor akkor sem, ha az engine temp be van kapcsolva, egyszerûen csak lassabb). Eleinte ki akarták kapcsolni ATAG 1 szerveren, de nem vállalták az anyázást, ami ezzel jár. Pár napja azonban az egyik ATAG-os gyerek írt nekem egy PM-et, hogy négyen közülük ráfeküdtek a témára, és engine temp kikapcsolása nélkül kitalálták, hogy hogyan lehet a 11 lbs boostot egész sokáig használni anélkül, hogy kinyiffanna a motor. Nagyon köszönte az ötletet (nabazdmeg'), és mondta, hogy mostantól számíthatunk a keményebb harcokra...
www.pumaszallas.hu
Kedvet kaptam ma egy kis repüléshez,Atag server ,voltak jó sokan.
Bezuttyanok a gépbe E4 ,szépen indítok amúgy komótosan fellebegek a kifutóról. Mindenhol lufik ez az újab térkép volt amúgy. Na mondom felhatolok a megszokott magasságomra 5K ra és majd nézelõdök.
Dover felé tendáltam éppen amikor észrevettem egy pontocskát az angelus partok felett ,ám de magasabban mint én. Rászúrtam a gázt és irány felé emelkedésben,õ is észrevett és nemkülönben felém hatolt. Egy spit volt mint késõbb kiderült Pomidor kollegával a fülkében.
Na elsuhanunk egymás mellett ,már elõre örülök és várom,hogy a szokásos spit féle harci kanyart bevágja ,míg én szépen magasságot nyerek.
DE! nem.Megtartotta az energia fölényét és egy jó 500 al magasabbra emelt majd úgy borított vissza rám. Nono mondom magamba ,vigyázzunk csak ennek a fele se tréfa. Megint elsuhanunk egymás mellet de ugyanaz a szitu. Éreztem ha tovább erõltetem csúful alul maradok, közben elmondtam magamban mindennek a spit pilótáját,és kicsit elfûtöttem ,de nem nyomtam le nulláig csak olyan 3K ig. Jött a lelkem lelkesen utánam,de szépen finoman emelve végre egy magasságba variáltam magam vele,bár sebességem már nem sok volt.Õ lemaradva követett ,és felém vette az irányt.
Na az elsõ jelenet megint megismétlõdött ,annyi különbséggel,hogy amint elmentünk egymás mellett és tovább emeltem enyhén ,eszembe sem volt megfordulni. Viszont õ már nem akarta ezt a macska egér játékot és egy idõ után fordult. Viszont most már nekem volt egy minimális magasság fölényem így ,és már tempó elõnybõl mentem szembe vele. Ezt még 2 X eljátszottam és elég tetemes vagy 500 méter szintkülönbséget összehoztam,onnan már csak küszködött alattam aztán evvel az M akármivel jóóól megsoroztam és ugrott. Na a végén agyba fõbe dicsértük egymást😊
Igencsak ügyes ez a gyerek amúgy ,hogy száradna le a keze.
Aztán még lelõttem vagy 4 spitet,bõszen irkáltam ,hogy horrido,ezt volt veres aki nem értette,de valaki elmagyarázta neki mit is jelent.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Üdv.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
www.pcpilot.hu
www.pumaszallas.hu
A mai nap az utolsó lehetõség a nevezésre, akit érdekel, az még ma nevezzen, holnap már késõ.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
R.I.P. White Europe
Egy szinttel jobb az ARMA 2 + OA kiegészítõ telepítése, majd rá az Invasion 1944 mód <#vigyor>#vigyor>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Mennyire "szimulátor" jellegû? Fõleg a repülõkre gondolok.
Tehát nem lesz egy szép látvány, az alapján dönts. De mivel olcsó a játék egy próbát megér, fõleg ha fejleszteni is fogod a gépet. (Leginkább a kártyád)
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Persze azert varjal egy kicsit, szerintem lesznek itt meg hozzaszolasok.
intel i3 540 3.07ghz
nvidia gts 450 1gb
4gb ram
köszi.
én jobbban szeretném ha rámhagynák a beüzemelést 😊