IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VO101Tom
Egy nagyon rég húzódó mulasztást sikerült pótolni: 2003.12.13-án találkozót szerveztünk a101. "Puma" Vadászosztály veterán pilótái, és a Virtuális "VO101 Puma" Vadászosztály tagjai között. Ahogy a Tobak Tibor - Pumák földön-égen címû könyv említi Õket: Frankó Bandi (Endre), Pintér Öcsi (Gyula), Cserny Lapos (Miklós), Michna Gyuri (György) és Micskey Miklós. Az este folyamán készült hangfelvételt itt meghallgathatjátok: Pumatali 031213

www.pumaszallas.hu

Egy halász rokon jóvoltából, ettem már halkolbászt meg halszalámit is, az egykori NDK-ban pedig halfasírtot. Az utóbbiból csak a fûszer hiányzott, de legalább az asztalon volt só és bors is.
repvez
Akkor ismered azt a viccet, hogy a Halász azért megy ki a tóra, hogy halat fogjon a horgász meg , hogy ne legyen otthon ! 😊
LeonSilver
Nem vagyok horgász. Szeretnék annyit enni, amennyit csak akarok. Imádom a halat ... 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Horgász vagyok. Annyit ehetnék, amennyit akarok. De utálom a halat... (C&R) <#nemtudom>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

PhantomAss
akarom mondani öreg és vakmerõ 😊

GOOBY, pls

PhantomAss
gyávázás? tiszta hülyeség. van bátor pilóta meg vakmerõ pilóta, de bátor és vakmerõ...
oké hogy ez egy játék és nem a valóság, de akkor is...

GOOBY, pls

Külföldrõl vásárlók figyelmébe.
Her Laca
Tanulhatják,de ha rá is jönnek a többség majd a nyers erejében fog bízni a gépnek.

Pár dolgot szem elõtt kell tartani és nincs gond.
Az elsõ ,hogy csak nekem kedvezõ pozícióból támadok.
Ehhez elengedhetetlen,hogy kontroll alatt tartsam a légtér figyelését ,tehát lehetõleg hamarabb észrevegyem az ellenséges gépet mint õ engem.
Ha necces a helyzet máris odébb állok és megpróbálok kedvezõ pozíciót elfoglalni. Mondjuk ezért utálnak az Atagon ,többször legyáváztak ,ámde akkor csöndbe maradnak amikor felhívom a figyelmüket a statisztikára,amiben fehéren feketén látszik,hogy én egyszer sem haltam meg ellentétben velük akik bátrak.És még eredményes is vagyok.
Úgy hogy felõlem variálhatnak ,ha követjük a nagy elõdök útmutatását nagy baj nem lehet aszondom😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Nem megy.

www.pumaszallas.hu

Sziasztok,
Win8-on megy a Clod, probálta-e már valaki?

Köszi 😊

Ezen ne vesszünk össze, sztem az utódja, hiszen akinek volt regelt WoP accountja az élbõl minden várakozás nélkül kapott beta teszter lehetõséget..

Hogy mezei, azt meg döntse el mindenki, aki már látta mit tud 😉

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

LeonSilver
A WT nem hinném, hogy a WoP utóda lenne. A WoP egy árkád repcsis játék némi szimulátor szerû izével, a WT meg egy mezei MMO .

PH vagy ha van a közeledben egy számtek üzlet, ami foglalkozik használt cuccal akkor ott.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Szevasztok!

Bár nem il2, de a Wings of Prey kis utódját, a WarThundert tesztelgetem (sztem mindenki iratkozzon fel szépen Beta teszternek), amihez a kis laptopom amin az il2 simán futott már kevés lesz. Szeretnék gépet venni, akár használtat is, de nem kell erõmû mint a Clod-hoz, csak valami középkategóriás, de még a késõbbiekben húzható.

Van valami tippetek, hogy hol érdemes körbenézni?

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

VO101Tom
Lassan kezdik megtanulni a veresek, hogy hogyan kellene repülni? 😊

Kb egy hete 1C-n (ahol épp megint a Spit FM-et ekézték) véletlen elköptem egy megjegyzést, miszerint egy múltkori saját szerveres repkedéskor a kikapcsolt CEM mellett a Spit simán tudott a 109-essel együtt emelkedni, ezért talán a CEM-et kéne basztatniuk, nem pedig az FM-et. Pár veres erre felkapta a fejét, és elkezdték tesztelni. Kiderült, hogy lekapcsolt hajtómû melegedéssel a Spit kb 20 mph-val gyorsabb szintben repülve (nem melegszik túl a motor akkor sem, ha az engine temp be van kapcsolva, egyszerûen csak lassabb). Eleinte ki akarták kapcsolni ATAG 1 szerveren, de nem vállalták az anyázást, ami ezzel jár. Pár napja azonban az egyik ATAG-os gyerek írt nekem egy PM-et, hogy négyen közülük ráfeküdtek a témára, és engine temp kikapcsolása nélkül kitalálták, hogy hogyan lehet a 11 lbs boostot egész sokáig használni anélkül, hogy kinyiffanna a motor. Nagyon köszönte az ötletet (nabazdmeg'), és mondta, hogy mostantól számíthatunk a keményebb harcokra...

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Nos akkor egy kis élménybeszámoló féle ,vagy valami olyasmi.

Kedvet kaptam ma egy kis repüléshez,Atag server ,voltak jó sokan.
Bezuttyanok a gépbe E4 ,szépen indítok amúgy komótosan fellebegek a kifutóról. Mindenhol lufik ez az újab térkép volt amúgy. Na mondom felhatolok a megszokott magasságomra 5K ra és majd nézelõdök.
Dover felé tendáltam éppen amikor észrevettem egy pontocskát az angelus partok felett ,ám de magasabban mint én. Rászúrtam a gázt és irány felé emelkedésben,õ is észrevett és nemkülönben felém hatolt. Egy spit volt mint késõbb kiderült Pomidor kollegával a fülkében.
Na elsuhanunk egymás mellett ,már elõre örülök és várom,hogy a szokásos spit féle harci kanyart bevágja ,míg én szépen magasságot nyerek.
DE! nem.Megtartotta az energia fölényét és egy jó 500 al magasabbra emelt majd úgy borított vissza rám. Nono mondom magamba ,vigyázzunk csak ennek a fele se tréfa. Megint elsuhanunk egymás mellet de ugyanaz a szitu. Éreztem ha tovább erõltetem csúful alul maradok, közben elmondtam magamban mindennek a spit pilótáját,és kicsit elfûtöttem ,de nem nyomtam le nulláig csak olyan 3K ig. Jött a lelkem lelkesen utánam,de szépen finoman emelve végre egy magasságba variáltam magam vele,bár sebességem már nem sok volt.Õ lemaradva követett ,és felém vette az irányt.
Na az elsõ jelenet megint megismétlõdött ,annyi különbséggel,hogy amint elmentünk egymás mellett és tovább emeltem enyhén ,eszembe sem volt megfordulni. Viszont õ már nem akarta ezt a macska egér játékot és egy idõ után fordult. Viszont most már nekem volt egy minimális magasság fölényem így ,és már tempó elõnybõl mentem szembe vele. Ezt még 2 X eljátszottam és elég tetemes vagy 500 méter szintkülönbséget összehoztam,onnan már csak küszködött alattam aztán evvel az M akármivel jóóól megsoroztam és ugrott. Na a végén agyba fõbe dicsértük egymást😊
Igencsak ügyes ez a gyerek amúgy ,hogy száradna le a keze.
Aztán még lelõttem vagy 4 spitet,bõszen irkáltam ,hogy horrido,ezt volt veres aki nem értette,de valaki elmagyarázta neki mit is jelent.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Legalább ne mond.. A Zember nyála meg rácsorog a billentyûzetre.

Her Laca
Ma harcsa paprikást csináltam túrós csuszával😊

Irigylem a szegedieket a mai napon, ugyanis halászlé fõzõ verseny van a Tisza parton. Az a soha el nem dönthetõ kérdés, hogy a bajai, vagy a szegedi halászlé-e a finomabb, csak arra jó, hogy az ember erre való hivatkozással kétszer tömhesse meg a hasát és végül megállapíthassa, hogy tök mindegy, csak jófajta magyaros halászlé kerüljön az asztalra.
Her Laca
Hajrá😊

Nah még egy a kedvencek közül:

Így csinálják a Lengyelek:

Sziasztok! Az Il-2 1946 hoz találtam egy virtuális Airshow MOD-ot pályát. Valaki próbálta már? VirtualDuxfordAirshow Szerintem tök jó lehet, csak sokat kell gyakorolni :-) Én már próbálgatom OffLine.

Üdv.

valaki játszotta a kampányt? én elkezdtem, a 3. misszióig jutottam, kikapcsoltam és másnap mikor folytatni szerettem volna elvesztek a mentéseim .. ???

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Willenbrock
Köszi,akkor azt hiszem megveszem.A grafikája nagyon tetszik,meg a városok,a táj.

nekem is .. 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Sanyo

www.pcpilot.hu

Willenbrock
Wings of Prey-el van tapasztalata valakinek? 4900-ért lehet a tescóban kapni a Wings of Luftwaffe kiegészítõvel egyben.Vajon érdemes lehet megvenni?

A nevezés egy "klubtagságit" jelent és amikor van idõd, akkor lehet 1 vs.1-et repülni ?
VO101Tom
Hát, 46-al nagyon rég repültem, én inkább kihagyom. Nektek viszont sok sikert kívánok! Mikor reppentek?

www.pumaszallas.hu

acidrain
1vs1 Tournament "Fight Club" IL-2 1946 4.11.1

A mai nap az utolsó lehetõség a nevezésre, akit érdekel, az még ma nevezzen, holnap már késõ.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Termeszetesen 2 het mulva.

Szerintetek mikor lesz pöcs?
Laca 😄
Her Laca
Tedd fel a kérdést 1C fórumán. Ezen dolgokra max õk tudják a választ ,de van egy gyanúm,hogy õk sem.

macleody
A szél elvileg ki van kapcsolva, mindegy akkor így marad. Köszi a tippet.
Her Laca

V Domino
Valóságban szélirány alapján változtatják a final irányát,nem tudom,ez le van-e itt is modellezve.<#confused>

R.I.P. White Europe

macleody
Hali. Nem tudjátok az AI mi alapján dönti el melyik kifutót választja landoláshoz? Tegnap a reptér keleti részén landoltak, ma már északról jöttek, ami nekem nem jó, mert ott egy kis domboldal van és belefúródnak a földbe az idióták. Nem nagyon értem miért változott a helyzet, nem változtattam a missönön.
V43 1105
Eléggé gagyi, s könnyen megunható ..

Egy szinttel jobb az ARMA 2 + OA kiegészítõ telepítése, majd rá az Invasion 1944 mód <#vigyor>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ezt ismeri valaki: iron front liberation 1944?
Mennyire "szimulátor" jellegû? Fõleg a repülõkre gondolok.
Her Laca
Egy forintot se adnék érte! Most már!😊

PLackó
Ismerõsöm HD4850-el játszik,ami nagyon hasonló a tiédhez,és bizony kompromisszumokkal. Leginkább low-medium beállitás, árnyék fû stb nélkül.
Tehát nem lesz egy szép látvány, az alapján dönts. De mivel olcsó a játék egy próbát megér, fõleg ha fejleszteni is fogod a gépet. (Leginkább a kártyád)

mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Hello! Szerintem megveheted, medium beallitasokkal futni kene neki azert turhetoen ezen a konfigon is, az epuleteket rakd low-ba, az anti aliasingot se eroltetnem, mivel a videokartyad a gyenge pont, nem igazan ismerem a nvidia kartyakat, de itt levo tablazat szerint pl. ATI 4850 nek felel meg kb., tehat nem egy eromu. Probald ki pl. arnyekok, fu, nelkul, esetleg ha jonak iteled, kapcsold be ezeket is, az arnyekok sokat dobnak a pilotafulken jatek kozben.
Persze azert varjal egy kicsit, szerintem lesznek itt meg hozzaszolasok.

Helló mindenki, mostanában szeretném meg venni a Clod-t és érdeklõdnék, hogy a következõ konfiggal játszható-e a játék (+ az új patchekkel):
intel i3 540 3.07ghz
nvidia gts 450 1gb
4gb ram
köszi.
Nohab
Feature
miután feltettem a beta patchot minden gép elinditott motorral van a földön ... azelõtt meg nekem kellett belõni? ez hiba vagy új feature? 😊

én jobbban szeretném ha rámhagynák a beüzemelést 😊

Her Laca