IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Keskeny a mezsgye okos és gyáva között! Csak semmi pánik srácok!
Si vis pacem, para bellum.
You should also see a button on the throttle labeled I, this is referred to as the Clutch Button. The clutch button allows you to alter profiles on the fly. This is useful because if you have made two separate profiles for different aircraft, you can change profile without having to close your simulator. In order to change profile, press, and hold the clutch button. You will notice that the Hat Switch LED will begin to flash. Use the North and South clicks to scroll your profile list displayed on your MFD. The East click will activate the profile displayed on the MFD. The West click will clear the profile from your controller. The profile for FSX can be downloaded here.
Talán ebben benne van az a fránya magyarázat.
Forrás a saitek honlapja. Nézegettem más fórumot is, de ott is csak kérdések vannak.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
A funkcióját tekintve,meg szerintem is megduplázza a gombok számát mintegy shift gombként mûködve.
Lehet az is.
Olvassatok inkább törit..és legyetek Buddhisták.
Csak azoknak, akiket érdekel a történelem, és hajlandóak gondolkozni.
Itt.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
És persze az õ repülõ alkalmatosságaikat😊
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Koszonom!
Clutchrol most annyit:hogy fingom sincs...
A Béna.
gazkaron eger felett van a kissebik poti,annak a kozepe a clutch gomb.
Elvileg ezzel megduplazod a gombok szamat,mert ugye siman is meg tudsz minden gombot nyomni egyszer meg a clutch-val is.
Clutch-kuplung.
lehet ez igy kicsit zavaros de adok egy peldat:
Gombok A B C D Clutch+A=E Clutch+B=F Clutch+C=G Clutch+D=H.
Tehat alapbol van 4 gomb de kapsz plusz negyet ha hasznalod a clutchot.
De megeshet ,hogy tok rosszul emlekszem,csak most kezdek visszarazodni a repulesbe.
A Béna.
Jonnek en kezzel labbal de pont van eleg nyomorom most.
A Béna.
A Béna.
A fiam már reppenne veled egyet.
Semmit sem tudnak csinalni ha holnap azt mondjuk nem fizetunk.
Es ha holnap azt mondjuk nem fizetunk akkor hip-hop Magyarorszag osszes gondja meg van oldva,ugyanis a gond itthon nem a korrupcio meg a politika...Nem ott mennek el a nagy penzek.
Az igazi biznisz az az allamadossag.
A Béna.
http://hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6lcs%C3%B6nb%C3%A9rleti_t%C3%B6rv%C3%A9ny
Magyar lány nyerte meg.
Használt HOTAS rendszer X52+Pro Flight Rudder eladó!
Saitek X52 Flight Control System HOTAS (gázkar+botkormány) 20.000 Ft
SAITEK Pro Flight Rudder Pedals lábkormány 20.000 Ft
A kettõ együtt 30.000 Ft!

www.pumaszallas.hu
Harmadszor:azért remélem , hogy az eredeti file-ban mahhinálhatom az adatokat ugye
No majd ezután minden ATAG os repülésrõl veszek trekket ha ilyennel találkozom elküldöm neked.
Gyanítom ugyanazt csinálják mint annó az Il2 ben ,elindít egy gombra valami letöltést . Most visszagondolva amikor másodjára meglõttem ,ugye gyorsan jöttem õ meg hirtelen ugyan azt csinálta amint kopogott az áldás és belém laggolt ,én felrobbantam õ meg tovább repült.
www.pumaszallas.hu