IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://remote.utorrent.com/send?btih=140941AD674B5596F918A7BC5DA03D005689D0BB&dn=IL2COD_20111.rar&message=&sid=13adda7&cid=6760686996
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.pcpilot.hu
www.pumaszallas.hu
én nem találom hogy hogyan lehetne ingyen leszedni, lehet hogy én vagyok a béna most, hosszú volt a hét és agyhalott lettem kb 😄
www.pumaszallas.hu
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Nagyon komoly,ahogy nulláról újraépítették a sárkányt.
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
<#lama>#lama>
http://www.youtube.com/watch?v=E4hJueY_M2c
D9
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A Cluthc-ot nyomvatartva, másik gombot megnyomva, kiírta a gázkaron lévõ kijelzõre milyen nevet adtam a gombnak (vagy ami volt alapból Button x stb.)
www.pumaszallas.hu
A múlt heti: hoz egy rahedli ppt-t (mlm prezentáció anyaga). Kiírnám CD-re? Mondom persze. És rajta lesz az elõadás is? Már úgy érti, az elõadó teljes két órás beszéde, magyarázata, meg minden?....
Magamban sikoltozva kinyögtem, hogy azt azért nem.
A végsõ kérdés: És ha DVD-re írnám ki...?
Si vis pacem, para bellum.
bakker, nyomdában ennyire értenek... hová jutott a világ...
Helpdeskes voltam - vállalatunk fiókjaiban (Penny market) van egy linux szeró (suse enterprise) amin dolgoznak az alkalmazottak, egy oracle adatbázis grafikus felületén.
Beszól a tisztelt kliens hogy nem tud elboldogulni a nyomtatás mûvészetével... Türelmesen elmagyarázom neki a lépéseket. Végighallgassa, majd miután meglett vele, beszól:
"Mekkora baromság ez a linux, a windows sokkal jobb, nekem otthon is XP-m van, soha semmi baj nem volt vele..."
mondom az kéne nekünk xp-s szerver 140 üzletben, lenne ott jövés-menés, lemezelés....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Kedves ügyfél felhív (nyomda), elmondja mit szeretne, de bele kellene javítani az általa küldött anyagba, mert az évszám után kellene egy római egyest írni, csak az õ billentyûzetén nincs ilyen karakter...
Hosszú másodpercekig gondolkoztam, hogy sírjak vagy röhögjek.
ON
Mode1
T1 - A
T2 - S
T3 - D
T4 - Y
T5 - X
T6 - C
Mode2
T1 - Shift+A
T2 - Shift+S
T3 - Shift+D
T4 - Shift+Y
T5 - Shift+X
T6 - Shift+C
Mode3
T1 - Ctrl+A
T2 - Ctrl+S
T3 - Ctrl+D
T4 - Ctrl+Y
T5 - Ctrl+X
T6 - Ctrl+C
Tehát külön módokban ugyanahhoz a gombhoz teljesen mást tudsz hozzárendelni. És ezt még megfejeli a pinkie is ugye, ami megduplázza a lehetõségeket, mert van Mode1 A, és van Mode1 A+pinkie.
Remélem érthetõ volt, és nem zavaros 😄
A clutch az arra jó, hogy a játék könyvtárában elmentett profilokat tudod menet közben váltogatni, anélkül, hogy le kéne raknod tálcára. Pl.: IL-2-ben mondjuk van egy gombkiosztásod vadászgépekre 'il2v' profil néven, és van egy bombázóra is 'il2b' néven. Így ha átülsz egy bombázóba, akkor csak simán átváltasz arra a profilra. Azt már gépe váltogatja, hogy hogy szereti elfogadni, mert nekem volt olyan, hogy egyfolytában kellett nyomnom a gombot és úgy váltogatni HAT-tel, vagy egyszer benyomtam, villogott és úgy váltogattam. Asszem a boton asszem az alsó HAT-tel tudsz váltogatni: fel,le = fel, le, jobbra=enter (ezzel tudod elfogadni az kiválasztott profilt is, illetve ha mappák között ugrálsz, akkor abba a mappába megy, amit mutat az MFD), balra=vissza lépsz egy mappát.
Hasznos kis dolog tud ez lenni, de igazándiból nem okoz nagy galibát, ha nem használja az ember.